Allataink kedvenc pihenohelye Cicahaz, kutyahaz :D

Karmin témája a 'Háziállatok' fórumban , 2007 Szeptember 24.

 1. Diomayo

  Diomayo Állandó Tag

  Volt egy macskám, amelyik a kredencen, a tányérok tetején összegömbölyödve aludt. Azóta nem jöhetnek be a házba, cserébe az ablakpárkányhoz erősített virágládákban alszanak.
   
 2. Kalapom

  Kalapom Állandó Tag

  kész....
  teljesen mindegy a cicáinknak hol alszanak, csak mi legyünk a közelükben.......
  másik alternatíva a ruháink....
   
 3. husikanyuszika

  husikanyuszika Állandó Tag

  A mi tacsinknak a kisfiammal barkácsoltuk a kutyaházat
   
 4. shire1729

  shire1729 Állandó Tag

  Nekem van egy kutya, ez olyan, mint alszik a szénakazalban.
   
 5. szemikati

  szemikati Állandó Tag

  3 cicám van és mindnek minden kedvenc hely :D Ami épp szimpatikus. ...vagy ahol épp elfáradnak :D Mondhatnám, hogy szeretik a fotelokat, párnákat, cicamászókát, de tulképp fölsorolhatnám a lakás minden szegletében elhelyezkedő bútorokat illetve általuk kijelölt fekvőalkalmatosságokat. Hosszú lenne a lista :)
   
 6. mohacsiga55

  mohacsiga55 Állandó Tag

  Az én cicám - Maszat - kedvenc helye az ágy :) De ezen kívül újabba rászokott az ablakpárkányra (kb. 20 cm széles) és ott alszik. Vagy a fiam asztalon hagyott dossziéin, amikben az érettségi tételeit tartja :) Vagy éppen bárhol, ahol eszébe jut :D A legfontosabb számára, hogy mindig abban a helyiségben legyen, ahol én :D
   
 7. Walterhal

  Walterhal Állandó Tag

  Sanyi a vastag szőnyegeket szereti.
   
 8. Walterhal

  Walterhal Állandó Tag

  Cicák a párnákat szeretik.
   
 9. Zazzy111

  Zazzy111 Állandó Tag

  Az én cicáim a zoknis fiókban,szekrény tetején és az ágyunkban szeretnek aludni
   
 10. *Julietteee*

  *Julietteee* Állandó Tag

  A macskám imád mindenféle zacskót. Azokban elvan :D
   
  Endorphin kedveli ezt.
 11. Csillag7

  Csillag7 Állandó Tag

  Cicaházak

  Találtam egy-két lehetőséget ....
   
  Katin kedveli ezt.
 12. szklne

  szklne Állandó Tag

  Kerti cicáink vannak, kedvenc helyük a hintaágy párnája
   
 13. tlacos

  tlacos Állandó Tag

  Nekem kutyám van , mindig ott van ahol mi, hiába van elkészített helye.
   
 14. Mon Cherry

  Mon Cherry Állandó Tag

  Dorka csak a benti kutyaágyban, kint meg valamiért az asztal alá szeret bemenni
   
 15. Eszter121

  Eszter121 Állandó Tag

  Akinek macsekja van, legegyszerűbb, ha beszerez egy fonott kosarat, többféle formában kapható. Olyan jó nézni a macskát, mikor begömbölyödve, mosolyogva alszik. :)
   
 16. Endorphin

  Endorphin Állandó Tag


  Ez mind igaz, hogy jó ha van kosár. Mi vettünk kosarakat, ágyacskát, pokrócuk megvan, mégis a legjobban így alszanak:

  Sid - Ha a számítógépnél vagyok akkor lehetőleg az ülepével az egeren vagy legalább az egérpadon, nem másért csak hogy ura legyen a helyzetnek. Ha TV-t nézünk a nappaliban akkor fel kell rakja a fenekét a TV elé aképp, hogy a szenzor eltakarja, vagy ha érdekes a film akkor nekiáll mosakodni pont a TV átlójának a közepén, nehogy véletlenül mi is élvezzük a filmet. Ha lefekszünk vagy felgyömöszöli magát az éjjeli szekrényre és minden lezuhan, télen bemászik középre, de kis idő múlva középen van és keresztben, így nekünk nem sok helyünk marad, ha meg megmozdítjuk vérig sértődve és magyarázva kivonul a hálószobából, a páromat rendszerint megkarmolja ilyen esetekben. Ha az udvaron vagyunk akkor mindenfele követ és figyel vagy feltelepszik a műanyag asztal tetejére, hogy szemmel tartson. Ágya volt, de mióta balesete volt és abban volt a konvaleszcenciája alkerüli messziről. BEfeküdt a Diegó kosarába de csak , hogy idegesítse Diegót.
  Diego - kosara volt, de egyszer rosszul lett, belehányt azóta nem alszik kosárban. De találékony és megtalálja helyeit eként. Nappal az ülőgarnítura közepén, háton fekve teljes hosszában kinyúlva, ha netalán le szeretnél ülni akkor még véletlenül se a 3-as ülőgarniturára ülj. HA megmozdítod, magán kívűl visít és magyaráz és lecsapja magát a padlóra, tovább morfondírozva. Ő eléggé szeret egyedül lenni, na meg a pokrócokat. Van 2 pokrócunk, még anno Olaszországban vettük, na azok a kedvencei, ahol megtalálja őket rájuk fekszik, sőt ha szükséges szétveri őket a hátsó lábaival. A számítógépnek nem rabja, tehát ő inkább a nappaliban alszik ha éppen nem követelőzik, nagy hangúan az ablak előtt , hogy ki akar menni és nála akar van nem szeretne és addig ordít, visít meg ha kell fel is pofoz amíg vagy a fenekére vágsz, ebben az esetben morfondírozva és visítva elvonul 5 percre vagy megnyugszik és lepihen, hisz stresszes helyzeten ment át:)) Ha megyünk lefeküdni akkor max 10 perc alatt megérkezik dorombolva és felfekszik a lábamhoz, lehetőleg maga alá gyűrve paplan, pokróc minél szubsztanciális mennyiségét, nehogy alkalmad legyen használni. Aztán dagaszt egy fél órát és dorombol és ha simogatod és megúnja az úr, lehet megkarmol, hogy hagyd abba már a sok személyeskedést, hisz ő aludni szeretne. Az éj közepén persze felébredek vagy megébreszt a párom, hogy a lábai lógnak le az ágyról, hisz én addig löktem, nehogy Diegó rosszul aludjon és ne sikerüljön neki teljes hosszúságában hanyatt fekve elnyúlnia a fél ágyon. Ha meg véletlenül meg merem rugni álmomban vagy netán meglökni arra ébredek, hogy a lábam pofzápor alatt van és sajog a karmolásoktól:))
  Mindketten ha idegesíteni akarnak felmásznak az étkező asztalra és ha véletlenül nem vennénk őket észre, elbóbiskolnak várakozásukban és a szolgáik felidegesítésének folyamatában.

  Kosár, párna, doboz, macskaágy, mindegy nálunk a pureceink csakis a közelünkben és lehetőleg ezek nélkül szeretnek aludni:)))
   
  Kufirc kedveli ezt.
 17. Endorphin

  Endorphin Állandó Tag

  Én csináltam anno, 15 éve, kutyaházat nagyon régen. Dobermannom volt és anyum megunta a benti tartózkodást, főleg, hogy hoztam egy szukát is haza. Ábelnek és az újonnan jött Carlának kellett kutyaház. Apumnak leadtam a listát mi kell hozzá, megvette hazahozta és én megcsináltam. Mivel rövid szőrűek voltak, télre is kellett gondolni, így dupla falura csináltam. Mintát leírom fejből:

  Szélesség: 150 cm
  Magasság: 90 cm
  Mélység: 150 cm

  A falak - 2 cm gyalult deszka. A falak közé 5 cm hungarocell lapok és mikor a második, azaz a kinti falat is hozzáerősítettem a vázhoz a megmaradt köztes részeket fűrészporral megtöltöttem. a szigetelését kátránypapírral oldottam meg kívülről, míg belül pokrócot erősítettem a falakhoz, amit Ábel hamarosan levájt a falakról. a tetőt egyszerűen bedeszkáztam egy réteg deszkával rájött ugyanúgy hungarocell és 30 fokban még egy adag deszka amire kátrány került. A váz sima 10*10-es gerendalécből készült. Nem volt nehéz megcsinálni, egyik ól még mindig létezik anyuméknál, de senki nem lakja, hisz a 2 uszkár csak az ágy tetején és a párnára fekve élvezi álmait:))
   
  Kufirc kedveli ezt.
 18. Lizy05

  Lizy05 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Az én macskámnak a kedvenc helye, a konyhában az újságtartó. Ha nem találjuk, ott kell őt keresni :D
   
 19. gittik

  gittik Állandó Tag

  Kerti kutyám van: Medve. A házát vettük, de csak akkor megy be, ha esik kinn. Egyébként az ajtó előtt lustizik.
   
 20. jkjcsenge

  jkjcsenge Állandó Tag

  Nekem mikor kicsi voltam 3 kiscicám folyamatosan a játék babakocsimat szemelte ki lustálkodásra, de egyszerre mind a 3, így pár hónap után a babakocsi feladta. Bár addig nagyon jó volt, mert még tologatni is lehetett őket, ez gyerek fejjel fantasztikus. Szerintem úgy is találnak maguknak kedvenc helyet, és az sajnos nem biztos, hogy megegyezik a mi elképzelésünkkel. Sok cicám volt, ki a játékos ládámat szerette, volt, amelyik a radiátor tetejét, de volt aki a konyhaasztalon feküdt, ha nem volt rajta kaja, mert az asztal mellett van a radiátor. Anyukám nem szerette, de nem igen tudott vele mit csinálni.
   

Megosztás