ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A szeretet szabadon bocsátása: a szív válaszai

A globális feltétel nélküli szeretet kioldásához a kulcs az USA-ban élők kezében van most, és hogy valóban be tudnak-e lépni a szívükbe és meg tudják-e érteni, hogy mit jelentenek ezek a kihívások és változások.
Ha most ezt véghez tudjátok vinni, akkor az átalakulás globális szinten gyors és óriási lesz. Ez a ti kezetekben van, az USA-ban élők kezében, a bolygó spirituális vezetőinek a kezében. És hasonlóképpen, a bolygón élő minden egyes ember kezében, aki szeretetét és támogatását küldi a tragédiának és szükségnek ebben az időszakában. Mivel ami a szívetekben van egyénileg, az nyilvánvalóvá fog válni. Tudjuk, hogy készen álltok arra, hogy a szívetekbe lépjetek, és kifejezzétek a feltétel nélküli szeretet és elfogadás valódi jelentését az Egy Emberi Család tagjaiként.


vége a közlésnek!

Megjegyzés: erröl a témáról érdemes az ezoterika topicban a Kegyelem Törvényvilága anyagom átolvasni, mert eléggé fontosnak látom a mai életünkhöz... persze csak annak akinek van "füle" hozzá :D
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Usa-ban nagyon sok ember ad, adakozik, jotekonykodik. Rengeteg szervezet mukodik az emberek adomanyaibol.
de maga a kormany is rengeteg tesz es tett a fejlodes a felzarkozas a szegenyebb orszagokert.
Mit kene tenni? mit tesz mas orszag? nem igazan ertem mi mulik usan.
kulcs az USA-ban élők kezében van most
:shock:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Ennek a közlésnek szerintem az a lényege, hogy fontos most, hogy az USA-ban élö emberek közelebb kerüljenek egymáshoz a szívükben.

Erröl különben volt egy nagy cikk is amikor metörtént a szeptemberi merénylet annak idején, hogy az emberek , családok újra közelebb kerültek egymáshoz, az utcán elkezdtek egymással beszélgetni, megteltek a temlpmok stb......

Azért szembetünö volt, hogy Erdélyben - ahol ugyanokkor volt az árvizi katasztrófa - nem kezdték el az emberek egymást gyilkolni, nöket megeröszakolni, rabolni stb....

Tehát a közlésben valami ilyesmi lehetett kihangsúlyozva szerintem, mert én is csak most olvastam el amikor feltettem a topicra!
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Sehogy sem lehet a kettot osszehasonlitani. A meretek meg egy azviz es hurrikan kozott, par ezres falu es egy par millios varos kozott.
Az igaz a bajban osszetartanak az emberek, de mikor panik van akkor elszabadul a pokol.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Szeptemberi energiák – 2005„Ti vagytok a híd" – Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével


Drága Fénymunkások, egy igen erőteljes energia hullámain lovagoltok ebben az időszakban. A Szíriusz csillagkapu augusztusi megnyílása óta a Föld rácsrendszerein óriási mennyiségű energia áramlik át. Sokan küzdöttetek azzal, hogy megtartsátok az egyensúlyotokat, ahogy ezek az erőteljes átalakító energiák végigsöpörtek az életeteken sok változást hozva.

Tudnotok kell, hogy ez az energia nem fog szétoszlani, hanem folytatódik felépülése, és egyre intenzívebbé válik a szeptember 22-i napéjegyenlőség és a december 21-i napforduló között. A bolygó igazodik a tudatosság nagy ugrásához, amit „tömeges felébredésnek" nevezhetnénk. Ez nagy valószínűség szerint 2006. első négy hónapjában fog bekövetkezni.

2005. decemberében, a napforduló idején, a Plútó 2 fokra lesz a Nagy Központi Naptól, a Nyilasban. 2006. januárjától májusig egybe fog esni a Galaktikus Központtal a Földre vonatkozólag. A Nyilasban tartózkodó Plútó a „motor", ami az átalakulási és a felemelkedési folyamatot hajtja a Földön. Ez azt jelenti, hogy az önmagukban is erőteljes energiákat, melyek a Nagy Központi Napból vagy Galaktikus Központból áramlanak a Földre, felerősíti a Plútó átalakító energiája, mielőtt elérnék a Földet.
A Föld Ember Gyermekei közül sokan fel fognak ébredni a 2005-ös év szeptemberétől decemberéig tartó periódusban, majd ismét újabbak 2006. első negyedében. Valóban sok munka vár rátok, Fénymunkásokra. Erre lettetek „kiképezve", és erre készültetek elő, hogy eljátsszátok „Híd" szerepeteket a Régi és az Új Valóság között, hogy sokan át tudjanak kelni az Új Földre. Tudjuk, hogy érzitek szívetekben és lelketekben, hogy eljött az időtök, és hogy készen álltok arra, hogy szolgálatot nyújtsatok ebben a Nagy Változásban.

folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Egyensúlyotok megőrzése

Lényeges, hogy erre a munkára felkészülve egyensúlyban tartsátok az energiáitokat. Ahogy az új Narancs-Rózsaszín Sugár elvégzi tisztító munkáját az alsóbb csakrákban és a szív megnyitásával, sokan meg fogjátok tapasztalni az érzelmi energiatisztulás erőteljes periódusait, ami depresszióként, haragként, fizikai betegségként manifesztálódik, vmint a kimerültség és elégedetlenség, boldogtalanság általános érzéseiként, ahogy a testetek ismét megtisztul és egyensúlyba kerül.
Ez el fog múlni. Azon dolgoztok, hogy megtisztítsátok energiamezőtöket, és földeljétek és megalapozzátok saját energiáitokat, hogy meg tudjátok teremteni azt az erős energiahidat, ami sokakat fog támogatni, ahogy felébrednek és felemelkednek a Magasabb Tudatosságba. Mivel a már felébredettek feltétel nélküli szeretete és támogatása fogja elősegíteni és megkönnyíteni sok újabb ember felébredését.
Segíteni fog nektek, ha egyszerűbbé teszitek az étrendeteket, ha sok vizet isztok, hogy támogassátok a méregtelenítési folyamatot és tisztulást, ha eleget mozogtok, ha eleget vagytok szabad levegőn, és eleget pihentek. Erősítsétek meg a testeteket, hogy képesek legyetek jobban megtartani ezeket az erőteljes energiákat, ahogy magatokra vállaltátok ezt a feladatot ebben az időszakban.


folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A napéjegyenlőség és a holdciklusok

Az újhold szeptember 3-án lesz, a Szűzben, a telihold pedig szeptember 18-án a Szűzben/Halakban. A föld- és vízenergiáknak ez a kombinációja segíteni fog titeket abban, hogy integráljátok a spirituális és a materiális energiákat, ahogy beléptek a napéjegyenlőség ciklusába.
A napéjegyenlőség idején változnak az évszakok, nyárból őszbe/télbe az északi féltekén, télből tavaszba/nyárba a déli féltekén. Ez a Változás és Továbblépés olyan pillanata a Föld saját ciklusában, ami felgyorsítja a változásokat saját személyes létciklusotokban is.
A felemelkedési folyamatban a napéjegyenlőség a régi energiák elengedését, vmint a felemelkedés és megvilágosodás új energiáinak integrálását fogja jelezni, az új energiákét, melyek augusztusban léptek be a Szíriusz kapun keresztül. A napéjegyenlőség és a napforduló közötti időszak lesz az első „Új Föld" ciklus, amikor azok, akik már beléptek a Magasabb Tudatosságba, segíteni fognak másoknak, hogy átkeljenek a magasabb dimenziós létezésbe vezető képletes hídon.
Szeptember 22. így egy csodálatos alkalmat nyújt arra, hogy rituálék keretében elengedjétek a régi energiákat és integráljátok a Szeretet, a Harmónia és a Béke Új Földön jelenlevő energiáit.

