Új vagyok, bemutatkozom.

Mioma

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv!

28-ka óta igazán illett már ide is elkeverednem. Elnézést a késlekedésért :oops:
28 éves egri lány vagyok. Imádok olvasni, filmeket nézni, kertészkedni, szabadidőmben novellákat írok, szerepjátszom.
Interneten fellelhető könyvek után nyomozva vetődtem erre az oldalra.
Ugyan megvan már a minimum elvárt hozzászólásszámom, és több mint 48 órája vagyok regisztrált, egyelőre a státuszom még nem váltott át állandóba, remélem, ez csak átfutási idő/admin kéz kérdése :)

Üdvözlettel: Mioma
 

hullocsillag04

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Csilla vagyok, és óvónőként dolgozom, immáron 31 éve. Én már többször is idetaláltam, és most már regisztráltam is. Van egy nagyfiam és egy nagylányom. A fiam az ELTE-re jár, angol-könyvtáros szakra, a lányom ötvösnek tanul.
Nagyon szeretem a verseket, a zenét, táncot. Szeretek olvasni, és sok filmet láttam már. Vegyes az ízlésem, sokféle irányzatot kedvelek.
Remélem, én is tudom majd gazdagítani az oldal tartalmát!
 

hurkaSJK

Új tag
Sziasztok!

Nagyon érdekes ez a fórum. Budapesti fiatal vagyok, szeretem a zene mindenféle válfaját, szeretek olvasni, szeretem a 80-as 90-es évek filmjeit, és a házipálinkát.

Üdv.
 

Chaton

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Budapesten élek, egy iskolában dolgozom. Nagyon jó ez a fórum, örülök, hogy rátok találtam.
 
sziasztok:D énis magyarországon élek, debrecenben.=)

ja és énis imáédok olvasni, főleg mióta megvettem az új telóm, blackberry 8520 curve:D azóta nagyon gyorsan fogynak a könyvek az elolvasandó listáról:$=)
 

máriatövis

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlök mindenkit!
Máriatövis vagyok, szeretem a zenét, a természetet a festészetet. Ezeket mindenkinek jó szívvel ajánlom! szép napot!
 

keri.santti

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, mert az e-könyvek nagyon érdekelnek, akár angol, akár magyar nyelven. Nő vagyok, 30 éves, családos, kicsi gyermekekkel, és egy kisvárosban élek.

Szép napot Mindenkinek!
 

lion8

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek!

Én is a könyvek miatt jöttem, le kell cserélnünk elektronikusra mindent, amit csak lehet, mert már mindenhol doboz-szám áll. A férjem is könyv-moly :) Budapesten élünk, egy egyetemista lányunk van.
 

Dwyn66

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Budapesti vagyok, nekem is úgy mutatták meg a helyet. az a dobbenet, hogy ennyi magyar ember szeret olvasni, a környezetemben meg alig találkozok hasonlókkal. Jó érzés, hogy vannak akik keresik a lehetöséget.
 

udvarid

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

új vagyok Budapestről és idén ősszel megyek Torontóba.
Remélem itt a fórumon találok valami hasznos ötletet, hogy mit érdemes megnézni Kanadában.

üdv
 

aimeesaig

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. :)

Én is örömködök, amiért itt lehetek.
Tökteljesen véletlenül találtam a fórumra, ebookot kerestem, és ezen az oldalon találtam rá. Pontosabban megtaláltam, de letölteni nem tudtam. :) Még.
Magamról?
33 vagyok, nő és könyvmoly és versszerető, kontár irodalmár. Adni, és bevallom, kapni jöttem ide. :D Naésperrrrsze, lépést tartani a technikával. Manapság egy kisebb könyvtár nélkül már el sem indulok sehova, és ami a legjobb, ez a könyvtár azsebemben elfér. Remény és lehetőség mindig van, csak töltő is legyen hozzá. :D
Remélem, innen is gyarapíthatom a gyűjteményemet hamarosan, és én is az oldalét. Csak az a fránya 20 hsz meglenne már...! :D
Szépeket mindenkinek!
 

Edelweis

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Veszprémi vagyok, most cókmókolok Pestre. Először azért jelentem meg itt, mert nagyon szeretnék eljutni Kanadába és kidobta a google keresésé közben a fórumot. ^^ Aztán rájöttem hogy jó itt. Kis kihagyás után a tagságra gyúrok.
Cupp mindenkinek!
 

matyrix

Új tag
Szerbusztok!

Régóta ismerem ezt az oldalt, és Kanadát is kedvelem mióta az eszemet tudom, úgyhogy már csak az az apró löket kellett a regisztrációmhoz, hogy rátaláljak a hangoskönyv gyűjteményre. :) Meglepődtem mennyire sokszínű a honlap egyébként, és ami még fontosabb, friss!

3D grafikusként dolgozom Budapesten, de későbbiekben tervezem, hogy megpróbálkozzam külföldön is, úgyhogy sose lehet tudni... egyszer csak egy jávorszarvas mellett ébredek...

Üdv!
 
Oldal tetejére