2012-a Nap ötödik korszakának utolsó éve

Mirdad

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdemes ezt összevetni a Tao-Te-Kinggel, Védákkal, stb.

Csodálatos harmóniát, ős-egységet fogunk felfedezni! :)
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudom lerágott csont már a Nibiru, Marduk, a Nemezis-hipotézis és a többi vészjósló, de valamikor biztosan bekövetkező esemény, de angol nyelvű honlapokon nagyon különös dolgokat olvashat az ember. Például ennek a csillagásznak a különös haláláról, mielőtt nyilvánosságra hozta volna azt amit a NASA tud a X. bolygóról.
plantx-2008-05b.jpg


<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CDRA8F7%7E1.BEN%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> „Dr. Robert S. Harrington, a vezető csillagász, a US Naval Observatory, meghalt mielõtt nyilvánosságra hozta volna azt a tényt, hogy a Planet X közeledik Naprendszerünkhöz.”


Már azért is érdemes megtanulni az angol nyelvet, mert annyira szegényes az információ magyar nyelven a neten. Erről a fickóról is egyetlen cikk van fenn, itt: http://hirek.csillagaszat.hu/torpeb...n-felfedezesenek-harmincadik-evforduloja.html


Aki bírja az angol nyelvet, annak érdemes itt olvasgatni:

http://yowusa.com/planetx/2008/planetx-2008-05b/1.shtml

The Jenner Files: Irrefutable Planet X (Nibiru) Evidence:


http://yowusa.com/planetx/jennerfiles/index.shtml


Space.com, 13-Dec-06
New Forecast: Severe Space Storm Headed to Earth
Space weather forecasters revised their predictions for storminess after a major flare erupted on the Sun overnight threatening damage to communication systems and power grids while offering up the wonder of Northern Lights.
"We're looking for very strong, severe geomagnetic storming" to begin probably around mid-day Thursday, Joe Kunches, Lead Forecaster at the NOAA Space Environment Center, told SPACE.com this afternoon.
The storm is expected to generate aurora or Northern Lights, as far south as the northern United States Thursday night. Astronauts aboard the International Space Station are not expected to be put at additional risk, Kunches said.
Radio communications, satellites and power grids could face potential interruptions or damage, however.
Solar flares send radiation to Earth within minutes. Some are also accompanied by coronal mass ejections (CME), clouds of charged particles that arrive in a day or two. This flare unleashed a strong CME that's aimed squarely at Earth.
"It's got all the right stuff," Kunches said.
NASA, 13-Dec-06
Astronauts Forced To Take Shelter From Violent Solar Storm In Space
A violent solar explosion sent a dangerous wave of radiation through space late Tuesday, prompting NASA to order the crews of Discovery and the International Space Station to take shelter overnight, according to Local 6 News partner Florida Today.
The solar flare erupted around 9:40 p.m., unleashing enough radiation to disrupt radio communications on Earth and in orbit while endangering astronauts circling 220 miles above the planet.
NASA flight surgeons and agency radiation experts determined that the burst of highly energetic particles approached a limit that made preventative action prudent, Florida Today reported.

Forrás:
http://yowusa.com/planetx/2006/planetx-2006-12a/1.shtml

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CDRA8F7%7E1.BEN%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->
 

oposur

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Enuma Elis nem tévesztendő össze a Gilgames eposszal. Más-más dolgokról van szó.
A Gilgames eposzt egy asszír templom romjai alatt találták meg...mint másolatot. Agyaglapokra írt sumér jelekkel..Csodálatosak a fenti vers sorai.
Gilgamest az Árpádok (és az Ő eleik) felmenőjüknek tekintették. Gilgames ie. 3400 -s 3500 között élt, születési neve: Jób vagy Arpach. Azért váltott Gilgamesre mert hősi tettet hajtott végre és így ehhez jogot szerzett. Uruk város (sumér) királya volt, mondogatta azt is , hogy a "városok bikája". Uruk város pedig már az Ő életében is igen régi alapításu volt. Kicsit magasabban fekszik mint Úr városa, így az özönvizek általában megkímélték. Létezett valaha egy un Uruk törzs és ennek a törzsnek nagyon messzire mutató a történelme, amely nem is Sumerben kezdődött...Jézus urukben alapította egyházát, mely az egyistenhitet és az érdeknélkűli szeretet vallotta...a dolog a helyi nagytemplomban történt...De ez hosszabb..
Árpád legifjabb fiának, Zsoltnak a bölcsőjénél a falon három totemállat lógott, egyik az oroszlán volt, a gilgamesi totemállat..De ez is hosszú történet.
Nimród pedig kb 500 évvel élt Gilgames előtt.
Az Enuma a Naprendszerrel foglalkozik, ennek a kialakulásával, különös tekintettel a Tiamatra, a Földre. Érdekessége, hogy a külső bolygókat is ismeri az Enuma..pedig ezek csak távcsővel láthatóak...
 

apaa

Állandó Tag
Állandó Tag
Jóslat 2010-re

Paranormal weird magazin forditása
Bocsi de a gogli így tud magyarul:oops:
Nostradamus megjósolt WW III 2010
Szerda, december 16, 2009

Szerint az asztrológusok és a próféták, a következő évben a sárga fém Tigris nem lesz könnyű. Kutatók Nostradamus jóslatai beszéljünk valami titokzatos Szűz, akinek halála miatt körözik és kb megjelenését néhány "szívtelen, vérszomjas" vezetője, aki a szabályt "kard és a tűz." Pavel Globa, a híres orosz asztrológus, úgy véli, hogy az év könnyebb az oroszok, de Európa és az USA-ban várható újabb gazdasági visszaesés.


Nostradamus A kutatók úgy vélik, hogy ő előrejelzések 2010-re található X négysoros versszak az X században.

A folyosó beszél titokzatos Virgin, akinek halála miatt körözik kapcsolatos problémák, a kereskedelem, és megjelenése bizonyos "szívtelen, vérszomjas" vezér, aki bosszant a "kard és a tűz." There is megemlíti a "Sátán arch of Fury . "Tolmácsok gondolom, hogy talán egy ballisztikus rakéta.

Nostradamus világhírű szakemberek úgy gondolja, hogy ő quatrains a következő adatokat tartalmazza 2010-re:
- Esetleg, World War III novemberében kezdődik, és a bakteriológiai és vegyi fegyvereket használni fogják.
- Nem lesz konfliktus a Nyugat-Európa és az USA.
- Nem lesz konfliktus Nagy-Britannia és Franciaország.
- Lehetőség van a fegyveres katonai konfliktusnak a Krím félszigeten.
- Európa fog szenvedni a gazdasági visszaesés.
- Lesz egy katasztrófa a Fekete-tengeren járó kénezett hidrogén.
Majd a pénzügyi válság vége?

Az egyik a híres asztrológusok megjósolták, hogy a gazdasági problémák 2010-ben is nőni fog. Számos nagyobb cég akkor nyilvánítja a csődöt. Ennek hatására az éhezés, a vallási és etnikai konfliktusok és az ökológiai problémák. A globális felmelegedés nagy károkat a mezőgazdaságban. Fegyveres konfliktus lehet a Közép-Ázsiában.


Orosz "próféta" Pavel Globa úgy véli, hogy az év könnyebb lesz, az oroszok, míg Európa és az USA-ban várható újabb gazdasági visszaesés. Ez be is fog, mert az orosz tisztségviselők a változás a pénzügyi politika.


Szeptemberében, az előrejelzések a pszichés nevű Ekaterina állítottak fel az orosz honlapokon. Az előrejelzések a következők voltak:

- Oroszország szenved hullám földrengések. Egyikük fogja pusztítani egy hatalmas épületben.
- Sok kataklizmák kerül sor az Egyesült Államokban.
- A november 11, 2010, a háború fog vívni két nagy ország. Csak azok, akik képesek lesznek elrejteni a keleti vagy a Kaukázusban fogja túlélni. 50 millió oroszok fognak meghalni. Lesz egy rövid ideig a béke a háború után.
- Négy királyok ütközni fog a csatában, és egy újabb világháború kezdődik.

- Egy nagy madár repül át az USA-ban, a Sátán maga a tagállam határozza meg egy bomba, és az emberek sír véres könnyeket.

Futurológusok mit gondol erről? A végén a 20. században, egy szakmai csoport megfogalmazta a következő tudományosan megalapozott előrejelzések a 2010-re:
- Solar tevékenység csökkenni fog.
- Lesz egy nagy árvíz Dél-Ázsiában
- Született-arány Európában csökkenni fog.
- Oroszország és Fehéroroszország tapasztalatok gazdasági fellendülés.
- Egy matriarchate korszak veszi kezdetét az utolsó 23 éve.
- Egy új unió jön létre bevonásával az Egyesült Államok, Európa és az ország csendes-óceáni medence
- Új politikai és gazdasági elmélet kezd kialakulni, és fogják drasztikusan változtatni a jövőben.
- Új-androidok robotok jelennek meg és kerülnek bevezetésre a napról napra élet
- A tudományos bizonyítékok, hogy léteznek olyan lélek lelepleződik.
- Hadron Collider összeomlik és formáját egy fekete lyuk a mesterséges eredetű.
Jóslat Lev Melnikov, orosz futurologist.
- A lehetőség a virtuális emberi természet fogják kutatni.
- Klónozása meg kell tiltani.
- A klaszter számítógép a világméretű kerül bevezetésre.
- Háztartások fogja használni robotokat, hogy segítse a házimunkát.

- Az UFO rejtély megoldódik, és a mi bolygónk lesz látogatható a vendégek által más bolygókon.

A legtöbb kiszámítására hajlamosak azt hinni, hogy bár éves a Tigris is nehéz, hogy sok változást hozni, amelyek szükségesek az előrelépéshez. Reméljük, ez történik újra.

:..:
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet, hogy ma már nem is kell Nostradamushoz fordulni, ha a jövőbe szeretnénk látni? ;)

Békés és Boldog Karácsonyt kívánok nektek. kiss

64327qa0.gif
 

oposur

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha a majákról beszélünk, akkor ab-óvó miért gondoljuk, hogy a világ bölcseiről, okosairól lenne szó? Megfognak sértődni ezen a kecsuák, az inkák stb..A maják még a fémgyártást sem ismerték. Írásuk azért bonyolult mert a szellemi embereik ráértek és olyasmit találtak ki, amely egy egyszerűbb maja számára megfejthetetlen. Miért? Még a spanyol hódítókat sem ismerték fel...Hol itt az okosság?
Kuszkó földjén a Machu Picchu igencsak látható, ennek ellenére ma sem tudják a rendeltetését? Talán ide látogatva kellene egy maja írást olvasgatni és összejönne a válasz a "világvége mikor?" kérdésre.
Mert két ismeretlen az már valami.
 

oposur

Állandó Tag
Állandó Tag
Van-e a nem létező Nostradamusnak olyan jóslata, amely eddig valóban bekövetkezett? Ha nincs, akkor ez a középkori felcser úr igencsak hazudott. Mindenben és mindenkinek. , Lehet, hogy csak médiagyármány őkelme.
A centúrióit pedig Kifene írta.
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Én találtam egy angol nyelvű írást, lehet, hogy ezt fordíttatta le Apaa a Google-val. http://www.aroundglobe.net/2009/12/nostradamus-predicted-world-war-iii-for.html
Köszi siriusB! Úgy látszik ez a cikk az valóban.

Van-e a nem létező Nostradamusnak olyan jóslata, amely eddig valóban bekövetkezett? Ha nincs, akkor ez a középkori felcser úr igencsak hazudott. Mindenben és mindenkinek. , Lehet, hogy csak médiagyármány őkelme.
A centúrióit pedig Kifene írta.
Ha tudsz olyan forrást megjelölni, amely bizonyitja, hogy márpedig Nostradamus (Michel de Nostredame) nevű egyén nem létezett, 1503. december 14.-én Saint Rémyben meg nem született, Montpellier-ben 1529-ben nem doktorált, IX. Károly királynak nem volt az udvari orvosa, 1555-ben pedig nem adta ki A próféciákat, és hogy a saloni Szent Lőrinc templomben nem az ő maradványai vannak elhelyezve, akkor el lehetne fogadni, hogy "hogy csak médiagyármány őkelme". Addig nem.

