SZEX + Kszutra

Sinette

Állandó Tag
Állandó Tag
Én (nagy nehezen) végigszenvedtem a Káma Szutrát, mármint ami az elolvasását illeti, és igyekeztem jó részét ki is próbálni a pózoknak. Az a tapasztalatom, hogy a nagy részük szinte kivitelezhetetlen, vagy legalábbis annyira kényelmetlen, hogy inkább elveszi az ember kedvét. Némelyikhez meg egyenesen akrobata képzettség kéne. ...úgyhogy mi maradunk a jól bevált dolgoknál. :p
 

lesenceinfo

Állandó Tag
Állandó Tag
Az aggódó szülők nagy nehezen beleegyeznek, hogy kislányuk egy buliból csak másnap reggel jöjjön haza. De azért egész éjjel nem jön álom a szemükre. Végre megzörren a kulcs a zárban.
- Na mi volt? - esnek neki a lányuknak.
- Jaj, isteni klassz volt.
- De mégis, mit csináltatok?
- Mindjárt az elején sokat ittunk.
- Csak nem lettél rosszul?
- Nem anyukám, ne aggódj. Csak szörnyen melegem lett.
- Csak nem kezdtél el vetkőzni?
- Nem apukám, ne izgulj. Csak a blúzom cipzárát húztam le hátul a nyakamnál egy picit. Aztán a farmerem cipzárát elöl a hasamnál egy icipicit...
- És ez neked nem sok?
- Nekem hogy lett volna sok, amikor minden mást a többiek csináltak? Olyan kedves volt mindenki... És amikor aztán elkezdtem fázni, rám feküdtek a fiúk, hogy ne dideregjek...
- Rád feküdtek? - És ezt te így mondod? Tudod, hogy mondják az ilyet, te...?
- Én nem tudom, hogy hívják az ilyet, én csak azt tudom, hogy mostantól kezdve ez lesz a hobbim...

:)
 

snail1981

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem is fontos a jó szex egy kapcsolatban és persze a minőség is, és ha lehet állandó partnerrel. Ez a legfontosabb összetartó erő két ember között.
 

szaszern

Állandó Tag
Állandó Tag
A házasságnak elsősorban érzelmi alapja van.Az érzelem és a szenvdély összetartozó fogalmak. A házasság sem létezhet ezek nélkül aminek beteljesülése a szexuális kapcsolat.
Szexuális kapcsolat létezhet házasság nélkül,de házasság nem müködik szexuális kapcsolat nélkül!
.
 

keis

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ahogy én érzékelem a nőknek sokkal fontosabb a sex, mint nekünk férfiaknak! és ez tényleg így van! Lehet az illető srác bármennyire is jó fej, ha a sex nem jó(gondolok itt olyanokra, hogy gyorsan elmegy vagy ügyetlen stb.), akkor a lányok képesek akár szakítani is! Ezt lányok is elismerték!!!!
 

wertuz

Állandó Tag
Állandó Tag
A minőség és mennyiség is számít:) A "minőség" javításánál én nagyon odafigyelek partneremre, hogy mi az , amitől azt mondja hogy hűűűűha, és amit fontosnak tartok, hogy nem várok el semmit és nem is erőltetek semmit. Minden menjen a saját tempónkba, hogy megismerjük egymást.
 

sly0107

Állandó Tag
Állandó Tag
Fontos a szex egy párkapcsolatban, de nem minden. És nem minden esetben szakít egy lány, ha valami gond van. A lényeg, hogy közösen találjunk rá megoldást! Akkor igazán jó a kapcsolat, ha ezeket a hibákat is tudjuk kezelni.
Gyakorlat teszi a mestert. :)
 
Oldal tetejére