Új vagyok, bemutatkozom.

maszi99

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Mindenki!

3 gyermekes,35 éves anyuka vagyok,jelenleg GYES-en.Imádok olvasni,neten a gyerkőimnek hasznos olvasmányokat,feladatlapokat,színezőket,stb... keresni,és persze uténa együtt megoldani.Így kerültem erre az oldalra,és meglepett,milyen jó közösség van itt,mennyire szerteágazó dolgokkal,érdeklődéssel.Köszönöm,hogy itt lehetek :)
 

Fruzs

Új tag
Fruzsi vagyok, tizennyolc éves, diák. Szeretek filmeket nézni, olvasni, biciklizni. Érdekel az építészet, a tudományok, kertészkedés. Röviden.
 

caypen

Új tag
meghivo

tiszteletem mindenkinek! tarsat keresek ! a baratnömel szeretnek kitelepedni Kanadaba. ha van valaki aki ugyancsak szeretne attelepedni, es tudja is hogyan lehet, de njncs annyagi fedezete en nagyon szivesen segitek. :Dudv. LACI!
 

herminca

Új tag
Helló!
Igen, vagyunk páran, akik csak azért szólnak hozzá, hogy begyűjtsük a bűvös húszast!
Én csak egy picuri gyerkőcnek szerettem volna letölteni egy zenét és a végén belekeveredtem ebbe a regisztrációba!
 

eszter1527

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok

Először is, sziasztok. Úgy láttam ennek a fórumnak a célja az ismerkedés. Én igaz nem külföldön élek (bár ilyen esetben kérdés kinek mi számít külföldnek :) ) hanem Magyarország egy kisebb városában, mégis tervezem majd egyszer új életet kezdek egy másik országban.
Nagyon jó olvasni arról, hogy magyarok is jól elboldogulnak egy másik "világban" és van esély arra, hogy jobban éljenek, és kultúránkat ismertessék meg másokkal.
Jelenleg 23 éves vagyok, Eszternek hívnak és 2009 ben sikerült diplomáznom, valamint dolgozni kezdtem. A külföldre történő "költözésen" azóta gondolkozom, hogy diákként több országba eljutva láttam, hogy sehol sem álomvilág az élet, de lehet másképpen is boldogulni, és mennyi kihívás rejlik abban, hogy más országba, kultúrába illeszkedjünk be.
Aki esetleg ezt olvassa és "külföldön" élő magyar, szeretném üdvözölni őket, illetve mindenki mást az oldalon, mert nagyon jó hogy létre lett hozva! :)
 

lacyb

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv
Én is új vagyok (itt, mert máshol már masszívan fórumozok vagy 10 éve)
Igazából véletlenül találtam ide, van itt egy dolog ami nagyon érdekelt.
 
DEEEEE bennem az a más mint másokban, hogy én csak pár évre szeretnék kimenni csak gyakorlat gyűjtés szempontjából, nem szeretnék kint leragadni
 

krebs

Állandó Tag
Állandó Tag
Bemutatkozás

Üdv. mindenkinek!Krebs vagyok, érdekel az ezoterika, ezen kívül a gyorsolvasás, a szellemi képességek fejlesztésével kapcsolatos minden téma.:)
 

adamek62

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Jani vagyok, a '62-es eresztésből származom. Már gyerekkorom óta elbűvölt a scifi. Első olvasmányaim között szerepelt Jefremov: Az Androméda-köd, Csernai: Titok a világ tetején, és a pár napja elhúnyt Fekete Gyula: A kék sziget c. műve. Tv-ben az Orion űrhajó, majd Pirx pilóta és később a Zsoldos-műből készült, A feladat című sorozat fogott meg leginkább.
Ma is az ilyen témájú könyvek, fimek érdewkelnek leginkább. Zenében nincs meghatározott kedvenc műfajom, Csajkovszkij egyes műveit ugyanolyan szívesen hallgatom, mint a Pink Floyd, a Nightwish, vagy a Dragonforce zenéjét.
 

durcy_galex

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözöllek benneteket újonnan érkezettek. Érezzétek itt jól magatokat, keressétek és találjátok meg a titeket érdeklő témákat, szóljatok hozzá és ha meg lesz a 20 "értelmes" hozzászólás már vinni is lehet innen, ami megtetszik. Többen csak a 20 hozzászólásra törekednek, letöltik ami kell és többet nem találkozunk. Ezt rólatok fel sem tételezem. Bizonyára találkozunk a későbbiekben is.Elektrának még annyi a megjegyzésem, hogy egy hózzászólásban is leírhatta volna, amit több részletben tett meg.:)
Jó nézelődést, szórakozást kívánok Mindenkinek!
 

Angyalfold

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok fórumlakók! :)

István vagyok Budapestről, '61-es évjárat.
Két lányom van, Lívia (25) és Boglárka (15) évesek.
Biztonságtechnikával és oktatás szervezéssel foglalkozom.
A Google ördöge sodort ide, és mivel sok érdekes témát, valamint hozzászólást találtam, gondoltam regisztrálok.
Ha bárkinek tudok valamiben segíteni, keressen meg, szívesen teszem!
 
Oldal tetejére