Segítség kérése szeretteink és mások számára

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Remélem nem csak szeretteinknek, de magunknak is lehet segítséget kérni...:)
Kb. egy éve vagyok beteg, mostanra addig romlott a helyzet, hogy lehet h belehalok...
Kaptam már segítséget és fogok is kapni, hiszem h sikerül, de azt mondta kedves ismerősöm, hoyg amig nem tanulom meg magam szeretni, és megbocsájtani elsősorban magamnak, majd másoknak addig nem tudnak segíteni. Azt szeretném kérni, hogy ha ez lehetséges, kérlek küldjetek nekem bármiféle olyan olvasmányt, hanganyagot, bármit, ami segít abban, hogy megismerjem magam, el tudjam fogadni magam, és szerethessem önmagam.
Ha valaki részletesebben is szeretne hallani rólam, az e-mail címemet láthatjátok.
Előre is köszönöm!

Eddig miket próbáltál?
 

liliath

Új tag
Sziasztok!

Először is, köszönöm mindannyiótoknak a válaszokat!
Cathy222- olvastam egy pár könyvet, megerősítéseket mondogatok és próbálom pozítivabban felfogni azz életet, a világot. Hála az égnek van egy olyan párom aki mindenben nagyon sokat tud segíteni, és általa ismerek egy fantasztikus asszonyt, aki pszichotronikával foglalkozik. Tőle kértünk segítséget, tőle kaptam azt a tanácsot amit írtam az első hozzászólásomban. Azért kérlek még titeket is, mert, bár javult egy kicsit a állapotom, de még mindig életveszélyes. Tudom, hogy ez az én harcom, és nekem kell magammal megküzdenem, de talán ha kapok segítséget akkor könnyebben megy:)
Mindenkinek köszönöm, aki gondolt/gondol rám!
 

dwicky

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Visszamentünk a dokihoz, hogy megbeszéljük a kövek zúzását, de egy másik doki volt ott, aki viszont nem talált semmit. :shock: Hát én most tényleg nemtom mi van...:smile: Hová tűntek a kis kövecskék? Azt mondtam, azt az egyet zúzzuk...:wink: :``:

kiss Viki
 

cupp

Állandó Tag
Állandó Tag
"Az agykontrolltanfolyam után klubokat hoztunk létre, ahol hetente összejöttünk, hogy gyakoroljuk a tanultakat. Érdeklődésünk középpontjában a gyógyítás állt: észrevenni a kóros elváltozásokat, majd gyógyító energiát küldeni a megfelelő szervnek. A résztvevők aztán beszámoltak a sikereikről, s repdestünk az örömtől.
Sokszor azonban az energiaküldés nem hozott tartós javulást. Ekkor tanultam meg, hogy bármilyen célra küldött energia 72 óra után hatását veszti. (Ezt konkrétan oroszországi utam során tudtam meg, ahol a világ minden tájáról érkezett gyógyítókkal beszélgethettem.) Miután ezen információ birtokába kerültem, azt javasoltam, hogy ezentúl mindig azzal a gondolattal küldjük az energiát a szóban forgó személynek, hogy „arra használja, ami a legmagasabb rendű célját szolgálja”. Azóta is így teszek, hiszen nem tudom, hogy az illetőnek ezen életében mit kell megtanulnia vagy átélnie.
Egy keddi nap reggelén fölhívott egy asszony, s megkért, küldjünk gyógyító energiát fivérének. A férfi még csak 32 éves volt, ám gyomorrákkal kezelték a helyi kórházban. A hölgy arról is beszámolt, hogy egyházközösségük tagjai minden este összegyűlnek, és imádkoznak testvére gyógyulásáért, s fivére állapota javulást mutat. A hölgy úgy érezte, hogy ha mi is küldünk energiát, testvére meg fog gyógyulni. Leírtam a beteg nevét, korát és lakcímét, hogy az aznap esti összejövetelünkön vizsgáljuk és kezeljük. A hölgy telefonszámát is följegyeztem, hogy tarthassuk a kapcsolatot.
Aznap este, amikor mi, agykontrollosok, a beteget a képzeletbeli képernyőnkre vetítettük, valamennyien emlékezetes élményt éltünk át. Az esettanulmány első részében megvizsgáltuk a férfit, ám ekkor ő – telepátia révén – a következőt üzente nekünk: „Nem kérek több energiát és imát, mert azok megnehezítik a távozásomat.” Erre megkérdeztük tőle, hogy miért akar ilyen fiatalon meghalni. A válasza ez volt: „A fizikai síkon töltendő időm lejárt. Azért jöttem, hogy felelősségérzetre tanítsam a családomat, s ez megtörtént. Most hagyjanak magamra!”
Másnap reggel fel akartam hívni a nővérét, hogy beszámoljak a kapott információról, de telefonhívásával megelőzött: „Kedves Helene! Rendkívül felkavaró álmom volt az éjszaka! Álmomban megjelent a testvérem, és arra kért, hagyjuk abba a gyógyulásáért való imádkozást, mert ez az energia megakadályozza teste elhagyásában. Ezért azt kérem, törölje őt a gyógyítandók listájáról!"

Azóta minden esetben csak az illető legmagasabb rendű célja eléréséért küldök energiát. S immár te is tudhatod, hogy amikor energiát küldünk, az csak 72 óráig hat.
Életem jelenlegi szakaszában már nincs több igényem, ám akad néhány vágyam. Amikor energiát adok egy-egy vágyamnak, kikötöm, hogy az csak akkor valósuljon meg, ha a legmagasabb rendű célomat szolgálja.
 

cupp

Állandó Tag
Állandó Tag
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bW14y6P12gU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bW14y6P12gU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
 

tildi

Állandó Tag
Állandó Tag
Búzafű-kúra mellé én küldök neki energiát, tőlem ez telik. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki.
nagyon szépen köszönöm :)

Kedves Tildi-a barátnődnek Zőld búzafűlé és ezüstkolloid oldat kúraszerü használatára van szüksége!De Eztlegalább 3 hónapig kell végezni!Valószínüleg teljes gyógyulással!-Jani
Neked is köszönöm :)
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves-Cupp!Nagyon fontos tanulság amire "ráébredtél"!
Igaz-ugyan a 72óra,de ezen idő alatt-ha fogadókészség van-akkor a teljes beépülés is megtörténik-hisz ez a cél!
Van egy nagyon fontos tanulság az irásodban-mégpedig az-ha gyógyító-energiát küldesz-s egy kicsit-is bizonytalan a"hasznosulása-akkor "ne cimkézd!fel a küldött energiát"!
Magyarul-csak szeretettel-küldjük s ne gondoljunk a felhasználásáról semmit-mivel akkor korlátok közé szorítjuk a felhasználhatóságát!
Kívánok szeretettel-sok sikeres Segítést!-Jani
 

etuska

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok erőt,egészséget és kitartást kivánok a gyógyitóknak!Remélem még nagyon sok ilyen jó szándékú ember van a világon.
Köszönjük munkájukat.:p
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
Cupp-szevasz-nagyon szép-megható és igaz a film állítása!Én is át-éltem 95-ben amikor agydagatattal operáltak s volt a túl élésre 3-5%-esélyem.a műtét után visszautasítottam a fájdalom csillapítását!
agykontroll segítségével a gyógyulásra fókuszálva 7-napim mély alvásban tartottam magam-naponta fél órára ébredtem meg az étkezésre s testi szükségleteimre!-amikor a 6-hetes ellenőrzésre mentem a főorvos meg-álapította-6-hónapos szinten áll a gyógyulás!Azóta végeztem el a reiki-t s angyali gyógyítást Dr Doreen Virtue nyomdokain s erről kaptam be-hangolást.-Az lett a "rögeszmém",hogy az a dolgom az életben,hogy másokat segítsek!-Ez éltet!-Jani
 

szendrődi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia ionon
Nem tudom, hogy hallottál e már a vizelet terápiáról.
Tudom első nekifutásra visszataszító de szerintem mikor az ember már nem igen tud mihez nyúlni ez megadhatja a várva várt csodát.
Kérlek nézzél utána nagyon sok lenne ezt itt leírni.
Ha másképp nem tudod megtenni csináljál belőle homeopátiás gyógyszert.
Kívánok neked gyógyulást és minden szépet amire vágysz.
Kati
 

Meshi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok :) Nagyon szépen kérem, aki tud, bármilyen információval, olvasmánnyal, tanáccsal segítsen nekem, pánikbetegségemből (agorafóbia) kigyógyulni !! Írhattok ide is: [email protected]
Tényleg nagyon megköszönném!! Már 17 éve tart. Üdv. és minden jót mindenkinek!
 

Meshi

Állandó Tag
Állandó Tag
Látom nem járt erre még a madár se.. azért próbálkozom.
Keresem a : <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CRENDSZ%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style>[FONT=&quot]SZORONGÁS, FÓBIÁK, PÁNIK HOGYAN LEGYÜNK ÚRRÁ FÉLELMÜNKÖN Renau Z. Peurifoy c. könyvet. Tud valaki segíteni, honnan tölthetném le?
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->[/FONT]
 

cupp

Állandó Tag
Állandó Tag
Cuppanás Mkinek,

segítséget szeretnék kérni Tőletek is, akinek ideje engedi. Egyik rokonomnak tüdődaganata van. Adatok: Dobos Ferenc Budapest kb: 74 éves

Köszönjük!!!
 

Zsenília

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én önző leszek és magamnak kérek segítséget. :) Kértem segítséget Istenemtől, hogy munkaügyben tudjak döntést hozni: Visszamenyjek-e gyesről dolgozni vagy sem? Kértem, hogy adjon vmi útmutatást. A segítségkérés után kaptam kézhez egy tájékoztatót, amin az állt, hogy csoportos leépítésben lehet távozni és ezek az emberek kapnak végkielégítést. Én szerettem volna ezzel élni. Ma különös dolog történt velem. Újra tanácstalan vagyok. A HR-es munkatárs félrehívott és mondta, hogy még ne számoljak le, különböző okokra hívatkozott. Felhív pénteken a végleges válaszért és én megint nem tudom mit tegyek. Jelre várok újra. Kérlek segítsetek egy kicsit, hogy meglássam jelet és a jó jelet vegyem.
Nagyon hálás leszek és köszönöm!
 

ezotér

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok :) Nagyon szépen kérem, aki tud, bármilyen információval, olvasmánnyal, tanáccsal segítsen nekem, pánikbetegségemből (agorafóbia) kigyógyulni !! Írhattok ide is: [email protected]
Tényleg nagyon megköszönném!! Már 17 éve tart. Üdv. és minden jót mindenkinek!
Kedves Meshi!
Véleményem szerint ÉFT-vel kellene próbálkoznod! Csodákra képes.
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Sziasztok!
Én önző leszek és magamnak kérek segítséget. :) Kértem segítséget Istenemtől, hogy munkaügyben tudjak döntést hozni: Visszamenyjek-e gyesről dolgozni vagy sem? Kértem, hogy adjon vmi útmutatást. A segítségkérés után kaptam kézhez egy tájékoztatót, amin az állt, hogy csoportos leépítésben lehet távozni és ezek az emberek kapnak végkielégítést. Én szerettem volna ezzel élni. Ma különös dolog történt velem. Újra tanácstalan vagyok. A HR-es munkatárs félrehívott és mondta, hogy még ne számoljak le, különböző okokra hívatkozott. Felhív pénteken a végleges válaszért és én megint nem tudom mit tegyek. Jelre várok újra. Kérlek segítsetek egy kicsit, hogy meglássam jelet és a jó jelet vegyem.
Nagyon hálás leszek és köszönöm!
Ismered a mondást: Segíts magadon...

De, ha tanácsot kész - és elfogadsz - abba gondolj bele, hogy:
1 A megélhetésünk biztosított-e az én munkám nélkül - vagyis a gyereknek szentelhetem-e az időm teljesen?
2. Ha most kiesem a szakmából vissza tudok-e térni 1-2 év múlva vagy behozhatatlanul lemaradok? Vagyis mennyire fontos a karrierem? Van-e olyan fontos, mint az anyaságom?
3. Vajon miért kér a HR-es, hogy maradjak? Hosszú távra, vagy csak 1-2 hónapra kellek (pl, amíg átstrukturálják a céget és találnak valakit az én helyemre is.)
4. A képzettségem és szakmai gyakorlatom mennyire tesz fajsúlyossá (kapóssá) a munkaerő piacon?

Ha mindezeket a kérdéseket meg tudod válaszolni és a válaszokat elemezni - akkor szerintem nem kell jelre sem várnod, magad is megtalálod a megoldást.

Tudom, hogy ez nem épp egy ezo-s, hanem sokkal inkább egy racionális tanács volt, de szerintem ezzel most jobban jársz.

Ha gondolod és megosztod a részleteket (mit mondott a HR-s, mi a végzettséged, mi a beosztásod...stb.) - akkor elemezhetünk együtt is - amennyiben nem gond nyíltan leírni a háttérdolgokat.
 

Zsenília

Állandó Tag
Állandó Tag
Flamingo!
Köszönöm a segítséget, sokat segítettél.
A HR-es elemezte, hogy milyen nehéz Mo.-on munkát találni, számokkal alátámasztva. Megmondta, hogy mennyi pénzt kapnék. Gondoljam át még egyszer biztos, hogy muszály-e elmennem. Nagy átalakítások lesznek. A végkielégítés igen vonzó volt, most kihúzna a szemétből.
A végzettségem gép- és gyorsíró, eü. adminisztráció végzettséggel, nyelvet nem tudok, szám.gép kezelő végzettség, most könyvelést tanulok.
Operátor vagyok egy nagy cégnél. Gyerekeim vannak, szükség lenne a keresetemre.
Röviden ennyi.
Köszönöm, hogy segítesz tanácsaiddal, hogy meghozzam a jó döntést.
 
Oldal tetejére