UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

apaa

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyiptomiról értelmezések,értekezések...
http://tttweb.hu/index.php?rovat=ekonyvek&alrovat=egyiptom

A gízai Nagy Piramis
Szerző: Szabó Gergő:222:
A tudományosság valahol ily stilus körül lenne hihető:;)
Piramidománia - Az Elveszet Történelem
Szerző: Kálló Róbert:656:

A német -angol nyelvüeket nem olvastam
 

apaa

Állandó Tag
Állandó Tag
szerintetek léteznek ufo-k??éne hiszem hogy van élet a földön kívül is

Kedves elmeember!
Még két meggymagot benyomtam a proci mellé gogli zokog de nem bír válasz adni,Pitti nem látja,ernoe ha itt lenne biztos kitalálná mi ez az "éne"
Földönkivüli élet-tartója ma 7óra 17 kor vonul át felettünk de ezek a mieink.

Kedves w1965!
Annuit Coeptis
Kissé bizarr, hogy egy állítólagosan keresztények által alapított ország miért használ babiloni, és egyiptomi szimbólumokat a pénznyomtatás során ?
A válasz... Amerika alapítói szinte kivétel nélkül a luciferimádó szabadkőművesek, és illuminati szervezetek tagjai voltak, mint a mai elnökök is az USA- ban.
A piramis feletti latin szöveg : ANNUIT COEPTIS , azt jelenti hgy ( ( Ő ) Isten jóváhagyta a célt, vagy tervet.
Persze itt nem a keresztények Istenéről van szó, hanem luciferről, vagy sátánról, mivel a háromszögben levő mindentlátó szem az alvilág istenének Hórusznak a szimbóluma.
Fontos megjegyezni, hogy a betűk számának összege 13.
Nem tartozik a Biblia Istenének számszimbólumai közé.

Novus Ordo Seclorum
Azt jelenti : Új Világrend
A szabadkőműves, és illuminatis okkult szervezetek célja, hogy létrehozzanak egy új világrendet, amelyben minden ország egy kézben összpontosított vezetés alatt áll, egy közös keresksdelmi rendszeren belül.
Meghökkentő, hogy ha egybeolvassuk a piros vonalakkal összekötött betüket, akkor azt a szót kapjuk MASON, ami magyarúl azt jelenti hogy SZABADKŐMŰVES !

A piramis
Azt gondolom, hogy mindenki számára egyértelmű, hogy a NAGY PECSÉTEN látható piramis egyiptomi jelkép.
Valójában a 13 lépcsőfokú piramis nem mást ábrázol, mint a világpolitikát, és világgazdaságot irányító 13 családot, mely az illuminat-ban, szabadkőműves, és egyéb titkosszervezetekben vannak jelen.
A piramis lábánál római számokkal érdekes évszám van írva. 1776.
Amiatt érdekes mivel ez az évszám az USA függetlenségi nyilatkozatának évszáma, de egyben az illuminati okkult szervezet alapításának az évszáma is.

A mindentlátó szem
A piramis feletti háromszögben levő szem a laikusok szerint Isten szeme, de akik ismerik a Biblia jelképeit, tudhatják hogy a Bibliában sohasem szerepelt ilyesfalyta szimbólum, vagy jel.
Ellenben az ókori egyiptomi kuruzslók gyakran használták ezt a szimbólumot, mivel az egyiptomi bálványisteneket tisztelő vallásban a szem, főként a bal szem szimbolizálta Hórusznak az alvilág istenének a szemét, melynek betekintése volt a természetfeletti világba, és relytett, okkult ismeretekbe.


A kapcsolat az egy dollár és a Jane Roberts közt egy kampány melyben 34millió amerikait kér hogy 1 dollárral támogassák az UNFPA családtervezési programját amihez ő 2001 ben csatlakozott.
A kampány szórólapja:

Csatolás megtekintése 263835
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
x.jpg


Kedves W1965, látom téged rendesen meghódított Seth. :D Lehet, hogy úgy van ahogy írod, de nekem ez egy kocsit bonyolult. Nekem senki sem súgott a túlvilágról, de én a fenti szimbolikában a következőket látom:

Úgy tudom, hogy az alapítók az Egységet szerették volna szimbolikusan megjeleníteni és erre az Egy dolláros volt a legalkalmasabb, ami azt hiszem nem is nagyon változott a történelem folyamán. A piramis építőkövei az Egyéneket képviselik, akik Együtt alkotják azt a társadalmi formát, amelyet a piramis szimbolizál.

