Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
Jennifer Lynn Armentrout - Vetkőzik a tanú. Meg tudja valaki mondani nekem, hogy miért van a könyv borítóján a 18-as karika? Mert ha erre kitették - langyosabb egy Harlequin regénynél is - akkor mit tesznek Lora Leigh könyvei borítójára?:D
 

Gombicu

Új tag
A legutóbbi kedvenceim:
Murakami: A színtelen Tazaki Cukuru és zarándokévei
Háy János: Napra jutni
Fehér Béla: Kossuthkifli

Zseniális mindegyik a maga műfajában.
 

Ekilit

Állandó Tag
Állandó Tag
Na, látod! Nekem „A szürke 50 árnyalata” lett túl sok egy idő után. Ízlések és pofonok ...

De mint írtam, lehet, hogy „Minden este 100x kefével.. „-nél a fordítás beni differencia is lehet az ok. Egyébként a cím a hajának a kefélésére utal.

Olvastam már egy pár olyan könyvet ami magyarul bűn rossz volt, azután mikor elolvastam az eredeti angolt, megváltozott a véleményem. Ezért is töltöttem le Markus Zusak-tól a „Könyvtolvaj”-t eredetiben, ugyebár minek olvassak egy ausztrál írót magyarul?

Susan Donovan-tól a Kitartott nő-t nem olvastam Sem egyéb könyvét. Nem igazán az én asztalom. Ilyesmikre többnyire csak akkor cuppanok rá, ha világszenzációvá nőttek.

A női homoszexualitásról pedig csak annyit, hogy egy szexológus írásaiban olvastam, hogy egy férjes , 2-3 gyerekes könyvelőnő aki sikkasztás miatt börtönbe került, ahol összejött egy másik nővel. Szerelembe estek, és hiába könyörgött neki a férje, soha többet nem ment vissza hozzá és a családjához. A 80-as években egy sztár szexológus tartott nekünk előadást, és azt mondta, hogy, ha egyszer egy nő kipróbálja egy nővel, soha többet nem kellenek neki a férfiak.

Azt hiszem erről a témáról elég ennyi.

Ha megbántottalak volna, bocs.

Bocs, hogy beleszólok, de nem a nő, hanem a pasi volt/lett homoszexuális....

Egyébiránt a könyv szerény véleményem szerint egyszer olvasható strandkönyv. Értelem, komoly mondani való nélkül. De néha ilyen is kell...
 

ditti28

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is elolvastam a Csillagainkban a hibát. Először borzasztóan nyomasztónak találtam , aztán a történet felénél ez megváltozott és a végéig le sem tudtam tenni. és nem az lett a vége amire az elején számítottam !

Aztán már valami könnyedebbet kerestem, jött a Hová tüntél, és a Jégbe zárt szivek. tetszett mindkettő.
 

Osvalderzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én most olvastam el Jodi Picoult Sorsforditók könyvét.Nem tudtam letenni.Izgalmas elgondolkoztató és meghatározó olvasmány.
Szia Biomon,
milyen formában olvastad a könyvet. Én E-bookban szeretném, nincs Neked meg véletlenül? Esetleg csereberélhetnénk, vannak jó könyveim.
Üdvözlettel,
Osvalderzsi
 

tobyboby

Állandó Tag
Állandó Tag
Michael Hjorth - Hans Rosenfeldt: Ingovány
Nagyon-nagyon jó skandináv krimi. A gyilkost soem találtam volna ki, a szereplők jól kidolgozottak, a végére tartogatott csavar Sebastian magánéletéből meg brilliáns. Jó szívvel ajánlom minden krimikedvelőnek.
A komment tetszik, nem a könyv, mert azt még nem olvastam. Ezek szerint viszont ez lesz a következő.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Patricia Briggs: Frost Burned (Mercy Thompson 7.)
Nagyon jó volt, hozta a sorozattól megszokott jó színvonalat. Izgalmas, pörgős, vámpírós-tündés-alakváltós.
 

Lahanna

Állandó Tag
Állandó Tag
Émile Zola: Tisztes úriház
No, ez egy olyan könyv volt, amit nem tudtam letenni addig, amíg végig nem olvastam (a Patkányfogóval is így jártam régebb). Nincs benne egyetlen feddhetetlen szereplő sem, mindenki romlott valahogy. Szerintem a mű arra az alapgondolatra építkezik, hogy egy társadalmi rend/réteg romlottsága annak bukását okozza végül, ha nem is politizál sokat a könyv.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére