ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

C

csocsike

Vendég
Istvant mi sem szoktuk zavarni, egyszer megnezte a szalantai fenykepet nagyitoval, es azota ilyeneket ir :shock:
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Elszabadult a pokol, a szellemek stb. Nálad a versvállogatásaidat szoktam elolvasni, sőt az anyosom annyira rákattant a gyűjtésedre, hogy lemezen el is vitte, amiket itt leirtál. amugy szintén imádom őket, müvészettörténetetre felvételiztem. Hogy miért nem mentem(felvettek) az másik történet, ugyhogy hajrá fiúk!
 
C

csocsike

Vendég
Ti szegenyek, hat nincs nektek jobb dolgotok mint az en irasaimat , gyujtesemet olvasgatni? Szolok a Lavorosnak egy ket pakolas es mindjart jobban leszel. Udvozlom a kedves anyost :D
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Okos ötlet ! :lol: Az anyós kap egy CD-t Csöcsike versválogatásaival és két hétig a szinét sem látod :twisted:
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
nincs olyan szerencsém, nem bírná ki hogy addig nem jön, itt van a baby unoka. Különben Ő a kivétel aki erősiti a szabályt, tényleg jó fej. A versekeért közösen rajongunk. Ja meg a fiáért is. :wink:
 
C

csocsike

Vendég
A verseket en is szeretem, a fiaval szemben viszont fentartasaim vannak :shock:
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Fiatal. 51 éves, ugyanis a pici fia jóval fiatalabb nálam. Egyszer én is járhatok jól. Szerintem... nem tudom végülis izlése válogatja, jókat lehet vele röhögni, meg dumálni, és minden marhaságban benne van.
De neked már 2 feleséged is van, nem? Halmozzuk az élvezeteket?
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát hogy van a rendes ( jaj! remélem még van!)+ tegnap arról volt szó, hogy itt valamelyik lány, azthiszem a Judith az itteni felesége. ( erre határozottan emlékszem. Ezt tudom, esküszöm tisztelt bíróság semmi mást nem tudok elmondani az ügyről.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
A Judith az nem, mert neki fontosabb a kutyája, meg van egy Péter nevű férje, meg macskája és soha nem venném el feleségül, mert Csöcsike háza és a Viagra vízesés közötti 10 perces utat eltévesztette és másfél órát gyalogolt. :twisted:
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
De én emlékszem, hogy tegnap azt írtad, hogy hagyja békén azt hiszem a maci a nődet, feleségedet. Tudom, hogy olvastam, csak nem találom. Mindenesetre nem akartam kavarni. Bocs..
 
Oldal tetejére