Miért a piramis? A piramis legalsó sora az ALAP, ami a legtöbb építő követ foglalja Egységbe és ez viseli a piramis teljes súlyát! Sokan vannak, sokkal többen, mint a fölöttük levő 12 sorban, de mégis rendkívüli nyomást kell elviselniük...A következő sorban már könnyebb azoknak a köveknek, "akiknek" az alattuk levők adnak biztos támasztékot, de az ő "életük" sem rózsás, hiszen van még 11 sor felettük.

És így megy ez tovább, míg felérünk a piramis levágott csúcsa alatti legfelsőbb 13. soráig. Ezeknek a köveknek csodás életük van, hisz egyetlen kicsi kavics sem terheli őket. Magasan vannak, messzire látnak és fölöttük semmi más nincs, csak a Mindenség és Isten, aki látja őket, akiben bíznak és bízhatnak is... ("Istenben bízunk!"...) Közel vannak Istenhez. (David Rockefeler, [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]James D. Wolfensohn, [/SIZE][/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] Astor,[/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] Bundy,[/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] Collins,[/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] DuPont,[/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] Freeman,[/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] Kennedy,[/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] Li[/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] Onassis,[/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] Rotschild,[/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] Russel,[/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] Van Duyn,[/FONT][FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] Meroving[/FONT] családok...)

Én úgy látom, hogy most az alapzatban sínylődő sok-sok kő összeroppanni látszik a fölötte levők súlyától. Ez a fránya piramis viszont olyan remek szerkezet, hogy annak sem a csúcson levő építőkockák látják majd a legnagyobb kárát, ha összeomlik a piramis. A legalsó sor megsemmisül, porrá zúzódik, a fölöttük levő sor apró törmelékké, és így tovább az utolsó előtti 12. sorig, amelyben levő építőkövek talán itt-ott apró zúzódásokat szenvednek, de a 13. sornak kutya baj sem lesz. És a mindentlátó szem továbbra is ott ragyog majd felette.

 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Off

Ez ugyan Ufós topik és látszólag az egy dollárosnak, a szabadkőműveseknek és egyéb titkos társaságoknak, melyek alapították az Usát - nincs közük az ufókhoz, de ez egyáltalán nem biztos! :D

Még egy utolsó offos téma és részemről abbahagyom, jöhetnek a földönkívüliek. :razz:

Egy kis ajánlott irodalom:

tn_aid1556_20080912165016_600.jpeg



543698713
30655


Ajánlom elolvasásra annak, akit érdekel és meg is tudja szerezni. Sajnos én is csak kivonatokat olvastam a fenti könyvekből.

 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocsánat, most olvasom, hogy itt már meg lett tárgyalva minden, én meg most jól elrontottam. Na mindegy, maradjon, ha már ennyit dolgoztam rajta. Egy siriusB nevű entitástól nektek! :p

kiss
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
K
Ellenben az ókori egyiptomi kuruzslók gyakran használták ezt a szimbólumot, mivel az egyiptomi bálványisteneket tisztelő vallásban a szem, főként a bal szem szimbolizálta Hórusznak az alvilág istenének a szemét, melynek betekintése volt a természetfeletti világba, és relytett, okkult ismeretekbe.



Még ilyet! Kuruzslók!? Amikor ennyire ellenséges hangnemben írnak valamiről, ami nem passzol a Bilbliához, az nekem gyanús...:confused:

Egyébként pedig nem is igaz, mert magam is láttam ezt a szimbólumot katolikus templomokban. Nem találtam a neten most ilyen képet, de azt tudom, hogy ez a jel az Isten szeme: „Isten saját képmására teremtette az embereket, saját szeme fényét helyezte a szívükbe…” "Isten szeme rajtunk, s a mienk Őrajta" ítélőbíróként, a mindent látó gondviselő minőségében. "Szentháromság, a sugárkoszorú a gondviselésben, a Világ fenntartásában megnyilvánuló isteni mindenhatóság szimbóluma, egyúttal az erejével teremtő, hatalmával fenntartó, igazgató, gondviselő nap ábrázolása."


Ezt egy olyan oldalon találtam, ahol autentikus keresztények véleménye olvasható.



Bocsánat Apaa, de ezt muszáj volt az igazság kedvéért "ellenvetnem".;)
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Általában nem szeretem idézgetni magamat, olyan papagájosnak hangzik, de most mégis megteszem, mert azt hiszem a fórumbeli történések dömpere átgördült korábbi beírásom felett, és az elmúlt néhány hozzászólásra szépen rímel. (Kivéve Ernoe "piramisépités kiskátéja" című értekezését, ami mély ismeretekkel gazdagíthatja a csináld magad mozgalom piramis szekciójának lelkes táborát, különös tekintettel a Fugenabstand és az alfa viszonyára :D.)

...Innen kezdve van egy hivatalos magyarázat, és van több, amiket az összeesküvéselméletek kedvelői előnyben részesítenek. Rátok bízom, melyiket választjátok.

A hivatalos változat
A befejezetlen piramis azt jelképezi, hogy az Egyesült Államok bár létrejött, még korántsem teljes a munka. Sok terület még nem léőett be a szövetségbe. A piramisnak 13 foka van, mert 13 állam csatlakozott az unióhoz 1776-ban. A még nem kész piramis felett egy háromszögbe zárt szem, a mindent látó szem, a gonviselő Isten mindent látó szeme. Két érdekes felirat olvasható a piramis körül . "ANNUIT COEPTIS" ([Isten] áldása vállalkozásunkon) és "NOVUS ORDO SECLORUM" (A korok új rendje, Új Világrend). A háromszögben levő szemet ragyogás övezi, s mint a felkelő nap, az új ország születését jelenti.

A nem hivatalos változatok
Az érdeklődés különösen a National Treasure című Nicolas Cage film óta még a korábbinál is intenzívebben keres rejtett értelmet a piramisban, a szemben és a kapcsolódó szimbólumokban. A Zeitgeist nevű interneten terjedő film is megerősítette sok emberben, hogy itt valami sus-mus van.

Kétségtelen, hogy a bankjegy megtervezésével megbízott bizottságban legalább Benjamin Franklin szabadkőmüves volt. Ez a tény, a szimbólumok jellege, meg hát 330 év távlata beindított egy sorozat spekulációt. A fő mutívum, hogy titkos társaságok keze betette a lábát! Ugyanis a szabadkőmüvesek is használják a piramis (háromszög), a mindent látó szem és más szimbólumokat. Az, hogy a piramisnak 13 foka van, nyilván szintén gyanús!

Sokan úgy okoskodnak, hogy a piramisnak azért van 13 foka, mert 13 család irányítja titkos társaságokon keresztül a világot. A 13-as szám bizonyos nézetek szerint arra utal, hogy az illuminatik vagy valami sátánista mozgalom van a dolog mögött. A mindent látó szemre azt állítják, hogy nem keresztény szimbólum. Minden bizonnyal Horus, az alvilág istenének szeme, tehát alvilági erőkre utalhat csak. Ez az állítás nem állja meg a helyét ugyanis számos festményen, szobron és templomon látható a Gondviselő mindent látó szeme háromszögben, általában napsugraktól övezve.

A feliratokkal lapcsolatban is vannak alternatív elképzelések. Miért nem volt elég jó az eredeti terv szerinti "DEO FAVENTE" (Isten kegye) felirat, ami meg is említi Istent? Milyen "vállakozás", amit (ki) hagyott jóvá?

Hogy nektek melyik értelmezés az elfogadható, rajtatok áll.
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves elmeember!
Még két meggymagot benyomtam a proci mellé gogli zokog de nem bír válasz adni,Pitti nem látja,ernoe ha itt lenne biztos kitalálná mi ez az "éne"
Földönkivüli élet-tartója ma 7óra 17 kor vonul át felettünk de ezek a mieink...
:mrgreen: Remélem nem Kun Bélát hozta vissza egy UFO! Kosztolányi látta elrepülni mindenféle rabolt aranyláncokkal és más kincsekkel tömött zsebbel...no meg zserbókkal tömött pofával...

A kapcsolat az egy dollár és a Jane Roberts közt egy kampány melyben 34millió amerikait kér hogy 1 dollárral támogassák az UNFPA családtervezési programját amihez ő 2001 ben csatlakozott.
Bingó! Mégiscsak van válasz! \\m/
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére