Új vagyok, bemutatkozom.

Kayleen

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Anett vagyok Komáromból.18 éves és közgazdaságit tanulok egy középiskolában.Sajnos nem voltam még hosszabb ideig külföldön de igyekszem.Imádok olvasni ez nálam már elég korán kezdődőtt.Hát egyelőre ennyit rólam.
 

Balka71

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
38 éves, 3 gyermekes anya vagyok, ápolónőként dolgozok. Szeretek kézimunkázni, érdeklődési köröm elég széles, minden új infót szívesen fogadok. Minden tagnak üdvözletem, örülök, hogy itt lehetek.
 

gde

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Edit vagyok Ságújfaluból. Két kislány boldog anyukája és szerető férj felesége. Amúgy irodai munkát végzek egy gyárban. Szabadidőm legnagyobb részét a családommal töltöm. Ha tehetem, olvasok, igyekszek rendszeresen sportolni és tanulni. Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehetek.
Üdvözlök mindenkit! :)
 

sodre

Új tag
bemutatkozom

Sziasztok!

Én ma csatlakoztama fórumhoz. A nevem Zsuzsi és Dunaújvárosban lakom.32 éves vagyok, itthon vagyok gyesen a 3 hónapos kisfiammal (aki most épp kiabál), ő az első babánk. Sajnos még nem voltam a tengeren túlon, de minden vágyam, hogy egyszer eljussak oda.
A férjemmel nagyon szeretünk utazni sok szép helyen jártunk már.
Hát röviden ennyi, ja és persze nagyon tetszik ez a fórum.

puszikiss
 

hun000

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Dávid vagyok, 17 éves gimnazista, jövőre érettségiző gödöllői lakos. Kanadával nem állok semmilyen összefüggésben, nem kertelek, a zenei fórum topic vonzott ide, mert szeretném frissíteni az állományomat. Ennek ellenére régen sokat fórumoztam kisebb baráti közösségben, de kevésbé helyhez köthető ember lévén meguntam és otthagytam, amiből a konklúzió az, hogy valószínűleg itt is csak néha leszek fent. Ez persze nem zárja ki azt a funkciómat, hogy valójában én közösségszerető ember vagyok, csak éppen nem vonzanak az ilyen elektronikus "beszélgessünk" társashelyek. Nagyjából ennyit tudok most rögtönözni, és most megek megnézem, hogyan lehet valaki nem "csak" új tag, már ha nem olvastam félre egy két sort. by:cool:
 

matheasz

Új tag
Sziasztok!
Én Pallag Máté vagyok Gyuláról! Ez egy kis Békésmegyei város itt a viharsarokban. Jelenleg ápolónak tanulok, van még 2 évem és ha elvégeztem az iskolát, szeretnék külföldre menni, Kanadába. Én a segítségeteket szeretném kérni, hogy mondjátok el, milyenek kint a lehetőségek, milyen ott élni? Szeretnék ismerősöket szerezni akikkel tudok néha napján szót váltani. 24éves vagyok vannak itthon is barátaim,de szeretnék máshol is szerezni barátokat. Komoly tervem, hogy az iskola elvégzése után ki szeretnék menni élni és dolgozni. Előre is köszönöm azokak akik válaszolnak és megosztják tapasztalataikat. Itthon most nem túl rózsás a helyzet,de erről nyílván értesültetek már. Én is szívesen mesélek az itthon történő dolgokról.
 

PrinciWorld

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello!

Nos akkor magamról csak annyit, hogy egy albumot keresve találtam ide, mert van egy keresztény blognak a tulaja vagyok, egyébként tanuló vagyok és sokat szeretek kirándulni, utazgatni :) jah és örülök h ide találtam, :)
 

Sudárka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Margó vagyok. Van 3 gyönyörű lányom. 12, 7 és 3 évesek. Jelenleg még gyesen vagyok. Augusztustól főállású anya leszek.
Szeretek főzni, sütni, a lányaimmal foglalkozni.
Ha időm engedi szívesen számítógépezek. Boldog házasságban élek a férjemmel. Röviden ennyi.
 

Paci

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok egy régi tag vagyok, aki nagyon régen járt itt, és szeretnék valamit kérdezni, ha tudok segítsetek. én úgy tudom itt régen volt chat szoba is, már nincs meg? vagy csak én nem találom. nagyon szépen koszonom mindenkinek aki segít, és kold egy uzenetet nekem ez ugyben. sziasztok
 

Riamara

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Mara vagyok Esztergomból. Hónapokkal ezelőtt egész véletlenül találtam rá erre az oldalra, és nagy élvezettel olvasgattam a bejegyzéseket. Igazán jó hangulatúnak találtam a fórumokat, csak hát mivel elfelejtettem elmenteni, így sokáig nem találtam vissza. Most azonban nyomban regisztráltam magam, és eltettem a címet a kedvenceim közé.
 

shara01

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Adrienn vagyok és Eger mellett élek egy kis faluban, Novajon. Van egy 7 hónapos kislányom, vele vagyok otthon így van időm böngészgetni a neten, mikor persze a kicsi hagyja. :) Örülök, hogy rátok találtam, nagyon! A férjem külföldön dolgozik és sokat vagyok egyedül, jó lesz veletek dumcsizni néha, remélem befogadtok! A férjemnek vannak rokonai Kanadában, bár még mi nem jártunk kint, majd egyszer talán!
Van két gyönyörű shar-pei kutyusunk akiket nagyon szeretünk! Hirtelen ennyit magamról. Üdv mindenkinek!
 
Oldal tetejére