Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kata530

Állandó Tag
Állandó Tag
2. Szex után azonnal elalszik
A spontán elalvás a csecsemők és kisgyerekek kiváltsága, tíz év felett semmilyen biológiai hajlam nem ad rá mentséget. Nem, nem és nem! Nem hisszük el, hogy nem lehet orgazmus után ébren maradni, legalább egy közös fogmosás erejéig.
 

kata530

Állandó Tag
Állandó Tag
3. Nem tud viselkedni
Nem minden férfinak volt francia nevelőnője, de kizárt, hogy valaki ne tudja, hogy étteremben vagy rendel a nőnek, vagy hagyja, hogy az előbb rendeljen. Tudjuk, hogy a férfiaknál az étlap megpillantásakor rohamosabban csökken az önkontroll, mint a legszexisebb fehérneműk láttán, de ez akkor sem mentség arra, hogy a „barátnő-pincér-én” hármast „én-kaja-pincér”-nek értelmezze.
 

kata530

Állandó Tag
Állandó Tag
4. Hisztizik a borotválkozás miatt
– De nem hiszed el, hogy a borotválkozás iszonyatosan fáj?
– Nem. Nekem sem hitték el a szüleim, hogy fáj a hajam, amikor nem akartam óvodába menni.
A borotválkozás tekintetében semmilyen kompromisszumba ne menjünk bele; akkor pedig különösen ne, ha a pasi olyan szerencsés, hogy rajtunk soha nem látott még szőrt sehol; ugyanis ez nem napi 3 perces mutatvány.
 

kata530

Állandó Tag
Állandó Tag
5. Untat
Azt a pár nőt leszámítva, akik titkon szerelmesek Gundel Takács Gáborba, többségünknek eldurran az agyunk attól, hogy egy-egy fontos meccs után kilencven percig kell hallgatni a játékosok, edzők, szögletek és gólok és egyebek felsorolását. Vajon mi, nők, miért nem a szerelmünkhöz fordulunk vigaszért, ha kivonják a kedvenc rúzsunkat a forgalomból?
 

kata530

Állandó Tag
Állandó Tag
8. Ügyet csinál a közlekedésből
Első számú kiábrándulási pont: egy közös autóút, ahol a férfi bolhacirkuszt rendez. Először is: ordibálni nem illik, nem tesz jó benyomást. Másodszor: olyan emberrel ordibálni, aki egy másik autóban ül, és ennek következtében semmit nem hall a válogatott fenyegetőzésekből, egyenesen nevetséges. Követeljük, hogy disztingváljanak, ha nő ül az anyósülésen!
 

kata530

Állandó Tag
Állandó Tag
Nincs is annál kínosabb, amikor életünk szerelme a teljes nevünkön mutat be barátainak, hogy aztán nekünk egy másodperccel később sután ugyanazt a nevet kelljen elismételnünk. Most tényleg: nem mondhatná azt, hogy ő a barátnőm? – a nevemet magam is el tudom mondani, köszi. Címkék: szex, szerelem, párkapcsolat, pasik, unalmas, bosszantó
 

kata530

Állandó Tag
Állandó Tag
10. Spórol az előjátékkal
Némely férfi azt gondolja, hogy az orális szex adekvát előjáték – akkor is, ha csupán ő kapja. Ennek megkoronázásaképpen alkalmazzák még azt a „bizonyos” tarkósimogatásnak álcázott mozdulatot, ami végképp ellehetetlenít mindenféle és fajta szexuális vágyat, mert akut és fékezhetetlen dühkitöréshez vezet.
 

kata530

Állandó Tag
Állandó Tag
9. Megpróbál rendesen felöltözni
Azt, hogy a legtöbb férfi alapvetően színvak, akár még el is néznénk nekik; de vannak olyan öltözködési bűncselekmények, amelyeket legszívesebben több hónapos elzárással büntetnénk; ilyen az edzőcipő viselése az utcán, a rövid ujjú ing zakóval, az övtáska (bármilyen formában), valamint a harsány márkajelzések a ruhákon. Sokkal kevésbé ciki tanácsot kérni, mint így megjelenni.
 

kata530

Állandó Tag
Állandó Tag
11. Nem tudja, kije vagy
Nincs is annál kínosabb, amikor életünk szerelme a teljes nevünkön mutat be barátainak, hogy aztán nekünk egy másodperccel később sután ugyanazt a nevet kelljen elismételnünk. Most tényleg: nem mondhatná azt, hogy ő a barátnőm? – a nevemet magam is el tudom mondani, köszi.
 

kata530

Állandó Tag
Állandó Tag
Az esztétikai beavatkozásokra már rég nem csupán tengerentúli celebritások hóbortjaként tekintünk, egy-egy testrész sikeres átalakítása sokszor több évtizedes szorongást oldhat fel.
 

geod70

Állandó Tag
Állandó Tag
Éjszaka

Alszik a szív és alszik a szívben az aggodalom,
alszik a pókháló közelében a légy a falon;
csönd van a házban, az éber egér se kapargál,
alszik a kert, a faág, a fatörzsben a harkály,
kasban a méh, rózsában a rózsabogár,
alszik a pergő búzaszemekben a nyár,
alszik a holdban a láng, hideg érem az égen;
fölkel az ősz és lopni lopakszik az éjben.

1942. június 1. Radnóti Miklós
 

geod70

Állandó Tag
Állandó Tag
Radnóti Miklós: Április


Ragyogó rügyre ült le most a nap,
s nevetve szamárfület mutogat.
Madárfi erre eltátja csőrét,
hunyorg feléje a nevető rét,
s a bárány is csodálkozik. Csoda,
hogy nem billen ki száján fogsora.

Ragyogó rügyön álldogál a nap,
indulni kész, arany fején kalap.
Fiatal felhő bontja fönt övét,
s langyos kis esőt csorgat szerteszét,
a rügy kibomlik tőle és a nap
pörögve hull le és továbbszalad.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére