Ajuda67
Reakciók pontszáma
7,282
Adománya
HUF1,000.00

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Támogatások / Adományok Róla

  • Köszönöm szépen én is a Dianne Duvall könyveket! Nagyon megszerettem a Halhatatlan Őrzőket! Most fejeztem be A lasarai olvasását és ez is nagyon tetszett! Izgatottan várom a következő fordításodat! Kitartást és minden jót kívánok!
    L
    Laham Jamileh
    Sziasztok. Hát tényleg fantasztikus mind a sorozat mind a fordítás. Előre is köszönet Szilvinek. Reméljük minél több csodás fordítását olvashatjuk. Azt megkérdezhetem, hogy A lasarai 2. részét mikor olvashatjuk majd tőle? Bármikor is lesz előre is köszönjük :) Legyen szép napotok :)
    Ajuda67
    Ajuda67
    Gondolom, miután Duvall megírja angolul. :)
    N
    Nittike
    Nem is hallottam még erről a sorozatról :o De előre örülök a forditásoknak! :)
    Nagyon köszönöm a Dianne Duvall Halhatatlan őrzők és a Thea Harrison Ősi fajok sorozat fordításodat. Sajnos nem tudok angolul, így sosem tudtam volna elolvasni ezeket a sorozatokat, mivel nem adják ki magyarul. Nagyon hálás vagyok érte♥
    Én is köszönöm az új fordítást (meg az összes korábbit is) !
    Nagyon megszerettem Thea Harrison Ősi fajok sorozatát, remélem nem hagyod abba! Igaz mindegyiknek örültem, amit csak hoztál!
    Szia!
    Március óta nem vagy a facén.
    Elküldtem Duvall új könyvét is.
    Theát félre kellene tenni! :)

    Jó lenne ha életjelet adnál.
    Nemcsak én aggódom miattad :)

    Ü: tiboh
    Szia! Nagyon köszönöm a munkádat! Általad olyan emberek is élvezhetik ezeket a szuper könyveket, akik nem tudnak angolul. Több írót is általad ismertem meg, gondoltam, ha fordítod őket, akkor nekem is tetszenének, és igazam is lett :) Szeretnék érdeklődni, hogy min dolgozol mostanság, illetve hogy T.S. Joyce-tól bármi van-e tervbe véve? Ő is egy olyan író, akit Neked köszönhetek, és teljesen elbűvölt.
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia!

    Én köszönöm, hogy írtál. :) Jelenleg Thea Harrison Ősi fajok sorozatából Az ördög kapuja fordulna, ha csinálnám, de mindig közbejön valami. Ha más nem, a lustaságom. :(
    Ajuda67
    Ajuda67
    Joyce egy teljesen véletlen rátalálmány volt, a goodon olvastam a nyilatkozatát, hogy nála szokványos hősnőt ígéri, hogy nem találunk. Elolvastam az Átkozott medve fiát, és tényleg. :D Tetszett, gondoltam hátha nektek is. Viszont az a trilógia egy bőven 100 rész fölött járó saga része, ami ilyen kisebb egységekre bomlik. Nem ígérem, hogy soha többé nem fordítok tőle, de tervben nincsen. Bocsi.
    V
    Szia! Szeretném megkérdezni, hogy viszed tovább a D. Duvall könyveket? - Mert facen írta valaki: megjelent Dianne Durwall írónőnek egy újabb könyve a The Lasaran. Amy testvéréről szól.

    Nagyon várom majd a folytatást. És előre is köszönöm a választ és hálás köszönet az eddigi összes munkádért is!
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67 and Onyx1
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia!
    A The Lasaran valóban megjelent, és valóban Taelonról, Ami testvéréről szól, de az az Aldebarian Alliance sorozat kezdő kötete, nem pedig az Immortal Guardian, vagyis a Halhatatlan Őrzők része. Nem írót fordítok, hanem sorozatot. :) De köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem.
    Kedves Ajuda!
    Ezúton szeretném megköszönni a fordításaidat, eddig csak a "Like"-ig jutottam...Ez a vírus-helyzet pausera tett, így most bepótolom a régóta esedékes nagy KÖSZÖNETEMET a feltöltött fordításokért! Nekem az olvasás ami átsegített a nehéz időszakokon, és bár a strucc-politika nem vezet sehová-addig is segített, ahogy most is segít a túlélésben, amíg erőt gyűjtök a problémák megoldásához.
    Üdv:Teri
    • Tetszik
    Reagált: Exom and Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia Terike!

    Az nem struccpolitika, ha hagyjuk olykor kikapcsolni a túlpörgő agyunkat, hanem létszükség. Ha megpihenünk egy kicsit, talán a megoldások is könnyebben jönnek utána. Örülök, ha a fordításaim segítettek lazítani egy kicsit, és köszönöm, hogy írtál, hiszen ez az én "fizetésem". :)
    Kedves Ajuda! Én is nagyon köszönöm neked a Kárpátok vámpírjai 33. részét. Most olvasom és alig tudom letenni! Ez az egyik kedvenc sorozatom. Nagyon várom én is a folytatást!
    köszi szépen az új könyvet, örömömben szélesen elvigyorodtam majd ránéztem az órára...sokáááig fent leszek, de kit érdekel a kedvencemet olvashatom. mégegyszer köszi a könyvet.
    Szia nagy rajongója vagyok a fordításaidnak. Szeretnék érdeklődni a következő munkádról.
    Köszönöm
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia!
    Köszönöm szépen. :)
    A héten remélhetőleg felkerül a Kárpátok vámpírjainak 33. része, a Sötét illúzió. Figyeld tiboh feltöltéseit. (Illetve most azt sem tudod a technikai malőr miatt, inkább a (Történelmi) romantikus könyvek/könyvsorozatok V.-t tartsd szemmel.)
    Aztán Thea Harrison Ősi fajok sorozatából a 4,6. részhez fogok hozzá.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére