ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Az Ember Angyal állandóan tudatában van angyali jellemzőinek, hatalmának és teremtő erejének. Nincs ideje és szüksége a félelemre és áldozat drámákra. Az idejét inkább azzal tölti, hogy megteremtse azt a valóságot, melyben boldog és elégedett.
Sok indigó és Kristály gyermek a tudatosságnak már majdnem ezen a szintjén van, vagy esetleg már el is érte azt. Mint ahogy sok Indigó-Kristály felnőtt is, akik keresztülmentek az átalakulási folyamaton. Ők azok az új létezők, akik jogot formálnak mind emberi, mind angyali örökségükre, és akik megteremtik az Új Földet.
Nagyon fontos itt megemlíteni, hogy azok, akik az átváltozás során felismerték angyali énjüket, tudatában legyenek annak is, milyen fontos embernek lenni, és jól megalapozottnak és földeltnek lenni a materiális dimenziókban vagy síkon is. Az átalakulási folyamat lényege, hogy a "Mennyországot" a "Földre" hozzuk, nem pedig az, hogy belesodródjunk valami földeletlen paradicsomi állapotba.

Az Ember Angyalokra munka vár. Az ő feladatuk, hogy megteremtsék az Új Földet, ami a Mennyországot a Földre hozza. És mivel a "menny" nem valamiféle hely, hanem sokkal inkább a tudatosság egy állapota, az Ember Angyaloknak dolgozni kell azon, hogy a tudatosság magasabb dimenzióit a földi síkra hozzák. Ha ezt véghezviszik, akkor megszületik egy olyan planetáris kultúra, amely minden létezőt az Isteni Lényeg manifesztációjaként fog tisztelni. Ez a kultúra vissza fogja tükrözni a létezők iránt érzett tiszteletét békéje, harmóniája és kreativitása által.

folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A multidimenzionalitás természete

Egészen a legutóbbi időkig a Földre születő emberek harmadik dimenziós létezőkként születtek. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben a materiális síkon vagy birodalomban tartózkodtak, tudatuk "be volt zárva" a harmadik dimenzióba. Az első három csakrájuk szintjén működtek, a materiális, az érzelmi és a mentális csakra szintjén. A spiritualitást valami külső dolognak tekintették, aminek nincs köze a mindennapi élethez.
A harmadik dimenziós létező elkülönült, egyedi individuumként tekint magára. Nem igazán érzékeli a tudat egységét, ez már a magasabb dimenziós tudatosság jellemzője. Az elkülönültség érzése miatt az emberek egy olyan társadalmat hoztak létre, ami alig van tudatában a létezők és a cselekedetek közötti kapcsolatnak. A tudatosság ezen hiánya miatt az emberek egy szenvedéssel és fájdalommal teli bolygót teremtettek, ahol az egyének nem érzik szükségét annak, hogy felelősséget vállaljanak gondolataikért, érzéseikért és tetteikért. A források véges volta miatt érzett túlélési félelem kapzsisághoz és egyensúlytalanságokhoz vezetett, amire megoldást kell találni, hogy egy stabil planetáris otthont teremtsünk minden ember számára.
Az Indigó gyermekek a multidimenzionális tudatossághoz való hozzáféréssel érkeztek a bolygóra. Harmadik dimenziós testbe születtek, tudatuk azonban a negyedik dimenzióban volt, és képes volt elérni az ötödik dimenziót. Amikor az Indigó tudatosság ezen "hulláma" megérkezett az 1970-es évek elején, megnyílt a lehetőség az emberiség és a bolygó számára, hogy áttérjenek a negyedik dimenzióba.

A tudatosság negyedik dimenziós szintjén az emberek ráébrednek az Egy Egyetemes Törvényére, másképp az "Egység Tudatosságra". Ezen Törvény szerint mind Egyek vagyunk, mind összeköttetésben állunk, és ami bármilyen hatással van közülünk egyre, az mindannyiunkra hatással van. Az Indigó gyermekek magukban hordozzák ezt a tudatosságot. Ez vezeti őket, hogy kiálljanak és küzdjenek olyan ügyekért, amik meg fogják gyógyítani a Földet, és megállítják az emberiséget abban, hogy tovább pusztítsák és szennyezzék környezetüket, és ártsanak más embereknek.
Az Indigók tisztelik minden egyes ember adottságait és képességeit, ám nem gondolják, hogy az adottságai bárkit is más fölé emelnének. Az ego játékainak és az önteltségnek nincs igazán helye az Indigók életében.
Ha az Indigó tudatosság tovább nyit az ötödik dimenzió felé, és eléri azt, akkor tudatára ébred teremtő hatalmának. Az ötödik dimenziós tudatosság élvezi a teremtést. A mai Föld összes vallási hitrendszere és gazdasági rendszere ötödik dimenziós gondolatformák teremtményei, amiket mi tartunk a helyükön azáltal, hogy folyamatosan energiát adunk nekik. Így egy ötödik dimenziós rácsot alkotnak a Föld körül. A legtöbb alacsonyabb dimenziós létező abszolút nincs tudatában annak, hogy gondolataikat és viselkedési mintáikat az ezen a szinten levő gondolatformák irányítják.


folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Ha az Indigó tudatosság eléri ezt a szintet, akkor gyakran elvet minden hiedelemrendszert és a szabadság tudatát, hogy új, alternatív gondolkodási és létezési formákat teremtsen. Az Indigó személy gyakorolja bolygói küldetését, hogy új gondolkodási és létezési formákat teremtsen és hozzon a Földre. Ám a tudatosságnak ezen a fokán még mindig jelen vannak a dualitás "jó" és "rossz" megjelölései, ami meghatározza, milyen típusú rendszer lenne legjobb a Föld számára. A tudatosság következő lépése a dualitás mögé húzódás, egy olyan birodalomba, ahol a személy mindenkit a nagyobb jó részének tekint, és ahol megérti, hogy mindenki a nagyobb egész javát szolgálja.

Ez a fejlettségi szint a hatodik dimenziós tudatosság, a Krisztusi Gyermek vagy Varázsgyermek birodalma. Minden Kristály gyermek ezzel a tudatossággal rendelkezik. Azonnali hozzáférésük van önmaguk mágikus és spirituális jellemzőihez, a képzeletet és a teremtést fantasztikus és örömteli módokon képesek egyesíteni. Ha saját eszközeikre hagyatkozhatnának, akkor azonnal egy varázslatos bolygót teremtenének. Ám még meg kell birkózniuk a széleskörű harmadik dimenziós tudatossággal, és küzdenek azokkal a mintákkal és viselkedési formákkal, melyeket itt találnak.

Ha egy Indigó felnőtt tudatossága keresztülmegy az átalakulási folyamaton, hogy elérje a Kristály tudatossági állapotot, akkor belép a hatodik dimenziós tudatosságba, megjelennek benne a Krisztusi Tudatosság magjai. Újjászületnek tudatukban, Krisztusi vagy Varázsgyermekként. Felismerik az élet játékosságát, és a Szellem játékát a bolygón élő emberi lényeken keresztül. Ekkor képesek minden életre varázslatosként és megszenteltként tekinteni, ahol minden életet a szellem munkája irányít, és ez a munka emeli fel létezésüket. Ezen a ponton a létező megérti a nagyobb evolúciós hullámnak való átadás elveit, miközben személyes szinten még mindig gyakorolja teremtő jogait.

Ha a Kristály tudatosság eleget tartózkodott ezen a szinten, továbbléphet a hetedik dimenzió szintjére, ahol a tudatosság ráébred a létező spirituális küldetésének természetére. A Kristály vagy Krisztusi felnőtt ezen a szinten kész felvállalni egy planetáris küldetést, hogy a magasabb dimenziós tudatosság hordozója legyen mások számára. Munkájának része lehet, hogy tanítson és gyógyítson nagyobb keretek között, vagy egyszerűen csak auramezőjében hordozza az energiát, hogy mások számára is hozzáférhetőek legyenek a magasabb rezgések, ahogy haladnak saját felemelkedésük útján.

A Kristály gyermek és felnőtt előtt nyitva áll a lehetőség, hogy teljesen megnyíljon a kilencedik szintig vagy más néven a Teljes Krisztusi Tudatosság szintjének. Ez magában foglalja a nyolcadik vagy archetipikus szintet, ahol a létezőnek teljes hatalma van földi életeinek "történetei" felett, és a kilencedik szintet, ahol a létező teljes felelősséget vállal a Bolygó gondnokságáért.

Nyitva áll a lehetőség a létező előtt, hogy folytassa útját a tizedik szintig, ahol a létező számára hozzáférhetővé válnak Csillagrendszerbeli kötelezettségei. Ezt követi a tizenegyedik szint, ahol elérhető a tudatosság galaktikus szintje, végül a tizenkettedik szint következik, ahol az Egyetemes Tudatosság Arany Sugara "Teljes Egyetemes Létezővé" avatja fel a létezőt. A tizenharmadik szint a Mester szintet képviseli, aki belép az Isteni Misztériumba az Isteni Teremtő Lényeg teljesen tudatos szikrájaként.

folyt.köv.....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Evolúciós ugrás

Ahogy a fentiekből kitűnik, az Indigó-kristály kaland hatalmas evolúciós ugrást jelent az emberi faj számára. Kezdetben ez hatalmas ugrás a tudatosságban, ami visszatükröződik az egyén auraszíneiben, illetve abban, hogy hozzáfér a tudatosság multidimenzionális rétegeihez.
Ám ami a finom vagy spirituális testekben megjelenik, annak előbb-utóbb manifesztálódnia kell az egyének fizikai vagy földi síkon létező testében is. Majd végül magának a Bolygónak a fizikai testében is. Az Indigó és Kristály gyermekek és felnőttek lényeges és erőteljes részei az evolúciós ugrásnak, ami egy új Aranykorba vezet minket.
A tudatosság magasabb szintjei, minden létező összeköttetése, valamint a teremtő és a képességek kibontakoztatását elősegítő élet iránti vágy fog jellemezni hamarosan minden embert a Föld Bolygón.


Vége!

Elmentem két hétre nyaralni, utána folytatom! :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Az Indigó serdülők és tizenévesek:
az egzisztenciális krízis, és hatása a családra





Második üzenet: "Az Indigó serdülők és tizenévesek: az egzisztenciális krízis, és hatása a családra" - Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

Tizennyolc éves fiamat bipolárisként (mániás depresszió) diagnosztizálták, bár jelenleg elutasítja az orvosokat. Majdnem minden nap iszik és füvezik. Tegnap este az 500 fokos sütőben hagyott egy pizzát 5 órán keresztül, és arra ébredtünk, hogy fuldoklunk a füsttől. Ő a kanapén feküdt beájulva, gondolom, az ivástól. A másik fiam kelt fel és oltotta el a tüzet, még épp időben. Rendszeresen veszélybe sodorja a család többi tagját kriminális tetteivel. Több szakember is azt javasolta, hogy kérjük meg, hogy költözzön el otthonról. Véleményem szerint az még rosszabb lenne neki. De talán nem. Mit gondolsz? Úgy érzem, nem tudok segíteni neki. Mindent megpróbáltunk, amit csak tudtunk, és sok...

