Átfedések, avagy mi kapcsolódik az ezoterikához, avagy offoljunk, vagy ne offoljunk?

pamutcica témája a 'Parapszchiológia' fórumban , 2010 Január 14.

 1. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Azért ennyire látványosan ne sajnáltasd magad!:) Figyelj, nem az a baj, hogy részt veszel a beszélgetésekben, és próbálsz hozzászólni. Hanem azzal van a baj, hogy sokszor nem témába vágóan szólsz hozzá. Ezen próbálj meg kicsit változtatni, figyelj rá oda és minden okés lesz. Próbálj meg kiválasztani olyan topicokat melyek érdekelnek, olvasgass kicsit bele és utána szóljál te is hozzá. Próbálj meg nem annyira hiperaktív lenni, ne érezz késztetést arra, hogy mindenhez hozzászólj. Kicsit lassíts.kiss
   
 2. pamutcica

  pamutcica Állandó Tag

  "Én ehhez nem értek." :)
   
 3. nmarie

  nmarie Silver Tag

  Klassz. Néztem egy darabig a Kymatica-t, aztán észrevettem ezt a fórumot, és filmből kiindulva, lehet nem is a tengerészet gyártja a szabályokat ;)

  Szerintem a pamutcica egészen jól eljátszott dolgokkal, nem tűnt olyan durvának mint pl. más topikban egymás anyázása nyilvánosan ... én speciel jókat derültem némely hozzászólásán.
  Emlékeztetett egy kicsit egy másik fórumhelyre, volt ott egy "szkeptikus" emberke, és nekem az is tetszett, mert bizony a hozzászólásaival nagyon jól közelítette egymáshoz a fizikait és a szellemit. Ráadásul vicces is volt.

  Már csak egyet kérdeznék: akkor hogy lesz most az almából körte meg szilva?
   
 4. simonrozsa

  simonrozsa Állandó Tag

  Élvezem a szó párbajotokat -szerintem .
  Azért van miről beszélni! Lásd az előttem hozzászólókat.
   
 5. simonrozsa

  simonrozsa Állandó Tag

  Már csak egyet kérdeznék: akkor hogy lesz most az almából körte meg szilva?[/quote]

  Mindet enni kell, és gyümölcs:
  Minden egyből fakad? ugyanoda tart?
   
 6. Mistake

  Mistake Állandó Tag

  Simonrozsa, egyszerű, az almából és a körtéből sose lesz szilva, maximum kompót.:)
   
 7. millesei

  millesei Állandó Tag

  Vagy pálinka...:D
   
 8. MindCrime

  MindCrime Új tag

  Vki olvasott John G. Fullert? Pár éve olvastam tőle egy könyvet, egész érdekes volt, sok parapszichológiai kérdést feszegetett benne. A 401-es járat szelleme v vmi iylesmi. Vki olvasta még? Ha igen, mi a véleménye róla?
   
 9. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Túl liheged magadat kedves OLI\\m/
   
 10. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Mesélj róla még érdekel, sajna nem olvastamkiss
   
 11. tovizielvira

  tovizielvira Állandó Tag

  Hát kár ezért a topikért. Ezek szerint csak sikerült szétoffolni - pedig már örültem, hogy én aki valójában sehová nem tartozok, tájékozottságban is van bőven mit pótolnom, itt nyugodtan kérdezhetek, mondhatok, mert több perspektívából kapok majd választ... Nem olvastam el minden hsz-t, mert minek. Szavakon lovagolni, a másiknak megmonani a tutit, kioktatni, stb. - értelmetlen.
  A szeretet mindent megold mondta nekem egy reikis mestertanár. De pl. itt az okfejtésekben, hogy pamutcica nyitóhsz-e milyen, meg a modik, meg a mit tudom én... Hát ebben nem volt szeretet - ez a gond. Segítő kritika létezik ugyebár, aminek a jellemzője, hogy képes a másik befogadni, elfogadni.

  Na mindegy, azért én csak elmondom a magamét: jó ideje "bogarammá" vált az energiagyógyászat. Na persze, ma már ez is divat, de ezt most számítsuk le. Nekem már 30 évvel ezelőtt is volt affinitásom a dologhoz, csak ember nem volt, aki tudott volna gombot varrni a kérdéseimre. De hogy folytassam saját mondandómat. Olvasgattam a témában reikiről, kapcsolatteremtő gyógyításról, beszélgettem emberekkel, stb. A reiki erejét tapasztaltam többször és a bizonyságot, hogy mit tud, azt senki nem tudja nálam megingatni. Eric Pearl KTGY-sa pedig a gyengém. Nagyon-nagyon-nagyon közel áll(na) hozzám. Aztán keveredik hozzá a Vonzás Törvénye, még az angyalkártyák is megtalálnak.
  Hozzá teszem, én elég kritikus ember vagyok, sőt bizonyos értelemben bizalmatlan. A "majd ha tapasztalom, látom, stb." a megközelítésem. Más lelkesedésének nem ülök fel.
  Szívesen beszélgetnék pl. ilyen dolgokról, amiket felsoroltam.
  Pamutcica, lécci legyél puha, könnyed, kedves és ne hagyd el a topikod! :)
   
 12. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Nekem is Eric Pearl konyve aktivalta a tenyercsakramat.Ez januar vegen tortent es azota en is igen erosen erdeklodom az energiagyogyaszat utan.
  Es azota egyre "erdekesebb" dolgok tortennek velem is.Majd egy honapja elolvastam a Matrix Energetikat Richard Bartlett-tol es az a bizonyos ket pont technikat is tudom csinalni.Bar igazabol mar tobb helyen is kerestem a "tarsaimat" hogy tapasztalatokat csereljunk.De mind hiaba nem talaltam:(
  A felesegem szegenyke mindig a probababa.A nagyobbik fiam aki most lesz 8 eves neki is tudtam aktivalni a kezeit.Amikor valami faj neki egybol csinalja maganak es elmulik neki egy par perc utan.Sot a multkor volt egy eros fejfajasom es megkertem hogy tegye a kezeit a fejem fole.El is ment a fajas parperc mulva.Nala az a jo tuti hogy nem azonosul a dologgal nem rak bele annyi egot.Ezert eleg erossen tudja adni.
  Kellemes Napot
   
 13. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  Elvira kedves,ha Szolnokon lakol,ott biztos van olyan reikis,energiagyógyász akik ezzel foglakoznak.Biztos kézből tanulhatol,ha valóban érdekel és ezzel akarsz foglalkozni.
   
 14. most

  most Állandó Tag

  ennek is van kultúrája mivel társas tevékenyséről van szó

  a fórumok a kapcsolat lehetőségéről szólnak.... megtiszteljük a másikat őt nem éreklő témát nem vegyítünk csak azért mert eszünkbe jutott
  ha vkinek közvetlen akarunk szólni...
  vagy sürgős másirányú közlendőnket nem tudjuk magunkban tartani...
  bárki moderálhatja magát ha atól tart h nem a témába való dolgot akar írni ...( csak röviden tegye...)
  ilyenkor bevett szokás: az ON szó beillesztése majd a szólás végeztével az OFF szó zárásként.. innen is van az offolás ...
  temészetesen illik hozzászólni a témához is!... ugyanaban a post ban...


  egyéb lehetőségek ...ha sejtem uj topicok- nyitok, max összefésülik... ha bizonytalan vagyok kérdezek,
  és legtöbb fórumon van kérdések és off topic is.

  viszont az idézettel válaszolók szintén offolnak ami vmiért ez itt nem számít annak
  a moderálásnak is megvan az etikája ..amit most ...érthető okoból nem részleteznék

  sajnos a kreativitás sok embernek azonos a szabad asszociácóval .. s úgy nehéz beszélgetni
   

Megosztás