P
Reakciók pontszáma
127,267

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Kedves pszi53! Sajnos nem engedi letölteni a rendszer a Klein Sándor vezetés és szervezetpszichológiáját, hibát jelez. Mi lehet az oka? Kérlek, ha tudsz, segíts! Köszönöm a másik Klein könyvet, az sikerült.
    Szervusz,
    Nagy örömmel néztem a "Sajnos, a linkek elcsúsztak, de legalább tartalomjegyzék jelleggel használhatóak, ezért összevontam.
    Ladysla" beillesztésedet. Ha szeretnék ebből a tartalomjegyzékből néhány könyvet letölteni, hogyan tudom megtalálni? (Melzack, Belbin és még 3-4-et.)
    Köszönöm a válaszodat:
    Béla
    hogy "a fórum nem található". Másfajta kereséssel sem találtam meg őket. Tudnál továbbsegíteni kérlek, hogy hol tudom elérni azokat a köny-
    Kedves pszi53! 2012.dec.20-i feltöltéseid között annyi, de annyi érdekes és hasznos könyv van, amit nagyon szívesen olvasnék,de azt írja ki,
    Kedves pszi53! Köszönet Hunyady József könyvekért. Az lenne a kérdésem, hogy A napisten fiai c. könyvből hiányzik pár fejezet a 8. után. Tudnád a hiányzó részeket pótolni. Előre is köszi. Üdv
    Kedves pszi53!
    Köszönöm az irásom részletes elemzését. Az ember holtig tanul. Én leirtam az esetet, a barátaimmal történt, a neveket sem változtattam meg. Lehet, hogy más cimet kellett volna adni az irásnak. Nem az én fantáziám. A látogatásodnak, az őszinte kritikának örülök. Üdv., majuli.
    Szia!
    Látom sikerül off-okkal (nem a témához tartozó comment) telefirkálnod a blogokat, közben észre sem veszed, hogy az üzeneteid száma nem gyarapszik...
    A fórumban kell hozzászólásokat írni, témakövetéssel és ott sem off-okat, mert azokat töröljük.
    A profil oldaladon, jobboldalon a mini statisztikáid között láthatod hány üzeneted van. Pl. most 0... és már egy egész napod elment írogatással.
    Katt a linkre, itt nincs témakövetés. Írhatsz amit jónak látsz és nem fog égni az arcod miatta. Számolhatsz is akárhogy, csak egyesével!
    http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=24285
    Jó szórakozást, érezd magad jól az oldalon.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére