Melitta
Reakciók pontszáma
51,255

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Kedves Melitta,
    elvileg megvan a 20 hozzászólásom, és az utolsó óta már több nap is eltelt. Segítenél, hogy hozzáférjek a legális e-book-hoz?
    Köszönöm.
    Köszönöm a hozzáférés engedélyezését a legális e-book témához! :)
    Tibor
    • Tetszik
    Reagált: Melitta
    Angelika Fox
    Angelika Fox
    KEDVES MELITTA!
    A legális ebook témához szeretnék hozzáférést. 48 óra 20 hozzászólásom van. Segítenél nekem is? Előre is köszönöm.
    Kedves Melitta !
    Javasolták, az állandó tagsághoz, a 20 hozzászólást. Megvan. A 48 óra is letelt.Már elég régóta tag vagyok a képregényes
    fórumot használom. Képregényeket fordítok. Oda nem enged a gép fellépni. Válaszodat előre is köszönöm.
    Kedves Melitta! Javasoltad a 20 hozzászólást, és még sem használhatom az e-book topikokat? Nagyon szeretném látni a könyveket a lírásokat, mit érdemes elolvasni mit nem....Szeretnék olyan taggá válni, hogy ezek lehetségesek legyenek, kérlek segíts....
    Kedves Melitta! Az őstagok mért nem használhatják az e book topikokat?? Én akárhol keresem hibát jelez a rendszer. Előre is köszönöm a választ!
    Helló! Szeretnék állandó tagságot! :) ( természetesen a 20 hozzászólással rendelkezem, és körülbelül 1-1,5 hónapja vagyok tag újra. ) Válaszodat előre is köszönöm!
    Kedves Melitta!

    Hasonlóan az előttem lévőkhöz, több, mint 1 éve vagyok tag, hozzászólásaim csak akkor voltak ha töltöttem fel könyveket, megvan a 20 hozzászólásom, jön a szokásos és rongyossá kérdezett szöveg: MIKOR LESZEK ÁLLANDÓ TAG?? Köszi, előre is és bocsi a zavarásért. :)
    Hol tudom megtalálni az elektronikus könyveket?.Nagyon hiányoznak! Előre is köszönöm a választ
    Kedves Melitta . Ahogy rainbowsix is írt róla ugye az e-book topikok átkerültek ezeket csak az őstagok használhatják mostantól ? Vagy a tagok is elérhetik mert hiába nyitom meg a linket hibát ír ki és hogy nincs jogosultságom . Előre is köszönöm a választ .
    Kedves Melitta! Állítólag az e-book topicok átkerültek egy "Legális e-bookok" elnevezésű témába. Sajnos, én ezt sehol nem találom. Elképzelhető, hogy csak az állandó tagoknak van hozzáférésük? Lehet ezt orvosolni valahogy? Válaszod előre is nagyon köszönöm!
    Kedves Melitta! Szeretném megtudni, hogy mikor leszek állandó tag. Több mint két éve regisztráltam, de akkor nem foglalkoztam az oldallal, de pár hete teljesítettem a 20 hozzászólást is. Van még valami teendőm? Várom válaszod, köszönettel: Feri
    Kedves Melitta!
    Jó ideje nem tudok az "Apexosz" nevű több éves profilomba belépni.Hiába kérek jelszó emlékeztetőt,mindig egy HIBA oldalt kapok.Ezt a Fekipofi nevű profilt csak azért csináltam,hogy kapcsolatba tudjak lépni veletek.Persze ez nem teljes értékű.
    Hogyan tudnám az "Apexosz" profilomat visszaqkapni?
    Köszönettel: Tene Árpád
    Melitta
    Melitta
    Privibe elkuldtem.
    Kedves Melitta!
    Mi a teendő, ha valakit felfedez az ember, hogy plágiumot követ el, de nem csak itt, más-más oldalakon.
    Felháborít a pimaszsága, trükközik a címváltoztatásokkal és aminek utánanéztem mindenütt fülön fogható.
    Aki verseket ír, - elég sokan vagyunk - figyelmeztetni kellene, hogy időnként a Google keresőbe üsse be a verse két első sorát, megmutatja a rendszer ki az éppen birtokló.
    Üdvözöllek: Helena
    Melitta
    Melitta
    Szioka Privibe ird meg hivatkozassal es kitorlom. udv Melitta
    Melitta új tag vagyok és szeretnék tőled kérdezni pár dolgot ha nem baj?De üzenetet lehet neked küldeni igy privátban?Köszönöm hogy itt lehetek én is!
    F
    Tisztelt Melitta! Szerettem volna hozzászólni egy Magyarországról, illetve a be- ki- és elvándorlásról szóló 03.31-i témához, ám sajnálattal láttam, hogy én nem vagyok jogosult a hozzászóláshoz. Kérlek szépen, adj némi magyarázatot nekem erre, és bár én sem szeretek magyarázkodni, de ha valamit elnéztem, (így ötven felett szinte törvényszerű), tájékoztass kérlek. Üdvözlettel, Fricsó
    Kedves Melitta!
    Létezik-e fórum a könyvkiadásról, ha nem miképp tudok nyitni egyet?
    Vállalkozó szellemű kanadai magyart keresek, aki fordítót keresne a kisregényemhez, és segítene a kanadai kiadásban. Már leírtam a folytatását is, de azt még javítanom kell, a kettő együtt közel 200 A4-es oldal 12-es betűmérettel. Ifjúsági kalandregény.
    Üdv.
    János
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére