Fogyizzunk együtt, biztassuk egymást, így sikerülni fog, én tudom.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a skót oldalt ismerem, de mindig tervezem az ír átrándulást.
Szívem csücske a 'kelta' építészet a menhirektől Skare Brae-ig.

Én a skót oldalt nem ismerem, csak a férjem. Ő annyira nem volt elhasalva tőlük.
Írország igazi csemegézni való része nyugaton van, az ősi druidák földjén! Ha az ember tudja, hogy mit kell néznie - és mit is lát -, akkor csodálatos kirándulásokat lehet végigélni. :)
 

rever

Állandó Tag
Állandó Tag

Tudom, csináltam! 30 évig dohányoztam, aztán leszoktam. Upsz! gyorsan jöttek a kilók.
:)

Na, úgy tűnik, hogy ez az általános életvitel. Magam is így jártam, több haverom és ismerősöm. Cigi el súly fel, és igen, többen vissza is szoktak.
Azt hiszem a cigaretta nem csak a testi egészséget teszi tönkre.
 

vtbea

Allando tag
Állandó Tag
Santane!kiss Azt hittem, te már engem nem tudsz meglepni! És mégis! Dohányoztál. Nahát! Hogy lehet, hogy én ezt nem tudtam? :confused:
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Valahogy nem került szóba! De amúgy már szerintem mindent tudsz rólam - tán a cipőméret még kimaradt... ;) :D
 

Eniko15

Állandó Tag
Állandó Tag
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! kiss

E7.gif
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Blackey!
Köszönjük a köszöntést, de legyél kedves a képeket másképp elrendezni (esetleg egymás alá tenni) és amelyik nagy, azt lekicsinyíteni. Az egész oldalt széthúzza.
Köszönjük.

***

Drága Rixy!
Neked is nagyon szépen köszönjük a köszöntést! :)

Ez a villogó kép mi akar lenni, mert csak egy oldal reklámját adja be? :D
 

stubi

Állandó Tag
Állandó Tag
6 éve letettem a cigit és elkezdtem a spinninget 1 év alatt lement 13 kg. Nem is jött vissza, a spinning maradt! Nagyon jó !!!
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
6 éve letettem a cigit és elkezdtem a spinninget 1 év alatt lement 13 kg. Nem is jött vissza, a spinning maradt! Nagyon jó !!!

Tessék, íme! Egy példa arra, hogy nem feltétlen kell elhízni a cigi letétele után. :)
Igaz, tenni kell érte. :)
Köszönjük, hogy elmondtad az esetedet Stubi. :)
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Ki nem állhatom a husvétot.A hideg ráz tőle.Az egész család ilyenkor menekül othonról.;)25 éve nem voltam locsolni.Nekem valahogy nem jön be.;)

Akkor nem csalódtam benned! :D
Ha nem tudtunk elmenni valahova, akkor bezárkóztunk. Rémes volt, hogy lapulnunk kellett otthon.
Az utca összes gyereke jött locsolni. Köszönni nem tudtak, maximum gúnyolódtak a felnőtteken, de ilyenkor persze tudtak jönni a pénz reményében! Olyan nem volt, hogy tojás, vagy csoki..á....pénzt! És ha nem kaptak, akkor pláne szemtelenkedtek utána.
Szóval azért már közel se arról szól sok helyen a húsvét, mint anno volt.
 

sydneygirl

Állandó Tag
Állandó Tag

Néhány hónappal ezelőtt olvastam, hogy Angliában az dívik, hogy egyesek kipróbálnak valami prodzsektet, azt végig csinálják és a tapasztalataikat könyv formájában osztják meg a nagyközönséggel.

Az egyik újságíró hölgy úgy döntött, hogy ő kipróbálja és végigcsinálja Madonna edzésprogramját. Ha jól emlékszem úgy tervezte, hogy egy hónapon át reggeltől estig úgy fog élni, mint Madonna. Most ne a gazdagságra gondoljatok, hanem a táplálkozására, edzésére. Fel is kereste a sztár angliai edzőjét és táplálkozási szakemberét.

A legnagyobb szigorral betartott mindent. Egy perc "pihenőt" sem engedett magának. Szegény nőnek kb. a 3. héten abba kellett hagynia a dolgot, mert kórházba került. Az edzés intenzitásától teljesen begyulladtak az izületei, járni sem tudott. A makrobiotikus étrendtől pedig olyannyira legyengült, hogy folyamatosan szédült és nem győzték utántáplálni a kórházban.

Szóval, mindenki más és más. Mindenkinek más a jó. Jól meg kell fontolnunk, hogy mibe vágunk bele:D

Az idiota!!! Biztos nem mennek maratont futni rakeszules nelkul! Nem ismerjuk a holgy eletmodjat, de ahhoz hogy valaki Madonna edzestervet nyomja, ahhoz valoszinuleg evek ota izomgolyonak kellett lennie, es a makrobiotikara sem egyik naprol a masikra allnak at az emberek. Meg annak is nehez lehet, aki mar kapasbol vegan (semmi allati eredetu termeket nem fogyaszt, se tejet, se tojast) nem meg annak aki mondjuk a McDonaldsba szeret beugrani ebedelni :shock: vagy megzabal 3 disznoszeletet egymas utan!

Szoval, vessen az ujsagiro magara! ha en 50 evesen ugy nezek ki mint Madonna majd, hat akkor :777::ugras::ugras::ugras::ugras::ugras::ugras::ugras:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
 

Rolje

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali

Én tavaly októberben majd 100 kiló voltam amiből viszonylag könnyedén sikerült is lefaragni 17-et a mai napig. És diétáznom sem kellett :D Van egy tuti tippem arra, hogyan nem tudod elkerülni a heti 3-4 mozgást.
Csupán egy jóbarát kell hozzá és egy kis lelkiismeretesség.

Egy barátom felajánlotta, hogy eljár velem futni heti 2-3 alkalommal. Az első alkalom után azt mondta h két nap múlva itt találkozunk, de nem hoz telefont magával,s ha kések megvár és így nem tudom lemondani sem. Persze két nap múlva késtem 10 percet, ő ott várt rám és mentünk futni. Onnantól kezdve tudtam h ő ott lesz és azt csak nem tehetem meg vele h nem megyek el miküzben ő vár engem. Szóval tényleg csak elkezdeni nehéz a mozgást, de ha az ember fut heti 15 km-t ne kell étrendet sem változtatnia különösebben... szóval csak hajrá, remélem ez a piciny praktika segíthet másnak is... egyébként meg csak elszántság kérdése.

sok sikert
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére