Új vagyok, bemutatkozom.

kata53

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Rika !
Nagy szeretettel látlak nézz be hozzám a Kersztényzene vers Biblia és az Advent és Karácsony topikomban . Szeretettel veszem hozzászólásaidat is.
Kata

 

Monika C.

Új tag
Sziasztok szeretnék bemutatkozni : 40 éves - ekonómus vagyok / néha nehezzen megy a magyar nyelv, kérlek neharagudjatok / Kassán lakom - Szlovákiába, a férjem 5 éve meghalt, van egy 19 éves fiam. Kívánok mindenkinek szép jó reggelt. Monika
 

agnes51

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.Ágnes vagyok 54éves elvált.Egy somogymegyei faluban élek jelenleg.Még új vagyok és csak kóválygok a sok téma között
 

icebreaker

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlök mindenkit! Egy keresés folytán találtam ide, és megragadott a témák sokasága. Remélem találok olyat, ahol én is hozzá tudok tenni valamit.
Békés-megyében élek. Lassan fél "évszázados" vagyok:), így már tapasztaltam néhány dolgot. Voltam folyami hajós, mozdonyvezető is. A hobbim elsősorban a kertészkedés, amit igyekszem már jó néhány éve vegyszermenetesen végezni a kis konyhakertemben.
Most megyek és alámerülök:))
 

kockásfülűnyúl

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusz icebreaker!

Gratulálok az eltelt fél évszázadhoz! A mozdonyvezetésért pedig szinte már irigyellek:). Kellemes búvárkodást!

Csak egy jó tanács: ügyelj az oxigénszintre! Én is most jöttem fel palackot cserélni, nem sok híja volt.:p
 

Bajusz

Állandó Tag
Állandó Tag
Bajusz vagyok. Budapesten élek nyugdíjas vagyok (60) Hobbim a horgászat. A nyarat általában ráckevei dunaágon töltöm, csodálatos ez a Duna-ág. Szülőfalumban Kemencén van egy kis nyaralom(örököltem a szülői házat) ott is sokat tartózkodom.
Van két gyermekem lányom(33), fiam(32). Két unoka, na ők most életem köpontja.
 

orchid

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én is egy keresés folytán találtam meg az oldalt, és nagyon megtetszett:)
Érdekel a virágkötészet, lakberendezés, nagyon szeretem a retro zenéket, musicaleket, és a magyar nótákat:D Jelenleg a mezőgazdasággal kapcsolatban adok tanácsokat az embereknek, a jövőt pedig meglátjuk:)

Köszöntök mindenkit!

orchid
 

bejjuska

Új tag
sziasztok!
Hihetetlen mennyiségű infót lehet itt fellelni. Budapesten élek sok éves vagyok, soha nem jártam Kanadában, de ami késik nem múlik. :)
 

valeryy

Állandó Tag
Állandó Tag
:pSziasztok!

Nagyon sok szeretettel üdvözlök mindenkit...:)Fantasztikus ez az oldal...nézzetek alaposan szét...Minden van, ami szemnek, szájnak vagy másnak ingere...
Érezzétek magatok olyan jól, mint Én!:p
 

lujzy08

Új tag
Szevasztok!
Marta vagyok Gyorbol, kicsi hazank egyik legszebb varosabol.Uj emberke vagyok ,teljesen veletlen hogy ratok akadtam. Nagyon orulok annal is inkabb , mert keszulok Canadaba a tavasszal. Remelem minden rendben lesz! Minden joakaratu embert szeretek, es bizom benne hogy bevesztek a csapatba. Jo telepozast es Isten eltesse a Miklosokat! BYE marta
 

bea1111

Állandó Tag
Állandó Tag
Én napokig tartó könyvkeresés után találtam rá a fórumra, de nagyon megtetszett, mindenről lehet írni, akár véleményt is kikérni. Szeretek filmezni és ezzel akarok foglalkozni a jövőben is, de sütés sem áll messze tőlem. Egy rosszabb tulajdonságom, hogy sorozat függő vagyok.
 
Gonyosz Bana

Sziasztok!
Ma regisztráltam, mert nagyon megtetszett az oldal. Budapesten lakom, gimnazista vagyok.:) Pár szóban leírnátok h miket lehet itt csinálni, ti miket szerettek, kedvenc lehetőségetek az oldalon? :)
Köszi Puszi
 
Sziasztok!
Nyelvtanulási témában kerestem anyagot, így találtam rátok.
Szeretem a természetet/állatokat, a filmeket, a könyveket és néha az embereket is :)
 
Oldal tetejére