Az öröm és a boldogság szerepe az új energiákban
Kedveseink, sokan nehéznek találjátok ezeknek az energiáknak a megtapasztalását, mert küzdötök azzal, hogy egyensúlyban maradjatok. Sokan sok egyéb létidőből származó félelmet és negativitást is elengedtek, és úgy érzitek, mintha sosem jutnátok túl a küzdelmeken, a kényelmetlenségeken és a folyamattal együtt járó magányosságon. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezen energiák integrálásának és az egyensúly megőrzésének az a legegyszerűbb módja, ha felkutatjátok az örömötöket, tökéletesen bízva abban, hogy ez a tiétek lesz.
A felemelkedési sugarak, különösen a Narancs-Rózsaszín Sugár és az Arany Sugár, olyan sugarak, melyek elősegítik az örömöt, a feltétel nélküli szeretetet és a boldogságot. Minél aktívabban keresitek az örömöt pozitív élmények és várakozások által, annál inkább képesek lesztek megnyílni a felemelkedés örömének.
És ahogy ez az öröm belép a lényetekbe, továbbléptek a boldogság állapota felé, ami természetes állapototok a Felemelkedett Földön. Ám az átkelésnek és a felemelkedésnek ezen a pontján, ahogy a Régi és az Új között álltok, még összpontosítást és szándékot kíván az, hogy kifejezzétek és integráljátok a felemelkedési sugarak által képviselt örömöt.
Az örömöt megtaláljátok, ha kifejezitek Kreatív/Teremtő és Isteni Lényegeteket, és ha megosztjátok a szeretetet, a meghittséget és a támogatást lélekcsaládotokkal. És végső soron, a bolygón mindenki egy családhoz tartozik. Egy Földként és Egy Családként emelkedtek fel, és a ti örömötök most az, hogy segítetek másoknak átkelni az Új Földnek nevezett Új Valóságba vezető hídon.
A ti örömötök és kiváltságotok, hogy szeretetetek, támogatásotok és a felemelkedési folyamatban végzett szolgálatotok által ez a híd legyetek!



vége a közlésnek.... de folyt.köv... a gabonakörök témájával!
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Az eseményeket az idő rendezte és terelte egymáshoz. Több kornak kellett
eltelnie az utolsó háborúktól számítva, mire a bolygóra vezető energiakapuk
ismét megnyíltak, hogy beléphessen a fény. Most jött el az idő. A fény most
készül ismét eljönni a bolygóra, és napról napra egyre több lesz belőle. Az
energiának meg kell telepednie a bolygón, hogy behatolhasson a tudatotokba.

Információ áramlik be hullámok formájában, geometriai jeleket rajzolva a
Földre. Nem az történik, hogy leereszkedik egy űrhajó és az éjszaka leple
alatt gabonaköröket rajzol, majd elrepül. Igaz, hogy néhány kör leszálló
hajók nyomán alakult ki, de az információ bármilyen alakban álcázhatja
magát. Leggyakrabban hullám formájában érkezik. Eljön az idő, amikor
valóságos fényhullám söpör végig a Földön.

Az információ nem önthető szavakba, nem írható le, mert frekvencia, amely
időnként geometriai alakzatok formájában jelenik meg. Pitagorasz már kezdte
érteni ezt, de a többiek nem fogták fel a geometriát. A geometria fejlett
értelem, tapasztalatok gyűjteménye, amely hatalmas mennyiségű információt
továbbít. A bolygón megjelenő gabonaköröket valójában az emberi halláson
túli hangok segítségével helyezték el, hogy megtelepítsék ezeket a nyelvi
alakzatokat. Eleinte ezek az alakzatok igen gyakran kör formájúak. Később
háromszögek lesznek belőlük, vonalak, és mindenféle más alakzat.

Angliában és Európában jelent meg a legtöbb gabonakör, de felbukkannak az
egykori Szovjetunió területén és Dél-Amerikában is. Találtak néhányat az
Egyesült Államokban, bár néhány ember úgy tesz, mintha azok nem is lennének
ott. Azt hallottuk, hogy az új rádióadók némelyike megint műsorra akarja
tűzni a gabonakörök kérdését. Majd meglátjuk, hogy akik el akarják hallgatni
ezt a jelenséget, mennyire tudják tettetni, hogy nem tudnak róluk. Nagyon
érdekesnek ígérkezik a dolog.

folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A geometriai formák olyanok, mint a hieroglifák. A bolygón a kőbe vésett
hieroglifák és rajzok az információátadás hasonló eszközei. Más szavakkal:
ha valaki el akarná olvasni a hieroglifákat, azok mondanának valamit. Ha
valaki képes lenne felidézni a papok titkos nyelvét, a hieroglifák egészen
más történetet mondanának el neki. És ha valaki képes rá, hogy megértse a
teremtő istenek nyelvét, megint egy egészen más történetet hallana.

A Föld felszínére rajzolt körök és alakzatok célja, hogy segítsenek
nektek megtartani és kezelni saját frekvenciátokat, és hogy bátran éljetek a
fényetekkel. Nagyon kifinomult módon tárják az emberek elé a frekvenciában
tárolt információt, eddig még senki nem tudta megfejteni őket. A jelek mind
kapcsolatban állnak egymással. Ha az összes jel egyszerre megjelenne egy
farmer földjén, ott azonnal történne valami. Az űrből továbbították őket
egyik kontinenstől a másikig. Frekvenciasávot vonnak a bolygó köré, amely
aktiválja a Föld térhálórendszerét. Segítenek, hogy a megszerzett tudás
birtokában ne érezzétek magatokat annyira furcsán, és a
frekvenciaváltozásokat sokkal könnyebben viseljétek el.

Ez csak egy kis része annak, amit a gabonakörök tesznek. Hihetetlenül
érdekesek. Sokat közülük az Ősmesterek terveztek és szerkesztettek, ahogyan
néhányan emlegetik őket. Nagyon sok humor is rejlik bennük. Tudnotok kell,
hogy néhány, a fejlődés magas szintjére érkező lény hatalmas humorérzékkel
rendelkezik. Mindenben megtalálják a humort.



folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A geometria formák és alakzatok az információ hordozói.
Frekvenciahullámok, amelyek modulálhatók és változtathatók. A Földre érkező
formák olyanok, mint az energiakapuk vagy energiavésetek. Információt
hordoznak, és úgy alakították őket, hogy végül egyesüljenek, és ezáltal az
információ térhálózatát vonják a bolygó köré. Ennek a térhálórendszernek a
frekvenciáját használhatja majd az emberiség a fejlődéshez.

Nincs még a bolygón a teljes nyelv. A vésetek úgy érkeznek a Földre,
ahogy a tudat megteszi a fejlődéshez szükséges lépéseket. Olyan területeken
jelennek meg, amelyek örvényközpontok, hiszen most is ezeken keresztül
érkeznek. A több milliárd év alatt, amióta a Föld a pályáján kering, ezeket
a centrumokat betemették, eltemették. Néhány központ még alszik, de sok
közülük már ébredezik, mert a bolygó köré helyezett pecsétet már feltörték.

A gabonakörök a tudatosság fenomenológiai kifejeződései. A valóságotokba
érkezve megmutatják, hogy az észérvekkel élő agy nem képes minden adatot
kezelni, bármennyire is szeretné. Azért történnek ezek az események, hogy
találkozzanak az emberi faj tudatának kódjaival. Amikor nem lehet
megmagyarázni a valóságot, kinyílnak bizonyos fülkék a tudatban. A
gabonakörök a logikus agy felfogóképességét messze meghaladják. Ezek az
események a valóságról alkotott általános nézet kiterjesztését
szorgalmazzák, mert a korábban kialakított valóság nem képes valószínűsíteni
az efféle történéseket. Olyanok, mint az indítószerkezet. Arra kényszerítik
a tudatot, hogy túllépjen saját határain.

A gabonakörök kialakulásának rengeteg oka van. Elsősorban az a céljuk,
hogy elmozdítsák a valóságot, rávegyenek benneteket arra, hogy gondolkodás
helyett érezzetek. A gabonaköröket felfedezők többsége a jelenség
megértéséhez az eszét használja, nem az érzéseit. Angliát azért árasztották
el a gabonakörök, mert az angolok tudatossága általában rendkívül
logikaorientált. Nagy-Britannia földje ugyanakkor tele van megalitikus
spirálokkal és kőalakzatokkal, amelyek az ott lakók intuitív képességeinek
magukért beszélő jelei.


folyt.köv..... :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A jelenségben nincs logika. Arra kényszerít egy logikára építő
társadalmat, hogy elfogadjon valamit, aminek semmi értelme. Ráadásul mindezt
hallatlanul játékos és nyilvánvaló módon teszi, anélkül, hogy bárkinek
fenyegetné a valóságról kialakított nézetét. Ha mindenhol hajók szállnának
le, az emberek pánikba esnének. De igazából senki nem izgatja fel magát
akkor, ha a gabona koncentrikus körökben elterül úgy, hogy meg sem törik, el
sem pusztul. Látod már, miképp játszik veletek az energia? Meg kell tenni
bizonyos dolgokat azért, hogy lássátok és megértsétek őket anélkül, hogy az
áramköreitek túlterhelődnének.

A nyelv a bolygón történet formájában terjed majd el - az információ
véseteként, amely a benne rejlő frekvenciával segít megtartani saját
frekvenciátokat. Amikor már tudatra ébredtek, mások könnyen megértenek és
felismernek majd benneteket. Léteznek olyan eszközök, amelyek segítségével
figyelemmel lehet kísérni a tudat fejlődését és szintjeit, tehát állandóan
figyelnek benneteket. Amint a tudat elér egy bizonyos szintet, segítség
érkezik odaátról, hogy új birodalmakat teremtsetek annak a frekvenciának.

Képzeld el, hogy nyitsz egy éttermet, amely nagyon sikeres lesz! Vezeted,
fenntartod, és igazán jó ételt szolgálsz fel a vendégeidnek. Aztán jön
valaki, aki azt mondja: - Mi a helyzet a jogokkal? Hadd ismerjék meg az
éttermet mindenhol. Ezek a geometriai formák a frekvencia felhasználási
engedélyei, segítenek elterjeszteni és fenntartani azt az egész bolygón. A
tudás új szintjére emelnek."

forrás: /Barbara Marciniak: A Plejádok tanításai/

folyt.köv...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
GABONAÁBRÁK ÉS IDÕFIZIKA

Szemtanúk beszámolói szerint a gabonatáblákban idõnként felbukkanó geometriai ábrák szinte egyetlen pillanat alatt jönnek létre. Ennek módja a következõ.: Valahonnan 3-4 darab, futball labda nagyságú, színesen fénylõ, vakító gömb repül a helyszínre nagy sebességgel, egyetlen laza csoportban. Tesznek egy kört a gabona fölött (mintha intelligensen felmérnék a terepet), majd vakuszerû villanással, nagy durranás kiséretében felrobbannak és eltûnnek. Az ábra pedig azonnal ott van, mintha "ráfényképezték" volna a búzatáblára. Ez nem csak éjszaka, hanem fényes nappal is elõfordul. Az ábrák mérete elérheti a 40-50 métert is, elképesztõen pontosak és különféle matematikai jellegû üzeneteket tartalmaznak. Egyértelmû, hogy akik csinálják õket, így próbálnak valamit elmondani az emberiségnek.

Egy igazi gabonaábráról fontos tudnunk, hogy gyakorlatilag hamisíthatatlan, sõt leutánozhatatlan. Nem csak a milliméteres pontossága miatt, hanem mert sehol nincsenek benne, körülötte semmilyen nyomok (sem emberi, sem állati, sem egyéb bemélyedések a talajon). Elõfordul, hogy az egyes gabonaszálak hármassával össze vannak fonva, pl. egy 30 méter átmérõjû körben, és úgy vannak a földre hajlítva, anélkül, hogy a növények szára eltört volna. Természetesen egyetlen mag sem szóródik ki ilyenkor a kalászból. De találtak már olyan ábrát is, ahol a szálak nem a földön fekszenek, hanem kb. 15 centivel fölötte hajoltak meg, ami kizárja a taposás lehetõségét.

folyt.köv..... :K:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Volt olyan kör, amiben minden szál búza egyenesen állt, csak éppen pirosra színezõdve. Ráadásul a kör szélén egyik pillanatról a másikra vagy 30 centivel hosszabb, magasabb lett a búza, míg középen ugyanennyivel alacsonyabb, és az egész kör egy befelé lejtõ, szabályos tálat formázott felülnézetbõl. Láthatóan nem mechanikai nyújtásnak és zsugorításnak lett kitéve a növényzet, illetve nem festették be szorgos kezek a szálakat egyesével, hibátlan pontossággal. Inkább valamiféle teremtõ technikára, tértechnológiára gyanakodhatunk, amit az idegenek rutinszerûen alkalmaznak, jelezvén tudásbeli és technológiai szintjüket a számunkra.

Az igazi gabonaábra oly módon is megkülönböztethetõ a többnyire igen silány minõségû hamisítványoktól, hogy a területén minden elektronikus szerkezet azonnal felmondja a szolgálatot. A kvarcórák leállnak, az elemes fényképezõgépek, videókamerák, mûszerek bedöglenek, de csak amig ki nem viszik õket a körbõl. Utána újra mûködni kezdenek. A körön belül tehát csak mechanikus szerkezetekkel lehet dolgozni. További érdekesség, hogy nagyon enyhe, de a háttérsugárzásnál azért intenzívebb radioaktivitás is mérhetõ, még hetekkel késõbb is a kör közepén.

Akik csinálják ezeket az ábrákat, képi üzeneteket a számunkra, láthatóan ismerik a teremtés titkait, értik a világegyetem mûködésének alapelveit. Számos ábra jól felismerhetõen idõfizikai jellegû, vagyis az idõ és a teremtés geometriai szerkezetét reprezentálja.

vége a gabonakör irásnak.. :K:
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Valahogy en ugy kepzelem el hogy ha mar fejletteb vilag akar uzeni akkor szamomra megdobbento hogy ennyire futja csak. :(
Hamar fejletebbek mint mi vagyunk.
 
Oldal tetejére