Arról, hogy "van-e olyan jóslata, amely eddig valóban bekövetkezett", rengetegen rengeteg félét irtak. Amióta megszállta a világot a világvége paranoia, milliók bújják relytélyes sorait, hogy felfedezzék benne a megfelelő utalást pl. 2001. szeptember 11.-ére, stb. Amiben igazat adok neked az, hogy ez a felbuzdult érdeklődés nagyon sok hamis "prófécia" keletkezéséhez vezetett.
 

Remka

Állandó Tag
Állandó Tag
Forrás: FENET Felvidéki Netlap 2009.jan. 31.

vak asszony látomásai...


2010-ben eljön a harmadik világháború!
Az utókornak visszaigazolásra...



A világszerte ismert, megboldogult látnok, a bolgár Vanda, előre megjósolta Diana hercegnő halálát, a New yorki kereskedelmi központ 2000. szeptember 11-ei lerombolását. Legutóbbi jóslata szerint 2010-ben földünkön kitör a harmadik világháború.
A globális konfliktus állítólag merénylettel fog kezdődni, a háború kitörésének további okai közt az Indiában zajló harcokat említi.

A „Vanga” néven ismert vak jósasszony víziói kirémisztették a világot, miután megjósolta az angol Diana hercegnő halálát, valamint a kereskedelmi központ szeptember 11-ei lerombolását, illetve előre vetítette a harmadik világháború kitörését 2010-ben.

Ha már annyiszor beigazolódtak jóslatai, ez ezúttal sem lesz másképp, állítják a pesszimistábbak. Valóban várhatóak a tömeges mészárlások, amelyek az emberiséget a végső pusztuláshoz vezetik, vetik fel a kérdést több irányból?
Vanga, teljes nevén Vangelina Oandeva Dimitrova (*1911. október 3-án született és †1996. augusztus 11-én halt meg a bulgáriai Petrichben) vak látnok volt, aki továbbá megjósolta a Kurszk tengeralattjáró katasztrofáját, a Szovjetunió széthullását, a csernobili atom katasztrófát és további világ eseményeket.

Az igazsághoz tartozik, hogy a szocializmus idején a legmagasabb pártképviselők körében nagy elismerésnek örvendett, holott tevékenysége szöges ellentétben állt azok materialista világnézetével. Ennek ellenére Vanga a bolgár pártvezetőknél is kedvencnek számított, akik megjósoltatták vele a választási eredményeket is.
Államilag elismert, hivatalos jósnő volt, mely tevékenységét fizetéssel honorálták. A tudományos intézet, amely évekkel ezelőtt kutatta jóslatainak sikerességét, megállapította, hogy azok nyolcvan százalékban bejöttek, valósak voltak.

Hogy lehet mindez, teszik fel sokan a kérdést? Állítólag kisgyermek korában átélt egy óriási vihart, melynek következtében elvesztette szeme világát, egyidejűleg látnoki és jóslási képességekre tett szert. Ezek tették elismertté mind szűkebb környezetében, mind a világban, aki bizalmat és nagy elismerést vívott ki az őt megkeresőkben.

Például a Kurszk tengeralattjáró katasztrófájáról, ezeket mondta: A Kurszkot elárasztja a víz, amit senki se él túl. Sokan azt hitték, hogy Kurszk városra gondol, ezért kinevették ezt a jóslatát. Tehát Nostradamushoz hasonlóan, jóslatait csak a megtörtént események után, utólag lehet értelmezni.

