UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
logo.png
<hr>
Hír: Német holdbázis 1942-ben?
(Kategória: A múlt rejtélyei)



A világ figyelme ismét a Hold felé fordult. Az Egyesült Államok legkorábban - a jelenlegi tervek szerint - 2018-ban tér vissza égi kísérőnkre. Eközben az Európai Unió is gőzerővel folytatja saját fejlesztéseit az Aurora Program keretében, hiszen ők sem szeretnének lemaradni, ám az újdonsült űrnagyhatalom, Kína sem. Esetleg valamennyiüket megelőzi. De tényleg 1969-ben sikerült először a Hold felszínére embernek lépni? Esetleg a nyilvánosság előtt titokban tartva mindez már Németországnak 1942-ben sikerült? Egyre több hackernek sikerül a titkos NASA, CIA, stb. adatbázisokba bejutni, az ott talált információk pedig ezt az állítást látszanak alátámasztani. De nemcsak itt lehet e dolgok nyomára bukkanni, hanem a korabeli újságcikkekben is.



A köztudatban mindig is éltek a "német csodafegyverekhez" kapcsolódó történetek. Sajnos kevés bizonyíték maradt fenn róluk. Egyes kutatók úgy vélik, a németek már az 1940-es évek elején igen fejlett technikai ismeretekkel rendelkeztek, és pontosan senki sem tudja megmondani, ezek honnan származtak. Vannak akik egyenesen földönkívüli eredetű technikáról beszélnek, akár egy lezuhant csészealj megszerzése, akár az idegenekkel ápolt kulturális kapcsolat révén. A legfrissebb ismereteket Vlagyimir Tyerzsiskij, az Amerikai Disszidens Tudósok Akadémiájának elnöke tette közzé egy tanulmány keretében. Ebből közlünk részleteket.

A Cygnus tervezet

A németeknek talán már 1942-ben sikerült leszállniuk a Holdra, felhasználva ehhez a légkörön kívüli repülésre képes "rakéta csészealjaikat", a Miethe és a Schriever típusúakat. A Miethe-féle rakétajárművek 15, illetőleg 50 méteres átmérővel készültek, a Schriever-Walter-féle szerkezetek turbináit már bolygókutató járművek meghajtására is elegendő teljesítménnyel ruházták fel. Átmérője elérte a 60 métert is, tíz szintes felosztása és 45 méteres magassága bőséges teret biztosított a személyzetnek.
<table class="border" style="height: 180px; width: 300px;" align="right" border="0" cellpadding="0" cellspacing="3"><tbody><tr><td>
nemet_01.gif
</td></tr><tr><td style="text-align: center;">A Miethe-2a repülőgép</td></tr></tbody></table>Az Egyesült Államokat elhagyó tudósok némelyike arról számolt be, hogy a Holdra vonatkozó ismeretek némelyikét bizony meghamisították. Égi kísérőnk ugyanis vékony légkörrel rendelkezik, a víz pedig jóval nagyobb gyakorisággal fordul elő rajta, mint ahogy az a köztudatban él. Ismert egy fotó, ahol egy már csontvázzá bomlott emberi test közönséges farmernadrágot visel. A "hivatalos holdraszállás" kapcsán becsúszott számtalan gikszernek köszönhetően jó néhány tudós kételkedett a NASA verziójában, köztük olyanok is, akik a holdraszálláshoz használt hordozórakétát építették. Az egyik mérnök az Alternative-3 című ötórás dokumentumfilmben beszámol arról, hogy az általuk tervezett Saturn rakéták bizony igen gyakran felrobbantak, tisztára megbízhatatlanok voltak, s emiatt teljességgel alkalmatlanok egy holdutazás sikeres lebonyolítására. A NASA tehát a Hold kapcsán (sem) mond igazat. Erre persze megvan a maga jól meghatározható oka: nem szeretnék, ha más országok is megismernék a titkot.
<table class="border" style="height: 200px; width: 400px;" align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="3"><tbody><tr><td>
nemet_02.gif
</td></tr><tr><td style="text-align: center;">Schriever "ufója".</td></tr></tbody></table>Az előkerült adatok szerint 1942-ben a németek, mihelyt leszálltak a Holdra, meglehetősen unalmasnak találták a dolgot, mindenesetre nekiláttak alagutakat építeni. A II. világháború végére el is készültek egy nem túl nagy kutató-bázissal. A technikai fejlődés mindeközben nem állt meg, 1944-et követően sikerült kidolgozni a szabadenergia-felhasználást meghajtó erőként a Haunibu-1 és -2 űreszközök számára; emberek, különböző anyagok és az első robotok Holdra szállítása ezután jelentősen könnyebb lett. Amikor az első közös orosz-amerikai titkos holdraszállás megtörtént az 1950-es évek elején saját repülő csészealjuk felhasználásával, első napjukat a németek felszín alatti bázisán töltötték - vendégként.

Az 1960-as években nagyméretű orosz-amerikai bázis épült ki a Holdon, ennek lakossága mára már elérhette a több tízezer főt is ? amiként erről a szóbeszédek beszámolnak. 1945-ben a háború végét követően a németek tovább folytatták űrkutatási törekvéseiket a Föld déli pólusának közeléből, a Neu Schwabenland nevű kolónia közeléből. Erről a bázisról már számos leírás megjelent, sőt, fényképek bukkantak fel a földalatti űrközpontjukról is.

Német-olasz-japán katonai kutatás-fejlesztési együttműködés

Renato Vesco szerint a németek jelentős mennyiségű modern fegyvertechnikai ismeretet osztottak meg egyik legfontosabb szövetségesükkel, az olaszokkal, a háború idején. A Fiat kísérleti telepén, a Garda tó közelében, az egyik üzem az ismert katonatiszt, Hermann Göring nevét viselte, az olaszok itt végeztek kutatásokat számos modern fegyverrendszerrel, például Németországban gyártott rakétákkal és repülőgépekkel.

Renato Vesco létezését is próbálták letagadni a igazság feltárásában ellenérdekelt erők. Azonban sikerült kideríteni, az olaszországi Aronában született 1924-ben. Szakképzett pilótává vált 1944-ben, később az Olasz Légierő technikai részlegét parancsnokolta. Megbecsült tagja volt 1943-tól az Olasz Repülőtechnikai Szövetségnek, űrhajózási tanulmányokat is folytatott, különösen a hajtóművek terén, emellett számos tudományos cikk és könyv szerzője.
nemet_03.gif
Renato Vesco egyik könyvének borítója. Szerzőtársával részletesen beszámol benne az általa végzett kutatásokról és fejlesztésekről.


Hasonló okokból és módon a németek igen közeli kapcsolatokat ápoltak japán szövetségesükkel is, őket is ellátták jó néhány korszerű fegyverrel. Szakberkekben felbukkant egy fénykép is a V-1-es egyik pilótás verziójáról. A különös az, hogy Japánban, a Mitsubishi cég állította elő. A háború legjobb vadászgépét, az ellenütemű ikerlégcsavaros Domier-335-öst a Kawashima Művekben is gyártották. Szintén megjelent fotó a Japán Császári Haditengerészet tisztjeiről, akik az akkoriban legkorszerűbbnek számító német radarállomást tanulmányozzák.

Egy Los Angelesben dolgozó japán kutató beszámolt arról, hogy apja a II. Világháború alatt technikusként dolgozott a Japán Repülőgép-kutató Hivatalban. 1945 júliusában, két és fél hónappal a háború Németországban való véget értét követően, hatalmas német szállító-tengeralattjáró kötött ki Japánban, a legújabb német találmányokat vitte ? két szférikus, szárny nélküli repülőeszközt ? alkatrészekre bontva. A japán kutatási-fejlesztési csoport összerakta a gépeket, követték a németek instrukcióit, az eredmény meglehetősen szokatlan és bizarr volt ? ott állt előttük, valamennyien láthatták -, egy gömb alakú repülő szerkezet, szárnyak és légcsavarok nélkül, melyről senki sem tudta, igazából miként képes a repülésre.

Feltöltötték üzemanyaggal, megnyomták az indítógombját a pilóta-nélküli repülőgépnek, mire az megremegett, lángok csaptak ki belőle, majd felrepült az égbe. Soha sem látták viszont. A mérnökök igen csak megrémültek e váratlan viselkedés láttán, így azonnal felrobbantották dinamittal a második prototípust, és igyekeztek megfeledkezni erről az egész incidensről.
<table class="border" style="width: 500px;" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="4"><tbody><tr><td>
nemet_04.gif
</td></tr><tr><td style="text-align: center;">Fotók német "ufókról".</td></tr></tbody></table>Német-japán marsrepülés 1945-46-ban

Nem hivatalos német források, a Thule társaságtól szerzett dokumentumfilmje szerint, a Haunibu-3 egyetlen elkészült példányát ? a 74 méter átmérőjű, meglehetősen elrettentő kinézetű haditengerészeti színekben pompázó szerkezetet választották ki a század talán legvakmerőbb küldetésének végrehajtására, a marsutazásra. A szerkezet csészealjat formázott, a nagyobbik fajta, Androméda névre keresztelt tachionhajtómű mozgatta, négy fegyvertornyot hordozott, 3-3 nagy kaliberű haditengerészeti fegyverrel. (A négy fegyvertoronyból hármat fejjel lefelé irányoztak, a csészealj alsó részéhez csatlakoztak, a negyedik a jármű tetején volt, egyben a személyzetnek is helyet biztosított.
<table class="border" style="width: 540px;" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="4"><tbody><tr><td>
nemet_05.gif
</td></tr><tr><td style="text-align: center;">A V1-e repülőgépet már pilóta vezette. A programmal a Reichenberg Project kódnév alatt ismerkedhetünk meg bővebben. Kamikáze-jellegű öngyilkos repülésekre használták. Igyekeztek minél nagyobb távolságot leküzdeni vele. Állítólag sohasem vetették be ütközetbe.</td></tr></tbody></table>Az öngyilkosságot önként vállaló személyzetet válogattak ki németek és japánok közül, hiszen valamennyien tudták, az utazás egyirányú, visszatérés nincs. A nagyenergiájú részecskesugárzás, a magnetogravitációs mezők, valamint a szerkezeti elemek megépítéséhez használt fémötvözetek minősége, oda vezetett, hogy a fém elfáradt és rendkívül törékennyé vált, mindössze néhány hónapos üzemidőt követően. A marsrepülés Németországból indult mindössze egyetlen hónappal a háború befejezése előtt, 1945 áprilisában.
<table class="border" style="width: 400px;" align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="3"><tbody><tr><td>
nemet_06.gif
</td></tr><tr><td style="text-align: center;">A Haunibu-2 repülő csészealj. Jól megfigyelhető a fegyvertorony. Az kutatók állítása szerint ennek a típusnak a 3-as változatával érték el a németek a Marsot.</td></tr></tbody></table>Valószínűleg nagy létszámú személyzettel repülhettek, talán százak is lehettek a fedélzeten, mivel az alacsonyszintű automatizálás és az elektronikus berendezések szegényes volta a csészealj belsejében mindezt megkövetelte. A legtöbb rendszer valószínűleg az abban a korban megszokott U-hajók működtetési megoldásaihoz hasonlíthatott. Mivel a tachion-áramlás folyamatosan gyengítette a szerkezeti elemeket, a hajtóműveket nem lehetett teljes energiával dolgoztatni, így a marsutazás nyolc hónapig tartott.

Kezdeti rövid hajtómű-impulzust adhattak a járműnek, a Mars felé mutató pályára lendítve az űrhajót, felhasználva ehhez a közeli Föld erős gravitációs terét, hogy aztán kezdetét vegye a nyolc hónapos, ellipszis pályát befutó utazás, de már kikapcsolt hajtóművel. A későbbi marsutazások, a közös szovjet-amerikai űrhajó 1952-ben, vagy a Marconi Project Vatikán űrhajója 1956-ban Argentínából startolva már mindössze 2-3 nap alatt elérték a Marsot, mivel meghajtó-rendszerük az egész úton működött, az út első szakaszában folyamatosan gyorsítva, a második szakaszán folyamatosan lassítva az űreszközt.

Valószínűleg kisebb Kohler konvertereket használtak a rendszer és a fedélzeten lévő életfenntartó rendszerek energiaellátására. Arra vonatkozóan nem sikerült még információt gyűjteni, vajon ezen az űrhajón képesek voltak-e már mesterséges gravitációt kelteni, ám ezt elvileg könnyen megtehették a hajó hatalmas antigravitációs hajtóműveinek felhasználásával.
<table class="border" style="width: 400px;" align="right" border="0" cellpadding="0" cellspacing="4"><tbody><tr><td>
nemet_07.gif
</td></tr><tr><td style="text-align: center;">Csontváz a Holdon. Japán kutatók vették észre, a részükre átadott, amerikai holdraszállások alkalmával készült fotókon.
</td></tr></tbody></table>A Haunibu-3 kemény leszállást hajtott végre a Marson, majdnem összetörött, aztán végigcsúszott a sziklás talajon, míg meg nem állt. A hajtóművek kijavíthatatlanul tönkrementek, de a legénység túlélte az eseményeket. Mindez 1946 januárjában történt. A becsapódás-jellegű marsraszállás nemcsak a tachion hajtóművel elégtelenségéből adódott, közrejátszott a mars kisebb gravitációs tere, a tachion-hajtóművek így kevesebb energiához jutottak, a Mars ritkább légköre is közrejátszhatott, nem számított jelentős tényezőnek a jármű fékezésében, amint ahogy azt a Földre való visszatéréskor manapság is alkalmazzák.

Az űrhajó hatalmas csészealj formája egyébként igen jól fékezhető a légkör felhasználásával amikor belép az atmoszférába, hiszen a menetirányban kiterjedt felülete mindezt biztosítja.
<table class="border" style="width: 400px;" align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="4"><tbody><tr><td>
nemet_08.gif
</td></tr><tr><td style="text-align: center;">A Mars Global Observer által térképészeti célokkal készített fotószelet egyik részlete. Tisztán látható rajta a "repülő csészealj". Vajon német? Amerikai? Japán? Netán idegen?
</td></tr></tbody></table>Az is rejtély még, vajon miként tudták megoldani a németek az űreszköz friss levegővel való ellátását nyolc hónapon át ekkora személyzet számára. Minden jel szerint modern életfenntartó rendszereket használtak, a nagyobb Walter turbinák továbbfejlesztett változatát, olyasféle szabadenergia-rendszert, amilyeneket egyes tengeralattjáróknál is alkalmaztak, így azok keresztül-kasul beutazhatták az óceánt a felszínre emelkedés szüksége nélkül.

Ezeknek a bázisoknak a további sorsáról, illetőleg a jelenleg is zajló titkos tevékenységekről keveset tudunk. Még kevesebbet az általuk alkalmazott technikai megoldásokról.

Kérdések

Érdemes talán elgondolkozni azon, hogy a XXI. Század kezdetén egy akkora hatalom, mint az USA kb. 15 évnyi megfeszített munka, és sok tízmilliárd dollár árán tud csak a Holdra eljutni, holott ezt állítólag már "hivatalosan" 1969-ben megtette, a nulláról indulva és mindössze hét év alatt. Valóban tényleg létezne egy hihetetlenül fejlett, a legszigorúbb titokban tartott űrprogram, ráadásul olyan űrprogram, melyben valamennyi vezető nemzet aktívan részt vesz? Tényleg el lehet fedni a világ elől egy ekkora hihetetlen vállalkozást? Sokak szerint nem, s pl. a német "ufókra" vonatkozó állítások szerintük merő kitalációk, hazugságok. Igen ám, de a tagadók bölcsen hallgatnak arról, vajon miként került farmernadrágot viselő csontváz a Hold porába, illetőleg vajon ki és mikor gyártotta a Mars egyik kráterének szélén pihenő hatalmas repülő csészealjat? Vajon miért hamisítják folyamatosan ? mind a mai napig - a marsfotókat? Miért nem láthatunk fényképfelvételeket a Hold túlsó oldaláról? Miért nem tudhatjuk meg hova lett a németektől a II. Világháború végén zsákmányolt technika? Stb. Egyszer minden titok kiderül ...

Fordítás: Aranyi László


Források:
fast-geheim.de
reichsflugscheiben.de
v-j-enterprises.com




<hr>



<form action="">
<input value="Oldal nyomtatása" type="button">​
</form>
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Egyébként teljesen mindegy, hogy mire van rajzolva és hogy mennyire precíz, szerintem az információtartalom a lényeg.
Például Galilei előtt is tudták, hogy a föld gömbölyű. Ez a sumer agyagtáblákról és a Bibliából is kiderül, csak az információ nem jutott el oda ahova kellett volna...

icon6.gif

Ernő szerint Piri Reis térképe akkor lenne precíz, ha a mostani térképekre ráfektetve fednék egymást.
Őt az egy cseppet sem zavarja, hogy Piri Reis is úgy másolta egy régi térképről, ami persze már nincs meg és talán már az is másolat volt - ki tudja. Mindenesetre olyan időkből származik, amikor még nem borította jég a Déli sarkot és a földrészek és az óceánok határai sem pontosan ott volt, ahol ma.
Ernő képtelen megérteni - mert nem akarja megérteni! - hogy mit jelen az, hogy több ezer évvel ezelőtt már olyan térképeket készítettek, amelyen a gömbölyű föld minden földrésze megtalálható volt! Ráadásul, ha igaz a kivetítés (projekció? - nem értek a térképészethez) egy bizonyos pontból, mégpedig a Nagy Piramis helyzetéből történt (Graham Hancock: Istenek kézjegyei)

Akkor mit is fedezett fel Kolumbusz...?
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Ernő szerint Piri Reis térképe akkor lenne precíz, ha a mostani térképekre ráfektetve fednék egymást.
Őt az egy cseppet sem zavarja, hogy Piri Reis is úgy másolta egy régi térképről, ami persze már nincs meg és talán már az is másolat volt - ki tudja. Mindenesetre olyan időkből származik, amikor még nem borította jég a Déli sarkot és a földrészek és az óceánok határai sem pontosan ott volt, ahol ma.
Ernő képtelen megérteni - mert nem akarja megérteni! - hogy mit jelen az, hogy több ezer évvel ezelőtt már olyan térképeket készítettek, amelyen a gömbölyű föld minden földrésze megtalálható volt! Ráadásul, ha igaz a kivetítés (projekció? - nem értek a térképészethez) egy bizonyos pontból, mégpedig a Nagy Piramis helyzeből történt (Graham Hancock: Istenek kézjegyei)

Akkor mit is fedezett fel Kolumbusz...?

Ez a térkép a kutatók legnagyobb részét megdöbbentette sőt sokkolta,a jég nélküli Antarktisz adataival összehasonlítva pedig tényleg pontosnak mondható.
Thoth elmondása szerint 1 piramisa pedig az Antarktiszon van a jég alatt:)
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
<object width="480" height="385">


<embed src="http://www.youtube.com/v/eUXYcYQNgUY?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></object>

8 Videóra készült felirat egyenlőre érdemes őket végignézni,én azt mondom hogy nagyon hasznosak.
Érdemes elolvasni az üzeneteket is,sok feltett kérdésre válaszolt.
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag


Az elmúlt pár évben a hajdani űrhajósok nem egy UFO-kal kapcsolatos hajmeresztő állítással lepték meg a nagyvilágot. Nemrégiben Buzz Aldrin, az Apollo 11 személyzetének tagja számolt be arról, hogy küldetésük során UFO-kat, pontosabban földönkívüli Űrhajókat figyeltek meg, majd Edgar Mitchell (Apolp-14) is hasonló kijelentéseket tett. Most egy újabb NASA alkalmazott, Clark Mc Clelland állt elő azzal, hogy egy óriási földönkívüli "vendégeskedett" a NASA - STS - űrmisszióinak egyikén.
AZ ŰRREPÜLŐGÉPEN IDEGEN LÉNYEKKEL BESZÉLGETTEK AZ ASZTRONAUTÁK

apollo_NASA_McClelland.jpg
Clark McClelland Űrrepülés irányító operátorként 1958-tól 1992-ig állt a NASA alkalmazásában, amely elmondása szerint egyébként sohasem volt polgári űrkutatási hivatal, mint ahogy azt a közvélemény tudja, hanem mindig is a Védelmi Minisztérium (Department of Defense-DoD) illetve a Pentagon alá tartozott.

McClelland 34 éves pályafutása alatt közel 650 űrmisszió levezénylésébe vett részt. Ott volt a Mercury, a Gemini, az Apollo, a Szojuz-Apollo, a Skylab és szinte valamennyi űrrepülőgép programon, miként,a Nemzetközi Űrállomásra irányuló küldetések során is a houstoni földi irányító-megfigyelő központban vagy a floridai Cape Canaveralon. Meglepő állítása szerint az űrrepülő gépek egyikének küldetése alkalmával a Kennedy Űrközpont irányító termében(Launch Control Center, azaz LCC) egy 27 colos videómonitor tanúja volt annak,hogy két amerikai űrhajós az űrrepülőgép rakterében egy legalább méter magas szkafanderes idegenlénnyel társalog.
apollo_shuttle_alien.jpg
A földönkívüli normál humanoid jegyekkel rendelkezett, tehát volt lába, keze, feje, ez utóbbi a test arányaihoz képest valamivel kisebb volt, mint az ember feje saját testéhez viszonyítva. A lény szkafanderén nem volt oxigén tartály, ellenben széles és szokatlan övet viselt. Sisakja jobb oldalán egy kis eszközt lehetett megfigyelni, de McClelland ennek funkcióját nem ismeri, csupán feltételezi, hogy valamilyen kommunikációs eszközről lehet szó, mert az alatt a rövid idő alatt, amíg a találkozást nyomon követhette (nem egészen 1 perc 10 másodpercről van szó) heves gesztikulálás zajlott a két földi és a földönkivüli űrhajós között.

Ez alatt az idegen többször is a sisakjához emelte a kezét. Úgy tűnt mintha utasításokat adott volna a földi űrhajósoknak de ezt McClelland nem tudta megerősíteni. Egy művész ismerőse segítségével azonban igyekezett rekonstruálni a jelenetet, amely során az idegen űrhajóját is megfigyelhette, amint az az űrrepülőgéphez közel, de a mögött lebeg az űrben. Hogy pontosan melyik misszióról volt szó, azt mcClelland nem árulta el, csupán annyit mondott, hogy az eset 1991-ben történt és az űrrepülés során a Pentagon egyik titkos műholdját is pályára állították.

apollo_kathryn_thornton.jpg
Ez idő alatt a NASA két űrrepülőgépe.a Discovery és az Atlantisz három küldetést hajtott végre. At STS-43 augusztus 2-11 között, az UFO találkozásról is elhíresült STS -48 szeptember 12-18 között, míg az STS-44 november 24 és december 1. között teljesítette küldetését,amelyben összesen 16 űrhajós vett részt és valamennyi küldetés a kalliforniai Edward Katonai Légibázison ért véget. Mivel az összes küldetés során különböző műholdakat állítottak pályára, de csak egyetlen egy volt a védelm minisztérium hatáskörébe tartozó,nem nehéz megállapítani, hogy clark McClelland vélhetően az STS-44 küldetés során létrejött találkozásnak lehetett szemtanúja.

Ebben a küldetésben a többitől eltérően nem öt,hanem hat űrhajós vett részt,akik Drew Frederick Gregori(ezredes,USAF,Ret.)a NASA vezető helyettese tisztviselőjének közvetlen parancsnoksága alatt álltak.Terence Thomas Henricks ezredes ugyan csak a légierőtől, James Shelton Voss ezredes, pilóta szintén a légierőtől, egy civil : Franklin Story Musgrave orvos, Mario Runco, Jr. Fizikus,valamint Thomas John Hennen képelemző, a védelmi minisztérium altisztje, aki a többiekről eltérően csak ezen az egy űrutazáson vett részt és soha többé nem küldték fel az űrbe.
Bár hogy is legyen, a személyzetnek ez a valóban érdekes és elgondolkodtató összetétele már önmagában is figyelemre méltó. S ha mind ehhez hozzá veszük Clark McClelland állítását, bizony hajlunk afelé hogy elhiggyük : valóban titkos földönkívüli találkozóra került sor 1991. november 24-e és december 1-je között az Atlantisz űrrepülőgép fedélzetén. Ugyanakkor persze azt is tudjuk, hogy minderről az érintettek legfeljebb csak 40 év múlva(a titoktartás lejárta után)nyilatkozhatnak, miként az Apollo-missziók kapcsán, Aldrin és Mitchell esetében is történt.

Forrás hírvilág
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
A Hold nem az, aminek látszik. Nem egy szimpla hold (mint égitest), mely bolygónk körül kering, ami a csillagászat történelmében nagy gondolkodókat és tudósokat zavart össze és taszított bizonytalanságba. Még nem hallottál erről? Talán mert a kormány álcázta a nyilvánosság előtt? Miért kéne a kormánynak titkolóznia a Holdról és hogy hozható ez össze az űrprogram visszaszorulásával?

Tekintsük át eme kirakós játék néhány rendkívüli anomáliáját és rejtélyét! Az első tudományos talány mindenképpen az, hogy a Hold méretéhez képest miért kering „rossz” pályán? Akárhogy is nézzük, nyilván feltételezett sűrűsége miatt van így. Műszaki jelentések szerint a sűrűsége 3,3 (a Földé ehhez képest 5,5). Ez a csillagászati adat azt jelzi, hogy a Hold belső területei kevésbé sűrűek, mint a külsők, ez alakíthatja pályáját, de nagyon meglepő elméleteket is születtek arról, hogy belseje netán üreges.

A kimagasló és néhai tudós, Carl Sagan, tipikus szkeptikus, a következő kijelentést tette: „Egy természetes hold nem lehet üreges objektum.” Ez pedig annyit jelent, hogyha mégis üreges lenne, akkor nem természetes képződmény − tehát mesterséges. Ez utóbbi állításra a legütősebb bizonyíték valószínűleg abból a tényből ered, hogy amikor meteorok csapódnak a Holdba, az megkondul, mint egy harang.

moon-landing-hoax-2.jpg
Például amikor az Apollo legénysége 1969. november 20-án kioldotta a holdkompot, az becsapódott, melynek hatására az Apollo rengésmérő berendezése folyamatos visszhangokat regisztrált, mint amikor egy harang többször kondul meg egymás után. Ugyanez történt az Apollo 13 harmadik állványával is, mely után a Hold három órán át „zengett”. Mi is folyik akkor a Holdon?
Két szovjet tudós, Mikhail Vasin és Alexander Shcherbakov, pályafutásuk nagy részét azzal töltötték, hogy a tényeken alapuló holdjelenségeket vizsgálták. Arra a végkövetkeztetésre jutottak, hogy a Hold egy mesterséges (esetleg kivájt) bolygó, és hogy a galaxis valamely távoli régiójából irányították a Föld körüli pályára (ez lehet a szikla és a holdpor rejtélyeinek nyitja).
Azt állítják, hogy eónokon át létezett intellektuális élet a Holdon. 1968-ban, amint az Apollo 8 holdkörüli pályára állt, az űrhajósok kiszúrtak egy kolosszális földönkívüli objektumot, mely el is tűnt, mire ők egy kört megtettek. Természetesen készültek róla fényképek, de nem tárták őket nyilvánosság elé. Egy másik alkalommal, amikor a „Holdkirándulás modult” 4-5 mérfölddel a Holdfelszín felett leeresztették, az asztronauták annak lehettek szemtanúi, hogy egy UFO váratlanul felemelkedik egy kráterből és gyorsan eltűnik.
1969-ben „Buzz” Aldrin a holdfelszínt pásztázta, amikor két UFO tűnt fel, az irányt az Apollo felé vették, mellette lebegtek, aztán Aldrin meglepett szavaival élve az UFO-k „eggyé váltak”. Ezenkívül az Apollo 11 legénysége látott egy UFO űrflottát, mely egy kráterben sorakozott. Majdnem minden Holdküldetés alkalmával történtek UFO-kkal való találkzások, vagy UFO észlelések, nem is említve a Hold felszínén felfedezett számos bázist.
A híres csillagász, Patrick Moore, több mint száz kúpalakú építményre bukkant. Valójában úgy ezer ilyen 700 láb átmérőjű bázist, kúpalakú képződményt figyeltek meg. Az elmúlt 200 év csillagászati feljegyzései az 1950-es évekig semmi hasonló leletről nem számoltak be. Az űrhajós-UFO találkozásokat pozitív természetűnek, segítő szándékúnak állapították meg. Rájöttek, hogy az aszteroidák és a meteorok nemcsak hogy sekély krátereket hagynak a Hold felszínén, hanem a számításoknak ellentmondva a homorú felület helyett domborúakat hoznak létre, támogatva ezzel a szilárd héj elméletét.
Megszámlálhatatlan másféle bizonyíték is származik a csillagászoktól és a NASA tudósaitól; felfedezték, hogy 2-3 mérföld mélyen mintha áthatolhatatlan fémrétegek lennének − melyek megmagyaráznák, miért domborúak a kráterek. Azonban a legmegdöbbentőbb következtetés az, hogy az egyetlen teória, mely tökéletesen megmagyaráz minden anomáliát az, hogy a Hold egy üreg, melyet úgy 20 mérföld vastag héj − többnyire fém − vesz körbe. Itt jegyezzük meg, hogy a becsapódásos medencékben észlelt magas tömegkoncentráció ingadozást idéz elő a gravitációs mezőben, mely eddig még nem nyert kielégítő magyarázatot.
Ezenfelül ezeket a szerkezeti anomáliákat két kiadvány is támogatta, az egyik a Time Magazine, mely akaratlanul is felfedte, hogy a Hold-Föld távolság nullpontja megmutatja, hogy a Hold gravitációs mezejének ereje 60-70%-a a Földének. Továbbá néhányan megfigyelték, hogy amikor a komp felszáll a Hold felszínéről, a rakéta nehézkesen indul − a NASA a vákuum jelenséggel magyarázta. De mi van azokkal az árulkodó és gyanús jellegzetességekkel, melyeket akkor figyeltek meg, amikor Armstrong és Aldrin először szálltak le?
Úgy tűnt, az amerikai zászló lengedezik... a szellőtől? De nekünk azt mondták, hogy a Holdon nincs levegő. Akkor a zászlót pedig kikeményítették. Azt is tisztán láttuk, hogy az űrhajósok által felkavart por lebegett a... miben is? A porszemek nem lebegnek a vákuumban − hanem összetapadnak. És mi van az asztronauták gyenge szökkenéseivel? Szkafanderük és hátizsákjuk tényleg olyan nehéz volt? Ugyanis úgy tartják, hogy a Holdon hatod akkora a gravitáció, mint a Földön.
lyen módon most már tudjuk, hogy jelen van a levegő és a rakéta nem a vákuum miatt indult nehézkesen. Tovább a hajtómű nyilvánvalóan túl gyenge volt, nem volt meg a szükséges ereje ahhoz, hogy egy ilyen gravitációs vonzásnak ellenálljon, ráadásul a komp mérete se volt elég nagy ahhoz, hogy elegendő üzemanyagot tartalmazzon, mellyel a Hold magas gravitációját legyőzhette volna. Titokban antigravitációs meghajtót használtak volna kisegítésképp? A kormány ugyan titkolja, de már régóta küld a világűrbe „asztronautákat” antigravitációs űrhajókkal.Valószínűleg már 40 évvel ezelőtt elérték az úgynevezett kozmosz-szférát, valami nagyobbal és masszívabbal, mint a kormányozható léghajók. Elkobozták a náciktól az antigravitációs kutatási anyagokat, ilyen elven működő űrhajókat is zsákmányoltak és azóta tárgyalásokat folytatnak az idegenekkel, többek között az antigravitációs technológiákról is. Minél mélyrehatóbban vizsgáljuk a Holdat, annál bizarrabb eredményeket kapunk.
Valószínűleg a legijesztőbbek az óramű pontosságú holdrengések voltak. Ráadásul az ingadozások minden esetben ugyanakkorák voltak. Nem létezhetnek olyan természetes körülmények, melyek mindig engedelmeskednek a fraktál eloszlásnak. Mindemellett a kőzetminták tanulmányozása azt mutatja, hogy az égitest 5,3 milliárd éves és nemcsak hogy idősebb mint a 4,6 milliárd éves Föld, de még a naprendszernél is öregebb (és az elméleti szabványok szerint az univerzummal egyidős).
Na és mi a helyzet a Hold felszínével? Számos tévénéző arról számolt be, hogy látta, amint az egyik asztronauta egy üvegpalackot vesz fel és a következő megjegyzést teszi: „Istenem, nem hiszem el, ezt nézzék...”. Aztán a tévéképernyő elsötétedett. Más nézők arra figyeltek fel, hogy az űrhajósok különösen nehezen fúrtak bele a holdtengerek felszínébe és hogy amikor a fúrót egy kicsit kihúzták, fémreszelék vált láthatóvá. Olyan kőzeteket is találtak, melyek bronzot, csillámpalát, titániumot, Uránium-236-ot és Neptunium-237-et tartalmaztak, melyek a természetben azelőtt nem fordultak elő.
A csillagászati irodalom beszámol egy 12 mérföldes hídszerű alakzatról, mely a Crisis tenger felett húzódik, és melyet 1954-ben John O'Neile figyelt meg. Az 1950-es években Morris K. Jessup űrhajós észrevette, hogy UFO bázisok vannak a Holdon (és persze a kormány is rájött). Egyéb különös holdjelenségek: a Dr. Frank Harris által felfedezett 250 mérföld hosszú és 50 mérföld széles fekete test; felhők és villámok; fura mozgó árnyak és tárgyak; több-ezer láb magas toronyszerű képződmények;
egy hatalmas vándorkő, nyomokkal (maga mögött), amint egy kráterből a széle felé tart (felfelé); a Luna kráter bizonyos időközönkénti zsugorodása 6 mérföld átmérőről másfél mérföldre; a néhány órán belül feltűnő, majd eltűnő „hegy” effektus a kráterekben; több mint 800 tekintélyes tudósok által végrehajtott megfigyelés pislákoló és villogó fényekről; a NASA holdfelszínről készített fényképei, melyeken számos nagy piramis alakú objektum látható, bejáratnak látszó hasadékkal és masszív tartógerendákkal;
gépezetek és a felszínen hosszában elterülő 1000 kilométernyi fémtömbök (egy masszív, felszín alatt hosszan húzódó „csőhálózat”, illetve egy roppant nagy markolóberendezés). A hivatásos csillagászokat szép lassan elkedvetlenítette ezeknek az átmeneti Holdjelenségeknek a megfigyelése és vizsgálata, így most már mindez csak az amatőröket érdekli. Műholdjaink szerint a Hold száraz, azonban ennek az információnak ellentmond az a tény, hogy a felszínen egy esetben egy vízpára felhő jelent meg és terített be több, mint 100 négyzetmérföldnyi területet.
Azt is jelentették, hogy az ilyen fura felhők egy szemvillanás alatt tűnnek elő. Már említettük, hogy a Hold „rossz” pályán kering méretét tekintve. Túl nagy és túl messzire kering a Földtől. Ráadásul mindig ugyanazt az arcát mutatja felénk és egy elképesztő véletlen folytán holdfogyatkozásnál pontosan eltakarja a Napkorongot. Tudományos szakértők, beleértve a NASA kutatóit is, úgy hiszik, hogy a Hold üreges − ez az egyetlen lehetséges magyarázat.
Rájöttek arra is, hogy a hangsebesség a mélységgel együtt nő, és 40 mérföldnél már túl gyors a terjedés sebessége a kőállományban. Két szovjet kutató agyszüleménye az „Űrhajó Hold” elmélet, mellyel sokan mások is egyetértenek, a NASA tudósai és az Oxford Egyetem fizikusai is. Ezt a teóriát annyival egészítették ki, hogy úgy irányították a Holdat Föld körüli pályára. Talán megéri említést tenni a manapság felbukkanó „összeesküvés elméletről” is, mely szerint az asztronauták valójában sosem jártak a Holdon.

