Új vagyok, bemutatkozom.

Emma P

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. A nevem Rita. 19 éves egyetemista vagyok Pécsen. Imádok utazni, terveim szerintem legalább egy évet külföldön tanulnék. S a választott városom Torontó vagy valamelyik másik Kanadai város lenne. Mivel legjobb barátnőm pár éve kiköltözött, de azóta is tartjuk a kapcsolatot.
Nagyon szeretek olvasni, szeretem a klasszikus filmeket és persze rajongók az állatokért
 

DvD78

Állandó Tag
Állandó Tag
bemutatkozas

Hi, David vagyok jelenleg TX-bol, de van sok ismerosom Canadaban (Vancouver & Toronto). Tetszik a website, sok erdekes info talalhato rajta... Nna, megyek mert kihul a kavem! ;)
 

zsoka267

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Zsoka vagyok 42 éves és teljesen uj ezen az oldalon.Remélem találok kedvemre valót ezen az oldalon mivel szeretem a könyveket virágokat ezotériát és a segtőkész embereket.Én magamat is annak tartom ,örülök ha valakinek tudok segiteni
 

robiwolf

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlet mindenkinek!

Robi vagyok, éppen hogy 18 éves. Gimnazista, Szolnokról. Tetszik az oldal, főként a lhetőség, hogy külföldön dolgozó/élő társainkkal megoszthatjuk véleményünk, tudásunk. Remélem hasznos tagja tudok lenni ennek a nemzetközi csapatnak.
 

artep33

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !
Adri vagyok 33 éves ,van egy 10 éves fiam és egy 7 éves lányom .Nagyon szeretek olvasni ,eredetileg könyvet kerestem úgy kerültem ide ,de ahogy beleolvastam a fórumokba megtetszettek a játékok és még sok más minden .Nagyon jó az oldal ,valószinüleg sokat leszek itt .
 

Tatoska

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek!
Levente vagyol! Rgóta nézegetem ezt az oldalt, így most regisztráltam magam!
Mindenkinek szép napot!
 

ponchoroberta

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Timi vagyok Szekszárdról...22 éves vagyok...épp most végeztem a második szakmámat, és szeretnék majd elhelyezkedni...
szeretek fórumokra járni, zenét hallgatni, olvasni....ez elég furi, mert általánosban egyáltalán nem szerettem...kifejezettem utáltam a kötelezőket...de amióta elolvastam pár könyvet...valahogy minden megváltozott...mostmár jobban érdekelnek :)
ja, és szupi az oldal ;)
 

BassetH

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép estét!

Állatbarát, ezoterikus érdeklődő vagyok, imádom a jó filmeket, zenéket, szeretek kirándulni, bulizni a barátaimmal, egy barátnőm révén kerültem ide, ő mutatta ezt az érdekes fórumot.
 

pocakos

Új tag
Sorstárs

Bemutatkozom remélem jó helyen teszem ez nekem teljesen ujj világ.katalin vagyok 54 éves de nyitott mindenre.miskolcon lakom felnőtt gyerekeim vannak és egy kis unokám. Dolgozom ezért most megyek.
 

nzs1

Állandó Tag
Állandó Tag
-

Sziasztok!
Zsanett vagyok, 25 éves, jogász. Budapesten élek. A közeljövőben külföldön szeretnék munkát vállalni, így minden ezzel kapcsolatos dolog érdekel.
 

csomagolo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Laci vagyok, 33 éves, nős, csomagolásfejlesztő. Jászapátin lakom. Mint, azt már egy másik fórumon is írtam, széles az érdeklődési köröm és itt találtam rá sok engem is érdeklő témára egy csokorban.
 

Kryx76

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Kriszta vagyok, 33, barátnőm apukája lakik Torontóban, miatta kerestünk kint élő embereket, így kerültem ide.
 

zenefun74

Új tag
üdvözlet

Sziasztok!
Imi vagyok, Magyarországon, Kapuváron élek. Tűzoltóként dolgozom, két szép leánykám van, Fanni 9, Liza 6 éves. Hobbim a zene, mindenevő vagyok (a zenében;)). Billentyűn és szólógitáron játszom alapszinten, mostanában egyre jobban érdekel a számítógépes zene, kezdő szinten gyúrom a Logic 9 stúdióprogramot. Várom a zenekedvelő, zenével foglalkozó személyek jelentkezését tapasztalatcsere szempontjából. Kösz, hogy elolvastátok...
 

blake

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Fruzsi vagyok Tápiószentmártonból és Anita Blake rajongó vagyok, meg úúúj az ilyen fórumosdin, de érdekelt így benéztem ide. :D Mindenem a francia nyelv és a macskák. Egy skizofrén hippi csajnak szoktak hívni, de szerintem nem vagyok, bár ki tudja? Na szóval én voltam. Üdv: Blake!
 

Tűzvarázs

Állandó Tag
Állandó Tag
Bemutatkozás

Sziasztok! :p
Pandur Annamária vagyok, Kaposvárról. Szörfölés közben akadtam az oldalra, és nagyon tetszik. 31 éves vagyok, és van egy tündéri 2 hónapos kisfiam.
Beszélgetőtársakat, barátokat keresek. Remélem itt találok. ;)
 
Oldal tetejére