Bár Vanga víziói egészen 5078-ig érnek, (Az emberiség elhagyja a világűr határait) - amely gyökeres változásokon megy keresztül, hogy benépesítse a környező bolygókat. Közben számos háborút vív meg, megváltozik a világérzékelése, meg tanulnak kommunikálni az Istennel. Az elkövetkezendő 91 év eseményeiről az alábbiakban teszünk említést. Tekintsenek bele abba, mi vár ránk (utódainkra), mi az elkerülhetetlen számu(n)kra.

Vanga jóslatai:

- 2010: III.-ik világháború megkezdése 2010. novemberében, amely 2014-ig tart. Klasszikus fegyverekkel kezdődik, a későbbi harcok során azonban bevetik a nukleáris és vegyi fegyvereket. Az iszlám az európaiakat vegyi fegyverekkel támadja meg.
- 2014: Az emberek többsége bőrrák betegségben szenved a vegyi háborúból kifolyólag.
-2016: Európa csaknem kiürül.
- 2023: A földkörüli pálya kis'sé megváltozik.
- 2033: Az Északi sark jege elolvad, az óceánok szintje megemelkedik.
- 2043: A világgazdaság fejlődni kezd. Európát az iszlám uralja.
- 2046: Minden test (szerv) elkészíthető (klónozható). A testrészek kicserélése a legjobb gyógymód.
- 2066: Az iszlám-Róma támadásához az USA új fegyvert használ – a klímát. Hirtelen lehűlés (azonnali fagy).
- 2076: Osztály nélküli társadalom – kommunizmus.
- 2084: A természet megújulása. -
- 2088: Új betegség üti fel a fejét – öregedés néhány másodperc alatt.
- 2097: Legyőzik a gyors megöregedést.
- 2100: A műNap megvilágítja a Föld túloldalát.

Vanga jóslatait halála után találták meg.
 

pamutcica

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ez baj, én nem érek rá idén...
Tegyük már át a következő évtizedre, valamelyik szerdára...

Kösz.
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért akar az emberiség annyire meghalni, hogy folyton katasztrófákról kell proféciálni? Persze ha arról profáciál valaki, hogy holnap ő csak fél 9-kor fog felkelni a szokásos negyed 9 helyett, ki a túrót érdekelne?

Azt azért jó hirnek lehet elkönyvelni, hogy Vanda asszony szerint elmarad a 2012-es világvége. Én mindenesetre ennek örülök, mert egy szép világ körüli utat tervezek. :)

A bejósolt műnap viszont aggaszt. :12:
 

pamutcica

Állandó Tag
Állandó Tag
Te egy vegyifegyverzős világháborúban akarsz utazgatni? Fene a gusztusod..

Egyébként én úgy tudom, hogy most éppen nem akarnak meghalni, csak éppen mindenki másnak lett belőlük elege.
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha tudsz olyan forrást megjelölni, amely bizonyitja, hogy márpedig Nostradamus (Michel de Nostredame) nevű egyén nem létezett, 1503. december 14.-én Saint Rémyben meg nem született, Montpellier-ben 1529-ben nem doktorált, IX. Károly királynak nem volt az udvari orvosa, 1555-ben pedig nem adta ki A próféciákat, és hogy a saloni Szent Lőrinc templomben nem az ő maradványai vannak elhelyezve, akkor el lehetne fogadni, hogy "hogy csak médiagyármány őkelme". Addig nem.

emot19_www.igizmore.uni.cc.gif
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért akar az emberiség annyire meghalni, hogy folyton katasztrófákról kell proféciálni? Persze ha arról profáciál valaki, hogy holnap ő csak fél 9-kor fog felkelni a szokásos negyed 9 helyett, ki a túrót érdekelne?

Azt azért jó hirnek lehet elkönyvelni, hogy Vanda asszony szerint elmarad a 2012-es világvége. Én mindenesetre ennek örülök, mert egy szép világ körüli utat tervezek. :)

A bejósolt műnap viszont aggaszt. :12:

Mit gondolsz, hogy indulhatott ez a hisztéria? Az emberek egymást hergelték, vagy valahol valakik fokozatosan szeretnék felkészíteni az emberiséget?

Szerintem a másodikkal kezdődött...:mrgreen:

Olvastam én is egy jóslatot, ami a közvetlen közelünkben várható történéseket hivatott beígérni (mármint az én közelemben, Magyarországon). Valami szerb vagy horvát férfi volt az, aki látta a jövőt (próbálom megtalálni a forrást). Van itt a CH-n egy topik is a "Jövőbelátás" - most éppen szünetel a topikgazda egyéb elfoglaltsága miatt - ott is nagyon hasonló a téma, pedig Jessy, akit szintén ezzel a képességgel vert meg a sorsa, biztos nem CIA-ügynök és nem is a titokzatos és a háttérben rejtőzködő világhatalom képviselője...:D

Időközben megtaláltam. Ezt az embert Mitar Tarabicsnak hívták és Szerbiában, Kremna nevű faluban élt. Analfabéta volt és vízióit a keresztapja írta le. 1899-ben halt meg.

Itt van róla angol nyelvű anyag: http://en.wikipedia.org/wiki/Prophecy_from_Kremna

Jóslatai főként Szerbia sorsára vonatkoztak, de érintett nemzetközi eseményeket is. Jóslatai teljesen érthetők, hétköznapi nyelvezeten beszéli el a várható eseményeket.
Megjósolta, hogy a szerb királyi pár merénylet áldozata lesz, hogy utánuk Karageorgevichiek kerülnek hatalomra, ami után a szervek háborúba keverednek a törökökkel, hogy ebben a háborúban négy keresztény állam fog részt venni és hogy a háború után Szerbia határa a Lim folyónál lesz. Ezután Szerbia meghódítja Koszovót. Ez mind szóról szóra megtörtént. Hihetetlen pontossággal megjósolta az első világháborút megelőző eseményeket, a háború kimenetelét, a második világháború Szerbiát érintő eseményeit. Teljes pontossággal írja le Titót, aki kék szemű, fehér lovon lovagol, csillag van a homlokán (vörös csillag a sapkáján), erdei harcokban győzelmet arat és felszabadítja az országot a megszállás alól. A háború után az ország szövetségre lép a vörös cárral (Sztálin), de aztán összekülönböznek, ellenségekké válnak. Később megbékél a két ország, de a szimpátia nem őszinte. Más nemzetközi eseményeket is bevont a jóslataiba: a koreai, a közelkeleti háborúkat. Leírja Jugoszlávia háború utáni fellendülését, azt, hogy az emberek ökör nélküli járművekben és a levegőben fognak utazni. Teljesen pontosan leírja a kilencvenes évek balkáni háborúit, ostorozván népe magatartását ezekben a háborúkban. Az egész teljesen elképesztő.

A XXI. századról azt mondta, hogy az emberek, a jók és rosszak egyaránt könyvekből és számokból tájékozódnak arról, hogyan éljenek és mit tegyenek. A gonosz emberek gonosz tetteket hajtanak végre: megmérgezik a folyókat, a tengereket és a levegőt, az emberek új betegségekben tömegesen pusztulnak el. Mire a jó emberek tennének valamit ez ellen, már késő…Amikor látják, hogy nem tehetnek semmit, akkor a számok és könyvek helyett a meditációhoz fordulnak.:)shock:) Ekkor közelebb kerülnek Istenhez, de már ez sem segít. Az emberek a városokból a három keresztes (?) hegyekbe menekülnek: ott még tudnak lélegezni és vizet is találnak. De hamarosan nagy éhinség tör ki. Sok élelmiszer van ugyan felhalmozva a városokban, de az mind mérgezett. Aztán kitör egy borzalmas háború, amelyben olyan ágyúgolyókat alkalmaznak, amelyeket minden élőt elaltatnak, hogy így túléljék a harcokat. Jugoszlávia nem vesz részt a háborúban, de mások a fejük felett vívják azt. Az egész világ elpusztul, kivéve egy szigetet, amely akkora, mint Európa. Azok is megmenekülnek, akik a háromkeresztes hegyekbe menekültek. Többé nem lesz háború a földön. A megmaradtak békében és bőségben fognak élni.

Ajaj!
 
Oldal tetejére