Melitta
Reakciók pontszáma
51,250

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Kedves Melitta, a kereső nemléte átmeneti technikai nehézségre vagy egyéb okokra vezethető vissza? Mire lehet számítani, nagyon hiányzik.
    Üdv: franetti
    Appassionata
    Appassionata
    Igen, nekem is hiányzik. Ez engem is érdekel. Üdv : Appassionata
    • Tetszik
    Reagált: Falkor
    0
    0.618
    Igen, nekem is hiányzik. Üdv : 0.618
    Melitta
    Melitta
    A szervercsere mellett a keresőprogram cseréjére is szükség van. Ennek komoly pénzügyi vonzata van, ami az egyetlen, de jelentős akadály. A megoldást még keressük. Bármilyen ötletnek, konkrét segítségnek (pl. támogatók, reklám stb.) örülünk.
    Köszönöm a türelmeteket és a megértéseteket.
    üdv Melitta
    • Tetszik
    Reagált: hnockh
    Kedves Melitta!

    Nagyon hiányzik a kereső, egy csomó dolgot el kellene érnem, amiről tudom,hogy fenn van, és kellene a diákjaimnak ebben az őrült helyzetben, hogy tanulni tudjanak, és fel is töltenék nekik még pluszban. Sajnos a kereső nélkül nagyon meg vagyunk lőve :(
    Mikorra várható hogy visszakerül?

    Köszönettel: tobys
    Üdv.
    Képregények találhatók itt ??? és milyen jogosultság kell ahozz hogy megnézhessem őket ??? Az ALANDÓ TAG mit takar, mit kell hozzá tenni-elérni ???
    Őszinte leszek a MOZAIK képregények erdekelnek, ezek még meg vannak ???
    Bocsi hogy ennyire lényegretürő vagyok, de kertelni nem szeretek.
    Előre is köszönöm a rám szánt idődet.
    szép napot kivánol kedves Melitta lenne egy kerdésem a kultura és zene alapok érdeklödésével kapcsolatba mijen jogosulatokal kellene rendelkeznem nagzon megköszönöm rám szánt figyelmét köszönöm
    Kedves Melitta! Eszmecserét folytathatnánk priviben? Érdeklődnék pár dologról, amiben Te szerintem profi vagy. Előre is köszönöm, hálás vagyok érte!
    Kedves Melitta!
    Boldog Új Évet kívánok Neked!
    Hosszú időn át nem voltam jelen, majd az elmúlt évben újra jelentkeztem. A blogomban aktívan jelen vagyok. Szeretném aktualizálni a blogom beköszöntőjét, mert jelentősek a változások - ami a tartalmat illeti -, és nehezen is olvasható is. (háttér, és betűszín...)
    Hogy tudom ezt megoldani, ha tudsz kérlek segíts ebben nekem.
    Üdvözlettel, és Tisztelettel:
    Szia kedves Melitta! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőled. Van egy család akik karácsonykor mentek ki. Nincs hol lenniük, hajléktalan szálón vannak ahol csak este 7 órától reggel 7 óráig lehetnek. 12 éves kisfiúval vannak egész nap az utcán. 5 hét múlva kell vissza menniük az emigrációra. Valamilyen formában esetleg tudnál segíteni nekik? Bármilyen segítséget elfogadnak. Előre is köszi sos.
    Melitta
    Melitta
    Ahol most toltitek az ejszakat ott kell adjanak nappali cimet, 12 eves gyerekkel nem lehetsz az utcan. Privibe megirom a telefonszamomat es fel tudsz hivni.Lakas ugyben sajnos nem tudok segiteni. BUEK!
    Kedves Melitta! Feltettem " A mi íróink, művészeink..." oldalra az Amazonon megjelent e-könyvem szinopszisát, YouTube videóját és a könyv elérhető linkjét. Egy tag, azonnal törölte azt mondta, ez hírdetés, ami itt tilos! Erre az oldalra az volt kiírva:" Ezt a topicot elsorban tagjainknak ajanljuk ,bemutatkozasra sajat muvuk reklamozasara." Akkor mégis mi a probléma? Tényleg hibáztam?Köszi!
    Melitta
    Melitta
    Szioka! Tevedes tortent elnezesedet kerem, az utanad jovo beirast kellett torolnunk. Visszaallitottam beirasod! Sok sikert kivanok konyvedhez a gratulacioval egyutt remelem tobbunk erdeklodeset felkeltetted es megrendelik konyvedet..
    udv MElitta
    • Tetszik
    Reagált: Adrora
    Ilyenkor tessék benézni és beírni a technika alfórumba!
    A problémád van a fórum... témában van erről információ
    V
    Szia Melita! Lenne egy kérdésem - valami gond van a fórummal? Bármit kerestem egész hétvégén - csak hibaüzebet jött, ill. ma eddig bármit keresek, nincs ilyen a válasz. Általában könyveket keresek és szerzőre - címre keresek rá. Köszi a választ előre is.
    Kedves Melitta!
    Elnézést, ha nem jó helyen kopogtatok: Pár napja a fórum kereséskor az alábbi hibaüzenettel tér vissza:
    CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma - Hiba
    The search could not be completed. Please try again later.
    Tudsz esetleg a segíteni, vagy javasolni valakit, aki fog tudni megoldást?
    Köszönöm a segítséged.
    T
    teszt345
    A karakterkorlát miatt nem tudtam fentebb leírni: Windows 10 alatt, Mozilla Firefox 71.0 (64 bites) alól tapasztaltam eddig, más böngészővel nem próbáltam, így nem tudom, hogy esetleg böngészőfüggő-e.
    V
    Kérném a fiókom törlését, köszönöm.
    Kedves Melitta! Szeretnek segitseget kerni! 56 eves magyar no vagyok. Korombeli holgyekkel szeretnek levelezni magyar nyelven.Tud On ebben nekem segiteni? Valaszat halasan koszonom! Tisztelettel; zuhanyrozsa
    Melitta
    Melitta
    Az egesz forum rendelkezesedre all, ismerkedni baratkozni levelezni uj ismeretseget kotni a vilag barmely pontjan.
    S
    Székesfehérvár JUDIT
    Köszönöm én is a tanácsot
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére