Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

Status
Not open for further replies.

Gerbaeud

Állandó Tag
Állandó Tag
Két cimbora beszélget:
- Holnap tárgyalásra kell mennem!
- Miért?
- Az anyósom leesett a tizedikről, én meg elkaptam.
- De hát ezért dicséret járna, nem pedig bűntetés!
- Igen, csak megvártam, amíg pattan egyet.
 

Gerbaeud

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy piros kis Polski húz egy Rolls Royce mellé a pirosnál. A vezetője kikiált:
- Van rádió a kocsijában?
- Ez csak természetes - válaszol a Rolls Royce vezetője.
- És telefax?
- Hát persze.
- És franciaágy?
A luxuskocsi tulajdonosa elszégyelli magát, és elhajt az első szervízbe, ahol egy franciaágyat szereltet a kocsijába. Egy hét múlva megpillantja a kis Polskit egy parkolóban. Odamegy hozzá, és bekopog az ablakán:
- Van már franciaágy is a kocsimban!
- És ezért zavart meg zuhanyozás közben? - válaszol a kis Polski tulajdonosa
 

Gerbaeud

Állandó Tag
Állandó Tag
Várható időjárás az ország területére csütörtök estig: Nyugat felől tovább szakadozik, csökken a felhőzet, fokozatosan mindenütt megszűnik a csapadék. Éjszaka ismét beborul az ég, és hajnaltól észak felől egyre többfelé várható eső, északkeleten - főként a hegyekben - havas eső, hó is valószínű. Ma az északnyugati, holnap a délnyugati szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 4, 9 fok között várható, északkeleten ennél hidegebb is lehet.
 

Gerbaeud

Állandó Tag
Állandó Tag
Kiürítették a Zala Megyei Kórház diagnosztikai osztályának második és harmadik szintjét a tűzoltók, mert etilén-oxid ömlött ki. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese nem tud sérülésről.
 

Gerbaeud

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerda reggel még előfordulhat eső, szitálás, majd nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet és egyre nagyobb területen bújik elő a nap, csak az északkeleti tájakon marad tartósan párás, borult az idő. Többfelé megélénkül, főleg a Dunántúl északi részén, valamint a középső tájakon megerősödik az északnyugati szél. Egy gyenge hidegfront vonul át hazánk térsége felett. A hőmérséklet reggel fagypont felett alakul, délután 4 és 8 fok közötti értékekre számíthatunk.
 

Gerbaeud

Állandó Tag
Állandó Tag
L. CARROLL: ALICE CSODAORSZÁGBAN

(6 éves kortól)


Az előadás időtartama: 60 perc




A piros szemű fehér Nyuszi késik, az Egér a könnyek tavában pancsol, a Hernyó hosszúszárú tajtékpipából pöfékel, a Fakutya vigyorog, a Pólyásbaba röfög, a Teknőc sír, a Homár táncol. A Szív Királynő viszont le akarja üttetni alattvalói fejét. Lewis Caroll álomvilága a színpadon.




Játssza:
Závory Andrea m. v.

Zenész: Kecskeméti Gábor

Rendező: Novák János



 
Status
Not open for further replies.
Top