Kedveseink, ez egy kétrészes közvetítés első része, melyben egy olyan témával és problémával foglalkozunk, mely sok Indigó serdülőt érint. A közvetítésnek az Indigók "egzisztenciális krízise" címet adtuk, mivel ez a létezés krízise, melyet sok Indigó megtapasztal tizenéves kora közepétől a végéig.
15-16 éves kor környékén gyakran előfordul, hogy a fiatal Indigó felnőtt depressziós lesz, vagy neurotikus viselkedést produkál, és destruktív vagy önpusztító mintákat kezd követni. Néha ezeket a mintákat befelé fordítja, ám gyakran egyaránt kifelé is irányul. Ebben az esetben a destruktív energiákat a család többi tagja is érzi és tapasztalja, és a család békéje és stabilitása összetörik. Szélsőséges esetben az Indigó a destruktív mintákat a nagyobb közösségekbe is beviszi, és "problémaforrássá" válik.
Mi, a közvetítők és a spirituális segítségnyújtással foglalkozók, oly sok szülővel találkozunk, akik mély aggódást éreznek, mert nem tudják, mit kezdjenek a destruktív viselkedéssel. Ezek a minták magukban foglalhatják a depressziót, a mentális zavarokat, a droghasználatot, az antiszociális viselkedést, a lázadást, sőt az erőszakot is. Sok gyengéd és szerető szülő teszi fel a kérdést: "Miért történt ez?" és "Mit csináltunk rosszul?". Reméljük, választ tudunk adni pár kérdésetekre, és tudunk adni pár vezérfonalat, hogy hogyan kezeljétek ezeket a szituációkat.


folyt.köv.....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Az Indigó lélek és az egzisztenciális krízis

Elsőként, szülőkként meg kell értenetek a fiatal Indigó tinédzser lelkét. Ők fejlett létezők, és a lelkük valószínűleg magasabb vibrációs szinten rezeg, emiatt közelebb van Istenhez/a Forráshoz, mint a tiétek. Emiatt van bennünk egy belső érzékelés vagy tudás, ami tudja, ha valami nem jó nekik, vagy nem működik számukra. Lehet, hogy ezt nem képesek tökéletesen kifejezni, ám a tudás ott van.

Ez különösen akkor tör elő, ha szembesülnek a szabályokkal, előírásokkal, és az élet egy olyan módjával, amit a társadalom meghatároz. Az Indigó lélek lázad a bezártság és a fékező erők ellen. Keresi önnön lényegének a kifejezését isteni szikraként, a szabadságban és az örömben. Ám amit kap, az gyakran egy fojtogató és unalmas rendszer, amit "iskolának" hívnak, ami arra törekszik, hogy elfojtson minden individualizmust, és a viselkedés és a gondolkodás hagyományos formáihoz alkalmazkodóvá nevelje őket. Ezt követi a "munka" vagy "karrier", ahol ezek a minták a túlélés formáivá kristályosodnak, ahol bizonyos tevékenységeket pénzzel jutalmaznak. Igen, az Indigó tinédzser vagy kamasz ilyennek látja az életeteket, és oktatási rendszereteket valamint a karriert.

Valóban, az Indigó kamasz és tinédzser rátok néz, a szüleitekre, valamint a közösségre, és olyan embereket lát, akik elvesztették szabadságukat és szenvedélyüket, akik rutinszerű és izgalomtól mentes életet élnek, ami a túlélésen alapszik a pénzkeresés által. Az Indigó azonban tudja, hogy ez NEM az, amiért ő a bolygóra érkezett.

Néhány Indigónak megvan az ereje ahhoz, hogy megtalálja saját útját a szenvedélye és egyéni kifejezése felé. Ám sokan teljesen a rendszer csapdájában érzik magukat, és nem látnak jövőt önmaguk számára. Ekkor kezdődik az egzisztenciális krízis...

Depressziósak és dühösek lesznek, és talán alkoholban és a drogokban keresnek menedéket. Néhányan elutasítják, hogy iskolába menjenek vagy munkát keressenek. Egyre általánosabb az Indigók között, hogy csak otthon ülnek. Néhány esetben ez a társadalomból való kivonulás különféle szerek használatával és lázadással párosul, ami nagyon boldogtalan otthoni légkört teremt minden érintett számára.


folyt.köv.....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A szituáció kezelése: őszinteség és az én visszatükrözése

A probléma megoldásának első lépése annak az elismerése, hogy ez nem csupán egy "problémás gyerek" ügye, hanem ez egy csoportos, az egész családot érintő dolog. A nem működő mintákat követő tinédzser vagy kamasz egy olyan probléma tüneteit mutatja, ami része a családnak, mint egységnek.

A ti - felnőttek - viselkedésetek és döntéseitek a közösségben és a materiális kultúrában az okok, melyek a betegségnek és a boldogtalanságnak ezen a mély mintáit teremtették. Döntéseitek mérgezőek a gyerekre nézve, és szükség van arra, hogy ezzel szembenézzetek és elismerjétek. A döntéseitek gyakran számotokra is mérgezőek, ám ti elnyomtátok ezeket a reakciókat, hogy beilleszkedjetek és boldoguljatok. Az Indigó gyermek nem fogja az elfojtás és a szenvedély elvesztésének útját követni, ahogy azt ti tettétek, ám visszatükrözi nektek ezeket a nem működő minták követése által.
Az Indigó létező spirituális "küldetése", hogy a rosszul működő dolgok "tükréül" szolgáljon a társadalomban, hogy ezeket a mintákat valami kiegyensúlyozottabbal és egészségesebbekkel helyettesíthessétek. Hogy ez mi, majd kiderül.

Még a változások és az átalakulások periódusában vagytok, és amit a családon belül éreztek, azt egy másfajta életvitel "születési fájdalmaihoz" hasonlíthatnánk. Addig is, a gyermeked üzenete számodra a következő: "Az életformád nem működik számomra. Én képtelen vagyok így élni." Ahogyan válaszoltok erre, az meghatározhatja jövőbeni életútját.

folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Ne próbáljátok arra kényszeríteni a tinédzsert, hogy beilleszkedjen. Ez csak még több sérülést, még mélyebb traumát okoz. A krízis szituáció azért állt elő, mert a tinédzser nem tudja kommunikálni felétek szükségeit és érzéseit, és kétségbeesett.

Egyszerre van dolgotok egy kétségbeesett és sérült magas vibrációjú lélekkel, valamint egy nem működő mintákat követő és dühös tinédzserrel. A következő két lépést ajánljuk, hogy kövessétek, ha ilyen szituáció áll elő a családotokban.

folyt.köv..... :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
1. A fizikai problémák kezelése

Ha a tinédzser drogproblémákkal küzd vagy depressziós, akkor szükség van megfelelő professzionális tanácsadás és kezelés igénybevételére. Ilyenkor mélyen levő boldogtalanság és alkalmatlanságérzet van a háttérben, és szükség van a megszólításukra és a gyógyításukra.
Amikor az Indigó a krízis tüneteit produkálja, akkor nagy mennyiségű fájdalom és sérülés van jelen, amit csak megfelelő segítséggel lehet meggyógyítani. Fontos, hogy megtaláljátok a kellő segítséget. Az antidepresszánsokkal és a Ritalinnal való gyógyszerezés nem a megfelelő segítség. Lehet használni gyógyszereket, ám ezt gyógyító és szeretetteljes tanácsadás kell, hogy kísérje.

Sok esetben a családot is be kell vonni a gyógyítási folyamatba.
Kedveseink, ez a jövő társadalmának egy új megértése lesz. Hogy a család egyik tagjának a "problémája" az egész család egyensúlytalansága. Így az egész család gyógyítását és kiegyensúlyozását fogjátok keresni, nemcsak azét az egy tagét, aki az egyensúlytalanság tüneteit mutatja.

folyt.köv...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
2. Pozitív alternatívák biztosítása, a bizalom és a türelem szerepe

Szülőkként az a szerepetek, miután kezeltétek a krízis fizikai megnyilvánulásait, hogy pozitív alternatívákat kínáljatok, és hogy bízzatok és legyetek türelmesek.
A világ gyorsan változik. Az Indigók számára egyre kényelmesebbé válik. Nemsokára sok Indigónak már nem kell átmennie a krízisen, hogy eldönthesse, hogyan akarja élni az életét. Nektek, szülőknek, gondoskodóknak és tanítóknak engednetek kell, hogy meghozzák saját döntéseiket. Meg fogjátok tanulni, hogy hogyan bátorítsátok őket, hogy döntéseket hozzanak, és hogy hogyan tudjátok támogatni döntéseiket. Segíteni fogtok, hogy fejlesszék belső szenvedélyüket és a bennük élő tüzet, ha ti is felismeritek és meggyógyítjátok belső szenvedélyeteket és tüzeteket.

Ám most tanuljatok meg gyengédek lenni hozzájuk. És türelmesek. Adjátok át a családot érintő szituációt a Szellemnek és az Angyaloknak gyógyításra és kiegyensúlyozásra, és engedjétek, hogy végbemehessen a gyógyulás, hozzon bármit. Meg fogjátok tapasztalni, hogy a családban mindegyikötöknek változtatásokat kell tenni, és újra kell gondolni életeteket. És ha átadtátok gyógyításra a szituációt, akkor bízzatok benne, hogy bekövetkezik a gyógyulás.

Tanuljatok meg együtt élni az Indigó gyermeketekkel a mindennapokban, és ne a jövőjén aggódjatok. Ünnepeljétek a gyógyulását és az eredményeit, még ha ezek csekélyek is ebben az időszakban. Ünnepeljétek a lényüket - és ne állítsatok eléjük olyan követelményeket és kívánságokat, melyeket valószínűleg nem tudnak teljesíteni.
Értsétek meg, hogy ha olyan gyengédek és szeretetteljesek vagytok, amennyire ezt a szituáció engedi, akkor ők is ilyenek lesznek. Engedjétek, hogy a gyengédség, kedvesség és tisztelet része legyen kölcsönös interakcióitoknak. Ha ez az energia megteremtődik, akkor csodák történhetnek. A gyógyulás csodáját fogjátok megtapasztalni a "problémás" Indigótokban. A krízist úgy lehet meggyógyítani, ha elismeritek, hogy azért van jelen, hogy titeket is gyógyítson és tanítson. Mindaz, amit kérünk, kedveseink, az együttműködésetek, és a spirituális vezetőkbe és az angyalokba vetett bizalmatok. Itt vagyunk, hogy segítsünk!


folyt.köv...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Harmadik üzenet: "A tudatosság kiterjesztése a hatodik dimenzióba" - Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

Kedveseink, egy csodálatos ajándékról szeretnénk nektek beszélni, amivel élhettek már, mint fénymunkások. Március 5-e óta, a Paradicsom Háló létrehozása óta lehetővé vált számotokra, hogy kiterjesszétek tudatosságotokat a hatodik dimenzióba.

A Föld teljesen rögzült az ötödik dimenziós mátrixában. A bolygó készen áll arra, hogy támogassa az embereket a hatodik dimenziós tudatossággal.

Azok, akik úgy döntöttetek, hogy elfogadjátok az "emelkedést" ebben az időszakban, hogy így a Hatodik Dimenziós Emberek első hulláma legyenek, valószínűleg megtapasztaltak néhányat az alábbi tünetek közül:

Földeletlenség és talajvesztettség érzése. Ahogy a tudatosságotok tovább tágul, olyasmi érzésetek lesz újra, mint amikor megkezdtétek a felemelkedést a Magasabb Tudatosságokba.

Úgy tűnik, mintha az idő még gyorsabban telne, mint eddig. A hatodik dimenzió magasabb rezgésű frekvenciája az ötödik dimenziót "túl gyorsnak" találja, és úgy érzitek, hogy szükség van a "lelassítani" a hatodik dimenzió magasabb rezgésű állapotába. Emlékezzetek a paradoxonra, miszerint minél magasabb a vibráció vagy frekvencia, annál lassabban fejeződik ki a fizikai síkon!

Erős migrénszerű fejfájások és erős hasi fájdalmak. A hasi fájdalmakat "égő" érzés kísérheti a harmadik és negyedik csakrában, néha az ötödikben is. Ezek az újrahuzalozás tünetei, ahogy az új meridiánok megnyílnak és bekapcsolódnak az energetikai rendszerbe. A homlok csakra és a torok csakra különösen érintett, mint az ötödik és hatodik dimenziós frekvenciák csatornái. A hasi fájdalom akkor lép fel, mikor az alacsonyabb frekvenciák hozzáigazodnak a megnövekedett kundalini áramláshoz a testben, ahogy a hatodik dimenziós energiák összeköttetésbe kerülnek a test energetikai rendszerével.

Homályos látás, mintha semmit nem tudnál tisztán és élesen látni. Úgy érezheted, mintha a szemeid meggyengültek volna. Ez a homlok csakra változásának és újrahuzalozásának az eredménye.

Fájdalom a nyakban, amit nyakszirti fejfájások kísérnek. Ez ismét az ötödik és hatodik csakrák közti újrahuzalozás tünete.

A dimenzióváltás szokásos "tisztulási" tünetei: szédülés, hasmenés, ízületi fájdalmak, émelygés, tájékozódási zavarok, megszakított alvás, kimerültség. Ezek annak a tünetei, ahogy a test alkalmazkodik az új frekvenciákhoz.

Olyan érzés, mintha álomban élnél vagy léteznél. Az élet egyre "furcsábbnak" tűnik. Ez lehet a szinkronicitások és a véletlenek miatt. Vagy azért, mert ahogy egyre tudatosabbá válsz a valóság illuzórikus természete felől, már semmi sem tűnik "valóságosnak".
Az öröm és a játékosság növekedése, a kalandvágy erősödése. Elvégre a hatodik dimenzió a játéktér dimenziója!

A kreativitás és a szenvedély növekedése, ami sokféle módon nyilvánul meg, mind játékos és örömteli módokon.

Pszichikus kapcsolódás a delfinekkel, a bálnákkal, a tündérekkel és az elementálokkal... a hatodik dimenzió lakóival.

A hatodik dimenzió ajándéka, kedveseink, a pszichikus és telepatikus képességek növekedése lesz. Egyre inkább tudatában lesztek a Fény Finom Létezőinek, akik a Magasabb Dimenziós Birodalmakban lakoznak.
És tudatába kerültök annak, hogy ők is a "családotok" és "rokonaitok" a Föld bolygón.

Tehát... drága Fénymunkások... ünnepeljétek megérkezéseteket a hatodik dimenzióba. Ez a Magasabb Ártatlanság és Szeretet frekvenciája, a Paradicsom energiája, amivé az Új Föld lesz.

Fordította: Skultéty Ágnes 2005-03-21
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Első üzenet: "Gyógyulás az elemek segítségével: a föld, a levegő, a tűz és a víz segítségével" - Quan Yin Celia Fenn közvetítésével

Drága Fénymunkások, ahogy beléptek ebbe az időciklusba, felkészültök arra, hogy az Új Föld energiáit az Istennő Mátrixba vezessétek. Egy nagyon erőteljes beavatást vagy gyógyítást tapasztaltok meg ebben az időszakban. Először keresztülmentetek a Skorpió jegyébe eső áprilisi holdfogyatkozáson, ami nagyon mély elmúlt életekbeli dolgokat hozott felszínre, amivel szembe kellett néznetek és el kellett engednetek. Közvetlenül ezután, az első 5:5- ös kapun keresztül érkező 5:5 energiák aktiválásával, az elementál energiák hatalmas hullámát tapasztaljátok meg, amik a bolygó kristályrácsain keresztül áramlanak.

Ezeknek az energiáknak nagyon erős a hatása, és tisztán meg fogja mutatni, hogy életetek mely területe egyensúlyozódik ki. Az egyensúly leglényegesebb fókuszpontja most, és a június 21-i napfordulóig tartó hetekben az egyensúly a spirituális és a fizikai én között, vagy az ég és a föld között. Végül készen álltok majd arra, hogy belépjetek az Új Földre, és teljesen kifejlődött, repülni képes ember angyalokká váljatok, akik képesek megtartani a Kozmikus Egyensúlyt az ég és a föld között. Elérkeztetek egy fontos fordulóponthoz, drága fénymunkások.

Az átalakulást 1998-ban kezdtétek, és keresztülmentetek az első 7 éves cikluson. A következő 7 éves ciklus 2012 végéig tart, és eljuttat benneteket a változások és az átalakulás ezen ciklusának befejezéséhez. Észre fogjátok venni, kedveseink, hogy a június 21-i napforduló után az út könnyebbé válik, és elkezditek megteremteni/manifesztálni az álmokat és vágyakat, melyet magatokban hordoztatok az első 7 éves periódusban. A spirituális fénymunkátok fókuszpontja az első ciklusban az volt, hogy aktiváljátok magasabb dimenziós fény- vagy energiatesteiteket, és ráébredjetek valódi hatalmatokra multidimenzionális teremtőkként. Most, Fény legdrágább létezői, a hangsúly áthelyeződik, és a második ciklusban meg fogjátok teremteni és létre fogjátok hozni az Új Földet a fizikai síkon.

folyt.köv...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Ennélfogva, a hangsúly ebben az időszakban azon van, hogy megteremtsétek az egyensúlyt azáltal, hogy megtisztítjátok és aktiváljátok a "földi" energiáitokat és az alsóbb csakráitokat. Újra emlékeznetek kell arra, hogyan kell dolgozni az elementál energiáitokkal, és hogyan tudjátok őket egyensúlyba hozni, mivel fizikai inkarnációban megtestesülő létezőkként a föld, a levegő, a tűz és a víz energetikai mátrixának részei vagytok.
Ahogy ezek az erőteljes elementál energiák átáramlanak testeteken az 5:5 kapuk aktiválásával, intenzív változásokat és tisztulásokat fogtok érezni fizikai, érzelmi és mentális testeitekben. Attól függően, hogy a négy elem melyike erősebb a lényetekben, érezni vagy érzékelni fogjátok az egyensúlyt vagy egyensúlytalanságot rendszeretekben. Ahogy a Föld elem aktiválódik, szükségét fogjátok érezni annak, hogy kapcsolatba kerüljetek a természettel, és hogy vonzóvá és kényelmessé tegyétek otthonotokat. Ha elvesztettétek a kapcsolatot a Földdel, akkor elveszettnek, földeletlennek és megalapozatlannak érzitek magatokat, érzitek a kapcsolat hiányát. Ha a természetben vagytok, és érzitek a természettel való egységeteket, az segít abban, hogy a mátrix részének érezzétek magatokat. Az Isteni Energia nélkülözhetetlen kifejeződései vagytok a mátrixban, és méltók vagytok arra, hogy materiális támogatást kapjatok ettől a mátrixtól. Ha egyensúlyban vagytok a Föld elemmel, akkor bevonhatjátok ezt az energiát az életetekbe, és ez segít megteremteni a bőséget az életetekben.


Ahogy a Tűz elem aktiválódik, szenvedély és energia áramlik keresztül rajtatok. Ezt az energiát esetleg nehezen tudjátok majd kezelni, főleg ha megszoktátok, hogy elnyomjátok szenvedélyeiteket a társadalmi neveltetés és elvárások hatására. Mély kétségbeesést érezhettek, vagy esetleg olyan érzésetek lehet, hogy fel akartok robbanni. Ám ez azt jelenti, hogy engedélyt adtok arra, hogy régi, elfojtott energiák felszínre törjenek és eltávozzanak, hogy újra összekapcsolódhassatok az élet iránti mély és heves szenvedélyetek valódi áramlásával.

folyt.köv...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Ahogy a Víz elem aktiválódik, érzelmek és érzések hullámát érzitek keresztüláramolni magatokon. És ismét, ha megszoktátok, hogy elfojtjátok az érzelmeiteket és az érzéseiteket, meg kell birkóznotok azzal, ami felszínre kerül, ahogy ezek az erőteljes energiák átáramlanak rajtatok. Engedjétek meg az energiák áramlását, mert ha vége a viharnak, akkor az élet vize egy gyengéd és gyógyító folyammá szelídül, miként eredetileg is az, ha egyensúlyban van.

Végül, a Levegő tánca ötletek és elképzelések özönét aktiválja bennetek. Ha nem vagytok egyensúlyban a Levegő elemmel, akkor úgy érezhetitek, hogy elborítanak benneteket, és feszültek lesztek, ahogy küzdötök azzal, hogy megalapozzátok az elgondolásokat vagy dolgozzatok mindazzal az ötlettel, ami beáramlik elmétekbe a Levegő energia hullámával. Tudjatok róla, hogy nem szükséges követnetek ezeket az ötleteket, vagy bármelyiket közülük, ezek mindössze lehetőségek és eshetőségek. Engedjétek, hogy keresztüláramoljanak rajtatok ebben az időszakban. Később megtaláljátok, hogy mi a hangsúlyos, és lecsendesedettebbnek érzitek majd magatokat. Kedveseink, kérjük, ne álljatok ellen ezeknek az energiáknak, és ne féljetek tőlük. Lazuljatok bele a folyamatba. Ahogy végetér a hónap, észre fogjátok venni, hogy a testetek elér egy egyensúlyt.

A munka, amit a magasabb dimenziós testeiteken végeztek, segíteni fog abban, hogy az elementál energiákat a helyükön tartsátok. Mert ez az isteni terv, hogy az erőteljes elementál energiákat a magasabb szintek mátrixai tartsák és irányítsák. És ha elértétek a magasabb és az alacsonyabb energiák ezen egyensúlyát, akkor teljesen készen álltok arra, hogy elkezdjétek megteremteni vagy irányítani ezeket az erőteljes teremtő energiákat a Mester Sámán nyugalmával és segítségével. Mert valóban, kedveseink, ezek a Sámán technikái, aki képes az "ég" "másik" világában járni, és lehozni az energiákat a "földre". Erőt összpontosít és sugároz a közösségbe azáltal, hogy megvalósította az ég és a föld szent házasságát önmagán belül.

Ahogy elfogadjátok ezeket az energiákat az elkövetkezendő hetekben, mindegyikőtök, aki készen áll rá, az Isteni Energia hatalmas gyújtópontjává válik, ami átáramlik rajta keresztül a közösségbe. A Fény és a Kreativitás ereje fogja megnyitni az Új Föld kapuit. Tehát, kedveseink, bátorságotok és kitartásotok kísérjen titeket ebben a nehéz hónapban, mert a jutalom nagyszerű lesz!

folyt.köv...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Második üzenet: "Az egyensúly megtartása a második 5:5-ös kapu - május 23., hétfő - alkalmával" - Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével

Drága Fénymunkások, az energia, ami az első 5:5 kapu alkalmával a bolygótokra áramlott, hihetetlenül erőteljes volt, és nagyon nehéz volt bánni vele.
Sokan éreztétek a hatásait, ahogy küzdöttetek azzal, hogy megtartsátok az egyensúlyt a fizikai szinten. Az 5:5 energia mélyre hatol a fizikai testben, és megköveteli, hogy a test és a szellem egyensúlyban legyen, hogy együtt tudjatok működni az energiaáramlással. Éreztétek, ugye, hogy egyensúlyotok próbára lett téve? Néhányan komoly fizikai tüneteket és fájdalmakat tapasztaltak meg, többek között mellkasi vagy hasi fájdalmat, és fájdalmakat a test alsóbb részeiben. Néhányan érzelmi egyensúlytalanságokat éltetek meg, hangulatingadozásokat és depressziót. Mások komoly megrázkódtatásokkal és felfordulással szembesültetek, hogy azt éreztétek, hogy az élet a legvégsőbb határaitokig próbára tesz titeket.
Valóban, kedveseink, ezek a dolgok felhívták a figyelmeteket arra, hogy életetek mely területén van szükség egyensúlyra. Jelenkori kultúrátokban nagyon sokan elvesztettétek a kapcsolatot a fizikai és érzelmi realitásokkal. A fejetekben éltek, és elnyomjátok az érzelmi és fizikai áramlásokat. Ami ebben az időszakban történik, az az, hogy rákényszerültök arra, hogy szembesüljetek fizikai és érzelmi valóságotokkal az 5:5 energiák beáramlásával, és az emberi test fizikai szintjeire tett erőteljes hatásuk segítségével.

folyt.köv........ :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A kulcs, drága Fénymunkások, az EGYENSÚLY. Ha életeteknek valamely területe nincs egyensúlyban, azt most érezni fogjátok. Foglalkoznotok kell a felszínre kerülő dolgokkal, és fel kell őket dolgoznotok, legyenek bármilyen érzések vagy dolgok elnyomva egy mélyebb szinten. Ez a test és a szellem közötti egyensúly, és a megtanulása annak, hogy a testnek és szükségleteinek és érzéseinek ugyanakkora figyelmet szenteljetek, mint önmagatok mentális és spirituális aspektusainak. Annak a megtanulása, hogy legyetek a testetekben, és ünnepeljétek fizikai létezéseteket ezen a gyönyörű bolygón. És hogy elfogadjátok az élet áramlását, és megtanuljatok felhagyni a fájdalom- és szenvedés drámák teremtésével. Ezek a dolgok mind részei az 5. és 6. dimenziók valóságát jellemző paramétereknek, és most ezt tanuljátok. És sokatok számára ennek a folyamat része az is, hogy megtanuljátok elfogadni a befejeződést, legyenek ezek kapcsolatok, vagy más drága létezők élete. Megtanulni könnyedén élni, megengedni a befejeződést/végetérést, és a szeretet és az élet iránti mély megbecsülést érezni a kapcsolatokban, míg tartanak. Szeretni és támogatni másokat, amennyire képesek vagytok erre, ám tudni azt is, mikor kell hagynotok, ha ti nem tudtok segíteni. Mindig emlékezni arra, hogy a Szellem és a bolygón élő összes egyén és minden egyes létező Magasabb Aspektusa biztosítják, hogy mindenkiről gondoskodik a lét, és mindenki kapcsolatban van a fénnyel, függetlenül attól, hogy a külsőbb szinteken milyen keménynek tűnő dolgok történnek vele.

Kedveseink, ennek az üzenetnek az a célja, hogy vigasztalást hozzunk nektek ezekbe a nehéz időkbe, másrészt viszont az, hogy megkérjünk titeket arra, hogy folytassátok belső egyensúlyotok megőrzését, amin dolgoztok ebben az időszakban.

Mert az 5:5 energiák második beáramlása a 23-i telihold alkalmával még erőteljesebb lesz. Fontos, hogy megtaláljátok a középpontotokat, és megőrizzétek a nyugalmatokat. Legyetek jelen a fizikai testetekben, legyetek tudatosak az érzelmeitek és érzéseitek felől, legyenek ezek bármik, ám emlékezzetek arra is, hogy a Magasabb Szinteken gondoskodnak rólatok, szeretnek benneteket, és vigyáznak rátok.

folyt.köv..... :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A ti döntésetek tudatos teremtőkként és ember angyalokként, hogy engedjétek a folyamat lezajlását, hogy megtanuljátok megtartani az energiákat, nemcsak önmagatok számára egyéni szinten, hanem a bolygóért is a kollektív szinten. Igen, ez nehéz, ám sok dolog, amit most elengedtek, olyan valami, aminek távoznia kell az életetekből. Olyan változások, melyekre szükség van, ám eddig nem tettétek meg őket, mert nem voltatok eléggé kapcsolatban mély érzéseitekkel. Ezek a mély érzelmek most vulkánként törnek elő, és a kitörés mindent elsöpör, amire nincs tovább szükség az életetekben. És tükröt tart elétek, melybe ha belenéztek, meglátjátok saját valóságteremtéseteket.
Ha nem tetszik, amit láttok, válasszatok újra. Ez a nagyszerű ajándék. Semmi sem állandó, és újra és újra választhattok. Ahogy változtok és fejlődtök, a valóságotok is változik és fejlődik. A keringésnek és az áramlásnak ez a folyamata sok létidőn keresztül nem volt elérhető számotokra, mert 3D-s struktúrákat teremtettetek, melyek elég szilárdak voltak ahhoz, hogy visszatartsák az áramlást, és megteremtsék az állandóság illúzióját. Ám most, ahogy továbbhaladtok az 5. dimenzió és a magasabb dimenziók felé, újra kapcsolatba kerültök a természetes kozmikus áramlással és lüktetéssel, ami változásokat és fejlődést hoz még a létezés magasabb spiráljain is.
Képesek vagytok arra, hogy ünnepeljétek a változásokat, és hálával és kegyelemmel engedjétek elmenni a dolgokat? A ti nézőpontotokon és az élethez való hozzáállásotokon fog múlni, mennyire lesztek képesek megtartani az egyensúlyt a május 23-i második 5:5 kapu alkalmával. Mi, a magasabb dimenziókból, itt vagyunk, hogy támogassunk titeket, ahogy megtanuljátok, hogyan őrizzétek meg belső egyensúlyotokat, míg a teremtő kozmikus fény hullámai körülöttetek és felettetek örvénylenek, elhozva a változásokat, amit mindannyian segítettetek megteremteni a bolygón.



vége a közlésenk! :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Új, mikrohullámú fegyvert tesztel az Egyesült Államok

Új, mikrohullámú fegyvert tesztelnek az Egyesült Államokban - a Pentagon kísérleteiről a New Scientist tudományos magazin adott hírt.

A nem halálosnak szánt fegyver egy 95 gigahertzes sugarat bocsát ki, amely égető fájdalmat vált ki, de nem okoz károsodást a szervezetben. Az ADS- (aktív elhárító rendszerű) fegyverrel kapcsolatos, önkéntesekkel folytatott kísérletek eddig teljesen titokban zajlottak. A fájdalomtűrési küszöbbel kapcsolatos kísérleteket az amerikai légierő egy bázisán, az Új Mexikó állambeli Albuquerque-ben végezték. A mikrohullámú fegyvert randalírozó tömeg szétoszlatására tesztelték.

A lőfegyver által kibocsátott mikrohullámú sugár 2-3 másodpercen belül olyan olyan fájdalmat okoz, amely 5 másodperc alatt elviselhetetlenné válik, és arra kényszeríti az embert, hogy kilépjen a sugár vonalából.

A fegyver alkalmazhatóságát azonban megkérdőjelezi, hogy a tesztek során a kísérleti alanyok nem viselhettek szemüveget és kontaktlencsét a szemkárosodások elkerülésére, és nem hordhattak maguknál fémtárgyakat, például érméket vagy kulcsot az esetleges égési sérülések kockázata miatt. Szakértők szerint az is aggodalomra ad okot, hogy nem lehet ellenőrizni, ki mekkora sugárdózist kap, mi történik például, ha valaki bármely oknál fogva nem tud elmozdulni a sugár útjából.

A megválaszolatlan kérdések ellenére a Pentagon közölte: az ADS-fegyver járműre szerelt változatát, amely a seriff nevet kapta, már 2006-tól rendszeresíthetik az Irakban szolgáló erőknél. A fegyver iránt az energiaügyi minisztérium is érdeklődik a nukleáris létesítmények védelmére, a haditengerészet és a rendőrség a hordozható verzióira tart igényt.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Michael Arkangyal üzenete a Katrina hurrikán alkalmából
Celia Fenn közvetítésével


Kedveseink, a New Orleans-ban kibontakozó tragédia nagy szomorúságot kiváltó esemény. Az emberi szenvedést mindig törődéssel figyeljük, és szeretetünket és támogatásunkat kínáljuk ebben az időszakban. Különösen azoknak, akik az érintett területeken illetve az USA-ban élnek.
Megkérünk titeket, Fénymunkásokat, hogy nyissátok ki a szíveteket, és nyújtsatok szeretetet és támogatást azon embertársaitoknak, akiket most fájdalom gyötör, akik szükséget szenvednek. Ha a Fény áldását külditek, az nagy támogatást nyújthat. Ahogy tudjátok, vannak olyan Fénymunkások, akiknek a speciális feladata az, hogy segítsenek megbirkózni az ehhez hasonló kritikus helyzetekkel és segítséget nyújtsanak a spirituális síkokon. Ők szintén hasznát vehetik a támogatásotoknak és imáitoknak ebben az időszakban. Mindegyikőtök odairányíthatja az energiáit a Szeretet és Együttérzés Hálóján keresztül.
Miért most? …és mi az értelme?

Az energia, mely a bolygótokra érkezett, erőteljes és átalakító hatású. Keresi, hogy hogyan tudja megteremteni az egyensúlyt, megvilágítva mindent, ami nincs egyensúlyban. Ez az energiahullám nagyon hasonló a 2001-es energiahullámhoz, az első nagy felemelkedési hullámhoz. Akkor az USA-nak meg kellett birkóznia és meg kellett tapasztalnia a 9/11 események traumáját New York-ban. Ennek az eseménynek a jelentősége messze nyúló volt, és még mindig sok ezren érzik a hatását a Közel-Keleten és az USA-ban.

Ám, drága Fénymunkások, különösen azok, akik az USA-ban élnek, tudjatok róla, hogy a New Orleans-i tragédia jelentősége és utóhatásai, ahogy ezek majd kibontakoznak, még messzebbre nyúlóak lesznek, és még a 9/11 tragédiánál is mélyrehatóbb hatásuk lesz.
Az átalakító hatása az USA társadalmára nézve óriási lesz. És végül, ezt az átalakulást mindenki érezni fogja majd a bolygón pozitív módokon.

folyt.köv.......
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A kihívás: a fej vagy a szív


Azok, akik életüket adták ebben az időszakban, azért tették ezt, hogy lehetőséget nyújtsanak az itt maradottaknak arra, hogy a fejükből a szívükbe lépjenek a reakcióik és a megoldási stratégiák tekintetében.
Planetáris társadalomként a szívből érkeznek vajon a válaszaitok az eseményre? Mit jelent ez?
A 9/11 eseményekre adott válaszok valóban megnyitották a szíveket, és sokak feltétel nélküli szeretetét váltották ki. Az emberek ráébredtek arra, hogy egy egyszeri esemény hogyan lehet hatással a globális valóságra. A szökőár után még többen tárták ki szívüket, és küldtek materiális támogatást és szeretetet a Globális Hálón keresztül, ami azért lett kialakítva, hogy támogassa az ilyen szeretetteli erőfeszítéseket.
Ám sok „megoldás", mellyel előhozakodtatok, a félelmen, a haragon és a pénzen alapult. A „terrorizmus elleni harc", ami elterjedt a világon, és még több szenvedést szült, egy példa erre. Gyakran úgy látjátok, hogy a pénz küldése a leghatékonyabb módja annak, hogy segítsetek másoknak a szükségben. Ez valóban hatékony. Ám a szív tudja, hogy csak önmagatok és energiátok megosztása a szív valódi válasza. A pénznél többet adni, szeretetetek megosztása, képességeitek és tehetségeitek megosztása a nagyobb jó érdekében. Ne hagyjatok mindent a hatóságokra, hanem találjatok módokat arra, - egyszerűeket, ám szeretetteljeseket - hogy hogyan tudtok pozitív és gyógyító energiát küldeni arra a területre. Ha a bolygón minden egyes ember szeretetet és fényt küldene vmilyen módon, micsoda különbséget láthatnátok! Nem éreznék ezek a szenvedő emberek az embertársaik törődéssel teli energiáinak meleg ölelését? Ez az ötödik dimenzió. A pozitív gondolatok és energiák képesek megteremteni a szeretet és az együttérzés csodáit.
Előttetek áll a kihívás, különösen az USA-ban élők előtt, hogy különböző módokon adjatok önmagatokból, és hogy tisztában legyetek vele, hogy megoldásaitoknak a szívből kell fakadnia. Ne hagyjátok, hogy a félelem és harag legyenek a válaszaitok az eseményre, hanem érezzetek empátiát és szeretetet minden érintett iránt. A pénzbeli segítségen kívül találjatok más módokat is, ahogy enyhülést hozhattok ezeknek az embereknek. A bolygó keresi az egyensúlyt és a szeretetet. A New Orleans-ban élő emberek nem az „ellenség", és nem távoli „áldozatok". Ők is hozzátok tartoznak, és szükségük van a segítségetekre, törődésetekre, szeretetetekre és imáitokra. Egy Család vagytok.


folyt.köv....
 
Oldal tetejére