Üzleti Partner kereső

Pearly témája a 'Pénzpiac' fórumban , 2011 Szeptember 25.

 1. Yag

  Yag Állandó Tag


  Távol álljon tőlem hogy a Network Marketing rejtelmeibe belemerüljek de egy dolgog biztos. Egy valós NM Cég , arról ismerkszik fel, hogy csak azok keresnek pénzt akik Dolgoznak. Félreértés ne essék nem azok akik korábban csatlakoztak vagy a struktúra elején/tetején (egyesek szerint a Piramis Csúcsán) vannak. Ha jól működik a rendszer akkor ez így is van rendjén.

  Azt hinni, hogy sikeres vállalkozó leszek még nem egyenlő azzal hogy az is vagyok. Attól hogy fogyasztok pár terméket még nem leszek disztribútor. Attól hogy pár vásárlót kiszolgálok még nem leszek Hálózatépítő attól hogy Hálózatot építek és struktúrában dolgozok még nem kell hogy átverjek embereket és nem kell hogy behúzzam őket a csőbe ha az Anyavállalat valóban tisztességes.

  Félre ne érts. Tökéletesen egyet értek veled abban, hogy tényleg vannak cégek akik sajnos hazudnak az embereknek és egy jó csomagolással az emberek hiszékenységére és képzeletére alapozva lépdel előre. Mindegy meddig, tart ameddig tart. Addig is jön a profit. Saját szememmmel láttam már olyan terméket bizonyos cégtől amelyik doboz oldalán lévő cím se a gyártót se a forgalmazót nem takarta. Az anyavállalat cégbejegyzése egy 5 dolláros off-shore céghez köthető a többi 500 hasonló cégbejegyzéssel együtt. Egy évvel később Angliai cégközpont valahogy Kínába került, persze a cím egy 100emeletes iroda házé... Bennem is felmerült, hogy valóban képesek ekkorát hazudni és szemrebbenés nélkül elhallgatni ezeket a háttér dolgokat ? De az is igaz, hogy ha valaki nem néz saját maga utána és ellenörzi mindazt amit mondanak neki, akkor az az egyén felelőssége is. ( A fent leírtak egy max két óra alatt kiderírhetőek és nem kell csak egy számítógép és Internet. Hála a globalizálódásnak és Annak, hogy az emberek nem rejtik véka alá a véleményüket a fórumokon sem. ) Lesújtott az is, hogy amikor az ismerösömnek ecseteltem, majd megmutattam a "nyomozásom" eredményét csak legyintett és fejrázva hárított abban a hiszemben hogy mindez csak szörnyű véletlenek egybeesés. Sajnos csak nem akarta magának sem bevallani, hogy átverés áldozata lett. Pedig csak nem volt alapos és tudatos. Ettől még nem útálom és vesztem vele össze csak sajnálom, hogy hitt abban amit hinni akart. Reális vagy sem, sajnos a TV reklámok nagy része is lényegében átvágás. Nem úgy és nem abban a formában hat és lesz jó neked ahogy ott bemutatják. De legalább szépek a képek és a érezheted úgy hogy pont jó lesz neked. Ezeket a cégeket miért nem büntetik ?

  Igyekszem kerülni az általánosítást. Ettől még a többi több ezer Network Marketing cég nem az átverés útján jár. Mert van olyan cég is akik már 10 vagy több éve ott van ahol írják. Látható a termékeik folyamatosan kaphatóak , persze néző pont kérdése, hogy kinek drága és kinek nem. Eladható vagy sem. Van rá kereslet egyáltalán ?

  Szerintem csodák nincsenek. Csak négy féle módon lehet pénzhez jutni az életben. Kivéve ha örökölsz vagy nyersz a lottón de az úgy sem számít mert 1 év se kell és elherdálják az emberek 90%a mindent amit kapott.
  Tehát. Alkalmazott vagyok. Egyéni Vállalkozó vagyok. Üzlettulajdonos, vagy Befektető. Mind a négy lehetőséget kipróbáltam már az életben. Érdekes különbségek vannak. Mind a négy módszernek sajátságos szabályai és szokásai vannak. Mindegyikhez más mennyiségű pénz kell. Más-más habitus és hozzáállás. Sokan nem gondolnak bene, de ha alkalmazott vagyok is költéges. Első hónapban mindent saját magamnak fizetek. Utazás, étkezés, egyéb kiadások. A második hónaptól már a kialkudott összegből élhetek tovább. De csak abból. Fizetés emelés reménye szinte zéró. Persze Cége válogatja.

  Amiről írsz az ékes példája annak ami a nagyvilágban látható. Lehetsz alkalmazott, Egyéni vállalkozó, Cégtuladjonos vagy Befektető csinálhatod profin, működhet jól. De be is csődölhetsz. Elcseszheted, nem kicsit, nagyon. Vagy csak csinálod ahogy tudod vagy gondolod hogy kell minden szabályt és törvényt figyelmen kívül hagyva mert Te úgy is jobban tudod :) Attól még nem biztos hogy úgy is van. Mindíg hallani hogy lefüleltek hentest, cukrászt fél tonna romlott ezt vagy azt koboztak el. Direkt csinálta ? Vagy így jött össze ? Nagyvállalatok akiket felszámolnak az alkalmazottaik és az ügyfeleik futnak a pénzük után. MLM cégeket képviselő Disztribútorok akik tavaly még árultak vagy reklámoztak valamit ma már nem ? ... Ki mit veszít mennyit kockáztat ? Egy alkalmazott elvesztheti az állását. Keres és talál másikat. Az Egyéni vállalkozó becsődőlhet a vállalkozásba eszközökbe évek alatt bele tolt pénzt elveszti és nincs rá garancia hogy vissza kapja. De lehet kezdi elölről. Lehet elmegy alkalmazottnak. Egy Cégtulajdonos is becsödölhet, elvesztheti ügyfelei és saját pénzést is. A Befektető minden vagyonát amit csak összeüzletelt. Nagyjából annyi előnye és hátránya van egy NM céggel való munkának mint bármi más munkának. De munka nélkül egyik sem működik : )))

  Kinek mik a kilátásai ? Elszomorít, hogy manapság alkalmazottnak lenni, vagy is valakinek dolgozni, kezd egynlő lenni azzal, hogy a jóformán egy tulajdon vagy. A Cég tulajdona. Tedd azt amit mondok és ne kérdezz csak csináld! Szó nélkül és minden nap. Mégsem ? Dolgozz szombaton és Vasárnap is nekem .... Miért nem ? Majd jön helyetted más ...
  Vállakoznál ? Legyen tőkéd, (2-3 milla) eszközeid, ötleted, jó és piac képes árud, jól kommunikálj, jól lavírozz. Vallom, hogy minden jogszabálynak megfelelni és profitot termelni nagyon nehéz. Adó, váratlan kiadások, költségek, alacsony haszonkulcsok ... Érdekes, egy valamire való vállalkozásban nem is akar senki egy év alatt extra profitot. Aki komolyan vállalkozik tudja, hogy két három év múlva tudja csak a vállalkozáshoz szükséges összeget nullára vissza termelni. Aztán a hasznot. Ahogy a nevében is benne van. Egyéni Vállalkozó. Szinte mindent egyedül csinál az ember mert az legalább a munka el van végezve. Kicsit jobb a helyzet ha családi a vállalkozás mert meg lehet osztani a melót de a lényeg ugyan az, egy felé kell tolni a szekeret.

  Itt kanyarodnék vissza amit írtál. "Nincs rezsi koltseguk uzleti berlet, rezsi ,mert mindenki otthonrol arul , es meg munkaber se nagyon szamolhato fel ... " Egy NM "vállalkozás" valahol egy Egyéni vállalkozás csak kicsiben. Sajnos a tévhitekkel ellentétbben ez a munka sem való mindenkinek-bárkinek. Vagy eleve tudni kell hozzá pár dolgot vagy meg kell tanulni. Ahogy egy új szakmát. Akár egy OKJ-s szakmát is :) Mindenki el tudja fogadni, hogy egy targoncás vezetőnek legalább egy hétig 8órában tanfolyamra kell járni. Egy masszőrnek akár két évig is. De sok embert nem érdekel hogy egy NM vállalkozást is tanulni kell. Az úgy jön magától ? Azért van ennyi napszámosa ...

  Ettől még lehetőség lehet az átjárásra egy életfogytig tartó alkalmazotti státuszból és a KÉSÖBB szabadon csinálom amit szeretnék, életem hátralévő részében. Mert ebben sem az elején osztják az érdemeket hanem közben. Ha nem így tekintek rá akkor szerintem sokan félrevezetik saját magukat. Ettől még lehetőség lehet mert a befektetett kezdeti összegek alacsonyabbak mint egy Egyéni Vállalkozónál . Kb. 30-300.000 HUF közt elérhető. Nem kell bolt. Nincs rezsi. Mert mindenki otthonról árul ? .... hm. Tényleg árulni kell egyáltalán valamit vagy elég közvetíteni ? Ez más kérdés. Technikai. Ettől függetlenül szerintem egy modern NM cégnél már közvetlen értékesíteni nem kell, mert a vevő jobban jár ha közvetlen az Anyavállalattól veszi és rendeli a terméneket. Interneten. És kézhez kapja. Postán. Ahogy mondtad. A jovo es a jelen a net. Ki mennyit keres ? Teljesítménytől függ. A teljesítmény meg szervezés kérdése.
  Üzlet Tulajdonos ? Ha bevesznek a vállalkozásba remek. De miért is tennék ? Szép a szemem ? Kevés. Befektető ? Ingatlan vagy Részvény ? Van hozzá elég pénzem ? Vannak modellek amik működnek de sosem rögtön és egyszerre.

  A probléma gyökere szerintem ott van, hogy sokan azt hiszik, hogy megvesz egy kezdő csomagot és már vállalkozik is, majd szinte semmi pénzből pár hónap alatt milliomos lesz, mert mindenki tőle fogja megvenni. Mindeközben egy zacskó szotyit nem adott el egész életében. Mit sem tud a fellépésről, megjelenésről, attitűdről, gondolkodás módról. És akkor még csak egy síma hétköznapi üzletkötőről beszéltem :) Egyszerű vállalkozás ? Ez szerintem nem igaz. Sőt mindez másodállásban munka mellett még nehezebb. Egészen más mit hiszünk egy ilyen munkáról általában rá kell jönnünk, még ha a cég tisztességes és a termékei is remekek attól még nem gazdagszik meg mindenki belőle mert nem azt éri meg belőle amit a cég kommunikált számára. Mást gondolunk erről a munkáról és mást teszünk meg belőle. A lemorzsolódás meg természetes. Ahogyan egy nyelvtanfolyamot se minden tanfolyam kezdő fogja befejezni. De az egyetemre jelentkezőknek is jó ha a fele lesz diplomás. Stb. Nem azért mert átverés vagy higított a termék hanem mert az emberek többsége hajlamos túldimenziomálni pár doglot. Akár mondja akár hallja. Attól hogy csatlakozik valaki egy NM céghez és lélekben felválallja hogy a termékeit eljuttatja a leendő vevőkhöz attól még nem lesz se pár év, se pár hónap alatt milliomos. Persze elképzelni lehet. De ha nem tesz bele munkát és nem foglalkozik azzal ami a dolog lényege, kvázi hálózatot épít mint amikor egy vállalat terjeszkedik és városról városra nyit egy-két-há üzletet, akkor okkal panaszkodhat az ember, hogy ebből se lett milliomos pár hónap alatt. Ha úgy kezd neki valaki hogy ezekkel nincs tisztában vagy az akihez csatlakozna nem szól róla akkor valóban elbeszélés van egymás mellett. Ez is emberi dolog és nem a cégek miatt van. Többször beigazolódott már számomra az életben, hogy önmagában egy Cég nem rosz vagy jó. A benne dolgozó emberek azok amitől jó lesz vagy rosszá válik.

  Éppen ezért valóban ránk férne szerintem is valami jó ötlet, cég, termék, árú vagy akármi ami valós értéket termel igényt és keresletet szolgál ki és nem csak a pénz forog Á és B közt. : ) Biztos vagyok benne, hogy van olyan árú vagy szolgáltatás ami Magyarországon van és a világ más pontján szükség lenne rá. Vagy van olyan árú vagy szolgáltatás ami pl. Kanadában elérhető de Európában és vagy Magyarországon nem, de szükség lenne rá ... csak tudni kell mi az. Kereslet - Kínálat.
  Tök jó, hogy könyveket meg okosságokat csereberélhetünk. De lehetne ezt konkrétan olyan dolgokkal is tenni ami pénzt hoz mindkét félnek. Nem hiszem hogy ez csak ábránd lenne. Ugye nem ? :)))
   
 2. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  MInd szep es jo amit leirtal ,es van is igazsag benne.
  A penz csinalashoz nem ertek mert akkor nem lenne gondunk a Ch havi szerverkoltsegevel amivel borotvaelen tancolunk. A hosszu bevezeto utan mit is ajanlasz? mi az ami osszejohetne a kintlevok es az otthoniak kozott?
   
 3. Yag

  Yag Állandó Tag

  Nekem speciel itt Magyarországon néhány olyan piacvezető termékre lesz majd szükségem amit Kanadában, USA-ban már rendelhető de még innen Európából nem lehet elérni. Mondhatjuk piaci résnek is hiszen jelenleg nincs megoldva miképpen lehetne innen európából beszerezni amit kiszemeltem. Hogy miért nem lehet rendelni Európából? Természtesen kifejtem privátban ha fontossá válik. Mindenesetre nem azért mert illegális :) Eddig csak azért nem "reklámoztam" a környezetemben mert nem tudtam megoldani a beszerzését. Majd jött az Ihlet, hátha él olyan böcsületes Magyar valahol külhonban (akár Kanadában) akivel okosban meg lehet oldani ezt az anomáliát. Természetesen igyekezve megspórólni minden olyan előítéleti tényezőt ami a rossz beidegződéseket adják az embernek. Konkrétan nem azon agyalva hogyan húzzuk le egymást hanem hogyan tudnánk minél több embernek segíteni általa, s természetesen magunknak is.
  Ehhez keresek megbízható, szavahihető embert, akivel összedugva buksikat, figyelembe véve mindenki érdekeit, kitalálni mit és hogyan érdemes. Főként hogy a célállomásra el is jusson amit rendelek. Kvázi hozzám. Vagy ahova megadom. A részleteket szándékosan nem írom le. Értem a reklám nem reklám összefüggsését ala Fórum és amit korábban ecseteltél. Ettől függetlenül valahogy el kell indúlnom a témában mert ki kell derítenem, hogy ebben a kérdésben milyen megoldások lehetségesek. Írhatnám azt is, hogy a "probláma" által a lehetőség adott a kérdés már csak az, ki oldja meg ?
  Ettől a ponttól kérlek Te döntsd el, hogy mennyire fórum publikus a téma és mennyire a privát szálon fusson tovább, részben vagy egészben.
   
 4. Yag

  Yag Állandó Tag

  Sziasztok!

  Továbbra is keresem azt a vállalkozó szellemű Magyart aki tud nekem segíteni abban, hogy a tengeren túlon már kapható új technológiákhoz hozzájussak. Én rendelek, én fizetek mindent. Szerény számításaim szerint, ha megtalálom a megfelelő embert, akkor szolid mellékjövedelem is várható belőle. A részleteket beszéljük meg privátban. Köszönettel. KG.
   
 5. Yag

  Yag Állandó Tag

  Kedves vigilant.
  Huhh. Bevallom meglepődtem. Nem számítottam ilyen fogadtatásra.

  .... nem tudom ki léphetett a ... nem tudom midre, (remélem nem a Stadler volt :p) de nem hiszem hogy rászolgáltam hogy ilyen hangnemben beszéljünk. Tudom ritka, de tisztességesek a szándékaim. Nem akarok kihasználni senkit. Se lehúzni. Ha valaki kéri megadom az elérhetőségeimet, adataimat beszélhetünk akár személyesen is pl. IP telefonon v. Skypon és meggyőződhet rólam "személyesen" hogy nem a csaló mihaszna egyedek közé tartozom mint ahogy azt gondolod, hogy mindenki az aki Magyarországon lakik.

  Mint írtam, olvasható: Mindent Én fizetek. Előre. Hol itt a lehúzás és a kifosztás ? Ennek okán ha jobban belegondolsz még én vállalok "kockázatot" ha és amennyiben kifizetek mindent és ennek ellenére sem érkezik meg a csomagom akkor .... akkor gondolom jöjjek fel ide és az általad preferált stílusban általánosítsak a Canadában élő Magyarokról ? Nem hiszem hogy ezért jött létre a topik. Nem erre koncentrálok. Van pár kapcsolatom itt Magyarországon de speciel Canadában vagy Amerikában nem lakik rokonom. Ha lakna már megoldottam volna másképpen ezt az anomáliát.

  Biztos megfigyeltél pár dolgot velem kapcsolatban. Ha így van, akkor láthatod, hogy nem ez a huszonvalahányadik hozzászólásom a fórumon. Nem két napja regisztráltam és nem Én indítottam a topicot csak becsatlakoztam. Nylíán véletlen de a napokban éppen azon gondolkodtam, hogy miképpen találhatnék megoldást az elképzeléseimre. Erre jártam, könyveket böngészni, rákerestem a témára, persze, kapóra jött, hogy valaki már kezdeményezett egy ilyen témakört. Igaz, nem hittem hogy szinte "üres" lesz de azt se gondoltam, hogy pár éves Fórum Tagságom ellenére valaki éppen Canadából ílyen súlyosan megrágalmaz. Hiába írnám, hogy megszoktam, nem lenne igaz. Ettől függetlenül kár lenne ebben mélységében további vitába burkolóznunk. Csak a magam nevében tudok beszélni.

  Egyébként se szeretem az általánosítást. Egyszerűen csak az a szitu, hogy Te ott laksz Én meg itt Magyarországon és be kell látnom, hogy vannak dolgok pl. olyan modern technológiák (jól írtam) amit Itt (még) nem tudok megvenni, hiába van meg rá a pénzem. Viszont máshol, máshogy el lehet érni. Pl. Canadában. Igaz, csak akkor ha tudod hogyan kell. Ez egy körülmény. Keresem rá a megoldást miként tudnám áthidalni. Tapasztalataim azt igazolják, hogy a nagy számok törvénye alapján ez sikerülhet. Én hiszek abban, hogy akadhat olyan Ott élő Magyar aki kíváncsi lesz arra milyen az a piaci rés amit egy egész kontinensnyi ember nem érhet el. Még. Persze ez csak idő kérdése. De egyelőre csak egy Országnyi kereslet - kínálat viszonylatban gondolkodom. Még akkor is ha nem vagyok kereskedő. Persze ez is nagy szó egy Magyartól tudom, éppen ezért "még csak" a saját igényeim kielégítésére fókuszálok. Kicsiben. Hogy nagyra lehessen méretezni. Ez nem valami nagy üzlet és kockázat remélem :) Persze ha sikeresen vizsgázna egy ilyen együttműködés akkor lenne kit bevonnom a témába. Addig viszont nem tehetem míg nem találok rá megfelelő embert Európán kívülről a kézhezvételi folyamatban. Huszonkettes csapdája. Ebben a témában csak ezért vagyok itt. Keresek. Nem balekokat, nem lehúzható szegény embereket hanem komolyan gondolkodókat akik hajlandóak más dimenziókban is (pl jövő) gondolkodni nem csak a lehúzásban.

  Akármilyen furcsa feltételezem hogy vannak "még" olyan becsületes emberek, akik ha megegyeznek valamiben akkor azt betartják. Mivel senkinek semmilyen kiadása, kára, hátránya nem származik abból ha velem közösen "gondolkodik" egy olyan piaci résen, amit felfedeztem ezért bátran vállalom, hogy ki vagyok és honnan. Mivel tudom, hogy ez egy új technológia és még Európában (!) sem kapható ezért bátorkodtam olyan gondolatokba bocsátkozni, hogy ha és amennyiben a megfelelő embert találom meg, a törekvéseimre akkor az még akár kölcsönösen előnyös is lehet. A jövőben.

  Nem ismerjük egymást, ezért nem tudhatod, de lehet hogy éppen egy speciális dolognak vagyok a szakértője aki véletlenül hobbyból ebook-könyveket molyol. Persze ez is gyanús tudom, de ahonnan én jövök ott még elfogadott, hogy ami nekem jó, az neked is jó lehet.
  Igaz én meg azt nem tudtam, hogy Te véded minden magyarok becsületét és érdekeit Canadában. Legalább is itt a CanadaHun-on.

  Általában azt tapasztaltam, ha jót várok, akkor azt is kapok, ha eleve rosszra számítok, akkor meg az fog jönni csőstül. De félretéve a piszkálódást, tényleg sajnálom ha károd származott a múltban valaki által, de hidd el, nem mindenki lop és hazudik kishazánkban. Kérlek. Legalább egymást ne bántsuk.

  Tisztelettel:
  Kollár Gábor

  nem a reklám helye csak a tisztesség kedvéért, hogy akinek nem inge ne vegye magára.
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2017 Március 10
 6. Ryerson

  Ryerson Kitiltott (BANned)

  VIGILANT-nak minden sora IGAZ !!
  amibe ez a figura beakar rangatni az elerheto Europaban es Mo.-n IS !!
  Szintiszta MLM !
  ForeverGreen és
  FGXpress termék
  az alabbi alatt talalsz halozat epitot aki MAGYARORSZAGON FORGALMAZZA a termeket
  Tehat : kerdezem kollartol mifele allitas ez ??

  mit is akar valojaban a canadai magyaroktol ???
  akad ra jooonehany otletem
  ugy gondolom feltetlen jelezni kell az amerikai anyaceg fele
  NEHOGY valaki is bedoljon neki VIGYAZAT C...O !!
   
  Utoljára módosítva: 2017 Március 11
 7. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Egyenlore nem bujt ki a szog a zsakbol mirol is lehet szo.
  Azonkivul itt mindenki becsuletes a Canadahunon tiszteseges ez halal biztos.
  Sajnos idaig semmi olyan munka nem adodott amit otthon lehetne vegezni ne lenne link, fizetnenek is ,es minden referencia stb is meg van.
  Penzt keresni mindenki szeretne es tudom sok tagunknak jol is jonne egy kis kiegeszites. A canadahunra meg kulon raferne hogy ne tancoljon minden honapban borotvaelen.
  Ma adtam fel egy kis alaku konyvet egyik ismerosunknek $40 kepesek elkerni a postakoltsegre air mailen. $20 hajon ami 6 hetig megy. Meg a $20 dollart is sokalta, pedig hat ha megerkezik latni fogja a belyegen az arat.
  Ilyen araknal nincs az a arufele ,semmi ami labdaba tudna rugni versenykepes maradna +a vam es a tax =afa mar nem is beszelek.
  Vannak kontiner szallitasok ami egyben olcsobb de hat mit lehetne kuldeni egy kontinernyi arut es kinek es ki rakna bele a penzet stb.
  Ha ez a pocsolya nem lenne ilyen nagy es a ket continens egymas mellett lenne......
   
 8. Yag

  Yag Állandó Tag

  Egy újabb rágalmazás. Erre felé csak ezt lehet ? Köszi. Ebből nem kérek. Biztos örömmel tölt el egyeseket az ilyen hangnem meg a pocskondiázás. Én szándékosan nem írtam cégnevet. Nem azért mert titkos, hanem azért mert reklám lenne. Ezt Te nem tartod tiszteletben pedig úgy tudom éppen ezt kérték a fórumon. Ne legyen ingyen reklám.

  Mellesleg Magyarországon se forgalmazza mivel oda csak szállít. Egy másik EU-s országból. A szállítás nem forgalmazás. Ha értetted amit írtam ( valószínű nem értetted mivel csak a hülyeséget erölteted ) Ha értenéd, akkor tudnád hogy olyan termékre írtam amit EUba nem szállítanak. Ezt akartam más országon keresztül megrendelni. Ennyi. Ez nem bűn, nem illegális.
  Miért olyan nehéz megérteni, hogy van amit nem lehet megrendelni Magyarországon ? Ha nekem éppen erre van szükségem akkor miért akkora bűn ha ezt máshonnan meg akarom vásárolni ? Senki nem ment külföldre még csak hogy egy autót megvegyen ? Nyílván az is illegális. Hihetetlen hogy csak a rosszundulat sugárzik egyesekből.
   
 9. Yag

  Yag Állandó Tag

  Kedves Melitta.
  Nincs szög mivel zsák sincs. Nincs rejtegetni valóm. Csak azért nem írtam le mindent részlesen mert nem tartozik mindenkire.
  Nem véletlen hogy van nyílvános minden részlet és van privát beszélgetési lehetőség. Gondolom ezért van.
  Nem pénzt szeretnék keresni. Vásárolni szeretnék. Elképzelésem szerint Canadából de úgy látom itt egyesek be vannak oltva ellene. Csak azt tudnám olyanok miért szólnak bele mások beszélgetésébe amit nem ért vagy nem ért hozzá ?
  Nem tudom abban hogy vásárolni szeretnék saját pénzből előre kifizetve ebben mi lenne a bűn vagy illegálsi de majd valaki biztos elmagyarázza.
  Történetesen egy darab egy kilógramm súlyú csomag postázásról lett volna szó egy alkalommal. Ebből kiderül számomra hogy érdemes-e több alkalommal is rendelnem vagy sem. Költség és szállítási idő tartam miatt. De az is magánfelhasználási céllal és nem kereskedelmi tehát viszont eladási. Tehát NEM viszonteladásra hanem saját felhasználásra.
  Már ez is illegális mert ez is csalás ? Ha felétek az akkor örülök hogy nem lakom Canadában.
   
 10. Yag

  Yag Állandó Tag

  Ezt te biztos élvezed. Lehet hogy nem szólsz bele olyan témába amiről fogalmad sincs ? Persze nyílván nem mivel te vagy a Canadai Magyarok Védőangyala. Brávó. Taps. Semmi egyéb :) Valaki nyomtasson neki egy kitüntetést.
   
 11. Yag

  Yag Állandó Tag

  Akkor ezért érzed magad ennyire fontosnak. Értem. Tényleg vannak ilyen emberek is .... köszi, hogy bemutatkoztál. Jó tapasztalás lettél.
   
 12. pkcsillaq

  pkcsillaq Új tag


  Kedves Yag!

  Szívemből szóltál, én is pontosan így gondolom.Bár sokáig a másik oldalt erősítettem, amíg meg nem talált valami, ami 11 éve ellenőrzött körülmények között, átláthatóan és tényleg eredményesen működik. (Tényleg nem reklámozni akarom, de az Amwayt is leköröztük forgalomnövekedésben) Úgy gondolom nézőpont kérdése dolog. Mi azt szoktuk mondani, hogy van jó piramis, és rossz piramis. Ha belegondolunk, a piramis az egyik legstabilabb alakzat, és szinte minden rendszer így épül fel. Egy tipikus munkahely is. Ám ha a jó piramisra találunk, akkor az végtelen lehetőségeket tartogat magában. Nálunk bárki kereshet annyit, amennyit a cég vezetői. Csak attól függ, mennyit dolgozik. Egy átlagos munka helyen hogy lehet elérni ezt? Az időnket pénzre váltjuk, hogy azt a pénzt arra költhessük, hogy munkába járhassunk. Persze nem mindenki fogadja el, érti ezt a látásmódot, de ezzel nincs is semmi baj. Nem való mindenkinek, ez tény, és nem is kell, hogy mindenkit meggyőzzünk róla.

  Üdv

  Csilla
   

Megosztás