Újabb vendég adott bunkó üzenetet borravaló helyett

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem mindenkiben mindenről megfogalmazódik a szubjektív véleménye, de ha ezeket, mindig minden körülmények között ki is mondanánk, akkor tyűűűűűhaaaaa, lenne itt konfliktushelyzet rendesen.
Minden ember más, és ez így van jól! Viszont, ha valaki, bárki úgy érzi, hogy az ő véleménye az adott személyről, sértené azt, akkor mért nem tartja meg magának? Ha meg mindenáron ki kell mondania, akkor adjon lehetőséget a reagálásra és vállalja is a kiváltott reakciót!
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem az ilyen megnyilvánulás akkor lett volna érthető, ha a fiatal pincérnő valóban furán szolgálta volna ki a vendégeket. Ha nagyon a nőn, vagy a lányokon felejtette volna a szemét, vagy sóvár pillantást vetett volna bármelyikükre. Szerintem ha csupán csak arról volt szó, hogy kedves, és udvarias volt, az csak természetesnek kellene lennie. Durva nyers megnyilvánulás nem pincérhez illő viselkedés lenne. De ha csak arról volt szó, hogy nem tudott borravalót adni a pincérnőnek, attól még nem kellett volna ilyen megalázó, számára udvariatlanul kifejeznie magát. Vagy lehet, hogy a nő volt rejtett leszbi? Bennem ez is megfogalmazódott, ahogy olvastam a számlára ráírt sorait. Olvastam már olyat, hogy azért jelentett fel valaki valakit, mert nem tette azt, amiért feljelentette....
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

mustakissa

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi pincérek is megbámulják a csinos lányokat, asszonyokat. És amíg csak bámulásról van szó, addig senki nem szokott szólni érte. Ezt a jogot egy saját nemét kedvelő hölgynek is meg kellene adni. Azzal együtt ez a véleményem, hogy én nem vagyok nő. Én is mindig megbámultam a csinos hölgyeket, és még senki nem szólt érte. Igaz, nem vagyok pincér sem, de szerintem a kicsit hódolatteljes bámulás nem sértő senki számára. Valahol olvastam, hogy a 30-as években egy divatház Amerikában alkalmazott egy fiatal fiút, aki a divatházból új ruhában kijövő hölgyeket nemcsak hogy feltűnően megbámulta, hanem még elismeréssel füttyentett is egyet, és ettől a hölgyek nemhogy megsértődtek volna, hanem pont az volt a cél, és be is jött, hogy a divatház forgalma növekedjen.
 
Oldal tetejére