DVD-k és tévéműsorok foglalkoztak a témával, főleg azokkal a Holdon készült fotókkal kapcsolatban, melyek állítólag hamisak. Valójában tisztán látható a fényképeken, hogy a tárgyak árnyéka nem párhuzamos, mint ahogy azt a napfény előidézné, hanem inkább olyan, mintha egy megvilágított stúdióban álltak volna. További bizonyítékok is léteznek, de talán már tudjuk a korábbiakból, hogy a NASA hajlamos jeleneteket hamisítani − például a „világűr küldetés” kompjának belseje, mely valójában nem az űrben lebegett, hanem egy földi stúdióban állt.
<table style="height: 432px; width: 540px;" align="center"><tbody><tr><td>
moon-hoax-32-qhjk.jpg
</td></tr></tbody></table>
Egyébként valószínűleg mindkét forgatókönyv helyes: az űrhajósok leszálltak a Holdon és a NASA készített hamis fényképeket. Tehát az űrprogramot azért hagyták félbe, mert UFO-kkal találkoztak a Holdon, amit a kormány titkol. Fontos tény, hogyha a publikum szembesülne az idegenek létezésével és érdeklődni kezdene irántuk, akkor az végül ahhoz vezetne, hogy az emberi faj világszerte ráébredne igazi örökségére, bukásunk okaira, történelmünk meghamisítására és ebből végül az irányító mechanizmus elárulása és megsemmisítése következne.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyébként teljesen mindegy, hogy mire van rajzolva és hogy mennyire precíz, szerintem az információtartalom a lényeg.
Kedves Kinek
-
Olvassad el, hogy mit irt Däniken a "Pri Rise" kecskebör térképröl. Itt a topikban voltak olyanok akik a tetejében még azt is állitották, hogy a Németek ezt a kártyát használták Oroszország megszállásánál a második világháboruban mert "ez a legpontosabb".
-
Meglehet. Ha Hitler egy igazi térképre nézett volna rá akkor nem vezetett vona anyi német katonát a biztos halálba.
-
Egy térkép informatiotartalma abban áll, hogy az irányok, távolságok leolvashatok rolla pontosan vagy sem. Ezt pedig egy "Piri Rise" nem mondhato el magárol.
-
Nem értem, hogy miért vagytok olyan hiszékenyel. Elemiiskolai ismeretek elégségesek ahoz, hogy Dänikennek ellent tudjál mondani meggyözöen. De sokan itt a topikon ezt nem teszik, mert csak állmodoznak és "olyan szép lenne" mondják ha az élet egy mese lenne, "ha leszállnának a földre az Istenek, megajándékoznának bennünket mint a Mikulás, vagy a Jézuska" és a fejünket a kezükbe hajthatnánk. "Papi, Mutti ich hab' euch lieb!"
-
Mikor lesztek végre felnöttek?
-
Kedve WalterSkinner
-
A nationalszocializmust misztifikálo mesékröl már irtam itt néhány éve. A hányinger kerülget, ahogy a seggibe másztok ennek a bandának. Az egész okkultizmus, az ezoterika mind olyan embereknek valo akik egy "földöntuli erövel megálldott führer" után sovárognak, ahelyett, hogy a saját eszüket használnák.
-
Egyébként valószínűleg mindkét forgatókönyv helyes: az űrhajósok leszálltak a Holdon és a NASA készített hamis fényképeket. Tehát az űrprogramot azért hagyták félbe, mert UFO-kkal találkoztak a Holdon, amit a kormány titkol.
A holdraszállás idelyén a világ egyemberként állt a terv mellet és ez orjási sok pénzt, és energiát kötött le. Több mint 400 000 tudos, majd 10 évig dolgozott kizárolag azon, hogy 2 ember oda tegye a lábát a Holdra.
-
Egy holdraszállás nem ugy történik, hogy három "bátor ember" beül egy rakétába es erkocsikázik a Holdra, hanem emberek 10 ezreinek a koordinált támogatására van szükség akik többszáz méreg drágán üzembe tartott földi station tevékenykednek. Gazdaságosságát tekintve pedig a Holdraszállás egy veszteség. Az Oroszok korán felismerték, hogy a földkörül keringö ürálomások sokkal olcsobbak és anyagilag kifizetödöek.
-
iss4esa2006.jpg

-
Talán felsem tünnt eddig még neked, hogy már több mint 30-éve szakadatlanul dolgoznak emberek a világürben. A "hétköznapok" a legtöbb embert nem érdeklik, ök "csodákat" akarnak látni UFO-kat, élieneket, kersztrefeszitést.
-
Mond meg kérlek honnan a fenéböl lenne ma GHz-es mikroprozessor, mindentudo Handy, iPed, digitalis fényképezögép és anyámtyukja ha nem a szilárdtestkutatásokbol a világürben.
-
Mindez nem alienek szüleménye.....
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Ernő szerint Piri Reis térképe akkor lenne precíz, ha a mostani térképekre ráfektetve fednék egymást.
Őt az egy cseppet sem zavarja, hogy Piri Reis is úgy másolta egy régi térképről, ami persze már nincs meg és talán már az is másolat volt - ki tudja. Mindenesetre olyan időkből származik, amikor még nem borította jég a Déli sarkot és a földrészek és az óceánok határai sem pontosan ott volt, ahol ma.
Ernő képtelen megérteni - mert nem akarja megérteni! - hogy mit jelen az, hogy több ezer évvel ezelőtt már olyan térképeket készítettek, amelyen a gömbölyű föld minden földrésze megtalálható volt! Ráadásul, ha igaz a kivetítés (projekció? - nem értek a térképészethez) egy bizonyos pontból, mégpedig a Nagy Piramis helyzetéből történt (Graham Hancock: Istenek kézjegyei)

Akkor mit is fedezett fel Kolumbusz...?

Nem akarom Ernoe-t bántani, de úgy gondolom, hogy nagyon egyoldalúan tájékozódik, ezáltal nagyon hiányos az ismerete azoknak a dolgoknak a vonatkozásában, melyekkel a legtöbbet szeret foglalkozni.

A Piri Reis térképpel kapcsolatban már annyi kutatás volt, hogy lassan könyvtárat lehetne vele megtölteni.

Néhány megállapítás a vizsgálatokról - melyek egy részéről te is írtál - azt igazolják, hogy igen sok mindent egyszerűen félretesznek akkor, mikor a régmultat kell megitélni. Mert zavarja a jelenlegi tudomány álláspontját.

Ugyanúgy, mint a Majmok Bolygójában . Persze ez is csak azt bizonyítja, hogy a legvadabb sci - fi -n is túltesz a valóság.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]".........1. 1513-17 között Amerika nem jelent meg még a térképeken, legalábbis nem az egész partvonal. Dél-Amerikát lényegében csak jóval később fedezték fel, partvonalai feltérképezésére pedig még sokkal később került csak sor![/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2. Az Ó- és Újvilág közti távolságot Piri Reis rendkívül pontosan tüntette fel. Olyan pontosan, ahogy még jóval később sem voltak képesek azt megtenni más térképészek.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3. A földrajzi hosszúságokat – a térkép készítője (készítői?) már alkalmazták; mi ezt csak kétszáz évvel később találtuk fel.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]4. A Kanári- és az Azori-szigetek is igen pontosan ott találhatók a térképen, ahol a valóságban is elhelyezkednek (az eltérés mindössze 1 fok).[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]5. Az Antarktisz létéről senki sem tudott 1513-ban. Mégis, a térkép rendkívül pontosan rajzolja a jég alá süllyedt földrész körvonalait. Olyan adatok is szerepelnek rajta, amiket mi csak az 1949-52-es svéd-brit-norvég közös expedíció révén tudtunk meg.[/FONT]


[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]A legszenzációsabb felfedezés még hátra van. De előbb egy rövid esetleírás: az ötvenes években a térképet a világ legnagyobb földrajztudósai (Hapgood, Arlington, Mallery, Walther, Lineham stb.) vizsgálták, majd az USA haditengerészete térképészeti intézete a legmodernebb műszerek bevetésévelt tette ugyanazt. 1958-ban világossá vált, hogy a térképet olyan rendkívüli pontosság jellemzi, amit a modern tudomány és technika csak a légifényképezés bevezetésével ért el. Feltehető-e ezek után, hogy akik azt készítették, valamikor 1513 előtt – azok repülőgépe(ke)t használtak? A másik bomba akkor robbant, amikor kiderült: a térkép ennek ellenére több helyen „hibás”, a valóságtól eltér. Például az Antarktisz egyik csücske összeér a dél-amerikai Tűzfölddel: Piri Reis egy földnyelvet rajzolt oda; ahol ma tenger hullámzik. És több antarktiszi parti ponton szárazföldet ábrázol ott, ahol ma másfél kilométeres jégtakaró található. Tévedésről van szó tehát? Nem – és ez az igazi szenzáció! A geológusok földtörténeti és egyéb adatok összevetése után kijelentették: a térkép a valóságot ábrázolja – de nem az 1513-as, hanem a 11 000 évvel ezelőtti valóságot!.........."
[/FONT]

Ide kivánkozik még egy megállapítás :

".......1960. július 6-án az USA légiereje a következőképp válaszolta meg a Keene College-ban dolgozó Charles Hapgood professzor a Piri Reis térkép értékelésére vonatkozó kérdését:

„Tisztelt Hapgood professzor,

Az Ön kérése a Piri Reis térkép egyes szokatlan részleteinek értékelését illetően szervezetünk áttekintette.

A feltevés, miszerint a térkép alsó része a Queen Maud öböl Princess Martha partját ábrázolja az Antarktiszon és a Palmer-félszigetet, elfogadható. Úgy találtuk, hogy ez a térkép leginkább logikus és minden bizonnyal korrekt értelmezése.

Az a földrajzi részlet, amely a térkép alsó részén látható, feltűnően megegyezik a Svéd-Brit Antarktisz Expedíció által a jéggel borított területről 1949-ben készített szeizmikus profillal. Ez arról tanúskodik, hogy a partvidék azelőtt lett feltérképezve, mielőtt azt jég fedte volna el.

Ezen a területen a jégréteg vastagsága kb. egy mérföld (1609 m – a ford. – ).

Nincs elképzelésünk sem róla, hogyan kerülhetett a térképre ez a részlet az 1503-ban feltételezetten birtokolt geográfiai tudással.

Harold Z. Ohlmeyer alezredes, USAF parancsnok”........"
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kinek
-
Olvassad el, hogy mit irt Däniken a "Pri Rise" kecskebör térképröl. Itt a topikban voltak olyanok akik a tetejében még azt is állitották, hogy a Németek ezt a kártyát használták Oroszország megszállásánál a második világháboruban mert "ez a legpontosabb".
-
Meglehet. Ha Hitler egy igazi térképre nézett volna rá akkor nem vezetett vona anyi német katonát a biztos halálba.
-
Egy térkép informatiotartalma abban áll, hogy az irányok, távolságok leolvashatok rolla pontosan vagy sem. Ezt pedig egy "Piri Rise" nem mondhato el magárol.
-
Nem értem, hogy miért vagytok olyan hiszékenyel. Elemiiskolai ismeretek elégségesek ahoz, hogy Dänikennek ellent tudjál mondani meggyözöen. De sokan itt a topikon ezt nem teszik, mert csak állmodoznak és "olyan szép lenne" mondják ha az élet egy mese lenne, "ha leszállnának a földre az Istenek, megajándékoznának bennünket mint a Mikulás, vagy a Jézuska" és a fejünket a kezükbe hajthatnánk. "Papi, Mutti ich hab' euch lieb!"
-
Mikor lesztek végre felnöttek?
-


Kedves Ernoe!

