FagyisSzent
Reakciók pontszáma
1,049

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Nagyon szép a "hideg kép".Most kicsit jobban foglalkozom a fotózással,és más szemmel látom mint eddig.Lenyűgöznek a fotóid,ahogyan megközelíted, a hogyan....köszönöm.
    Egy sikeres, szerencsés, nagyon boldog új évet kívánok neked, na meg sok utazást is, amiben van egy kis önzés is, mert akkor csámcsoghatunk a képeiden :)
    Szia Fagyis! Hát a sűrű nem sikeredik:), most is csak beszaladtam, és most idő híján kép nélkül, de azért a régi szeretettel gondolva Rád kívánok Neked és családodnak boldog, szép Karácsonyt, sikeres Újesztendőt!
    Ha ez a hívó kéz ,akkor itt voltam,de nem találkoztam senkivel.
    Kedves Fagyis!
    Köszönöm ,hogy részt vehettem általad egy csodálatos utazásban.Nagyon szépek a fotóid. Van néhány ami különösen megkapott, a teljesség igénye nélkül kiragadok egyet, az a fa számomra elég különös amelyiknek lógnak a gyökerei a levegőben,de az is érdekes, ahol a szentképek kívülről vannak az ajtó előtt.
    Néha azért jó ide benézni ,hogy vannak a régi barátok,mit csinálnak?
    Mindenkinek meg van a maga gondja,dolga ...de időnként valami mégis visszahúz a régi ismerősök közé.Többnyire én is csak szétnézek, mi újság és megyek is tovább.Legyen szép napod,heted.
    Egy felüdülés volt végignézni az utazásotokat. Nagyon jó szemed van ahhoz, hogy mit és hogyan fényképezz, tökéletesen lehet "érezni" a helyet a képek nézegetése közben. Köszönet :)
    Szia Fagyis, azért jó, hogy nem maradunk el teljesen, bár már tényleg nem az a ch, ami volt:(. Kár lenne, ha legalább néha nem találkoznék itt Veletek.
    A fotóid páratlanok! Majd még jövök, most napok óta nem tudok másra gondolni, csak erre az iszapra, ember, állat szenved, és újabb gátszakadás várható. A CNN legismertebb riportere napok óta itt van.
    Az élet természetesen nagyon más, mint Torontóban. Senki sem siet sehová (a gringókat leszámítva :smile:). Minden történik, amikor történik. A hatalmas esőzés és mindent elmosó áradás is csak átmenetileg izgatja fel a kedélyeket. Aztán minden megy a régiben.



    Az utakat, átszakadt gátakat kijavítják (szép lassan, mert itt senki nem siet el semmit).

    [IMG]

    A gyerekek visszatérnek az iskolába.

    [IMG]

    A megtépázott pálmákat kiigazítják.

    [IMG]
    Kedves Inatir! Jó megint olvasni soraidat. Valóban sokan a régi gárdából sokkal kevesebbet járnak a CH-ra, mint hajdanában. Magam is sokszor gondolkoztam, mi a fenét is csinélok én itt, minek veretem magam olyan "szakértők" hozzászólásaival, akik egy dolgot tudnak, sját véleményüket. De valami mazochizmus mégis csak visszrángat időnként.

    Komoly beszámolót talán nem tartok, mert most nem jártunk annyi izgalmas helyen, mint múltkor. Most nem a maja kultúrközpontban voltunk, hanem, bár közép-Mexikóban, de a Csendes-óceán partján. Igazi jó mexikói kisvárosi környezetben.

    Szia Fagyis!
    Gondoltam benézek hozzád, a régi barátnők már itt voltak, látom. Még a végén bulizunk egy jót, mint annak idején, a régi szép időkben.
    Valahogy elfásultunk, már semmi sem úgy működik mint rég.
    Sajnos egyre több a katasztrófa, mindenfelé hallani szörnyű eseményről.
    Na, meg a két zöld szörny, hát a hideg futkos a hátamon. Nem szeretnék összefutni velük valahol.Viszont a naplementéd csodálatos.
    Lesz úti beszámoló is ? Mert akkor sűrűbben jövök errefelé.
    Szeretettel üdvözöllek.
    Na végre - kedvedre pálmafázhattál. Itt Mexicóban az a szokás, hogy bemeszelik a törzsét? Bogarak miatt? És hol vannak a többi képek?
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére