orvosi leleplezes a gyogyszerekrol,....cenzurazott egeszseg...

nagynagus

Állandó Tag
Állandó Tag
Én közel 10 évig voltam depressziós és az utóbbi egy évben teljesen megváltoztam, pedig előtte is szedtem vitaminokat és most is. Depresszió szerintem egy szellemi leépülés amit csak is te magad (esetleg mások segítségével) tudod leküzdeni. Igen, vannak erős gyógyszerek amikkel rövid távon gyors javulást lehet elérni, de könnyen függőséget is okozhat.
Az utóbbi egy évben sikerült leküzdenem a depressziót, komoly célokért hajtok nap mint nap :)
Ennyire ne legyünk gyógyszerellenesek. Ez a ló másik oldala, nem szabad mindent kizárni, illetve csak egy dolgot okolni mindenért.

Depressziónál igazából csak egy felelős van, Te magad!
 

t.bernadette

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem szeretem a gyógyszereket. Ha nagyon meg vagyok fázva akkor c vitamint és mézet eszem
Persze vannak sajnos nagyon súlyos betegségek amikor ezek már nem elegendőek.
A mamám rákos rengeteg gyógyszert szed, adjuk neki az AVEMART
Kinek mi a vélemény az AVEMAR-ról?
Anyósom is szedte sokáig. Ő jónak tartotta. Bár akinek ilyen betegsége van, minden elérhető módszerrel harcol, így nehéz kiszűrni, mi az ami igazán hatásos. Az alapdaganata emlődaganat volt, ami a korai felismerés ellenére-igaz kb 5 év múlva, de inoperabilis tüdőáttétet adott. Kőkemény volt, de ezt is megúszta. Szomorú, hogy végül a depresszió vitte el :-(
 

tibcsimail

Új tag
Én is olvastam a könyvet, sajnos az egészségügy úgy működik ahogy ott le van írva. Könyv hatására kipróbáltam az ajánlott vitamínokat is. Honapokig szedtem nagy mennyiségben, de semmi hatást nem tapasztaltam. Szerintem ezek a művítaminok nem jók semmire.
 

Perseus

Állandó Tag
Állandó Tag
tibcsimail!

Talán azért mert a vitaminok szedésének abban van a látszatja, hogy nem történik semmi.
A hiányállapotot viszont meg fogod érezni ebben biztos lehetsz!
Nem egészen értem milyen visszajelzéssel lettél volna elégedett? Világítasz majd a sötétben vagy ilyesmi?
 

Sziszka89

Állandó Tag
Állandó Tag
A gyógyszerekkel kapcsolatban ami engem meglepett,az a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos,hogy állítólag(cáfoljon ha valaki jobban tudja)gyógynövények szolgálnak alapnak a tablettához,ami ugye nem rombol,csakhogy szintetikus úton nyerik ki a hatóanyagot és kezelik még kémiailag,és ezért már egy gyógyszer,ami rengeteg kárt okoz a szervezetnek...
 

Airy Fairy

Állandó Tag
Állandó Tag
Giorgio Mambretti & Jean Séraphin:
Orvostudomány a feje tetején

Michael Talbot:
Holografikus univerzum

Mindkettő az EzVanKiadótól
 

nadir

Állandó Tag
Állandó Tag
Lenkei doktornak sok dologban igaza van. A gyógyszeripar hatalmas biznisz. Gondoljunk csak arra, hogy átlagban minden magyar két kiló gyógyszert eszik meg évente. És tudjátok melyikből a legtöbbet? A hashajtóból. Csak utána jönnek a hangulatjavítók és a fájdalomcsillapítók.

Én is olvastam a könyvet, sajnos az egészségügy úgy működik ahogy ott le van írva. Könyv hatására kipróbáltam az ajánlott vitamínokat is. Honapokig szedtem nagy mennyiségben, de semmi hatást nem tapasztaltam. Szerintem ezek a művítaminok nem jók semmire.


Mi is szedtük tél végén három hónapig. És nem hullott a hajunk, stb. Igaz, misztifikálni sem kell. Mindent a maga helyén és idejében. Milyen hatást szerettél volna? A vitaminok egy részét kipisiled, a másik részének elég sok idő kell, amig beépül.
 

zadom

Állandó Tag
Állandó Tag
Jelenleg szerintem az történik a Lenkei doktorral, mint annak idején kb. 15-20 éve a Béres professzorral műveltek a cseppjei miatt. Meghurcolták, támadták, az emberek meg 100 méteres sorokba álltak, hogy hozzájussanak a cseppekhez.
Az idő igazolta a Béres professzor találmányát, és így lesz az remélem a Lenkei vitaminjaival is.
Különösen azért mert a mai élelmiszerek töredéke vitamint, ásványokat, nyomelemeket tartalmaznak mint ezeleőtt 20-30 évvel.
 

Stoicimi

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért ezekkel vigyázzunk. Pl. sok olyan gyógyszer van, amiből van x árú meg 5x árú, de ugyanaz van benne :p
De a gyógyszerek hasznosak. Ha valakit érdekel, szívesen mesélek egy párat
:)
 

marcsi1958

Új tag
Én is elovastam a cikket.Sajnos muszáj az orvosságok szedése, ha már kialakult egy betegség. Ez egy ördögi kör. S nagyon nehéz új utakat találni,főleg orvost,aki híve az alternatív gyógyításnak.
 

Farmeri

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez egyszerűen megdöbbentő és félelmetes. Hát ezen a világon már mindent csak a pénz irányít?
 

Tarj71

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó, hogy rájöttél, de csak a jéghegy csúcsát látod, a valóság minden bizonnyal sokkal rosszabb lehet. Nem véletlen a vény nélküli szerek elterjedése, hiszen csak a tünetet éri meg kezelni a betegséget nem!!!
A divatgyógyszerek szinte mind tüneteket kezelnek...
 

dobi003

Új tag
vitaminbevitel fokozza az étvágyat is és helyre rakja az anyagcserédet,de attol még szügséges ,ha fogyni akarsz iktasd ki a cukrokat és a szénhidrátokat az étkezésedből ennyi a titok;):cool:
 

iandor

Új tag
Kedves Mindannyian!
Az indító cikk tényleg remek, viszont információim szerint nem a bevitt vitaminokkal kell számolnunk, hanem, hogy milyen módon jut a szervezetünkbe... Mi a körítés, hogy a szervezeted felismerje, hogy felszívódhasson megfelelően.
Az un. fitotápanyagok azok a plusz exta részek, amelyekből van a gyümölcsökben, zöldségekben, ételekben, de a xymárkájú gyárilag előállított szintetikus "vitaminokban" nincs.
Ha jól tudom még senki nem lett rosszul a sok sárgarépától, pedig abban aztán van karotin...., csak kissé narancssárgább lett a bőre színe!

Testnevelő tanárként egyértelműen kijelenthetem, hogy az okos evés nem ér oly sokat, mintha mozgással is segítenél!

A c vitamin maradékát kipisiled, de ha az szintetikus, nem tesz jót a kiválasztó szerveidnek... máj, vese!
 

aczeiner

Új tag
Úgy gondolom sok igazság van a könyvben, de nem mind az. A gyógyszer nagy üzlet, és a dohány, és az alkohol, és a drog, a TV, mozi is, meg a táplálék kiegészítők is. A Lenkei-féle vitamin kapszulák természetesek-e, illetve ezeknek is csak kis része szívódik-e fel? A homeopathiás szereknek hatását, toxicitását és hatóanyag tartalmát ellenőrzik-e, kisérleteket végeznek-e hatásosságukról, vagy csak hit szerint alkalmazzák. Bármi amit az ember gyógyszerként bevesz a betegek 20 százalékát meggyógyítja, ez a placebo hatás. Miért gondoljuk hogy a természetes szereknek nincsenek mellékhatásai?
Minden vegyületnek akár természetes, vagy mesterséges vannak hatásai aminek örülünk -ezért adjuk-, aminek nem örülünk, azt hívjuk mellékhatásnak. A víz szomjat olt, mellékhatása az, hogy pisilni kell.
A kapitalizmus, az a társadalmi forma melyben élünk, a profittermelést helyezi előtérbe a termékek marketingjének vonatkozásában nem riadva vissza, hamis, manipulatív érveket használva, ez ellen csak a tudományos, ellenőrzött vizsgálatokkal lehet védekezni. És még így is évek múlva újabb ellenőrzések során kiderül hogy valamilyen szere káros. Gyógyszer gyártását már hagyták abba, melyik táplálék kiegészítőével jártak így.
 
Oldal tetejére