Új vagyok, bemutatkozom.

csaszisrac

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Tamás vagyok és 10 napja nem dohányzom :) igazából, mar vagy 3 eve regisztraltam, de csak most ertem el az (igazi) Tag szintet, a jogok miatt, de nem sajnálom ezt a kritériumot. És igy ezzel együtt is IZMOS nagy LIKE ennek az oldalnak, komoly szelemi mühely :)
 

tintyi

Állandó Tag
Állandó Tag
bemutatkozás

sziasztok

nagyon uj tag vagyok. nagyon érdekel az ezotéria. lehet nem vagyok normális de még josokhoz is szoktam járni, sőt nekem is vannak megérzéseim és legtöbbször jok. Most főleg Vlagyimir Megre: anasztázia könyve érdekel. de ezzel kapcsolatban minden. ha van ehhez hasonlo valakinek kérem irja meg. köszönöm szépen
 

Eowyn80

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

30 éves vagyok, Szombathelyről írok.
Mindig is érdekelt, hogyan, hol és mennyi magyar él szerte a nagyvilágban - így öröm a számomra, hogy rátaláltam erre a fórumra, ahol, mint ahogyan az első pillantásra tűnik, értelmes emberek gyűlnek össze. :)
 

Attila51

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is ( viszonylag ) új tag vagyok itt. Egy hete regisztráltam le, fôleg a letöltések miatt jöttem, de úgy gondolom, hogy maradnék, mert ez egy nagyon érdekes honlap.
Köszönöm, hogy itt lehetek és a sok információt, jó magyar és nem magyar filmeket is köszönöm, amit már letöltöttem és a jövôben fogok.

Attila - Sydney
 

Bubus53

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én már töltöttem innen le pár filmet a keresőben találtam őket, de most úgy gondoltam, regisztrálok, és nem bntam meg, sőt! :) Nagyon jó az oldal, s nekem elég sok rokonom van Kanadában, mert a nagymamám testvére, meg távolabbi rokonok is kimentek oda, és már nagyon sok a leszármazott. Igaz, ők már nem nagyon tudnak magyarul, de csak szót értünk, mert ha én nem is, de a fiaim tudnak angolul. :D
 

Laca11

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Bizonyos vasalható gyöngyökhöz szükséges sablonok kapcsán találtam az oldalra! Ezúton szeretnék gratulálni hozzá, nagyon sok infó gyűlt itt össze, komoly meló van benne, le a kalappal!

Laci
 

cha-bee

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én is új vagyok... :)
Engem különösen érdekelnének Nógrádi Bence könyvei letölrhető változatban... Aki tud segíteni... THX
 

tintyi

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok én is uj vagyok, engedm az anasztázia érdekel, de nem jutok el, hogy le tudjam tölteni. elakadok. ha tudtok segitsetek légyszives, mindenkinek köszönöm és szép napot kivánok
 

nagyf63

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem okoskodni akarok, csak segítenék. Olvasd el a fórum szabályzatot! El kell érned a tagságot. " -Tag az, aki regisztrált, de a regisztráció óta nem telt el 48 óra, és nem érte el a 20 hozzászólást . "
 

baribon

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én is új vagyok, és nehezen igazodom el! Kicsit úgy érzem magam mint egy apró legyecske az őserdőben.
 
Oldal tetejére