Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

mikigyerek

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelt Mikigyerek úr,
nagyon örülök, hogy ügyvédje dr.O.V kapcsolatba szeretne lépni velem, ugyanis a két elvesztett perét megtaláltam és az Ön költségére hajlandónak mutatkozom azokat visszaszolgáltatni.
Az Ön által kifogásolt kereskedelmi tevékenységem nem hagy kívánnivalót maga után, mert a kóser kolbászt a gyulai húsüzem állítja elő kósertésből, tehát a szefárd rabbinátusnak sem lehet ellene semminemű kifogása.
Végtelenül elszomorít, hogy Ön ilyen komolytalan. Az Országos Meteorológiai Intézet szép időt jósolt, ami pont megfelelő lenne az Ön elhalálozásához. Ezt a kivételes alkalmat alkalmi barátok és langyos pimpós sör társaságában eltölteni vétek, valamint gondot okozhat, hogy az Ön számára kiásott sírgödör kiszárad és amikor Ön alkalomadtán bele fog hullani, az ott lévő száraz göröngyök megütik Önt.
Kérem, sziveskedjen tájékoztatni, hogy melyik időpont felel meg Önnek kivégzés céljára. A kettőnk között fennálló kölcsönös antipátia miatt hajlandó vagyok az ügy érdekében javadalmazóbb megbízásokat is elhalasztani.
Kiváló tisztelettel

Kedves Efi!

Azt a 8 év államügyektők való eltiltást, amit ügyvédem halmazati büntetésként kapott, ön nem tudja visszaszolgáltatni, (de ha megpróbálja meg is rugom!) még szavazás is volt e téren, de kevesen volt! a gyulai húsüzemmel nem is volt gond, amíg holland barátaim meg nem vásárolták, de azóta a kolbászt tréfli-röfiből készítik, ami nem hogy nem kóser, de még az olaszok sem eszik meg, ami valljuk be, nagy szó! Ezen felül szeretnék még szót, valamint az ön fejére kezet emelni, a sörözéssel kapcsolatosan! az én baráti köröm nem alkalmi, ellentétben az ön ruhatárával! kellemes perceket fogunk együtt eltölteni sörözve, beszélgetve, annak a biztos ténynek a tudatában, hogy ön nagyon messze van tőlünk, és nem toppanhat közénk tajt részegen. a kivégzésemről ezek után nem kívánok önnel érdemben tárgyalni, mert ön nem az élvezetért öl, hanem a piszkos anyagiak reményében, amire a fent említett fércművében célozgatott! végezetül, egyen meszet!:4:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére