SZEX + Kszutra

Spanky

Állandó Tag
Állandó Tag
Ennyiiii? Ez mind érzelmi megnyilvánulás a részetekről???:confused:
Azt gondolom, hogy az ilyen férfinek nincs tartós, boldog kapcsolata.:(
Megint csak azt kell mondanom, hogy örülök, hogy NŐ-nek születtem, mert sokkal gazdagabb vagyok mint egy pasi.(érzelmileg, természetesen):p
Ilyen férfivel aki ennyire csak a hormonjai alapján működik, nem hogy nem szexelnék, de még csak szóra sem méltatnám.:rolleyes:

Nehogy mar komolyan vegyel. :D
Engem nem erdekelne, ha a parom meg vizet sem tudna foralni.
Nem szakacsot vagy takaritonot akartam elettarsnak.
A tartos boldog kapcsolatrol, csak anyit, hogy 32 eve vagyok a parom rabszolgaja. ;):D
 

Ildi:

Állandó Tag
Állandó Tag
Nehogy mar komolyan vegyel. :D
Engem nem erdekelne, ha a parom meg vizet sem tudna foralni.
Nem szakacsot vagy takaritonot akartam elettarsnak.
A tartos boldog kapcsolatrol, csak anyit, hogy 32 eve vagyok a parom rabszolgaja. ;):D


Itt valami tévedés van! Igaz, hogy a Te hozzászólásodat idéztem be,de a válaszomban a hasonszőrű férfiakra gondoltam, nem pedig konkrétan Rád.:p
A másik dolog Spanky, hogy Téged az első perctől kezdve nem veszlek komolyan. :p Ne haragudj érte!kiss
Végül: 32 év??? Én még csak 20-nál tartok. Rabszolga? Néha tényleg úgy érzem...:p:(, de ez nem az érzelem mentes szex miatt van..
 
E

elke

Vendég
sex ide sex oda szeretem az avatárod Spanky. Az az aláírás van alatta az általam ismert képen Hogy: NE ADD FEL SOHA :-D
 

Hajnalfény

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a szex egy kapcsolatban igazából csak másodlagos, szerintem nem szabadna ennek lennie az első lényeges dolognak, ami dönt egy kapcsolat szerepében.
 

fater105

Állandó Tag
Állandó Tag
Örülök annak hogy nem mindenki csak a sex alapon müködik mert bizony vannak érzelmek is a világon.Akinek nincs érzelmi és lelki világa az nagyon szegény ember.Csak úgy lehet jó a sex ha ezek a dolgok megvannak. Anélkül szerintem az egész semmit sem ér.Ildikó továbbra is maradj ilyen érzelemteljes világban.
 

bmonikaa

Állandó Tag
Állandó Tag
Sex ? A nagyapám (72 éves) azt mondta: Vannak dolgok amiről nem beszélgetni kell hanem csinálni. Ha már nem megy akkor csak beszélgessünk...
 

rékuciku

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A férjemnek én voltam az első nő az életében. Mindent velem, mellettem tanult és tapasztalt meg. Már 8 éve vagyunk együtt és hála tökéletesen működik az életünk minden területen. Nekem a férjem előtt volt bőven tapasztalatom szex terén. Ami szép az egészben (és szerintem tanúskodik a közöttünk lévő érzelmekről) az az, hogy vannak dolgok a szexben amiket vele tudok életemben először igazán élvezni. :) Számomra ez jelenti az érzelmi tökéletességet kettőnk között. Megnyugtató gondolat a jövőnkre nézve. Ha érzelmi alapon működik egy kapcsolat akkor nem lehet gond a szexben sem. Azt olvastam a minap, hogy a nők csak olyan férfival képesek orgazmusra, akit szeretnek. ELGONDOLKODTATÓ!
 

Ildi:

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt olvastam a minap, hogy a nők csak olyan férfival képesek orgazmusra, akit szeretnek. ELGONDOLKODTATÓ!

Ezzel teljesen egyet értek. Gondolkodhatunk rajta ameddig csak akarunk, de nem hiszem, hogy az orgazmus csak a "hormonok" hatására bekövetkezik. Egy nő számára elengedhetetlen az érzelmi kötődés. Ha van ilyen nő, akkor az jelentkezzen, mert kérdeznék néhány dolgot Tőle.:rolleyes:
Szerencsére én nem közéjük tartozom....:p
 

igipeti

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Elöször vetödtem erre a forumra, de igen érdekes ez a téma..
Az én esetem a következő: ...3éve vagyok nős, a feleségemnek én voltam az első férfi az életében, tavaj nyáron esett meg velünk,h rájött a kapuzárási pánik, 5hónapra külön mentünk majd mind kettönknek volt kalandja az idő alatt. Az éredekesség az,h szabályosan rohantunk vissza egymás karjaiba, ez december 23-án volt. Azóta megerösödött közöttünk a kötelék...
 

kerek78

Állandó Tag
Állandó Tag
Találtam egy jó kis idézetet: "Ha nem akarnánk mindenáron boldogok lenni, egészen jól éreznénk magunkat." (Edith Wharton)
 

gmj

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálam fontosabb az érzelem, mint a szex /sőt ezt a szót nem is használnám, mert a közelében sincs a szeretkezésnek!!! /, persze lehet, hogy könnyen beszélek, mert nálunk megvan mindkettő. Lehet, egy kicsit kilógok a sorból, de nálam nem fontos minden alkalommal eljutni a csúcsra, valaki szépen fogalmazott amikor a lelki kielégülésről írt. Előfordul, hogy az is elég.
Már nem tudom ki írta itt, de kijavítanám, szerintem nem a szex alakul át szeretetté az idővel, hanem a szerelem. Abból lesz később a mindent átvészelő és mindig kitartó szoros kapcsolat. Ha egy pár képes a nagy lángolás után mély szeretetet érezni a kapcsolatuk későbbi szakaszában, akkor a szeretkezés bármilyen gyakorisággal is, de csak minőségi lehet! :) Persze nem árt besegíteni a megfelelő hangulat megteremtésével :D
 

freedom86

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én boldog párkapcsolatban élek.Nálunk is a minőség fontosabb mint a mennyiség.De azért nem szélsőséges határok között.
 
Oldal tetejére