Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

macy-lacy

Új tag
Sok kérdésem lenne. kár hogy senki sincs éppen jelen.
Magyarországon most hajnal kettő van.
Kanadában meg kora délután.
Érdekes hogy mégis üres a chat.
 

macy-lacy

Új tag
Hát jó.
Akkor kiléptem. Holnap megpróbálkozom megint a dologgal.
Remélem több sikerrel járok. :)
Jó pihit mindenkinek, a Kanadaiaknak meg kellemes délutánt.
Sziasztok
Laci
 

Otika

Új tag
Attila vagyok Sydney-bol, a napokban csatlakoztam mint uj tag, Juliausban szeretnek Vancouverba menni par hetre pihenni. Jo lenne ha esetleg megismerkedhetnek fiukkal-lanyokkal remelhetoleg lanyokka helyesbitve holgyekkel baratsag celjabol. varosnezes,vacsora,stb.
A vendeg latast termeszetessen viszonoznam itt Sydney-ben.
Elore is koszonom
Kivalo Tisztelettel
Attila
 

Tántika

Állandó Tag
Állandó Tag
:) Szervusztok Magyarok!
Varga Valéria vagyok, Magyarország-Pécs, jelenleg a páromtól Budapestről. Az széthullóban lévő Magyar egészségügyben dolgozom, operátorként. A Barany Megyei Kórház Kardiológiai és Kardiológiai Rehabilitációs osztályán.
Szerettem volna már rég kapcsolatba lépni veletek, nem minden hátsó szándék nélkül. Keresem egy Torontoban élő ismerősömet, barátomat. Már körbe iwiweztem a világot, míg megkaptam egy USA-ban élő fiútól ezt a címet. Természetesen jó barátságot is remélek Tőletek.
50 éves vagyok, a párom is annyi. A Torontoba települt barátom is annyi.
A rendszerváltás előtti évben települt ki, azt hiszem a testvére révén, családostól. Felesége Judit, és akkor egy kislányuk volt. Kovács Zoltánnak hívják. Itthon a gépiparban dolgozott, a pécsi Sopiana gépgyárban. Iskolatársak és kollégák is voltunk. Olyan volt mint a testvérem. Évek óta nem tudok róla sermmit, nem jelentkezett, persze érthető, hisz az új világ, új élet teljesen lefoglalta. Csalódottan ment el azt hiszem. Ha tudtok segítsetek megtalálni. Azóta lehet hogy már más a párja, mert nem tudhatni mik történtek ennyi idő alatt. Meggyőződésem hogy megtalálom. Sokat emlegetjük, MEG KELL TALÁLNOM!!!!
 

vilmos

Új tag
:)Sziasztok mint látjátok szakács vagyok, egy Bp-i szállodának a konyhafönöke. Véletlenül bukkantam erre az oldalra 50-60-as évek örökzőld magyar slágerei után kutatva.Érdekel a politika,történelem,(főleg a magyar őskor mely hazánkban hivatalosan nem létezik),zene,játék,és persze a net,melyben roppant gyakorlatlan vagyok.
 

böbike

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Tántika :)
Ismerkedj az oldallal és megtalálod a kereső topikot, ahol segítenek neked.
Érdemes körülnézned a fóromokban...hidd el, itt ragadsz :)
 

böbike

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó reggelt Vilmos:)
érezd jól magad, itt...keresgélj kedvedre....de ha már itt vagy....rendelhetek egy finom ebédet?:D
 

dzsina

Új tag
Dzsina vagyok, új tag, a nevemet direkt hibásan irom,szeretnék minél több barátot és barátnöt találni, 16 éve vagyok özvegy, egyedül élek és szeretnék egy komoly kapcsolatot.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére