Új vagyok, bemutatkozom.

esther1000

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, 29 éves anyuka vagyok két gyerekkel. Dolgozom, tanulok, ehhez lenne szükségem a nyelvkönyvek letölthető anyagára. Cserébe gyerekekkel kapcsolatos dolgokat tudok feltölteni.
 

lujcsi80

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Uj vagyok az oldalon. Eloszor csak a letoltesek miatt akartam regisztralni, de utanna megneztem a forumtemakat is, es igazabol az oldal sokszinusege miatt dontottem ugy hogy regisztralok.
 

csajécska

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok nagyon tettszik eddig az oldal de jobb lenne ha már láthatnám a képeket is :p Én jelenleg Budapesten élek és 23éves vagyok üdvözlök mindenkit:)
 

Khain

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv!
Jelenleg Budapest koszos-poros utcáit járom és szívom magamba a környezet levegőjét és tudását. Ez utóbbit az iskola padjaiban még sem sikerül annyira. Rengeteg téma érdekel, de mindenek előtt a digitális alkotás az, ami megragadott. Rajzolok is, de az nem megy olyan jól, mint a hagyományos és digitális technika keverése.
Egyelőre még csak 20 éves vagyok, de ez nem sokáig marad így. Legfeljebb szeptemberig.
 

Váriné

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Már tavaly óta nézegettem az oldalt, több magyarországi sütés-főzés közösségi oldal tagjaként. Ott sokan gobelineznek, ők ajánlották az oldalt. Elég soká szántam rá magam a regisztrációra. Hogy miért? Fogalmam sincs:(
A sok szép kézimunka miatt elhatároztam, ismét elkezdek keresztszemeseket hímezni (gyerekkoromban vidéken rengeteget varrtam). Előbb néhány terítőt és párnát szeretnék kivarrni, utána megpróbálkozom a gobelinnel is - a sok szép leszámolható minta meghozta a kedvemet! Persze először egyszerűbbekkel kezdem, ismét bele kell rázódni. Ha lesz időm, a régi terítőket, párnákat lefotózom és felteszem. Anno beszereztem néhány hímzéssel kapcsolatos könyvet is, megpróbálom beszkennelni és elküldeni. Remélem, sikerül. Legfeljebb a férjemet is bevonom:)
Üdvözlök mindenkit és további jó munkát a gyönyörű hímzésekhez!
 

lakokata

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlök mindenkit!

Egy zenei CD keresése folytán jutottam el erre az oldalra és meg kell mondanom, nagyon megnyerte a tetszésemet. Sok érdekes dolgot fedeztem fel eddig is, gondolom az idő múlásával ez csak fokozódni fog.
Örülök, hogy rábukkantam erre a honlapra és bizton állíthatom, rendszeresen fogom látogatni:):) Kata
 

sadri85

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Egy hasznos könyv letöltése hozott az oldalra.
Sajnos nálam el van csúszva a honlap, de azért használható...
 

kmtovics

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok tegnap találtam rá erre a jó oldalra, igaz még csak most kezdek rajta ki igazodni de tetszik nagyon.További szép napot mindenkinek.:)
 

Lacika86

Új tag
Sziasztok Bartok László vagyok minösitett hegesztő, gépbeallito, auto és sportmotor örült 24 eves srac.:) mindent szeretek ami szép. én is készülök kitelepülni Canadaba de egyenlöre sajnos csak keresem a lehetösegeket. nah ismerjetek meg aztan ertekezunk.
 
Oldal tetejére