Allataink kedvenc pihenohelye Cicahaz, kutyahaz :D

Tratrat

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én "házőrzőm" általában a lábamon szeret héderelni. Kb. 50 kg úgy, hogy kissé bosszantó tud lenni.
 

breferi

Állandó Tag
Állandó Tag
A mi macskánk kedvenc helye a nyárikonyhában van. Ott található ugyanis a kazán és ilyenkor is jó meleg van, nyáron pedig kellemesen hűvös.
 

Pumez

Új tag
A pincsink kedvenc helye a gazdasszony varrógépe alatt található,cérnák és anyagdarabok között.Vannak dolgok,amit ember nem érthet.Többek között ez is az.
 

balazsmreka

Állandó Tag
Állandó Tag
A benti macskánk az ágyban szeret(ne) aludni. Éjjel azért nem engedem be, mert hozta már rám a frászt, mikor rámugrott. Ráadásul volt képe még dorombolni is hozzá:) Mindezt hajnali háromkor...
A kinti macskák a bejárati ajtó előtt szépen sorban, néha megtoldva a kutyánkkal:) Ja, öt kinti macska van:)
 

Szilke63

Állandó Tag
Állandó Tag
Kutyaház készítés

Amikor Brúnó, a kiskutyánk megérkezett a családba, elkezdtem keresgélni a neten kutyaházakat, hogy megfelelő hajléka legyen. Azt a ládát, amit ideiglenesen kineveztünk háznak, minden nap elhúzta az udvar másik részére. A kereskedekmi forgalomban kapható házak vagy nagyon drágák, vagy nagyon gagyik, ezért készítettünk egyet. Találtam is a neten egy nagyon jó mintát, amit megcsináltunk. Megoszton veletek a kutyaház készítés leírását és a sablont.
Vigyázat! a szabásmintán az oldalfal mérete nem jól van megadva.
 

a.nemeth

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi először kutyaházban gondolkodtunk, de aztán a hátsó kisterasz lett a legjobb megoldást. Kapott a kutya (kb. 50 kg) egy megunt fotelt, körbeszigeteltük neki és az első nap, amikor beköltöztettük, már akkor olyan boldog volt, hogy madarat lehetett volna vele fogadni.
Onnan már biztosan nem fogom kitessékelni.
 

bluedanube

Új tag
Az en kutyusom ott erzi jol magat ahol a gazdi van :).
Ha a gazdi a heverön van, akkor neki is ott a helye, ha a gazdi
autot vezet akkor neki is a kocsiban a helye :).

Olga
 

Gaby76

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos az én Cicám a nyáron hunyt el, de előszeretettel bérelte ki az ágyamat a nap 24 órájában.
 

bucibigyo

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én kutyám bent alszik a házban, a kanapén vagy a helyén vagy a lépcsőn... és néha felsettenkedik hozzánk! :smile: kiss
 

Bandukolo

Állandó Tag
Állandó Tag
Kutyáim fekvö helyei

Sziasztok !A mi kutyáink lakásban tartott család tagok.Nap közben általában ott fekszenek a lábam körül ,ha főzök nem lehet kiűzni a konyhából vagy a közeléből őket.Mindig közelben kell lenniük.Diana imád a magasba lenni és olyan pozokban feküdni hogy csuda itthon az ülögarnitura karfáján alszik,szüleimnél a diszpárnák tetején az ágyon ,természetesen nem nagy testü kutyáim vannak .az éjszakát természetesen a háló szobába alszanak és fiatal korukban jelezték hogy most már komolyan le akarnak feküdni .
 

HáeSeM

Új tag
Zsömle mócink nemrég nyert Purina ONE plédet, 2-t. Azon horpaszt, ha beengedhetem a házba. Ez a Melody-alvóhely viszont tutira bejönne a mi katzunknak is, mert van 1 állandó kényszere, mint az öreg Tóthnak, - mikor megzakkant -, hogy bebújjon valami alá ...
 

hzsoci

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én kutyim családtag. Mivel ő is lakásban van, általában ott alszik el, ahol én vagyok! Azért neki is van készitett "ágya". Oda éjszaka fekszik vagy ha fázik!
 

lovizsuzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem három cicám van. Ha otthon vagyok, mindenki jön utánam, ahogy leülök, egyből mellémtelepszenek, rámmásznak. Persze éjszaka is mindenki a paplanom alatt alszik. :)
 

missfleur

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Az én cicám először mindig a csrépkályhánk melletti puffra feküdt, de mostanában már teljesen átszokott az ablakpárkányra, ott is a radiátorra... úgyhogy most oda tettünk neki egy kis párnát, és egész nap ott terpeszkedik. :) nagyon aranyos! Egyébként pedig, ha a garázsban alszik, akkor felmászik a szekrény tetejére, és elbújik, hogy senki se vegye észre...:)
 

fogltünde

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem 1 kicsi,szőrős,bohókás hawanese kutyum van.Egészen családtag.Mikor megkaptam , meg volt még a skót juhászom(sajnos 14 évesen el kellett altatni).Nagyon sok mindenre megtanította a kicsit:)) leginkább a bolondságokra.Rosszabb,mint egy huncut gyerek :)
 
Oldal tetejére