Új vagyok, bemutatkozom.

miloslav

Új tag
Sziasztok, it "Miloslav" de más néven Mac - azaz Marika. Szlovákiábol származok. 33 éves vagyok, s konyvelokent dolgozom.
 

bogaras

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia, nézz körül nálunk, érezd magad jól, irogass szellemesnek tűnő komoly bolondságokat és előbb utóbb bekerülsz az áramlatba :)
 

hubbabubba

Új tag
Sziasztok! Én egy tatabányai nő vagyok! Itt még teljesen új...28 éves vagyok, mást magamról nem tudok írni ha van kérdésed vagy valami akkor írj!
 

Melitta

Adminisztrátor
Staff member
Rádiós
20 hozzaszolas es 2 nap tagsag kell hogy zenet is tudjal letolteni.
Koszonjuk turelmedet es megertesedet.
 

Dave76

Új tag
Új

Sziasztok Dave vagyok, az anyaországból... keresek egy régi ismerőst, anno Varga Máriának hívták, tudomásom szerint Torontoban lakik most párjával és kisfiával.. ha valaki ismeri, jelezzen..Köszi!:D
 

djcyber

Új tag
Kedves mindenki!
Bevallom őszintén és férfiasan hogy azért jöttem mert feltétlenül meg kéne szereznem a "mint a mókus fent a fán" címü mondókát mp3 ban,és csak itt találtam rá...
Annak aki mindebben segítségemre volna annak nagyon megköszönném.Esküszöm nem rontom a levegőt tovább csak ez kéne,de sajnos az idő szűkében vagyok ugyhogy várom segítségetek.
Üdv:Egy 16 éves srác
 

Laci268

Kitiltott (BANned)
Üdv. Mindenkinek
Pécsen élek feleség, két kisgyerek, családi ház. Mégis kiszeretnénk menni Canadába... :) Építőmérnök vagyok.
 

Angelus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Most regeltem fel és nagyon tetszik az oldal. Sátoraljaújhelyen lakom, még csak most fogok választani egyetemet/főiskolát. Leginkább a festészet a zene és minden más művészeti ág érdekel. Imádom az animéket de szívesen olvasok fantasy regényeket is.
A barátomnak szeretnék letölteni egy dalt a Macskaduettet. Remélem ennek ellenére azéert sok barátra találok itt is.
Köszönöm hogy végigolvastatok.
Angelus
 

knmano

Állandó Tag
Állandó Tag
Szépjónapot kívánok mindenkinek! Igazából teljesen véletlenül kerültem ide: gyerekdalokat kerestem és a google ide irányított, de örülök hogy így alakult, mert szívesen ismerkedem. Magamról annyit, hogy Magyarországon Pápán élek, 26 éves vagyok és van egy 5 hónapos kislányom. Szeretnék neki gyerekdalokat, mondókákat, meséket letölteni, mivel nagyon szeret zenét hallgatni és minden este mesével alszik el.
 

knmano

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Halász Judit gyermekdalokra lenne szükségem, ha valakinek van, kérem írjon vissza! Köszönettel:knmano
 
Top