Új vagyok, bemutatkozom.

jezabel

Állandó Tag
Állandó Tag
:p Sziasztok
Én már vagyok itt egy ideje, de még nem mutatkoztam be. Annyira elragadtak a témák, hogy le is ragadtam. Minden féle szerepben tetszelgek, vagyok társ, szülő, anya, gyerek, újabban már anyós is barát, barátné, és még amit rám oszt az élet. Igyekszem jól játszani, van hogy jól vagyok, néha rosszul, de leginkább azt szeretem, ha csak úgy ...vagyok
nem olvasom el a használati utasításokat, csak ha már a kalapács se segít, az újágot hátulról kezdem, a többi meg kiderül menet közben
szép napot, órát percet pillanatot mindenkinek
jut eszembe a boldogság titka (szerintem) igyekszem minden pillanatot jól megélni
 

coriella

Állandó Tag
Állandó Tag
Röviden bemutatkozok én is. Debrecenből írok, gyakorlott fórumozó vagyok, de mindeddig hazai vizeken. Az elmúlt három év a babáért való küzdelem jegyében telt kedves párommal, eleddig sikertelenül. Hobbik: főzés, fotók, zenehallgatás. Olvasni leggyakrabban krimit szoktam. Keresztény vagyok, de nem fanatikus.
 

coriella

Állandó Tag
Állandó Tag
Coriella, megkerdezhetem hogy ez mitjelent?

Azért írtam ide ezt a küzdést egy nyilvános fórumra, mert tényleg napi szinten befolyásolja a gondolkodásunkat az, hogy gyermeket szeretnénk. Nem vagyok ugyanaz az ember, aki a férjhez menetelem előtt voltam, és biztos vagyok benne, hogy ha sikerül, az megint valami új kezdete lesz.

A kudarcok tekintetében két vetélés és egy méhenkívűli terhesség a "mérleg". Ezek, és a korunk miatt részt veszünk meddőségi programban is, ebben a hónapban lesz az első inszeminációnk.
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Igaz , hogy nem vagyok teljesen új, de úgy látom gyűjtenem kell a hozzászólásokat, hogy képeket és egyebeket tudjak nézni. Kb múlt év októbere körül találtam rátok akkor be is mutatkoztam,de utána nemsokára elköltöztünk és mostanában van megint net. igy eltüntem, most meg két hétre elutazunk de vissza jövök.:)
HOgy frissitsek, jelenleg gyes-en lévő pedagógus vagyok.ELég sok téma érdekel .
 
sziasztok! nagyon örvendek hogy rátok találtam.
Rólam annyit, hogy mérnöki pályafutásom 5 napja végett ért mivel nyugdíjas lettem, többek között azért is, mert még sok "színes egyéb" feladat vár rám. Remélem jó lesz veletek, és sok új barátra is szert teszek.
üdv mindenkinek Éva.
 

Évicus

Állandó Tag
Állandó Tag
Szioka! Mindig nagy öröm egy új tag belépése. Szeretettel üdvözlünk e helyen. Remélem jól fogod éreni magad nálunk. Éva
 

ergono

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszöntök Mindenkit ezen a lapon.
Új vagyok ahogy a téma is megjelöli. Bemutatkozom.
Gábor (ergono)vagyok 46 éves Magyarországon Győrben lakom.
Elváltam, két gyermek édesapja vagyok. Gyermekeimmel jó kapcsolatban vagyok, sokat vagyunk együtt. Két okot tudok felhozni amiért itt vagyok. Canada nekem nagyon távoli, talán így eljutok oda, és kapok egy kis izelítőt az ott élő emberek életéből. Szeretek beszélgetni, új ismeretségeket kötni.
Számítástechnikával foglalkozom. A hobbim az autó, természet, utazás. Romantikus alkat vagyok.
Talán röviden ennyit magamról
 

Judit81

Új tag
Sziasztok

Sziasztok, Judit vagyok Győrből, 25 éves, egyelőre még Magyarországról írok. Pár hónapon belül vagy a Kedvesemmel, vagy egyelőre egyedül, de valószínűleg Kanadában fogok dolgozni. Mindenkinek kellemes időtöltést!
 

BaliX

Állandó Tag
Állandó Tag
Jujj ez nekem elmaradt, mindegy bepótolom.

Újdon "sült" (nem igaz, napon...) bicós fiatal, aug 7.-én leszek 17 éves
magyarországi (többet nem írnék).

Hangulat ember vagyok, szóval vigyázni kell velem ha rossz a kedvem nem tehetek róla akkor megsértek embereket, de nem tudom olyankor változtatni magamon amikor elmegy a kedvem.

172cm magas/68kg :D
nem egy kigyúrt. :)

kedvenc zene: operatic metál, prg metál, illetve a dallamosabb műfaj kevert metálok, de szeretem a rockot is a punkot is vagy akár régi régi zenéket, Hofi féle dalokat.

Rühellem a következő zenéket: no, thanx ; tokio hotel, a metált kiparodizálo dallamtalan csörömpölések alap akordokból álló zenék. Itt le is szögezném, hogy a th és no, thanx egyik sem emo(core) mivel az emocore egy metálzene ami csendesebb nyugalmasabb, tipikusan a halálérzetet keltő bőrszín (fehér bőr sok fekete festék, teljesen fekete ruha, lehangolt kinézet... vagyis akik így 'bedivatolódnak'), ha viszont valaki egy tényelg jó emocore zenét akar hallani az hallgasson: My Chemical Romance ez szép és jó. ;>

kedvenc sportok: (amit űzök) bicózás, futás (amit nézek) noh ilyen nincs a sportot csinálni nem nézni kell. :)
amelyik sportokat rühellem: foci főleg ez a magyar semmi, ami nem foci a külföldi meg megint egyre rosszabb nem szeretem, divatsport, golf, tenisz.

amit szabadidőben csinálok: bicózás, főzögetés
amit "dolgozok": gimnazista vagyok max a tanulnivalót dolgozom be magamba, meg a bicó letakarítás terep után :D

ami érdekel még: fizika ;>
 
Oldal tetejére