Hiába építesz egy szép nagy épületet és veszel bele műszereket, ráadásul fel is töltöd emberekkel, ott nem lesz csak úgy magától fejlődés.
A fejlődés az esetek zömében mindig a kisemberektől indul. Azt most ne vitassuk, hogy minek a hatására, mert a sugallat, vagy ahogyan régen szépen megfogalmazták, mint a múzsa csókja, ez igen távol áll a hivatalos tudománytól.
Szerintem a fejlődés irányított dolog, ami egy kicsit túl is van irányításügyileg bonyolítva, hiszen nem is olyan egyszerű az élet...
Egyébként az álmodozó emberek mertek mindig úgymond nagyot gondolni.
Dänikennek lehet ellentmondani, mint egyébként bárkinek, nekem is.
Vannak különös és érdekes dolgok itt a topicon, mint egyébként legutóbbi volt a III. Birodalmi fejlesztésekkel és az ufókkal kapcsolatos, ha már szóba hoztad a második világháborús eseményeket. Volt egy a magyar televízióban pár éve vetített orosz dokumentumfilm, ami tudósok és történészek segítségével elég jól feldolgozta ezt a témát. Abban arról volt szó, hogy a csészealj technológiát és a meghajtást a bika csillagképből származó instrukciók alapján építették. Tehát a filmbeli tudományos megállapítás szerint földönkívüli technológiát alkalmaztak. Ez egy példa lenne a földönkívüliek által átadott technológiára az elmúlt 70 évből.

<object width="480" height="385">


<embed src="http://www.youtube.com/v/C3ISJi5-Glg?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>



<object width="480" height="385">


<embed src="http://www.youtube.com/v/vWHd0LCO0g0?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>



<object width="480" height="385">


<embed src="http://www.youtube.com/v/yynZ47mE2Gg?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>



<object width="480" height="385">


<embed src="http://www.youtube.com/v/MppiEpCyN1I?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>



<object width="480" height="385">


<embed src="http://www.youtube.com/v/NqwX0M-D3eY?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>




Egyébként furcsa és érdekes dolgok ezek. A hvg.hu interneten is megjelenő "Heti Világgazdaság" hetilap egyik cikkére figyeltem fel két éve, ami 2008. szeptember 28. 11:29 -kor jelent meg.


hvg.JPG



Idézek a cikkből:

"1995-ben két francia földműves látta, ahogy földjükre zuhant egy izzó fémhenger. A NASA szerint ez egy orosz műhold darabja volt, de később a kutatók felfedezték rajta a náci Harmadik Birodalom jelét, és csak 2000-ben derült ki, hogy egy második világháborús lövedék darabja volt. "

Tudjuk, hogy a föld körüli pályára került eszközök pályamódosítás és sebesség korrigálás nélkül a föld tömegvonzásának következtében viszonylag rövid időn belül lezuhannak, mint ahogyan a Skylab és a Szojuz űrállomás is leesett a földre.
Az viszont felettébb érdekes dolog, ha 1995-ben esett le a III. Birodalom -hoz köthető egyik "relikvia".
Ez azt jelentheti, hogy igen nagy sugarú elliptikus pályán keringett a föld körül, ami pálya talán jóval túl nyúlhatott a holdon is.
Az 1995-ös földet érés esetleg következtetést adhat rá, hogy annak idején, a 40-es években már kijutott a föld körüli pályára ez a lövedék darabjának nevezett nagyméretű "esetleges rakéta fokozat".
Ha ez tényleg megtörtént, akkor könnyen elképzelhető az is, hogy az első föld körül keringő tárgy az nem a szputnyik volt, valamint az se biztos, hogy Gagarin volt az első ember a világűrben.
Lehet, hogy mégiscsak tart még a II. világháború? Az lenne az igazi meglepetés, ha hirtelen előbukkannának a birodalmi flották a világűrből és jól megszórnák a földet meteoritokkal...

Ez a felettébb érdekes téma megragadta a filmírók fantáziáját is, ahol a Harmadik Birodalom képviselői csak eljátszották a vereséget és a különös körülmények között megszerzett tudás, valamint technológia segítségével a holdra menekültek erőt gyűjteni, de egy napon visszatérnek a földre revansot venni...

<object width="480" height="385">


<embed src="http://www.youtube.com/v/DeAfoiN5SDw?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>



Sci-fi, vagy valami megbújik mögötte? 1995-ben mégis leesett az égből egy a Harmadik Birodalomhoz köthető relikvia és az orosz filmben komoly tudósok állítják azt, hogy furcsa dolgok történtek a második világháború alatti német birodalmi kutatások során...
 

Mayra

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos, írjátok be a keresőbe: mobiltelefon 1928-ban.
Egy Chaplin filmből származik a részlet, bár a "szereplő ruházata" korokkal előbbi divatot követ, mégis érdekes pár percet erre szánni...
Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye....
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos, írjátok be a keresőbe: mobiltelefon 1928-ban.
Egy Chaplin filmből származik a részlet, bár a "szereplő ruházata" korokkal előbbi divatot követ, mégis érdekes pár percet erre szánni...
Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye....

Erre gondoltál?

<object width="480" height="385">


<embed src="http://www.youtube.com/v/Gj3qesTjOE8?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>


Egyébként érdekes. Jól látszik még az antennája is, tehát nem mostani készülék.


mobil.JPG



Azt viszont tudni kell, hogy adótorony és telefonközpont is kellett volna hozzá. Ez itt inkább egy kézi adóvevőnek tűnik, amihez csak egy másik készülék kell valakinél máshol.

Időutazó?

Az időutazás lehetséges dolog...

Hacsak nem hamis a film...
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Ernő szerint Piri Reis térképe akkor lenne precíz, ha a mostani térképekre ráfektetve fednék egymást.
Őt az egy cseppet sem zavarja, hogy Piri Reis is úgy másolta egy régi térképről, ami persze már nincs meg és talán már az is másolat volt - ki tudja. Mindenesetre olyan időkből származik, amikor még nem borította jég a Déli sarkot és a földrészek és az óceánok határai sem pontosan ott volt, ahol ma.
Ernő képtelen megérteni - mert nem akarja megérteni! - hogy mit jelen az, hogy több ezer évvel ezelőtt már olyan térképeket készítettek, amelyen a gömbölyű föld minden földrésze megtalálható volt! Ráadásul, ha igaz a kivetítés (projekció? - nem értek a térképészethez) egy bizonyos pontból, mégpedig a Nagy Piramis helyzetéből történt (Graham Hancock: Istenek kézjegyei)

Akkor mit is fedezett fel Kolumbusz...?

Kubát?
icon12.gif
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag

"1995-ben két francia földműves látta, ahogy földjükre zuhant egy izzó fémhenger. A NASA szerint ez egy orosz műhold darabja volt, de később a kutatók felfedezték rajta a náci Harmadik Birodalom jelét, és csak 2000-ben derült ki, hogy egy második világháborús lövedék darabja volt. "


Ez egy igen érdekes hír, még nem hallottam róla.

De hát az ilyen "híreket" szokták eldugni az alsó polcra........

Pedig ha a tartalma megfelel a valóságnak, akkor talán a világ is szőrőstől-bőrőstől megváltozna.... vagy meg is változott, csak még nem közölték velünk...

















 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag

"1995-ben két francia földműves látta, ahogy földjükre zuhant egy izzó fémhenger. A NASA szerint ez egy orosz műhold darabja volt, de később a kutatók felfedezték rajta a náci Harmadik Birodalom jelét, és csak 2000-ben derült ki, hogy egy második világháborús lövedék darabja volt. "


Ez egy igen érdekes hír, még nem hallottam róla.

De hát az ilyen "híreket" szokták eldugni az alsó polcra........

Pedig ha a tartalma megfelel a valóságnak, akkor talán a világ is szőrőstől-bőrőstől megváltozna.... vagy meg is változott, csak még nem közölték velünk...

Ha beírod a keresőbe, hogy:

hvg Franciák a marslakók nyomában

akkor megtalálhatod a cikket. Egyébként nem ufós újság, tehát a megfogalmazása se földönkívüli barát, de mégis fontos információkról tudósít.
Egyébként itt a teljes cikk:

HVG.HU \ IT | TUDOMÁNY

Franciák a marslakók nyomában

2008. szeptember 28., vasárnap, 11:29
Szerző: MTI


Franciaországban 1969 óta működik egy intézmény, a Geipan, amely az úgynevezett ufójelenségekkel foglalkozik. Vezetője Jacques Patenet, tekintélyes szakember, aki a védelmi minisztériummal és a csendőrséggel szoros együttműködésben összegyűjti az emberek tanúságait, feltételezéseit.

Az idők folyamán több mint 1600 jegyzőkönyv gyűlt össze náluk a hozzájuk tartozó nyomozati anyagokkal együtt. A jelzések száma többé-kevésbé azonos szinten mozog, de vannak kiugró időszakok. Ilyen volt például az 1980-as, az 1993-as év és most, 2008 első hat hónapja, amikor kétszer annyi bejelentés történt, mint tavaly egész évben. Ennek viszont az a magyarázata, hogy az év elején a Geipan feltette egész archívumát az internetre és ez, úgy látszik, megindította az emberek fantáziáját.

Az érdeklődés olyan nagy, hogy a honlap túlterheltség miatt gyakran elérhetetlen - írta a La Repubblica című olasz lap.

A Geipan központja Toulouse-ban van. Ideérkezik minden: bejelentések, fotók, rajzok, videók. Körülbelül egyharmaduk értékelhetetlen, ezeket kiszűrik, a többiről véleményt alkotnak a szakemberek, asztronómusok, fizikusok, űrmérnökök. A jelzések fele megmagyarázható természetes jelenséggel, északi fénnyel, villámmal, tűzijátékkal, meteoritokkal, repülőgépdarabokkal, csak egy tucatnyi marad, amely ellenáll minden logikának.

Vannak nyomozások, amelyek sokáig elhúzódnak. 1995-ben két francia földműves látta, ahogy földjükre zuhant egy izzó fémhenger. A NASA szerint ez egy orosz műhold darabja volt, de később a kutatók felfedezték rajta a náci Harmadik Birodalom jelét, és csak 2000-ben derült ki, hogy egy második világháborús lövedék darabja volt.

"A lényeg, hogy az emberek tanúskodjanak, beszéljék ki félelmeiket. Semmi ideológia, csak aprólékos nyomozómunka. Így lehet megelőzni a lehetséges kollektív fóbiákat. Nem hiszek a földöntúli életben, de azt hiszem, helyes, ha nem hagyjuk meg ezt a jelenséget a szektáknak és a sarlatánoknak" - mondta Patenet.

:rolleyes:
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Elöszöris Erik von Däniken egy tudományos források értelmezésének manipulálásáért, bizonyitékok hamisitásáért jogerösen, többszörösen elitélt személy.
-
Nem véletlenül fejezi be az összes elöadását azzal a védömondattal: „Bitte, meine Damen und Herren, glauben Sie mir kein Wort". - hogy ne higyük egy szavát sem.
-
A Piri Reis kártya meg semmiféle történelem elötti asztronauták által készitett légi felvétel, hanem maximum 492 évvel ezelött készült rajz, aminek anyi köze van a Földgömbhöz mint egy estéjiruha szabásmintájának a kartografiához.
-
Ami engem a legjobban boszant, az a nagyfoku szemtelenség amivel Däniken az indigen népeket diskriminálja, nemcsak, hogy lebecsüli az öslakoknak a képességeit hanem eltussolja az ismereteiket.
-
A tudományos Archäologia, antropologia és történelemkutatés ellentmond Däniken téziseinek.
-
Milyen butánk kell lenni egy embernek ahoz, hogy a napjaink technologiáját összehasonlitva a nyomoruságos bizonyitékokkal Dänikentöl (pl. kecskebör szatalitfelvétel) egy korunknál is felsöbbrendübb civilizátiotol származonak tekintsük?
-
Ahogy mondja privat emberként egy hivö aki naponta imátkozik az Istenekhez. Az istenekhez akik egy nadrággombot nem hagytak maguk után csak "piramisokat", akik állitolag "kiválasztott nöket megtermékkenyitettek" azzal a céllal, hogy a géneinket felfrissitsék és "elpusztitották" azokat akik "még állatokkal szeretkeztek".
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Elöszöris Erik von Däniken egy tudományos források értelmezésének manipulálásáért, bizonyitékok hamisitásáért jogerösen, többszörösen elitélt személy.
-
Nem véletlenül fejezi be az összes elöadását azzal a védömondattal: „Bitte, meine Damen und Herren, glauben Sie mir kein Wort". - hogy ne higyük egy szavát sem.
-
A Piri Reis kártya meg semmiféle történelem elötti asztronauták által készitett légi felvétel, hanem maximum 492 évvel ezelött készült rajz, aminek anyi köze van a Földgömbhöz mint egy estéjiruha szabásmintájának a kartografiához.
-
Ami engem a legjobban boszant, az a nagyfoku szemtelenség amivel Däniken az indigen népeket diskriminálja, nemcsak, hogy lebecsüli az öslakoknak a képességeit hanem eltussolja az ismereteiket.
-
A tudományos Archäologia, antropologia és történelemkutatés ellentmond Däniken téziseinek.
-
Milyen butánk kell lenni egy embernek ahoz, hogy a napjaink technologiáját összehasonlitva a nyomoruságos bizonyitékokkal Dänikentöl (pl. kecskebör szatalitfelvétel) egy korunknál is felsöbbrendübb civilizátiotol származonak tekintsük?
-
Ahogy mondja privat emberként egy hivö aki naponta imátkozik az Istenekhez. Az istenekhez akik egy nadrággombot nem hagytak maguk után csak "piramisokat", akik állitolag "kiválasztott nöket megtermékkenyitettek" azzal a céllal, hogy a géneinket felfrissitsék és "elpusztitották" azokat akik "még állatokkal szeretkeztek".



Erik von Däniken érdemei abban vannak, hogy a régmúlt idők különös tényeit eljuttatja sok emberhez és nem hagyja a fiókok mélyén porosodni.
Az, hogy a saját gondolatait hozzáfűzi ezekhez a különös tényekhez, csak további elgondolkodásra készteti az embereket.
Meglehet, hogy mindezekkel kellemetlen helyzetbe hozza a hivatalos tudomány álláspontjait, de ezért még nem kell sarlatánnak kikiáltani.
Mindenesetre nem az ő agyszüleményei a Vimánákkal és egyéb repülő alkalmatosságokkal, bázisokkal foglalkozó sok-ezer éves írások, amint szintén nem ő találta ki a jégtakaró nélkül ábrázolt egyébként török forrásból származó Antarktiszi térképet sem az 1500-as évekből. De sok száz, ezer oldalon keresztül lehetne sorolni ezeket a valamilyen formában kézzelfogható bizonyítékként fennmaradt különös dolgokat az emberiség történetéből.

Egyébként a hivatalosnak mondott történelmet mindig a "győztesek" írták, a saját szájuk íze szerint. Nem kell mindent elhinni róla...
 

formica

Kitiltott (BANned)
Nos, írjátok be a keresőbe: mobiltelefon 1928-ban.
Egy Chaplin filmből származik a részlet, bár a "szereplő ruházata" korokkal előbbi divatot követ, mégis érdekes pár percet erre szánni...
Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye....
Én is belinkeltem egy másik topicba nemrég...
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére