Melitta
Reakciók pontszáma
51,256

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • felvettelek a listára de nekem azt irja hogy még nem osztottad meg a partneradatokat addig nem enged hivni.
    Nem gondolod ,hogy ha akarsz velem beszelni neked kene engem hivni? azaz felvenni skype listara?
    fogadd a skypon vagyok tamko4 néven most is csak még nem osztottad meg a partner adatokat
    Jo lenne ha megtanulnad a forum hasznaltat, nem kell privit is kuldened es az uzenofalra is kitenni mondandod. Toroltem beirasod , amennyiben reklamozni kivanod magad, megtheted az aprohirdeteseknel terites elleneben.
    szia reggel irtam a " menekültstatus" blogba egy komentet de nem látom talán töröltétek??? miért nem látom?
    Üdvözletem !
    Csak azt szeretném tudni hogy név után hogy lehetne valakik után érdeklődni ?,
    Lenke Korodini -Pécsi József . Valamikor Brampton ban éltek de beköltöztek Toronto-ba.
    Ennyit tudok róluk.Azóta megszakadt a kapcsolat.
    2000 ig én is kint éltem Torontóban többek között a Torontói magyar Szinháznál is játszottam Pufival.
    Most adódott lehetőségem megkeresni a régi ismerősöket.
    Tudnátok e ebben segíteni ?
    Köszönettel Dokiradio
    Kedves Julibaba! Kijiji,-n magyar ujsag , a magyar templomban is mindig van kiado lakas hirdetes . ott neze meg a ferjed hatha talal valami megoldast. Mi tortent hogy csak 3 napja van lakas keresesre?
    Kedves tamko4!
    Mit nem lehet megerteni azon ,hogy nem tudok se penzt adni sem a nevemre venni. Leirtuk valamennyien, a sajat eleted felol dontesz mikor refuge kent josz ide,sajat magadnak kell allitasaidat megvedened.Ebben senki nem tud segiteni. Meg otleted se tudok adni mit mondjal ,hogy itt bevegye az immigration officer. Te miben is segitesz a magyaroknak? hogy itt barkit szamon kerjel. HA valaki felelotlenul dont es fuldonfutova valik nem masokat kell okolni. Sajnalom,hogy szelectiv olvasasod van,a leirtak a topicban tajekoztato jelleguek, valoban van mit tanulni toled hogy mi is tudjuk ezt a mentalitas mihamarabb kezelni.
    ja vágom a tengerbe öntök vizet :( Szerintem inkább egy könyvet kellene megjelentetned a TOPIKBAN LE VAN IRVA. cimmel ;) de remélem én is viszonozhatom a kedvességedet ugy ahogy te is segitesz a magyaroknak........... Tudod aki 1000 sebböl vérzik és csak a remény marad neki azt nem a topikkal kell vigasztalni hanem meg kell találni a modját hogy lelket öntsek bajba levö HONFITÁRSAIMBA De ugylátom nem ez a célotok hanem valami egészem más de nem baj már ezt a mentalitást tudjuk kezelni :444: rendben van ez igy????????
    SOS !SOS !!!Kedves Mindenki!! A páromnak keresek olcsó kiadó szobát vagy lakást Torontóban !!!Kérem aki tud segítsen!Ő most kint tartózkodik és már csak 3 napja van lakást találni !!!Kérem aki tud segítsen ,nagyon fontos segítsetek !!
    SOS !SOS !!!Kedves Mindenki! A páromnak keresek olcsó kiadó szobát vagy lakást Torontóban !!!Kérem aki tud segítsen!Ő most kint tartózkodik és már csak 3 napja van lakást találni !!!Kérem aki tud segítsen ,nagyon fontos!!
    Sajnalom, de 6 ora diferencia van es igy valoszinu elkerultuk egymast. Sajnos penzt nem tudok adni mert a canadahun felujitasa most tortenik es nagyon sok penzbe kerul ,mindenki anyagai segitseget koszonjuk akar a tiedet is.Idaig osszesen 15000Ft kaptunk a joszandeku tagjainktol adomanyt.
    Amennyiben menekult ugyben keresnel meg, nem tudok tobbet es mas infot mondani skypen se ,mint amit a topicba leirtunk.
    halo a skyp nevem tamko4 de már megjelöltelek csak te nem lépsz be a skyp be mindegy a magyaroktol ugysem várok sok jót :( itt mo n is ez van meg ugylátszik kint is de nem baj csak kicsit roszul esik a dolog.
    Ki fogunk menni elöbb nem utóbb Most anyagi segitséget koldulok hozzá ha tudsz te is segitesz kb 400 dollárra lenne szükségem a többi már meg.
    hello Melitta,
    nem tudom, hogy emlekszel e meg ram de anno saga nevvel mukodtem, es most gondoltam benezek ujra ide. hogyan tudnek azzal a becenevvel ujra regisztralni, vagy frissiteni? azt irja ki a gep, hogy a nev foglalt.
    koszi a segitseged!:)
    Kedves Livia42
    A canadahun.com nak van sajat kozossegi radioja.
    Reklamozni szeretnel, nem hiszem hogy azt igy kell megbeszelni.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére