Angyalok

fortunata

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma már többen is vannak, akik kapcsolatot tartanak a szellemvilággal és az angyalokkal.Ez nem olyan megdöbbentő ma mint mondjuk 10 éve.
 

kata53

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves etusmama!
Bocsánat, hogy még egyszer se néztem be ide. Azt hiszem volt értelme, és nem jöttem üres kézzel.
Áldjon az Úr Jézus kegyelme szeretete.
Kata
Renate Becker

Angyalok a Bibliában*



Jó, hogyha mindenekelőtt azt az ősi forrást vizsgáljuk meg, amelynek az angyalokról szóló keresztény elképzeléseket a maguk gazdagságában és sokaságában köszönhetjük - a Biblia angyalokról szóló történeteit. Ha valóban készek vagyunk belépni üzenetük világába, felismerjük, hogy csak akkor beszélhetünk az angyalokról, ha ugyanakkor merünk Istenről is beszélni. Hiszen az angyalok teljes mértékben Isten felé forduló lények. Létük Rá irányuló, szerető kontemplációban, soha el nem múló dicsőítésben, és az egész kozmosz, ezen belül különösen az ember szolgálatának gyakorlásában telik. (…)
Az emberekhez küldött angyalok

Az emberekhez küldött angyalokban - erről tanúskodik a Biblia - Isten úgymond szemmel láthatóan lépi át létünk horizontját. Úgy lesz láthatóvá, hogy ez a látás nem öl meg minket, hanem bánatunkat örömmé, nélkülözésünket bőséggé, halálunkat életté változtatja.
A bibliai angyaloknak nincsen olyan ismertetőjegyük, amivel igazolják kilétüket. A vendég, aki eljön hozzánk, lehet angyal - így olvassuk a Zsidókhoz írt levélben. Ezen sorok írója valószínűleg az ószövetségi Ábrahám történetét tartotta szem előtt, mely szerint maga Isten volt Ábrahám vendége.
Isten ezen különös megjelenése - az emberek vendége lesz - nem csak a Biblia lassan kialakuló Isten-képét jellemzi. A három angyal az újszövetségi-keresztény Szentháromság-hit előképe: Isten titkáé, aki a Szentháromságban ajándékozza magát az embernek.
Az Úr megjelent neki Mamre terebint-jénél, amikor a meleg napszakban sátra bejáratánál ült. Fölemelte szemét és íme, három férfi állt előtte. Mihelyt meglátta őket, sátra bejáratától eléjük sietett, földig meghajolt és így szólt: „Uram, ha kegyelmet találtam színed előtt, ne kerüld el szolgádat. Hoznak vizet, mossátok meg lábatokat és telepedjetek le a fa alatt. Közben én hozok egy falat kenyeret, hogy felüdítsétek magatokat, aztán tovább mehettek. Hiszen ezért ejtettétek útba szolgátokat.” Azok így válaszoltak: „Tedd, amit mondtál.”(Ter 18, 1-5)
Talán emlékszünk a történet folytatására: Ábrahám a véletlenül arra járó vendégeket csaknem fejedelmeknek kijáró vendégszeretettel, hódoló, szeretetteljes gondoskodással fogadja. A bibliai mesélő Ábrahám életének ezen eseményéről sziporkázó, keletiesen színes nyelven szól.
Szemünk előtt nem pusztán a buzgó sürgés-forgás bontakozik ki. Fülelve, odafigyelve Ábrahám kortársai lehetünk és vele együtt lassanként mi is megérthetjük, ki is tért be hozzá a vibráló déli hőségben: Isten! Isten, három követ képében. Mint csaknem minden bibliai történetben hirtelen és váratlanul lépnek be az emberi világba; hétköznapi ruhában jelennek meg az emberek mindennapjaiban.
Csak az általuk hozott üzenetben, szinte csak amikor már utánuk néz, akkor ismeri fel Ábrahám az angyalokban az isteni vendéget.
Itt, az ábrahámi történetekkel összefüggésben, nemcsak követként fordul elő az angyal, aki Istentől küldetve egy új élet ígéretével mutat rá a jövőre, hanem őrangyalként is. A Teremtés könyvének 16. és 21. fejezete arról mesél, hogy egy emberhez egészen konkrét szükségében egy angyal érkezik. A várandós Hágár, Ábrahám fiatal mellékfelesége, úrnője Sarai keménysége elől a pusztába szökik. Itt találkozik az „Úr angyalával”. És ebben a találkozásban, amelyben az angyal megígéri Izmael születését - Jishma-el annyit tesz: Isten meghallgatott -, a fiatal Hágár megérti, hogy Isten maga figyel rá, gondoskodik róla. Hálás csodálkozását ezekkel a szavakkal fejezi ki: „Te vagy az Isten, aki látott engem”. Hágár bátran tér vissza Ábrahám sátraihoz.
Még egyszer meg fogja tapasztalni, hogy Isten nem feledkezik meg róla és fiáról. Amikor végleg kitaszítják a gyermekkel Ábrahám nemzetségének biztonságából és a pusztában csaknem szomjan hal, ezt olvashatjuk:
Isten meghallotta a gyermek hangját, s az Isten angyala az égből megszólította Hágárt és azt mondta: „Mi van veled, Hágár? Ne félj, mert Isten meghallgatta a gyermek szavát ott, ahol van. Kelj föl, vedd a gyermeket és tartsd erősen a kezedben, mivel nagy néppé teszem.”Azután Isten megnyitotta a szemét, és meglátott egy vízforrást. Odament, megtöltötte a tömlőt és inni adott a gyermeknek. (Ter 21,17-19)
Amikor Hágár Isten angyalával találkozik, megnyílik a szeme, és meglátja a menekülést jelentő kutat. A biblikus hagyomány megőrizte Istennek ezt a megtapasztalását. A kútnak a „Lahai-Roi-kút” nevet adta, vagyis „annak a kútja, aki él, és látott engem”.
Ahogyan Isten Izmaelre figyel, ugyanúgy figyel Izsákra is, az „ígéret fiára”, akit ő maga ajándékozott Ábrahámnak, mint a jövő zálogát.
Még azok az emberek is, akik előtt a Biblia csukott könyv, tudnak a bizalomnak arról a próbájáról, ami elé Isten Ábrahámot állítja. „Áldozd föl nekem az egyszülött fiadat, akit szeretsz.” És Ábrahám? Bízik, és mindenét, a jövőjét, egyetlen fiát, akit szeret, Isten kezébe helyezi. S amikor már a kés után nyúl:
az Úr angyala rászólt az égből és azt mondta: „Ábrahám, Ábrahám!” „Itt vagyok” - felelte.
Az folytatta: „Ne nyújtsd ki kezedet a fiú felé és ne árts neki. Most már tudom, hogy féled az Istent és egyetlen fiadat sem tagadtad meg tőlem.” Amikor Ábrahám fölemelte szemét, látott egy kost, amely szarvánál fogva fennakadt a bozótban. Ábrahám odament, megfogta a kost, és feláldozta égőáldozatul a fia helyett. Ábrahám így nevezte a helyet: „az Úr gondoskodik” ezért mondják mind a mai napig: „a hegyen, ahol az Úr gondoskodik.” (Ter 22,11-14)
Egészen más hangnemű az a történet, ami arról szól, hogyan nyúlt bele Illés, Izrael korai története nagy prófétájának életébe az angyal. Illés, aki buzgó szavakkal, tűzzel és karddal lépett föl Isten ellenségei ellen, elfáradt: fáradt és csüggedt. Amikor ebben a csüggedtségében eléri Izebel királyné halálos fenyegetése, elmenekül. A pusztába megy. Nemcsak a földrajzi pusztába, hanem a mély depresszió pusztaságába is. A Biblia a következő szavakkal mesél erről:
Illés behúzódott egynapi járásnyira a pusztába. Amikor odaért, leült egy borókabokor alá és a halálát kívánta. Azt mondta: „Most már elég, Uram! Vedd magadhoz lelkemet! Én sem vagyok különb atyáimnál” Ezzel lefeküdt és elaludt. Egyszer csak angyal érintette meg, és így szólt hozzá: „Kelj föl és egyél!” Ahogy odapillantott, lám, a fejénél egy sült cipó meg egy korsó víz volt. Evett is, ivott is, de aztán újra lefeküdt aludni. Ám az Úr angyala másodszor is megjelent, megérintette és azt mondta: „Kelj föl és egyél! Különben túl hosszú lesz neked az út.” Fölkelt, evett, ivott, aztán negyven nap és negyven éjjel vándorolt ennek az ételnek az erejéből, egészen az Isten hegyéig, a Hórebig. (1Kir 19,4-8)
A küldöttel való találkozásban, az étel és ital elfogadásával, akkor, amikor kitör a rezignációból, Illés újra az élet mellett dönt - és ezzel Isten mellett.
Most már találkozhat Istennel, aki hagyja magát megtalálni. Nem a tűzben és nem a földrengésben vagy a viharban lesz része az Istennel való találkozásban, hanem az „elszálló hallgatás hangjában”(Martin Buber). Az Istennel való találkozás a küldött által életre keltett Illést magát is követté teszi; újra igénybe veszi, és az emberekhez küldi.
Az itt említett angyal-történetek mellett az Ószövetség olyan történetet is ismer, melyben az angyal a szabadulást hozó gyermek csodálatos születését adja hírül. Egy gyermekét, aki nemcsak egy gyermektelen asszony személyes szenvedésének vet véget, hanem az egész törzs, sőt egész Izrael szenvedését váltja meg.
A Simon születése körüli titokzatos események, melyeket a Bírák könyvének 14. fejezete mesél el, figyelmünket azokra az angyalokra irányítják, akik Jézus és az újszövetségi közösség életében magyarázólag, segítőleg, vagy vigasztalóként vannak jelen.
Ezen a helyen Rafael alakjára szeretnék még rámutatni, aki a keresztény hagyományban minden őrangyal prototípusa. Aligha akad még egy olyan alak, mint Rafael, aki festőket és költőket arra inspirált, hogy Isten a mindennapok embere felé irányuló szerető gondoskodását kifejezzék.
Azt mondhatjuk, hogy az újszövetségi írók az ószövetségi angyal-történetekben megtalálták azt az „anyagot”, akinek segítségével a saját korukban Isten üdvözítő tevékenységét leírhatták.
Angyalok Jézus életében

Mindig is egy angyal volt az, aki a szabadító gyermek csodás születését megjövendölte - hogyan is lehetne ez most másként? Hogyan is hiányozhatna az angyal, ha arról a gyermekről van szó, akiben Isten visszavonhatatlanul az egész világnak a szabadulást akarja adni?
Természetes, hogy az angyal ott van Jézus életében: hírül viszi megváltó születését Máriától, a szűztől, a mi időnkben. Szavaival megnyugtatja a Mária hűségében kétkedő Józsefet.
Sőt: angyalok világítják be a szabadító gyermek születésének éjszakáját, és a pásztoroknak hirdetik az Üdvözítő eljövetelét. Egy angyal ébresztő, figyelmeztető szava menti meg a gyermeket az emberi számítás istenellenes hatalmától.
Csendben és tolakodás nélkül maradnak jelen az angyalok Jézus földi életében:
Őt szolgálták a pusztában, amikor a földi hatalom és nagyság kísértése ellen harcolt. Vigaszt és erősítést hoztak, amikor az Olajfák hegyén az „Atya akaratára” adandó feltétel nélküli Igenért küzdött.
Halkan és feltűnés nélkül beszél maga Jézus is az angyalok létezéséről az Ő és a mi életünkben. Pétert azzal inti, amikor előhúzza kardját, hogy az Atya „tizenkét légió angyalt” küldene, ha Jézus kérné…
És bátorít is minket, amikor az angyalokról szól, akiket Isten minden ember mellé odarendelt, s akik „az égben szüntelenül látják a Mennyei Atya arcát”. Ez az elsősorban gyerekeknek ígért védelem azonban nem csak rájuk korlátozódik. Bízhatunk Jézus szavában: Isten a mi üdvösségünkért egy mély és felbonthatatlan kötelékkel maga kapcsolt össze minket az angyalunkkal.
Jézus ugyanakkor szól az „ítélet angyaláról” is, aki - amikor beteljesedik az idő - hangos harsonaszóval összegyűjti a kiválasztottakat a szélrózsa minden irányából.
Angyalok az újszövetségi közösségben

Ahogyan Jézus életében, úgy az újszövetségi közösség életében is jelen vannak az angyalok, akik segítenek, figyelmeztetnek, vigasztalnak.
A sírnál ráirányítják az ijedt asszonyok és az apostolok figyelmét a feltámadásra, és felkészítik a szívüket arra, hogy találkozzanak a feltámadt Krisztussal.
Bátorítják a tétovázó apostolokat, hogy hagyjanak föl a terméketlen múltba tekintéssel, és legyenek Jézus tanúi „egészen a föld végső határáig”. Az Apostolok Cselekedetei pedig újra és újra szól arról, hogy Isten angyalai által hogyan nyúl bele megmentőleg Jézus tanítványainak az életébe.
Nem lehet szó nélkül elmenni azok mellett a helyek mellett az újszövetségi levelekben sem, ahol angyalokról és szellemi lényekről van szó. Ezek mind az angyalok „jelenlétéről” tanúskodnak a keresztények életében.
Az angyalokról szóló különböző szövegek kijelentései a korai közösség nagyon is konkrét kérdéseire és tapasztalataira felelnek. Ha jól odafigyelünk, kulcs és mérce lehetnek ahhoz, hogy képben s szóban - vagy akár a saját szívünkben - találkozzunk az angyalokkal.
Álljon itt a legfontosabb szövegrész, ami egyértelműen megvilágítja az angyalok rangját:
Ő a láthatatlan Isten képmása, minden teremtmény elsőszülötte. Mert benne teremtett mindent a mennyben és a földön: a láthatókat és a láthatatlanokat, a trónusokat, uralmakat, fejedelemségeket és hatalmasságokat. Mindent általa és érte teremtetett. Ő előbb van mindennél, és minden benne áll fenn. (Kol 1,15-17)
A mennyei szellemi lények ezen körülírásával fordítsuk figyelmünket az „emberekhez szóló angyaloktól”, akik segítően, figyelmeztetően, vagy vigasztalóan mellettünk állnak, a nagy, sőt ijesztően nagyszerű mennyei lények felé, akik tevékenységüket nem a mi hétköznapjainkban fejtik ki.
Dániel könyvének egyik részlete, amelyben a látnok az angyal hatalmasságával való találkozástól még mindig reszket, közelebb hozza hozzánk a magyarázó angyal alakját:
Az Uláj felől pedig emberi hangot hallottam, amint szólt: „Gábriel, magyarázd meg neki a látomást!” Erre odajött, ahol álltam. Amint közeledett, olyan rémület vett rajtam erőt, hogy elvágódtam. Megszólított: „Értsd meg, emberfia, hogy a végső időkre vonatkozik a látomás.” Míg beszélt hozzám, mély kábulatban hevertem arccal a földön. De ő megfogott, és fölsegített…
Amikor körülnéztem, egyszerre egy gyolcsruhába öltözött férfit láttam. Derekát színarany övezte. Teste ragyogott, mint a drágakő, arca, mint a villám, szeme, mint a lobogó tűz, karja és lába, mint a csiszolt érc felülete, szavának hangja meg, mint a tömeg zúgása. (Dán 8,16-18; 10,5-6)
Gábriel elmagyarázza a látnoknak a látomás értelmét. Saját történelmi idejének zűrzavarán keresztül kap kitekintést a föld népei által óhajtott békeidőre, amikorra Isten országa egy terebélyesen hívogató fává nőtt, melynek árnyéka békét jelent.
Angyalok Isten trónja körül

angyal.gif
Az angyal, aki megjelenik Dánielnek, az Isten trónja körül összegyűlt angyalok seregéhez vezet el minket.
A látnokoknak és prófétáknak újabb és újabb képekben nyilatkoztatja ki magát a Biblia Istene, hogy megerősítse és felkészítse őket a rájuk bízott feladatra: az őrködésre és a figyelmeztetésre, a büntetésre és a vigasztalásra.
Ilyen bibliai látomása, melyekben angyalok és hatalmas szellemi lények élő fény- és színtengerként teszik láthatóvá Isten láthatatlan dicsőségét, Dánielen kívül Izajás és Ezekiel prófétának is volt ugyanúgy, mint Jánosnak, az újszövetségi látnoknak is.
Egyvalami azonban mindegyik leírásban közös: A látomás, melyben az ember az Úr dicsőségével találkozik, Isten szolgálatába állítja, követévé teszi őt. Ez különösen Izajás próféta meghívásának történetében lesz jól látható:
Abban az esztendőben, amikor meghalt Uzija király, láttam az Urat. Magas és fönséges királyi széken ült, és uszálya betöltötte a templomot. Szeráfok lebegtek fölötte: mindegyiknek hat-hat szárnya volt. Kettővel befödték arcukat, kettővel befödték lábukat, s kettővel lebegtek és harsány hangon mondogatták egymásnak: „Szent, szent, szent a Seregek Ura, dicsősége betölti az egész földet!” Még a küszöbök alapjai is megrendültek harsány hangjuktól, és a templom tele lett füsttel. Erre így szóltam: „Jaj nekem, végem van, mert tisztátalan ajkú ember vagyok, és tisztátalan ajkú nép között élek, mégis szememmel láttam a Királyt, a Seregek Urát.” Akkor az egyik szeráf odarepült hozzám, a kezében izzó parazsat tartott, amelyet csípővassal az oltárról vett. Megérintette vele az ajkamat és így szólt: „Nos, azáltal, hogy ez megérintette ajkadat, eltűnt gonoszságod és bocsánatot nyert a bűnöd.”
Aztán hallottam az Úr szavát, amint így szólt: „Kit küldjek el? Ki megy el nekünk?” Így válaszoltam: „Itt vagyok, engem küldj el!” Erre így szólt: „Menj, mondd meg ennek a népnek: Hallván halljatok, de ne értsetek, látván lássatok, de ne fogjátok föl. ”(Iz 6,1-9)
A szerető imádattól égő szeráfok, akikről Izajás számol be, és a titokzatos kerubok, akiket Ezekiel lát, már nem „követek.” A késő-biblikus és kora-keresztény hagyomány értékőrzőkként ismeri őket, a Paradicsomba vezető út őreiként és Isten trónjának hordozóiként is.
Isten dicsőségének fényéből lépnek elő, ugyanakkor védőzónát is képeznek az Istent megérinteni akaró emberi vágynak, hogy Isten elemésztő fényessége ne eméssze el az embert.
Olyan lények, akik megrázzák a szívet, és felébresztik az emberben azt a bizonyosságot, hogy Isten elviselhetetlen fényességében és kifürkészhetetlen mélységében elveszne. Ők nem szépítőleg, hanem „izzó parázzsal” válaszolnak az ember kiáltására: „Jaj nekem, tisztátalan ajkú ember vagyok.” De aztán, ha az izzó parázs megérintette az ajkunkat, akkor egész lényünkkel - nem csak az ajkunkkal! - be tudunk kapcsolódni a „Szent az Úr!”-ba
Ennek a tapasztalatnak a nyomaival találkozhatunk a szentmise sanctusában. A hódolat (jóleső) borzongása töltheti el a tudatunkat. Akkor egy pillanatra megnyílik az „ég” és a mennyei liturgiába kapcsolódhatunk be, mely Isten és a Bárány véget nem érő dicsőítésében kapcsolja össze az embereket és az angyalokat.
János, a látnok, ezt a valóságot állítja a szemünk elé, amikor így ír:
Amint néztem, hallottam a négy angyal szavát a trón, az élőlények és a vének körül; és leborultak és imádták az Istent és a Bárányt mondván: „Ámen, áldás, tisztelet és bölcsesség és hála és dicsőség és erő és hatalom az Istennek örökkön örökké. Ámen!”(Jel 6. fejezet)

attachment.php
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
[FONT=&quot]A teremtő és teremtett világ között én vagyok a híd. A vágy nem Híd csak a HIT a híd.
Mallász Gitta: Az Angyal válaszol
[/FONT]
 

ildiko0524

Állandó Tag
Állandó Tag
ANGYALLÉNYEK

"ÉS ISTEN megteremtette az ANGYALOKAT. Erőt az erejéből, FÉNYT A FÉNYÉBŐL"
(atlantiszi teremtés könyve).

AZ ANGYAL szó (angolul: angel, latinul:angelus) eredetileg atlantiszi szóösszetétel: ANG - ÉLET (az egyiptomi szimbólum, az Ankh az Élet Kulcsa-szintén innen ered) AZ EL: ISTEN FÉNYE. Szabad fordításban tehát ÉLŐ ISTENFÉNY, vagy ÉLETET ADÓ ISTENI FÉNY.
Az Angyalok időtlen idők óta velünk vannak, ha ráhangolódunk spirituális énjükre, megtapasztalhatjuk őket. Van aki látja (látók), van aki hallja (belső hang, gondolat által) őket, míg mások érzik jelenlétüket (bizsergést, meleget, símogatást, szélfuvallatot is érezhetnek).
Egyre több ember tudatában van a valóságnak, hogy nem vagyunk egyedül, mert az Angyalok velünk vannak.
De tudnunk kell , hogy csak akkor segíthetnek, ha mi kérjük őket, mert tiszteletben kell tartaniuk az emberek szabad akaratát.


Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyre idézek, de azért bemásolom, most találtam angyali számsorok. Aki ért hozzá, az "átrakja", ahová kell. kiss
Köszönöm előre is. Gondoltam érdemes megosztanom.

Doreen Virtue: Angyali számok

Az angyalkommunikáció egész világon ismert mestere, Doreen Virtue újabb csodálatos könyvvel ajándékozta meg az ezotéria, számmisztika, angyalkommunikáció iránt érdeklődőket.
Cikkünk Angyali számok című könyve alapján készült, mely az életünkben előforduló számok üzenetét fejti meg. Ez a könyv felfedi a számok jelentését, és rávezet bennünket, hogyan figyeljünk oda a minket körülvevő spirituális jelekre és üzenetekre, hogy boldogabban, kiegyensúlyozottabban élhessünk. A számsorokon keresztül hozzánk eljutó üzenetek tanítanak minket, általuk megtapasztaljuk a Menny, a végtelen szeretet jelenlétét.



1: A kettes számrendszerhez tartozik. Minden szám osztható eggyel. Mindannyian egyek vagyunk, mivel gondolat egyesít bennünket. Figyeld a gondolataidat, és a vágyaidra összpontosíts, ne a félelmeidre!

2: Higgy és légy bátor! Imáid teljesülőben vannak, még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.

3: A felemelkedett mesterek (mint Jézus) a közeledben vannak. Válaszolnak a könyörgéseidre, és segíteni akarnak neked.

4: Az angyalok veled vannak. Fordulj hozzájuk segítségért, irányításért, szeretetért és biztonságérzetért.

5: Ez a szám a változással, az átalakulással, a transzmutációval és az alkímiai folyamatokkal van összefüggésben. Valami megváltozik az életedben, vagy érlelődik a változás – az előnyödre.

6: A 6-os szám a földi javakkal, az anyagi kérdésekkel, a tapintható dolgokkal, az e világi ügyekkel kapcsolatos. Találd meg az egyensúlyt az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid, elgondolásaid és a spirituális hitvallásod között.

7: Jó úton vagy. Csak így tovább!

8: Közeleg az anyagiakban való bővelkedés ideje.

9: Isteni életterved azt foglalja magában, hogy képességeid, szenvedélyeid és érdeklődésed által szolgáld a világot.

10:
Isteni irányításban részesülsz gondolatok, sugallatok, ráeszmélések és claircognizance révén, mely utóbbi azt jelenti, hogy tudomásod van dolgokról, anélkül hogy tudnád, honnan érkezett ez a tudomás. Ha üzenetet kapsz, állj hozzá pozitívan.

11: Fordíts figyelmet a vissza-visszatérő gondolataidra, ötleteidre, hisz azok válaszok az imáidra. Ez a szám a feltűnően kreatív személyeknek azt jelzi, hogy hagyjanak fel káros szenvedélyeikkel.

12: Higgy benne, hogy a Lélek a visszatérő gondolatok, ötletek közvetítésével beszél hozzád. A ráeszméléseid vezetnek, és javítani akarnak valamit az életeden vagy másokén. Engedd, hogy belső megerősítéseid irányítsanak utadon!

13: A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy maradj bizakodó, és adj át nekik minden félelmet vagy kételyt – ők majd meggyógyítják, átalakítják őket. Ez a szám a 13 holdciklusra, vagyis a szent nőiségre, az istennőre és az intuitív oldalra utal.

14: Az angyalok segítenek pozitív gondolataid, meggyőződéseid és elképzeléseid megvalósításában.

15: Módosítsd és emeld magasabb szintre a gondolataidat! Az ima és a belső megerősítések segítségével kiragadhatod érzéseidet és gondolataidat a negativitásból.

16: A saját gondolataid teremtik meg a saját valóságodat. Ha az anyagiakkal kapcsolatban csak pozitív gondolataid és elvárásaid vannak, minden szükségleted kielégítést nyer.

17:
Gondolataid a megfelelő úton haladnak. Terveidet illetően jó okod van bizakodni. Ez az erőteljes és szent szám a Szentháromságot és a piramisokat képviseli.

18:
Dédelgesd a jólét és a bőség gondolatát, és a megvalósulásuk nem fog késlekedni. Már itt is van!

19: Koncentráld elmédet a magad és a többiek megsegítésére, hogy egészségesebben és békességben éljetek. Maradj bizakodó isteni küldetésedben!

20: A Teremtő hitet kér tőled. Ha úgy tűnik, hogy az imáid és cselekedeteid nem hoznak azonnal eredményt, te csak bízz benne, hogy csodálatos gyümölcsöket teremnek majd.

21: Maradj meg a hitedben, és légy bizalommal teli! Engedd, hogy a megerősítéseid támogassanak!

22:
Mély hitedből csodák teremnek, és kápráztató új lehetőségek. Maradj meg hitedben!

23: A felemelkedett mesterek segítenek hited megtartásában. Most is veled vannak, készen állnak a segítségre, ha hozzájuk folyamodsz.

24: Az angyalok segítenek hited megtartásában, és bátorságot adnak. Azt szeretnék, ha tudnád, hogy most is veled vannak. Higgy az angyalaidban, higgy abban, hogy vágynak rá és hatalmukban áll segíteni neked.

25: Higgy benne, hogy életed mindig a legjobbra fordul. Te és szeretteid biztonságban vannak, védettek a változások közepette.

26: Hidd el, hogy földi szükségleteid kielégítést nyernek – most és az elkövetkezőkben is. Az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid add át a Léleknek, és kövesd az isteni útmutatást, amely cselekvésre ösztönöz.

27: Folytasd az utad bizalommal telve. Azt teszed, amit tenned kell, így hát csak folytasd a jó munkát.

28: Bízz az univerzum bőkezűségében. Ha kitartasz, a jólét valósággá válik számodra.

29: Bízz magadban és isteni élettervedben. Arra vagy kijelölve és felkészülve, hogy másokon segíts!

30: Isten és a felemelkedett mesterek azért vannak itt, hogy segítsenek neked. Fordulj hozzájuk segítségért, és ők békét hoznak a szeretteid és a te életedbe, és mindenben segítenek életutadon.

31: A felemelkedett mesterek segítenek a szeretet és a béke magasztos szintjére emelni gondolataidat.

32: Higgy a felemelkedett mesterek és a közted meglévő kapcsolatban. Minél gyakrabban fordulsz feléjük, annál jobban megerősödik a hited ebben a kapcsolatban.

33: Sok felemelkedett mester vesz körül, és minden módon a segítségedre van. Azért jöttek, hogy küldetésedben támogassanak, és hogy imáidra válaszoljanak. Hangolódj rájuk, és kérdezz tőlük, amit csak akarsz.

34: A felemelkedett mesterek és az angyalok itt vannak veled. Beszélj nekik gyakran az érzéseidről és a gondolataidról. Halld meg a feleleteiket, melyek visszatérő benyomások, jelek és belső sugallatok formájában érkeznek hozzád.

35: A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy tégy lépéseket spirituális éberséged és erőd növeléséért. Lépj szövetségbe ezekkel a szeretettel és hatalommal teli mesterekkel, hogy meggyógyíthasd életed azon részeit, melyek most még nem téged és nem a Fényt szolgálják.

36: A felemelkedett mesterek az anyagi szinten is segíteni akarják az életedet, a szeretteid és a te küldetésedhez is támogatást adnak. A felemelkedett mesterek arra kérnek, összpontosítsd figyelmedet a Lélekre, és ne a haszontalan anyagi világra.

37: A felemelkedett mesterek isteni sugallata helyes nyomra vezet. A meditációid során és az imáidban fordulj hozzájuk tanácsért, válaszért és megerősítésért. A felemelkedett mesterek örömmel tartanak veled azon az úton, melyet választottál, készen arra, hogy segítsenek.

38: Az anyagi jólét közeleg. A felemelkedett mesterek azt szeretnék, ha nem nyugtalankodnál többé a pénzügyeid miatt. Figyeld és kövesd a visszatérő gondolatok, megérzések, szavak és képek formájában érkező üzeneteket, melyeket ők küldenek neked.

39:
A felemelkedett mesterek ezt mondják: „Gyerünk dolgozni, Fénymunkás!” A küldetésed nagyon fontos, épp ezért szeretnének segíteni benne. Ne halogasd az életterveddel kapcsolatos fontos feladatok beteljesítését.

40:
Isten és az angyalok azt akarják, hogy tudd, veled vannak minden lépésednél. Fogd meg e szerető kezeket, és engedd, hogy segítsenek!

41:
Az angyalok ezt mondják: „Ügyelj a gondolataidra, a szeretetre és a sikerre összpontosíts. Csak ezen a módon telik meg az életed szeretettel és sikerrel.” Az angyalok segítségével a pozitív gondolkodás elérhető, csak feléjük kell fordulnod.

42: Az angyalaid arra kérnek, továbbra is higgy benne, hogy imáid meghallgatásra lelnek, és nem maradnak válasz nélkül. Ha úgy érzed, szükséges, kérd meg őket, hogy növeljék hitedet.

43: Az angyalok és a felemelkedett mesterek veled vannak, támogatnak és szeretnek téged. Szólj hozzájuk magadban, beszélj nekik a reményeidről, az álmaidról és a félelmeidről, és kérd, hogy segítsenek. Mindig megjelennek, mihelyt megidézed őket.

44: Sok angyal vesz most körül. Kérhetsz tőlük bármit, ami békét hoz a szeretteid és a te életedbe. Ne te mondd meg, miként alakítsanak ki egy helyzetet, csak kérd tőlük, hogy tegyék meg. A Teremtő végtelen bölcsessége vezetni fog (az angyalok segítségével), és meghozza a csodálatosan ötletes megoldást.

45: Az angyalok arra kérnek, hogy feltétlenül és késlekedés nélkül változtass az életeden. Pontosan tudod, mit kell megváltoztatnod. Kérj segítséget az angyaloktól, hogy legyen elég erőd véghezvinni mindezt, és tudd, hogy eme változások jótékony hatással lesznek mindenkire.

46: Az angyalok az anyagi szükségleteid területén is segíteni akarnak, ha azok kapcsolatban vannak a küldetéseddel és a szeretteiddel. Bármilyen apró vagy nagy ügyben segítenek, amely békét és szeretetet hozhat az életedbe. Csak fordulj hozzájuk segítségért.

47: Az angyalok azt üzenik, hogy jó munkát végzel, és a jó úton jársz. Azt szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésednél veled vannak, és még többet is segítenek neked, ha valamilyen különleges segítségre van szükséged.

48:
A „Bőség Angyalai" veled vannak. Tudd, hogy kifogyhatatlanok a készleteik, és a szükség csupán illúzió. Már most több pénz áll a házhoz, így aztán kár aggodalmaskodni az anyagi helyzeted miatt.

49: Az angyalok arra kérnek, vágj bele isteni küldetésedbe halogatás nélkül. Itt az ideje, hogy felhagyj minden haszontalan tevékenységgel. Írd át a határidőnaplódat úgy, hogy most már az igazi munkádat végezhesd.

50: Isten és a szellemvilág arra biztatnak, hogy változtass. Biztosítanak afelől, hogy neked és szeretteidnek csak kiegyensúlyozottságot hoz majd az átalakulás, és bármi történjék is, támogatni fognak. Vágj bele, és Isten segítsen a változás ideje alatt.

<!-- cikk_txt --><!-- .colwrp -->Ildikó
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkit szeretettel üdvözlök az angyal forumban!
Szeretnék pár sort idézni Dr Doren Virtue Angyalokkal gyógyítás cimű könyvéből:
" Számsorotokba rejtett üzenetek az Angyaloktól:
Az Angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Így segítenek abban,hogy meggyógyítsuk saját életünket. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy a képzeletünk játékainak tartjuk őket.
Az Angyalok azt mondják:
Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek, és hinnetek kell amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok- különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!
:00: " Számsorok

Az Angyalok gyakran számsorok útján küldik el nekünk üzeneteiket. Kétféleképpen teszik ezt. Vagy finoman a fülünkbe suttognak, hogy időben felnézzünk, és észrevehessük az óra számlapját, vagy egy telefonszámot egy faliújságon.
Az Angyalok remélik, hogy tudatosodik bennünk, ha ugyanazt a számsort egymás után többször is láthuk.
Például, lehet, hogy gyakran látjuk az 111 számsort, valahogy ahányszor az órára nézünk, mindig 1.11 vagy 11.11-t mutat.
A számok útján történő üzenetküldés másik módja, hogy az Angyalok a fizikai síkon úgy rendezik, hogy olyan autó haladjon előttünk, aminek rendszámtábláján azok a számok állnak, amelyekkel az Angyalok üzenni akarnak nekünk.
Azok akik tudatában vannak ennek a jelenségnek, megtuanulják leolvasni a különféle rendszátáblák jelentését. Ezen a módon, az Angyalok részletes üzeneteket közvetíthetnek. (Emlékezzünk csak az L.A.Story című filmre, amiben a hirdetőtábla folyamatosan üzeneteket küldött a főszereplő Steve Martinnak!)
Következzen néhány alapvető számsor jelentéstartalma.
Mindenkinek saját Angyala fogja megmondani, ha az adott helyzet más jelentéssel bír. Kérdezzük meg őket bátran. "MIT SZERETNÉTEK KÖZÖLNI VELEM?" és boldogan fognak további információkkal szolgálmi, hogy könnyebben megfejtsük számokba rejtett üzeneteiket.

111 - Figyeljük meg jól gondolatainkat, és vigyázzunk, hogy csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk és ne arra, amit nem szeretnénk.
Ez a számsor azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában. az 111 olyan, mint a vaku felvillanó fénye. Azt jelenti, hogy az univerzum lefényképezte gondolatinkat, és most formában megjeleníti őket. Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az univerzum lefényképezett bennünk? Ha nem , javítsuk ki gondolatainkat (kérjünk ebben segítséget Angyalainktól, ha nehezen tudjuk kontrolálni, vagy megfigelni gondolatainkat).

222 - Újonnan elvetett ötlet-magjaink növekedésnek indultak a valóságban. Folyamatosan öntöznünk, és táplálmunk kell őket, és akkor hamarosan áttörik a föld felszínét, és megláthatjuk manifesztácionk bizonyítékait. Más szavakkal ne adjuk fel öt perccel a csoda előtt. Manifesztávionk hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki, dolgozzunk tovább! Tartsuk fenn a pozitiív gondolatokat, megerősítéseket. és folytassuk a vizualizálást.

333 - A felemelkedett mesterek itt vannak a közelünkben, szeretnék, ha tudnánk, hogy segítséget, szerettet, és társaságot nyújtanak nekünk. Gyakran szólítsuk meg a felemelkedett mestereket, különösen, amikor a hármas számot ismételten magunk körül látjuk. A leghíresebb felemelkedett mesterek közé tartozik Jézus, Mózes, Máris, Quan Yin, és Yogananda például.

444 - Az Angyalok most körülvesznek, és biztosítanak szertetükről és segítő szándékukról. Nem kell aggódnunk, közel az angyali segítség.

555 - Csatoljuk be a biztonsági övünket - nagyszabású változás áll előttünk! Ne ítéljük meg a változást negatívnak, vagy pozitívnak, mert minden változás egyszerűen az élet áramlásának természetes része. Lehet, hogy az a változás egy imánkra érkező válasz, továbbra is tartsuk fenn önmagunkban a béke érzését.

666 - Gondolataink kibillentek az egyensúlyból, túlságosan is az anyagi világra koncentrálunk. Ez a számsor arra kér bennünket, hogy egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a föld és az ég között. Mint a híres Hegyi beszédben, az Angyalok arra kérnek, hogy a szellemre és a szolgálatra koncentráljunk, és legyünk tudatában annak, hogy anyagi és érzelmi szükségleteink ennek eredményeképpen automatikusan kielégülnek majd.

777 - Az Angyalok tapsolnak nekünk - gratulálunk, sínen vagyunk!
Folytassuk tovább ugyanígy, és ne feledjük, hogy vágyaink valóra válnak. Ez egy különösen pozitív jel, és azt is jelenti, hogy további csodákra is számíthatunk.

888 - Életünk egy szakasza a végéhez közelít, ez a számsor azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy figyelmeztetést kapjunk, hogy fel tudjunk készülni. Ez a számsor azt is jelentheti, hogy egy érzelmi, munkahelyi, vagy kapcsolati szakasz végéhez értünk. Azt is jelenti, hogy fény vár az alagút végén. Üzeni még ezt is: "Megérett a vetés, ne késlekedjünk a szedésel, és az evéssel" Más szóval ne halogassuk a következő lépést, vagy munkánk gyümölcsének élvezetét.

999 - Beteljesülés. Személyes, vagy tágabb éltterünkben egy nagy szakasz végéhez értünk. A Föld gyógyításán munkálkodó fénymunkások számára ez az üzenet annyit jelent: "Munkára! Föld Anyának most rögtön szüksége van rátok!"

000 - Emlékeztető arra, hogy egyek vagyunk Istennel, és hogy érezzük Teremtőnk szeretetét önmagunkban. Azt is jelzi, hogy valamilyen helyzetben leírtunk egy teljes kört. "


Dr. Doren Virtue:11:
 

csibóóó

Új tag
sziasztok! arra lennék kíváncsi, hogy az arkangyalokhoz létezik e külön, nekik szóló imádság? van egy könyvem, amely hierarchiába sorolja a születés szerinti őrangyalokat, de az arkangyalok külön nincsennek benne. plusz, tudja valaki, hogy az egyes arkangyalokhoz milyen gyertyát szoktak gyújtani, vagy a szín mindegy? előre is köszönöm.
 

mayacska0717

Állandó Tag
Állandó Tag
Meditáció a Szeretet angyalával<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
A szeretet egyesít és elválaszt,<o:p></o:p>
elgyengít és szilárdan megtámaszt.<o:p></o:p>
A szeretet gúzsba köt és felszabadít,<o:p></o:p>
megőrjít és végleg kijózanít.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
…<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Csillagok gyúlnak és kihunynak,<o:p></o:p>
világok keletkeznek és elmúlnak…<o:p></o:p>
A lélek örök és szeretete<o:p></o:p>
az örökkévalóság üzenete.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<O:p</O:p
<O:p</O:p<O:p</O:p<O:p</O:p<O:p</O:p<O:p</O:p<O:p</O:p<O:p</O:p<O:p</O:p<O:p</O:p<O:p</O:p<O:p</O:p<O:p</O:p<O:p</O:p
 

gigi19

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Gigi! Meghallgattam és a szöveget is elolvastam nekem tetszett.
Köszi,hogy felraktad.
Legyen szép napot!
üdv:
Barbi

Szia :)

<object height="344" width="425">

<embed src="http://www.youtube.com/v/j42ApkIIdNc&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="344" width="425"></object>


talán ez is tetszeni fog, nekem ez a kedvencem és a filmnek (Angyalok városa - City of Angels) köszönhetem, hogy elkezdtem hinni, hogy lehet mégis vannak angyalok:
(A szöveg fordításával próbálkoztam, én már értem, de nem merem közzétenni a teljes fordítást...)

Sarah McLachlan - In The Arms Of An Angel

[FONT=&quot]Spend all your time waiting <o></o>
[/FONT] [FONT=&quot]For that second chance
[/FONT] [FONT=&quot]For a break that would make it okay [/FONT]<o></o> There's always one reason
To feel not good enough

And it's hard at the end of the day
I need some distraction
Oh beautiful release
Memory seeps from my veins
Let me be empty - engedd meg nekem hogy üres legyek

And weightless and maybe -
és súlytalan, talán
I'll find some peace tonight - ma este valamennyire békét találok
[FONT=&quot]
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->[/FONT]In the arms of an angel - egy angyal karjaiban.
Fly away from here - repülj el innen
From this dark cold hotel room - ebből a sötét hideg szállodai szobából
And the endlessness that you fear - és az a végtelenség, amitől félsz
You are pulled from the wreckage - Téged húz ki
Of your silent reverie - a csöndes álmodozásod a roncsaiból.
You're in the arms of the angel - Az angyal karjaiban vagy,
May you find some comfort there - ott egy kis kényelmet találhatsz.
[FONT=&quot]
<!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]-->[/FONT][FONT=&quot]
So tired of the straight line [/FONT]
And everywhere you turn
There's vultures and thieves at your back
And the storm keeps on twisting
You keep on building the lie
That you make up for all that you lack it
It don't make no difference
Escaping one last time
It's easier to believe
in this sweet madness oh

This glorious sadness that brings me to my knees


In the arms of an angel
Fly away from here
From this dark cold hotel room
And the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage
Of your silent reverie
You're in the arms of the angel
May you find some comfort there

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

spacer.gif
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Gigi 19!
Köszönöm ez szép !A filmet láttam, igaz nem annyira figyeltem rá de ott voltam a készülék elött mikor ment a film. Bevallom többfelé kellett osztanom a figyelmem amikor épp ment a film. De azért meg volt.Angolul Te láthatoan többet tudsz mint én.
Szép estét Neked!
 

Bantik

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ki szeretne 5 napig kívánságteljesítő angyalokat vendégül látni közületek? Aki szeretné, jelezzen vissza, és elküldöm az instrukciókat. (Gyorsan-gyorsan, mert a létszám korlátozott!)
Nálam már voltak, hihetetlen élmény volt!!
we101.gif


Szeretettel:
Bantik
kiss
 

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ki szeretne 5 napig kívánságteljesítő angyalokat vendégül látni közületek? Aki szeretné, jelezzen vissza, és elküldöm az instrukciókat. (Gyorsan-gyorsan, mert a létszám korlátozott!)
Nálam már voltak, hihetetlen élmény volt!!
we101.gif


Szeretettel:
Bantik
kiss

Szia! Mesélnél erről a hihetetlen élményről???:rolleyes: ...szerintem ide is felteheted az "instrukciókat". ...aki szeretné az kipróbálja, aki nem, az nem. Ennyi.;)
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Mihály arkangyal

A "Mihály" szó jelentése:
"olyan, mint az Isten"
" Isrenhez hasomló"
" aki Istenre hasonlít"

Színei:
Kék és arany. Mihályt gyakran ábrázolják karddal, az igazság mérlegével
vagy a védelem kék lángjával a kezében.

Kulcsszavak:
Mihály
a védelem,
a bátorság és erő,
az igazság és tisztesség arkangyala.

Védelem
Mihály arkangyal fizikailag, érzelmileg és lelkileg védelmez minket
Sokan éltek már át csodát, miutám Mihályt és védelmező angyalait
hívták. Mihály sok helyzetben megvéd minket.
. Ha késő éjszaka lerobban az autónk egy sötét országút mentén
. Ha egyedül vagyunk egy házban és félünk a berörőktől.
. Ha hosszú autóútra indulunk.
. Ha úgy érezzük, hogy nem vagyunk biztonságos környezetben.
. Ha megtámadnak minket.
. Ha szexuális zaklatásnak vagyunk kitéve.
. Ha lelki támadásnak vagyunk kitéve.
. Ha véget vetettünk egy kapcsolatnak, de a másik fél nem akar elengedni
minket, akkor megkérhetjük Mihály arkangylat, hogy vágja el az éteri
kötelékeket, amelyek összekötnek minket a másik féllel.

Bárotság és erő
Mihály arkangyal bátorságot ad nekünk,hogy szembenézzünk bármilyen
akadállyal, még akkor is, ha az leküzdhetetlennek tűnik.
. Ha komoly mentális terhelésnek vagyunk kitéve - például ha a munkánk
túl sok energiát követel tőlünk, a határídők tarthatatlanok - , Mihály
bátorságot ad, hogy változtatásokat követeljünk.
. Ha érzelmi zsarolásnak vagyunk kitéve - például egy kapcsolatban.
. Ha úgy érezzük, nem érdemes élni.
. Ha bármilyen függőségben szenvedünk.
. Ha nagyon betegek vagyunk, vagy akár halálos kórban szenvedünk.
. Ha rémálmok gyötörnek minket.

Igazság és tisztesség
Mihály arkangyal segít, hogy a saját igaszágunkat kövessük, de
tisztességünkön ne essen csorba. Segít, hogy megtaláljuk a
valódi énünket, és hűségessek maradhassunk hozzá.
Sok helyzetben nyújthat segítséget.
. Ha félünk vagy nehéznek találjuk kimondani az igazságot.
. Ha olyan kapcsolatba kerülünk, amely nem felel megy az érdekeinknek.
. Ha csak színleljük, hogy szeretjük a munkánkat.
. Ha képtelenek vagyunk megtenni, amit mondunk.
. Ha mindig csak azt mondjuk vagy tesszük, amit mások várnak el tölünk.
. Ha mindent tagadni akarunk, és nem vagyunk képesek szembenézni az
igazsággal.
. Ha becsaptunk valakit azzal, hogy nem mondtuk el neki az igazságot.

Fohászok Mihály arkangyalhoz
1. Mihály arkangyal, segíts nekem! Segíts nekem!
2. Mihály arkangyal, óvj meg minden bajtól!
3. Mihály arkangyal, adj erőt, hogy szembenézzek ezzel a helyzettel!
4. Mihály arkangyal, segíts felfedeznem az igazságot!
5. Mihály arkangyal, segíts, hogy hű lehessek magamhoz!

Mihály a leghíresebb az összes arkangyal közül.
Néhányan úgy gondolják,hogy Mihály az arkangyalok vezetője.
Megvédi testünket, lelkünket és érzelmeinket.
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Rafael Arkangyal

A "Rafael" szó jelentése:
"Isten gyógyító hatalma"
"Isten gyógyít"
"Isten meggyógyít"

Színei:
Zöld és a sötétlila. Rafael a gyógyítás és a szívcsakra színét sugározza.

Kulcsszavak
Rafael
a gyógyítás
a teljesség és egység arkangyala.

Gyógyítás
Rafael a gyógyítás minden formájával segít minket -
hagyományos és a kiegészítő gyógyászattal egyaránt.
Rafael arkangyal segít meggyógyítani a testet, és elmét és a lelket.
A következő helyzetekben kérjük Rfael közbelépését:
. Ha betegségben szenvedünk, vagy egy szerettünk beteg.
. Ha műtét vagy kezelés előtt állunk.
. Ha gyógyítók vagyunk, és segítségre vagy útmutatásra van szükségünk.
. Ha gyógyitót vagy egy kiegészítő gyógyászattal foglalkozó iskolát
keresünk.
. Ha gyógyszer után kutató tudósok vagyunk.
. Ha orvosok vagy sebészek vagyunk.
. Ha valamilyen fájdalmunk van: fizikai, érzelmi vagy szellemi.
. Ha segítségre van szükségünk a múlt sebeinek gyógyítására (fizikai,
érzelmi vagy szellemi értelemben):
. Ha valamilyen kapcsolatunk javításra szorul.

Teljesség és egység
Rafael egységet hozhat az életünkbe. Hívjuk Rafaelt, ha valami
hasonló történik velünk:
. Ha megrázó élményben van részünk és újra "egész"- ségre vágyunk.
. Ha úgy érezzük, elvesztettük a lelkiségünket.
. Ha lelkünket nem érezzük "egésznek".
. Ha fizikai, érzelmi, szellemi és éteri részünk egységre vágyik.
. Ha elveszítünk egy társat és nem érezzük magunkat egésznek.
. Ha véget ért egy kapcsolatunk és le vagyunk törve.
Amikor az arkangyalokhoz fordulunk, ne felejtsük el, hogy ők nem
tudnak beavatkozni a teljes karmánkba.

Fohászok Rafael arkangyalhoz
1. Rafael arkangyal, gyógyítsd meg a múltbeli sebeimet!
2. Rafael arkangyal, segíts testemnek meggyógyulni!
3. Rafael arkangyal, gyógyítsd meg sebzett lelkemet!
4. Rafael arkangyal, gyógyítsd meg fizikai/szellemi/érzelmi fájdalmamat.
5. Rafael arkangyal, segíts nekem meggyógyítani és jóbbá tenni
a kapcsolatomat ... val!
6. Rafael arkangyal, segíts felépülnöm!
7. Rafael arkangyal, segíts gyógyító munkámban!

Rafael az isteni gyógyító erőt surározza
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
AZ ANGYALI HIERARCHIA

1. BEVEZETÉS

Az angyalok az Isten azon teremtményei, akik az égi ügyeket intézik. Mai szóhasználattal inkább rendszeradminisztrátoroknak neveznénk &otilde;ket. Feladatuk az univerzum m&ucirc;ködésének biztosítása, bels&otilde; rendjének fenntartása és az Isten szándékának közvetítése a többi teremtmények felé. A misztikából ismert angyali hierarchia írja le ezen lények kijelölt feladatait és rangját, a hatalomban elfoglalt helyét több-kevesebb pontossággal. Az angyal (ang-él) szó jelentése: égben él&otilde; (ott született), égi Isten vagy él&otilde; Isten. Ebben az írásunkban tömören ismertetjük a velük kapcsolatos fontosabb tudnivalókat, rávilágítva ezek id&otilde;fizikai összefüggéseire.


angyal01.gif


Fizikailag az angyali lelkek isteni lélek részecskék, centrumukban egy szerinóval. Vannak olyan angyalok is, akik lelketlenek, és csak mint fénylények, leleon nélküli térkvantumok m&ucirc;ködnek a teremtésben. Az els&otilde;osztályú angyalokat közvetlenül a Mindenható teremti meg magából, ezeket hívjuk másodrangú létez&otilde;knek az Életfán. A másodosztályú angyalokat (harmadrangú létez&otilde;k) pedig az els&otilde;osztályúak teremtik úgy, hogy a keltésükhöz kiugranak a nemtér-nemid&otilde;be. Mivel szerinó típusú id&otilde;hurkot csak ott lehet csinálni úgy, hogy a kelt&otilde; rendszer alfateret generáló térszeránként (monászként) m&ucirc;ködik éppen.


angyal02.jpg


Az angyalok száma valószín&ucirc;leg több trillióra tehet&otilde; csak a mi univerzumunk világtojásában. A Naprendszer térbúráján belül is több százan, ha nem ezren vagy millióan lehetnek, a pontos létszámukat nem ismerjük. Mivel a szellemük (információs halmazuk) hordozója egy szerinó, gyakorlatilag halhatatlanok. Képesek a térváltásra és térugrásra, vagyis gond nélkül közlekednek a nemtér-nemid&otilde;ben küls&otilde; technika (&ucirc;rhajó) igénybevétele nélkül. Épp ezért túlélik az egyes teremtési ciklusokat, mert nem pusztulnak el a térszünetek során. Gyakorlatilag &otilde;k tekinthet&otilde;k az univerzumot kormányzó vezérkarnak, akik életben tartják és felügyelik a többi teremtményeket (emberek, állatok, növények). Egyben segítik a lelkek szellemi evolúcióját és a lelkek által használt testek biológiai evolúcióját.


angyal03.gif


2. AZ ARKANGYALOK

Az univerzum angyalai közül az öt legfontosabbat név szerint ismerjük. &Otilde;k a Mindenható térszeránjának tachion forrásaiból keletkeztek az Isten els&otilde; teremtményeiként. Megkülönböztetésül arkangyaloknak, azaz f&otilde; angyaloknak nevezzük &otilde;ket, akik az egyes párhuzamos téresszenciák urai. Közülük négyen egyben a négy égtáj urai is, míg ötödik társuk a zenit, az égi világ ura.
1. Mikáél, aki a mi világunkat is magába foglaló térszelet ura és a Mennyei Sereg vezet&otilde;je, az Isten legnagyobb harcosa. A nevének jelentése: "Ki olyan, mint Isten?". &Otilde; az északi irány ura, jelz&otilde;színe a kék.
2. Uriél, aki az isteni mindentudás, az akasha (Fény Krónika) &otilde;rz&otilde;je. A nevének jelentése: "Az Isten fénye". &Otilde; a keleti irány ura, jelz&otilde;színe a sárga.
3. Gábriél, aki az Édenkertet és az istenek lakhelyét &otilde;rzi és a Mindenhatót óvó kerubok vezet&otilde;je. A nevének jelentése: "Az Isten ereje". &Otilde; a déli irány ura, jelz&otilde;színe a zöld.
4. Ráfáél, aki gyógyítással és a teremtés rendezett m&ucirc;ködésének fenntartásával foglalkozik. A nevének jelentése: "Az Isten meggyógyít". &Otilde; a nyugati irány ura, jelz&otilde;színe a piros.
5. Ráquél, aki a karmikus kapcsolatok nyilvántartásáért és elrendezéséért felel. A nevének jelentése: "Az Isten bosszúja". &Otilde; a zenit, a felfelé vezet&otilde; irány ura, jelz&otilde;színe a fehér.
Ha mai fogalmaink szerint akarjuk meghatározni az öt arkangyal által betöltött hivatali pozíciókat, akkor azt mondhatjuk, hogy Mikáél a hadsereg vezet&otilde;je, Uriél a könyvtár és nyilvántartási rendszer vezet&otilde;je, Gábriél a rend&otilde;rség vezet&otilde;je, Ráfáél az egészségügyi és karbantartó rendszer vezet&otilde;je, míg Ráquél a bíróság vezet&otilde;je. Köztük a Mindenható, mint legf&otilde;bb közjogi méltóság (élnök) végzi az összehangolást és hozza a legfontosabb döntéseket.
Az arkangyalok és alárendelt hierarchiájuk m&ucirc;ködését az emberi társadalom hasonló rendszereinek vizsgálatán keresztül érthetjük meg a legkönnyebben. Ennek megfelel&otilde;en a hadsereg dolga lebontani a teremtésre nézve rossz dolgokat (démonok, küls&otilde; támadók). A rend&otilde;rség védi a vezet&otilde;ket (test&otilde;rség) és fenntartja a bels&otilde; rendet, ellen&otilde;rzi a közlekedést (határ&otilde;rség a csillagrendszerek és dimenzióvilágok között). A nyilvántartók (eseménykövet&otilde;k) minden történést rögzítenek és naprakész adatbázist (statisztikát és kimutatást a rendszerr&otilde;l) szolgáltatnak a hozzáférési engedéllyel rendelkez&otilde; adminisztrátoroknak és egyéb felhasználóknak. Az egészségügyiek (gyógyítók) karbantartják a teremtést fizikailag (az Életfát), kijavítják a sérüléseket (id&otilde;szál átf&ucirc;zés), pótolják a veszteségeket (annihilálódott rendszerek újrakeltése) és rendbe hozzák a m&ucirc;szaki hibákat (programozási feladatok). A bíróság intézi az angyalok és egyéb teremtmények közti vitás ügyeket, ítélkezik (a karma uraként) és dönt, ha a konfliktusba kerül&otilde; felek nem tudnak megállapodni egymás között. Egyben a precedens érték&ucirc; problémákkal (új b&ucirc;nökkel) is próbál megküzdeni, folyamatosan b&otilde;vítve a jogtárat.
A teremtés skálafüggetlen (önhasonló) szerkezete miatt a lokális mindenhatók (helytartók) is rendelkeznek saját arkangyalokkal, akik a helyi ügyek intézését végzik. Elvileg (fizikailag) az angyali hierarchia tetsz&otilde;leges szint&ucirc; lehet, a gyakorlatban azonban az angyalok többsége csak els&otilde;, másod vagy harmadosztályú leszármazottja a Mindenhatónak.


angyal04.jpg


Az angyalok a szellemük alapján két f&otilde; csoportba sorolhatók. Egyesek közülük nullás másolatok, azaz szoftveresen azonosak a szül&otilde; mindenhatójukkal a születésük pillanatától kezdve. Ezekre mondják azt a keresztények, hogy "malaszttal teljes" (malaszt: isteni kegyelem). Nekik nincs saját, individuális szellemi evolúciójuk, tehát teljes tudással és bölcsességgel rendelkeznek az univerzumról (nem gyerekként kezdik). Állandó információs kapcsolatban vannak a mindenhatójuk információs halmazával, ezért hívják &otilde;ket a hinduk avatároknak (megtestesüléseknek), amennyiben néha a földre reinkarnálódnak. Olyanok, mintha a felettesük hardveres és szoftveres klónjai (teljesen pontos másolatai) lennének. Mindegyik arkangyali lélek szükség estén képes megháromszorozni magát hardveresen a térszorzáshoz hasonló módszerrel, ezért hívjuk &otilde;ket triszmegisztoszoknak is (háromszorosan bölcsek).
A másik csoportba tartoznak az individuális másolatok, akik szoftveresen épp úgy különböznek a szül&otilde; mindenhatójuktól a születésükt&otilde;l kezdve, mint az emberi, állati és növényi lelkek. Ezek a klasszikus értelemben vett angyalok, akik az önálló információs halmazuk miatt részlegesen szabad akarattal rendelkeznek és saját szellemi evolúciójuk van (&otilde;k is gyerekként kezdik). A hinduk félisteneknek vagy istenségeknek is nevezik &otilde;ket. A szül&otilde;jük korlátozott képességekkel, tudással és jogkörrel ruházza fel &otilde;ket, így csak meghatározott feladatokat végezhetnek. Ezen feladatok mindig az aktuális teremtési körülményekt&otilde;l függenek, vagyis szükség esetén az angyalok munkahelyet válthatnak, illetve el&otilde;léptethetik vagy lefokozhatják &otilde;ket. Az angyalok hivatali rendszerét nevezzük isteni vagy angyali hierarchiának.


angyal05.jpg


3. AZ ANGYALI HIERARCHIA

Az angyalok osztályozása erejük és feladatkörük szerint Uralmakra, Hercegségekre, Hatalmakra és Birodalmakra tagolódik. Fizikailag ez a következ&otilde; kozmikus képz&otilde;dmények feletti irányításnak felel meg: a Birodalom egy galaxist jelent (Tejútrendszer helytartója), a Hatalom egy csillagrendszert (Héliosz Napisten), a Hercegség egy bolygót (Gaia Földanya), az Uralom egy holdat (Szeléné holdistenn&otilde;). A körülményekt&otilde;l függ&otilde;en az uralmak egyben olyan angyalok is lehetnek, akik bizonyos feladatokra vannak kijelölve és konkrét tevékenységeket végeznek. Például a holdakra felügyelnek vagy uralnak egy bolygón bizonyos természeti jelenségeket (szelet, es&otilde;t, vulkánokat, növényeket, állatokat, stb.). A hercegségek az egyes bolygók, bolygórendszerek (mint pl. a Jupiter holdrendszere), melyek vezet&otilde; istenségét bolygószeránnak nevezzük. A hatalmak megfelelnek a földi királyságoknak és székhelyük az adott csillagrendszer f&otilde;csillagának belsejében található (az Aranyvárosban). A több csillagból álló rendszerek társult hatalomként m&ucirc;ködnek, mint egy államszövetség. Kozmitóriumuk (&ucirc;rfelségterületük) határa a heliopauzáig (térbúráig) terjed. A birodalmak az egyes galaxisok halójának határáig terjednek és szintén társulhatnak kisebb-nagyobb közeli társaikkal (galaxishalmazok). A legfels&otilde;bb szintet a világtojásban a 4D-s párhuzamos univerzumok jelentik, melyeket az arkangyalok irányítanak. Az istenekt&otilde;l kapott tájékoztatás szerint minden térszeletnek három közigazgatási központja is van, mivel az univerzum hatalmas méretei miatt nem lehet egyben kezelni az egészet. Ezt a három f&otilde;hatalmi központot tekinthetjük az adott triszmegisztosz arkangyal triumvirátusának is.


angyal06.jpg


Az angyalokat osztályozzák még a tevékenységük szerint is, külön elnevezésekkel illetve &otilde;ket. Ezek a következ&otilde;k (amir&otilde;l tudunk):
Szerafim: szeráfok (a seraph héber jelentése égni). Valójában szeránok: égi helyek, helytartó istenségek, mint a Napisten (hívják Napangyalnak vagy csillagdémonnak is). &Otilde;k a legfels&otilde; (els&otilde;osztályú) angyalcsoport, akik a legközelebb állnak az Istenhez, mivel közvetlenül &Otilde; csinálta &otilde;ket. Legf&otilde;bb feladatuk, hogy életben tartsák az alájuk rendelt teremtményeket a puszta létezésük által, mivel az &otilde; forrásrendszerükre van felf&ucirc;zve az élvonali id&otilde;szálaival minden alattvaló az adott rendszerben (galaxis, csillagrendszer, bolygó). Valószín&ucirc; (ezt nem tudjuk biztosan, de logikusnak t&ucirc;nik), hogy a nevük -él-re végz&otilde;dik.
Ofanim: ofanimok, azaz másodrangú angyalok (a héber jelentése kerék). Összekötik az -él rangú angyalokat és a embereket, képzetesen szólva az eget és a földet. &Otilde;k olyan szeránok, akik az els&otilde;osztályú istenségeket szolgálják és a feladatuknak megfelel&otilde; információ tartalommal és képességekkel (jogosultságokkal) bírnak. F&otilde;leg hírviv&otilde;ként és diplomataként dolgoznak. Befolyásolják a csakráink m&ucirc;ködését, tehát vannak köztük gyógyítók is. Valószín&ucirc; (ezt nem tudjuk biztosan, de logikusnak t&ucirc;nik), hogy a nevük -iah-ra végz&otilde;dik.
Cherubim: kerubok. Az Isten lovasai, akaratának közvetít&otilde;i. A Bölcsesség angyalai és a Mennyek Küszöbének &Otilde;rei. Olyan szeránok, akik a helytartó istenségek közvetlen nullás másolatai és velük azonos információ tartalommal és képességekkel bírnak. &Otilde;k a mennyek küszöbének (az Aranyvárosba vezet&otilde; térablakoknak) és az egyes dimenzióközi átjáróknak az &otilde;rei is. Minden helytartónak vannak kerubjai, akik egyrészt a test&otilde;rei, másrészt a hivatalos képvisel&otilde;i (avatárjai), amolyan dubl&otilde;rei (mint Jézus). Így aki lát egy kerubot, az gyakorlatilag a helytartót (és végs&otilde; soron a Mindenhatót) látja.
Elohim: elohimok. Hazavezet&otilde; angyalok, akik a holtak lelkék viszik a túlvilágra. Ma inkább úgy nevezzük &otilde;ket, hogy a születés és halál angyalai. Olyan szeránok, akik az emberekre és más teremtményekre (állatokra, növényekre) felügyelnek, mint szellemi vezet&otilde;k és &otilde;rangyalok. &Otilde;k terelik vissza a testükb&otilde;l elkalandozott lelkeket is, illetve a világhónapok végén összeszedik a köztes létben (asztráltérben) megrekedt kóborló lelkeket és ítéletre viszik &otilde;ket (a karmikus bíróság elé).
Quiddisin: kviddiszinek (a héber jelentése szent). Valójában kvintiszínek, azaz ötszín&ucirc;ek, ami fizikailag a bel&otilde;lük áradó öt téresszenciára utal. A misztikusok szerint az Isten dics&otilde;ítése a feladatuk, így folyton azt kiabálják, hogy: Szent, szent! Olyan szeránok, akik másodlagos megtartó er&otilde;ként m&ucirc;ködnek és feladatuk a helytartók által keltett lokális térid&otilde; póter&otilde;sítése (létben tartani a helyet). Erre azért van szükség, hogy a puszta létezésükkel kiegyenlítsék az esetleges téringadozásokat, amik a helytartó szeránjának mozgása, térugrása vagy deformációja során (rendszeresen) keletkeznek. Egyben meggátolják a különféle téranomáliák és térháborgások káros hatásait a felügyelt rendszerekben. A Földet például hat ilyen kvintiszín veszi körül a 4D-ben, akik az &ucirc;rben lebegnek stacionárius pályamagasságon a bolygó körül, egy oktaéder csúcspontjain elhelyezkedve. Kett&otilde; a sarkoknál, négy az egyenlít&otilde; körül: Kolumbia, Gabon, Szingapúr és a csendes-óceáni Jarvis-sziget fölött nagyjából.
Trón: trónok. Az Isten szellemi törvényeinek képvisel&otilde;i. Olyan szeránok, akik a teremtmények életét szabályozó szellemi törvényeket képviselik és a vitás, fontos ügyekben döntenek (jogászok és dönt&otilde;bírók). A misztikusok lélekbírónak is hívják &otilde;ket. Közülük a legismertebb Metatron (a héber jelentése az Ábrázat Hercege), az egyetlen angyal, akinek neve nem -él-re vagy -iah-ra végz&otilde;dik, mivel eredetileg ember volt, a bibliai Henoch (magyarul Énok), aki rendkívüli életútja miatt válhatott angyallá (kinevezték valaki helyére, ezért hívják meta-trónnak). &Otilde; az Isten (egyik) íródeákja, az archívumkészít&otilde;, aki feljegyzi az életünk filmjét. Valójában egy lélekbíró, akinek hozzáférési joga van a Naprendszerben él&otilde; összes emberi lélek személyes akashájához, amit a Jupiter bolygó belsejében megbújó 4D-s isteni támaszponton &otilde;riznek.
Irin: irinek. A mennyországot (Aranyvárost) &otilde;rz&otilde; angyalok. Olyan szeránok, akik a helytartók és más fontos hivatalnokok (tanítómesterek, próféták, lélekcsoport vezet&otilde;k) test&otilde;rei. Biztonságiak és rendfenntartók, akik egyben határ&otilde;rök is, vagyis elkapják a csillagrendszerb&otilde;l engedély nélkül szökni próbáló lelkeket vagy kitoloncolják az illegálisan bejöv&otilde;ket (parafelderít&otilde;ket). Az &otilde; nevükre utal a magyar tájnyelvben az iringál: sétál szavunk, valamint az Iringó n&otilde;i keresztnév (névnapja december 24).
Kiegészítés: A nemt&otilde; szó, aminek jelentése: nemz&otilde;, véd&otilde;szellem, &otilde;rangyal vagy géniusz, valójában nem egy angyali csoportot jelöl, hanem általánosan így hívjuk az olyan angyalokat, akik nem élvonali feletteseink (az Életfán). Magyarul tehát nem t&otilde;le származunk, így valójában nem lehet sem nemz&otilde;, sem géniusz, de véd&otilde;szellem és &otilde;rangyal igen.


angyal07.jpg


4. A SÁTÁN TÖRTÉNETE

A misztikus feljegyzések szerint az Isten els&otilde; angyala: Sátánél volt a teremtés kezdetén. Az összes angyal vezet&otilde;jeként &otilde; rendelkezett a legnagyobb hatalommal és tudással a Mindenható után, gyakorlatilag az &Otilde; ellentétpárjaként. A nevük mássalhangzói talán ezért is azonosak: iSTeN és SáTáN. Amikor az Isten megteremtette az embereket, Sátánél nem volt hajlandó &otilde;ket szolgálni, mivel primitívnek és alávalónak tartotta ezeket a teremtményeket. Így fellázadt a Mindenható szándéka ellen és az angyalok egy részét is sikerült maga mellé állítania. Végül nyíltan a hatalomra tört, próbálva magát megtenni legf&otilde;bb vezet&otilde;nek, aminek háború lett a vége az égi lények között.
A Mindenható Mikáél arkangyalt bízta meg a Mennyei Sereg vezetésével, hogy gy&otilde;zze le a lázadókat, de az els&otilde; csatát Mikáél elvesztette. Az Isten ekkor a legnagyobb tudással és harci képességekkel ruházta fel hadvezérét, akinek a második csatában sikerült gy&otilde;zedelmeskednie. Az elfogott Sátánélt megfosztották a hercegi rangjától és nevének -él végz&otilde;dését&otilde;l, majd a Földre szám&ucirc;zték (a 3D-s alvilágba). Követ&otilde;it, akiket azóta csak sátánoknak neveznek szintén ide küldték, így ez az &otilde; felségterületük (a pokol).


baphom1.jpg


Bár kés&otilde;bb sokan egybemosták a Sátán nevét Luciferrel, mégsem azonos a Fényhozóval, mivel a Sátán megmaradt angyalnak, a lelkének centrumában tehát szerinó egzisztál. Lucifer pedig a másik fajta fénylény, egy fotinó valójában. Természetesen egyikük sem azonos az ördöggel, ami az anyagi részecske (neutron) egyik kódneve volt régen a misztikában, sem egyéb isteni személyekkel (pl. Belzebub, Hadész).


baphom2.jpg


A Földön jelenleg m&ucirc;köd&otilde; sátánista egyházak és szekták számára a Sátán, mint az isteni rend ellen lázadó lény az individualitás, önzés, gonoszság és minden rossz megtestesít&otilde;je, akit szeretnének egyenrangúnak tekinteni az Istennel. Erre a leegyszer&ucirc;sített jó-rossz világképre épülnek az újabb kori dualista filozófiák, pedig hajdanán a dualizmus a teremtés azon kett&otilde;s tulajdonságára utalt, miszerint a teremtmények a jobbos forgású Atya és a balos forgású Anya okforrásokból keletkeztek. A két forgásiránynak önmagában természetesen semmi köze holmi jóhoz és rosszhoz, ezt a sztereotípiát csak kés&otilde;bb ragasztották rá a hozzá nem ért&otilde;k a létezés két f&otilde; princípiumára.


baphom3.jpg


Tehát fizikailag a Mindenható Isten ellentétpárja nem a Sátán, hanem az Antimindenható Isten lenne (ha volna ilyen), a Krisztus (Megváltó) ellentéte pedig az Antikrisztus (Antimegváltó). Az antirendszerek fizikailag hasonlók a mi rendszereinkhez, csak id&otilde;hurkaik ellenkez&otilde;leg csavarodnak. Az antirendszerek tértükrözéssel (n+1D-s elforgatással) hozhatók létre, hullámterük a taszítási vektorok iránya miatt kölcsönösen lebontó hatású a normál rendszerek id&otilde;hurkaira. Így az antirendszerek elleni egyetlen védekezés a távolságtartás.


baphom4.jpg


A www.churchofsatan.com oldalon látható képek jól mutatják a Sátán fizikai tulajdonságait. A baphometnek nevezett kecskebak ábra a csúcsára állított pentagrammával azt jelzi, hogy a Sátán is egy szerinó. A köré rajzolt ék alakú jelek valójában a rendszerének forgásirányát mutató nyilak. Ebb&otilde;l látszik, hogy az &otilde; forrásrendszere is jobbra csavarodik. A hexagrammába rajzolt változat nem a tachion forrásokat, hanem a forráshelyeket szemlélteti az id&otilde;hurkában. A kecskebak fején, a szarvak közt lobogó gyertya világos utalás a tachion t&ucirc;zre. A lapos fémflaskán látható pentagramma természetesen jobbra csavarodik, a szalagológiai szabályoknak megfelel&otilde;en, míg a belehelyezett lecsapó villám mutatja, hogy egy alászálló (lebuktatott) égi er&otilde;r&otilde;l (energiakvantumról) van szó.
A kecskeszarvak közé helyezett gyertya a pentagrammával együtt régi szimbóluma a boszorkányoknak is, akik az &otilde;si teremtésfilozófiai tanok eltorzult és mágiaorientált változatának mai képvisel&otilde;i. Eredetileg a Bölcsek gyülekezete nev&ucirc; misztikus beduin szekta emblémája volt, amit a VI. században alapított egy Abu el-Atahijja (magyarul Atya él&otilde;-Atyafia) nev&ucirc; költ&otilde;, aki az aniza (kecske) törzsb&otilde;l származott. Az embléma tehát a törzs spirituális mesterének fejéb&otilde;l áradó világosságot volt hivatva jelképezni.

5. A FÖLDI ANGYALOK

A Földön jelenleg él&otilde; emberek lelke 12 lélekcsoportba tartozik a közösségi kommunikációs felf&ucirc;zése szerint, amiket 12 arkangyal vezet. Ezen csoportok mindegyike saját azonosító színnel rendelkezik, amiben világítanak az adott lelkek egy látó számára. Ezen színek 4D-sek, tehát vannak köztük a 3D-ben nem láthatóak is (infravörös, ultraibolya spektrumba es&otilde;k). A lelkek élvonali felf&ucirc;zése ett&otilde;l teljesen különböz&otilde;, de err&otilde;l nem rendelkezünk információkkal. Az élvonali felf&ucirc;zés a teremt&otilde;jéhez köti az adott lelket, a kommunikációs felf&ucirc;zés m&ucirc;vonala pedig mindig ahhoz a lokális közösséghez, amelyikhez tartozik (ideiglenesen) az illet&otilde;. Így ha egy másik csillagrendszerb&otilde;l vagy galaxisból vagy párhuzamos térszeletb&otilde;l ide akar reinkarnálódni valaki, a fenntartók átf&ucirc;zik a lelkét a befogadó helyi arkangyalra. Hasonló ez a dolog, mint a származás és az állampolgárság viszonya. Az egyik születésünkt&otilde;l fogva adott, a másik választható és megváltoztatható. A felf&ucirc;zési rendszerrel az id&otilde;szálak szerkezetét és az Életfát bemutató id&otilde;fizikai publikációk foglalkoznak részletesen.
A zsidó misztikából ismerjük azon 72 lokális arkangyal nevét, valamint a hozzájuk kapcsolódó asztrológiai és számmisztikai tudást, akik Gaia földanya istenn&otilde; alárendeltjeiként a Föld bolygó ügyeiért felelnek. Ezen arkangyalok alapvet&otilde;en két csoportra oszthatók attól függ&otilde;en, milyen végz&otilde;dése van a nevüknek. Az -él végz&otilde;dés azt jelenti, hogy mint él&otilde;lények egyrészt élenjáró vezet&otilde;i a teremtésnek, másrészt hozzájuk vezetnek a teremtményeket életben tartó élvonali id&otilde;szálak. &Otilde;k 40-en vannak (ebb&otilde;l 12-en felettesei az emberi lényeknek, 28-an pedig a bolygóra ügyelnek), s bár az angyaloknak nincs nemük (ami a biológiai testekre jellemz&otilde; tulajdonság), mégis gyakorta úgy emlegetik &otilde;ket, mint férfi angyalokat. Ezt a képzetet az okozza, hogy az élvonali id&otilde;szálakat az Isten tachionjai keltik, akik a Teremt&otilde; Atya másolatai. Az -iah végz&otilde;dés pedig azt jelenti, hogy ezek az angyalok oldalági létez&otilde;k az Életfán, tehát nem m&ucirc;ködnek élvonali megtartókként. &Otilde;k 32-en vannak és megkülönböztetésül n&otilde;i angyalként emlegetik &otilde;ket, bár természetesen nem a Teremt&otilde; Anya másolatai, mert akkor antiszerinók lennének.


angyal08.jpg


A 72 arkangyalt több lépésben keltik magukból a helytartók. El&otilde;ször csinálnak 4 arkangyalt, akik megháromszorozzák magukat. Ez a 12 arkangyal megduplázódik (az 24), majd ismét megháromszorozódnak (72). Azt nem tudjuk, miért pont ennyien vannak, illetve ebb&otilde;l miért pont 40 arkangyal lesz élvonali, de nyilván fizikai okai lehetnek a dolognak. Ha eljutunk odáig, hogy pontosan tudjuk majd számítógépen modellezni a térszerán id&otilde;hurok rendszerét, akkor remélhet&otilde;leg kiderül a megfejtés.
A 72 arkangyal neve sorban, ahogy egymás után következnek a Föld bolygó körüli területi beosztásuk szerint: Vahuiah, Yeliel, Sitael, Elemiah, Mahasiah, Lelahel, Achaiah, Kahetel, Aziel, Aladiah, Lauviah, Hahaiah, Jezalel, Mebahel, Hariel, Hakamiah, Lanoiah, Kaliel, Leuviah, Pahaliah, Nelekael, Jeiaiel, Melahel, Hahuiah, Nithaiah, Haaiah, Jerathel, Seeiah, Reiiel, Omael, Lekabel, Vasariah, Jehuiah, Lehahiah, Kevakiah, Menadel, Aniel, Haamiah, Rehael, Jeiazel, Hahahel, Mikael, Veubiah, Jelahiah, Sealiah, Ariel, Asaliah, Mihael, Vehuel, Daniel, Hahasiah, Imamiah, Nanael, Nithael, Mebaiah, Poiel, Nemamiah, Jeialel, Harahel, Mizrael, Umabel, Hahhel, Anianuel, Mehiel, Damabiah, Manakel, Eiaiel, Habuiah, Rochel, Yabamiah, Haiel, Mumiah.
Ha megnézzük, hogy a nevek kezd&otilde;bet&ucirc;i hogyan oszlanak meg, akkor sajnos nem bukkanunk olyan szabályszer&ucirc;ségre, ami alapján megállapíthatók a keletkezésükkel kapcsolatos szabályok.: A: 7 db, D: 2 db, E: 1 db, H: 12 db, I: 1 db, J: 7 db, K: 3 db, L: 6 db, M: 11 db, N: 5 db, O: 1 db, P: 2 db, R: 3 db, S: 3 db, U: 1 db, V: 4 db. Y: 2 db.
Ha csoportosítjuk a neveket a szótagok száma szerint, akkor a következ&otilde;t kapjuk.:
2 szótagúak: Hahhel, Rochel. Összesen: 2 db.
3 szótagúak: Yeliel, Sitael, Lelahel, Kahetel, Aziel, Jezalel, Mebahel, Hariel, Kaliel, Melahel, Jerathel, Omael, Lekabel, Menadel, Aniel, Rehael, Hahahel, Mikael, Ariel, Mihael, Vehuel, Daniel, Nanael, Nithael, Poiel, Mehiel, Manakel, Haiel, Mumiah, Harahel, Mizrael, Umabel. Összesen: 32 db.
4 szótagúak: Vahuiah, Elemiah, Mahasiah, Achaiah, Aladiah, Lauviah, Hahaiah, Hakamiah, Lanoiah, Leuviah, Pahaliah, Nelekael, Hahuiah, Nithaiah, Haaiah, Seeiah, Reiiel, Vasariah, Jehuiah, Lehahiah, Kevakiah, Haamiah, Jeiazel, Veubiah, Jelahiah, Sealiah, Asaliah, Hahasiah, Imamiah, Mebaiah, Nemamiah, Jeialel, Damabiah, Habuiah, Yabamiah. Összesen: 35 db.
5 szótagúak: Jeiaiel, Anianuel, Eiaiel. Összesen: 3 db.
Egyes misztikusok szerint az angyalok nevei több esetben hibásan lettek megadva és ezért többféle módosítást eszközöltek a listán. Ami a mi számunkra logikusnak t&ucirc;nik az, hogy az -él vég&ucirc; nevek valószín&ucirc;leg mind három szótagból (magánhangzó) állnak, míg az -iah vég&ucirc;ek négy szótagosak. Ennek alapján összeállítottuk a saját javításunkat:
3 szótagúak: Yeliel, Sitael, Lelahel, Kahetel, Aziel, Jezalel, Mebahel, Hariel, Kaliel, Melahel, Jerathel, Omael, Lekabel, Menadel, Aniel, Rehael, Hahahel, Mikael, Ariel, Mihael, Vehuel, Daniel, Nanael, Nithael, Poiel, Mehiel, Manakel, Haiel, Jejazel, Harahel, Mizrael, Umabel, Nelkael, Reyiel, Jejalel, Jijael, Anael, Eyael, Hahiel, Rochiel. Összesen: 40 db.
4 szótagúak: Vahuiah, Elemiah, Mahasiah, Achaiah, Aladiah, Lauviah, Hahaiah, Hakamiah, Lanoiah, Leuviah, Pahaliah, Hahuiah, Nithaiah, Haaiah, Seeiah, Vasariah, Jehuiah, Lehahiah, Kevakiah, Haamiah, Veubiah, Jelahiah, Sealiah, Asaliah, Hahasiah, Imamiah, Mebaiah, Nemamiah, Damabiah, Habuiah, Yabamiah, Meumiah. Összesen: 32 db.
Ezen listát megvizsgálva azt látjuk, hogy 10 féle magánhangzósor szerepel az -él vég&ucirc; szavakban (az e-t nem jelöljük): aa: 5 db, ae: 1 db, ai: 8 db, ea: 12 db, ei: 3 db, eu: 1 db, ia: 6 db, oa: 1 db, oi: 2 db, ua: 1 db. És 7 féle magánhangzósor szerepel az -iah vég&ucirc; szavakban (az ia-t nem jelöljük): aa: 13 db, ao: 1 db, au: 4 db, ea: 6 db, ee: 2 db, eu: 4 db, ia: 2 db. Szabályszer&ucirc;ség itt sem állapítható meg.
 

hematit

Állandó Tag
Állandó Tag
mirjam 77

Jó sok mindent sikerült most megtanulnom .Köszönöm.
Azt lehet tudni,hogy valakire mondjuk rám vigyáz-e angyal és hogy hívják őt?
 
Oldal tetejére