Új vagyok, bemutatkozom.

kahszp

Új tag
Szilvi

Szép jó napot az olvasóknak!
Boldog új esztendőt, jó egészséget és bort, búzát, békességet!
Hurrá!
Végre sikerül egy témához hozzászólni. Sajnos technikailag elég béna vagyok.
Szóval 41 éves gönyűi tanító néni, helyi képviselő asszony, a GönyűTV főszerkesztője és egy győri gazdasági szolgáltató cég vezető tanácsadója kéri a bebocsátást "Kanadába".
Európán kívül még sosem jártam, sajnos angolul sem tudok, így kevés az esélye annak, hogy valaha meglássam a végtelen távlatok, a határtalan erdőségek és a kedves, vendégszerető emberek hazáját, Kanadát.
Olvastam róla, képeken csodáltam e hazámtól oly távoli világot.
Talán a segítségetekkel egy kissé meg is ismerhetem.
:D
 

BennyRayRiddle

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Gábor vagyok pillanatnyilag Dunaújvárosból, 27 éves. Mindig is nagyon érdeklődtem Kanada természeti szépségei iránt, főként ezért regisztráltam ide Hozzátok, hogy minél több mindent tanulhassak Tőletek a témában.

Boldog új eszetendőt kívánok Mindenkinek!
 

krebs

Állandó Tag
Állandó Tag
Búék

Adjon Isten egészséget, bort, búzát és békességet - minden magyar és nem-magyar embernek!

Magyarországon,- Pécsett - élek. Mindig csodáltam a gyönyörű, természeti kincsekben gazdag, hatalmas országot, Kanadát.
Egy Googl-keresés nyomán találtam rá erre a közösségi oldalra, melynek szeretnék hasznos tagja lenni.

Üdv. mindenkinek: krebs:D
 

Jaina

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Dóri vagyok, 23 éves, Pest megyében, egy kistelepülésen élek.
Kanada iránt az angoltanulásom közben kezdtem érdeklődni, egyszerűen beleszerettem a kanadai akcentusba :) Azóta is vadászgatom az ilyen a videókat, filmeket :)
Hobbim a lovaglás és az olvasás. Jelenleg szociológia szakon tanulok.
 

Katikám

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,Kata vagyok Tatáról,38 éves.
A szakmám,pszichiátriai szakápolónő,de már nem dolgozom az egészségügyben.
Férjemmel vezetünk évek óta vállalkozást,ajándéktárgyakat gyártunk.
Nagyon örülök ,hogy Rátok találtam,gyermekkori jó barátnőmet keresem évek óta, Montreálba költözött,1987-ben.Azóta már találkoztunk itthon,de megint elvesztettük egymást.Hátha újra összefutunk!Azonnal meglátogatnám.:0:

 

Szeppy82

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Melcsi vagyok, 27 éves, Budapestől. Örülök, hogy ismét megtaláltam az oldalt. :)
Főként az e-bookokért regeltem, de remélem, hogy az elköveztkező időben sok bartára teszek szert. Nagyon szeretek új kapcsolatokat létrehozni. Vallom, hogy barátot könnyű találni, csak tudni kell megtartani. Szeretném megosztani veletek a kedvenc idézetemet, ami évek óta befolyásolja az egész életemet: " A bátorság nem a félelem hiánya, sokkalinkább a döntés, hogy van fontosabb dolog a félelemnél." Ezzel az idézettel kívánok minden tagnak sikeres és boldog új esztendőt!
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözöllek Benneteket !

Csillagözön vagyok - egy olyan szerzet, aki szeretné tudni mi végre van ebben a világban. Persze, ezzel nem vagyok egyedül. De igy -többen - hátha tudunk egy arasznyit előrébb menni.
 

Petrezsel

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello mindenkinek!

Akkor bemutatkoznek en is, Peterzsél Tibor vagyok, Ipolyságon(Szlovákia) szulettem, mostansag Pragaba(Csehorszag) jarok iskolaba, mellette dolgozom, elek-virulok. Remelem egyszer kikerulok Kanadaba, szeretnek ott korulnezni.

Tibor
 

suba82

Új tag
Sziasztok. Csilla vagyok Budapestről. 27 éves vagyok, boldog párkapcsolatban élek és van egy gyönyörű 6 éves fiam. Új vagyok, de remélem hamarosan feltalálom itt magam:)
 

cssz11

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok. szabolcs vagyok sopronból. van eg 2,5 éves fiam. most ő a világ közepe. szeretek motorozni. a vágyam egyster kanadát bejárni motorral.
 

putto_

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv. mindenkinek!
Peti vagyok Kecskemétről (from Hungary).
Informatikus vagyok, tehát a számítógép a munkám, hobbim, szabadidőm ...
'83 óta számítógépek között tengetem életem, korábban csak napi 8 órában, mostanában napi 14-16 órában ...
_____________________________________________________
p.s.1: Szívem csücske a helyi focicsapat, akik a történelem folyamán elszőször 2008-ban jutottak fel az élvonalba és azóta is ott vannak! I ♥ KTE-Ereco !
p.s.2: Kanadai érdekeltségem: 20 éve unokatestvérem Kanadába távozott, most Courtice-ben (Ontario államban) él családjával.
 

Éva asszony

Állandó Tag
Állandó Tag
Bemutatkozás

Üdvözlök mindenkit! Pakson élek, három felnőtt gyermekem és 2 gyönyörű kisunokám van. Szeretem az állatokat és a temészetet, aktív alkotó vagyok. Több éve részt veszek a határon túli magyar anyanyelvű fiatalok részére szervezett programok előkészítésében és lebonyolításában. Nagyon tettszik a honlap, szeretnék hasznos tagja lenni ennek a közösségnek.
 

kiscsillag79

Állandó Tag
Állandó Tag
enis bemutatkozom

sziasztok! ildikó vagyok Szlovakiabol, egy kisvarosbol. konyvelokent dolgozom napi 8orat. jelenleg egyedul vagyok, de remelem nem sokaig. hobbym a decoupage, masfel eve kapott el az orulet, azota nem tudok szabadulni tole.:lol: a masik tema ami erdekel az ezoteria minden mennyisegben. sokat bujom az internetet miatta, igy jutottam el ide is.
 

lovizsuzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Zsuzsi vagyok. Debrecenben élek. 33 éves vagyok. Acélkereskedésben dolgozom. Van három cicám. Imádok salsázni.
 

ujf

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Két napja regeltem. Győr környékén élek Szasza vok. Sok minden érdekel, tehát nincs kiemelt hobbym. Nős vok egy gyermek atyja, a második meg negyedúton. 34 leszek idén.
Ennyi elég is egyenlőre rólam.
 

Greg Francisco

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Gregory vagyok, 21 éves egyetemista. Az ELTE TTK-n hallgatok geológiát. Már egy ideje nézegetem a fórumot, így kicsit késve mutatkozok be. ;) Az oldal remek! És bár bevallom, először az e-book - ok vonzottak ide, mára már megszerettem az oldal egyéb funkcióit is. Remélem Sok embert tudok majd megismerni itt.
 
Oldal tetejére