Új vagyok, bemutatkozom.

Hali mindenkinek. :)
Teljesen véletlenül találtam rátok. Valójában egy albumot hajkurásztam mert ahonnan megrendeltem online kiderült hogy nem tudják beszerezni és ők voltak az egyetlen bolt ahol egyáltalán feltüntetve láttam.
Egyébként Egerben élek. 35-s szingli. Pár gyerekkori barátom Kanadában él. Azt mesélik agresszívek a mosómedvék. :)
 

mpali35

Állandó Tag
Állandó Tag
Mpali 35 bemutatkozás

Sziasztok mindenkinek!
Hangoskonyv keresés kozben bukkantam az oldalra. Jelenleg 3 éve UKban élek, Coventry városában. Kamiont vezetek, heti 5 nap távol, 2othon párommal. Van egy Géza cicánk, néha kolcson Áron kutyus, meg 3 bentlakó csiga, akik a macskakajára buknak.
Kellemeset és hasznosat mindenkinek!
Mpali35
 

Bismarck

Új tag
Sziasztok!
Robi vagyok, 16 éves, lánycsóki lakos. Külföldön keveset jártam, és akkor sem hagytuk el az "Öreg kontinenst". Állítólag él Kanadában egy rokonunk aki még '56-ban emigrált de sajnos róla szinte semmit nem tudunk már jó ideje:(
Ápropó visszaolvasva pár kommentet, itt igencsak megy az élet:)
Óvatosan a pálinkával:)
 

Puttóka

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok !
Nagyon örültem ennek az oldalnak mikor egyszer csak kihozta a google. Szeretnék kijutni Kanadába és ha megtetszik akár le is telepedni. Ha nem zavarlak titeket, akkor szeretnék megismerkedni emberekkel, akik elmesélik a tapasztalataikat. és ezekből tudnék tanulni, ötleteket meríteni. :)

Vivi
 

plexi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Egyszer,régen már bemutatkoztam itt, aztán valamiért nem jöttem. Ezentúl szeretnék itt fórumozni. 35 éves férfi vagyok, pillanatnyilag az izraeli magyarok - nem túl zárt - sorait erősítem. Tel Avivban élek és dolgozom; se kutyám, se macskám.
 

virus94

Állandó Tag
Állandó Tag
de mostha már megvan a 20 hozzászólásom akkor autómatikus má tudok le tölteni?:S mert szerintem én már több mitn 20 hozzászólást írtam és még semmi..nem tudok letölteni:S és m,ár több hete tag ios vagyok.
 

mzpersaf

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Bp-en dolgozom és lassan már a munkahelyemen is élek is mert annyi a munkám (ez persze a gazdasági világválság közepette nem panasz).
Mindig is szerettem volna Kanadában élni, de ez most már nem valószínű, hogy megvalósul. Minden ide köt, a család, idős anyukám no és persze az összes hitelem.
 

jampedro

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Jampedro vagyok.Imádom a rock n roll és Rockabilly zenéket.Na meg persze a nőket:)Nagyon megörültem amikor rátaláltam erre az oldalra.Nagyon szuper.Nős vagyok,(de nem vak):)Az életkoromról annyit,hogy idén húztam be a negyedik x-et.Röviden ennyi.Üdv mindenkinek.
 

B.Sziszkó

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok! bp-en lakom. nem sokkal múltam 20. informatikusként dolgozom. viszonylag sűrűn járok színházba. sokat olvasok, és sok zenét hallgatok. hobbym a fotózás :)
 

Perimeno

Állandó Tag
Állandó Tag
Hi!

Ma regisztráltam, kimondottan egy dal kedvéért.
Megpróbáltam letölteni és ezt írja:

"a lap megetekintésére nincs jogosultságod, ennek a következő okai lehetnek:
  1. Esetleg más üzenetét próbálod módosítani, vagy az adminisztrátori lehetöségeket használni.
  2. Ha épp üzenetet próbálsz küldeni, elképzelhető, hogy ezt az adminisztrátor itt nem engedélyezte. "
Mit kéne tennem, hogy sikerüljön? Segítene valaki?!
 

Merika63

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Merika vagyok Hódmezővásárhelyről. Sok jót hallottam erről a közösségi oldalról! Tanítónő vagyok, s használható jó anyagokat gyűjtök a pedagógusi pályámhoz.
 

marim

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Mariann vagyok Szarvasról. Már régebben regiztem, de csak mostanábban vagyok lelkesebb látogató. Itt találtunk Andrea Bocelli számokat a fiamnak.
Köszönöm! nagyon jó oldal
 
Oldal tetejére