Ajuda67
Reakciók pontszáma
7,282
Adománya
HUF1,000.00

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Támogatások / Adományok Róla

  • Ja, és a Dianna Duvallal kapcsolatban akartam kérdezni, hogy ha kijön a következő könyve, akkor azt tervezed lefordítani? A Goodread-on olvastam, ha jól értelmeztem, hogy a kövi könyv Seth-é lesz! Előre is köszönöm a választ4 :)
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia!
    Természetesen Seth könyve is sorra kerül, ha az ég is úgy akarja. :) Ez úgy működik nálam, hogy vannak a sorozatok, amiket már felhoztam az utolsó kiadott részig. Ha ezekből újabb rész kerül kiadásra, akkor az épp aktuális felhozandó sorozat darabban lévő könyvét még befejezem, és a felhozott sorozat új része kerül sorra. Nem tudom mennyire voltam érthető. :)
    AlexaL
    AlexaL
    Köszönöm! Érthető volt :) Nekem már a tudat is elég, hogy tervezed folytatni, ha alkalmad adódik rá!!! :) Addig is sok sikert kívánok a most fordított könyvhöz! :)
    Kedves Ajuda! Egyszerűen imádom a fordításaidat! Nagyon sok szuper könyvélményt köszönhetek neked!!! Sok sikert és kitartás a többi köny fordításához! Legyen szép napod! :)
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Nagyon köszönöm, a lelkesedés mindig fellelkesít engem is. :)
    • Tetszik
    Reagált: AlexaL
    Szia! Még új vagyok az oldalon és ahogy visszaolvastam a hozzászólásokat még pár hozzászólás áll köztem és a fordításaid között. :) Viszont előre is szeretném megköszönni a munkádat.
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Kitartás, meglesz az. :) A játékos topicokban a legkönnyebben. És nagyon szívesen. Előre is. ;)
    • Tetszik
    Reagált: Mao008
    Szia! Teljesen új vagyok ezen az oldalon, de olvastam a fordításaidat a Kárpátok vámpírjai, Halhatatlan őrzők és a Bestiák fiai művekben, amelyen fantasztikusak voltak. Ezúton szeretném megköszöni a fordításokba fektetett munkát és időt. Nagy ajándék ez azoknak a" könyv fanatikusoknak", akik nem "művelik" az angol nyelvet. Köszönöm.
    Szia. Nagyon sok jót hallottam a fordításaidról. Szeretném elolvasni őket de sajnos nem találom sehol. Szeretnélek meg kérni hogy áruld el nekem hogy mit kellene csinálnom hogy a fordított könyveidet olvashassam.Segítségedet előre is köszönöm. További szép napot.
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia!
    Itt megtalálod mindet a canadán. Ha beírod a keresőbe: Christine Feehan Kárpátok vámpírjai, Dianne Duvall Halhatatlan őrzők, Thea Harrison Ősi fajok vagy T. S. Joyce Bestiák fiai, ki fogja adni őket.
    Beka Holt
    Beka Holt
    Kedves Erzsi!
    Nulla hozzászólással semmit nem fogsz megtalálni! Elfogadtad a szabályainkat, teljesítsd a kötelező húsz értelmes hozzászólást, hogy állandó tag lehess. Utána megtalálod Ajuda fordításait.
    V
    Vanessza17
    Szoval akkor előszőr minimum írnom kell 20 hozzászólást hogy tag lehessek és olvashassak? :) rajtam ne múljon :)
    Szia, köszönöm a fordításaidat, egy élmény olvasni, sok angolul nem tudó embernek okozol nagy-nagy örömet, érdeklődni szeretnék, hogy Karen Chance Cassandra Palmer sorozatának folytatásáról nem gondolkoztál e még, mivel a kiadó nem szándékozik folytatni a sorozatot, pedig nagyon sokan olvasnák szerintem. még egyszer, köszönet a munkádért.
    Szia az ösi fajok sorozatnak hàny része várhato? Bestiák fiai és a Hallhatatlan örzök után lett nagy kedvenc.
    • Tetszik
    Reagált: V.Márti
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia!

    Az Ősi fajoknak ebben a pillanatban 36 része van. De ebből csak 9 a nagy, teljes kötet, a többi hosszabb-rövidebb novella.
    Örülök, hogy a többi tetszett. :) Próbálkozz meg a Kárpátok vámpírjaival is.
    V
    V.Márti
    Szeretném a like-ot - a tetsziket nyomni, de valamiért átugrik mindig a nemre, amit sajnálok, ezért jelezném így az "igen tetszik" - az estleg látható nem helyett.
    V
    Vanessza17
    Imádom a fordításaidat, főként azért mert a legtöbb könyv teljesen egyezik a stílusommal :)
    V
    Úgy hogy a facebookon találkoztam a könyves csoportokban valamelyikben olvastam. Úgy tudom, az engedélyeddel osztották meg a halhatatlan őrzőket és a Bestia fiait. Erről beszéltem.
    Ajuda67
    Ajuda67
    Értem. Mindenki az engedélyemmel osztja meg őket, elvégre azért csinálom, hogy minél többen olvashassák. :)
    Itt a canadán is fenn van mind, ha tiboh hozzászólásait követed, ide ő szokta feltenni, sok más nagyon jó könyv mellett. https://www.canadahun.com/tagok/tiboh.444950/
    V
    V.Márti
    Köszönöm szépen!
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    V
    Vanessza17
    Alig várom hogy mar olvashassak én in :)
    V
    köszönöm a fordításokat, bár közvetve jutottam hozzájuk.
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szívesen.
    Az mit jelent, hogy közvetve jutottál hozzájuk?
    Szia! Köszi a Halhatatlan őrzők 8-at. Nagyon vártam már ezt is. Annyira jó, hogy vagy nekünk. :) Mi lesz a következő?
    Szia! Hatalmas köszönet az Ősi fajok új részéért, már az elsőbe is beleszerettem. Több munkádat is olvastam már, szuper amit csinálsz. Szóval örök hála amiért megszánsz minket és gratula a jó ízlésedhez, klassz sorozatnak ígérkezik.
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia Izabella!
    Örülök, hogy tetszett. :) Annak még jobban, hogy a többit is olvastad. Az ízlés nem az enyém, én csak fordítom, egy kis kupaktanács összegyűjti a jelölteket és megszavazza mi forduljon, ha egy sorozat végére (vagy nem végére, de utolsó megjelent részéhez) érünk. :)
    Nekem csak vétójogom van. :D
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére