2. Keresztszemes Minták a Világ Minden Tájáról ( tartalomjegyzék az első oldalon)

macleod témája a 'Kreatív ötletek' fórumban , 2011 Június 22.

 1. Balerina

  Balerina Állandó Tag

  Bocsánat, bocsánat! Nagy volt a lelkesedésem. De az 1-es topiké volt a hozzászólás. Csak úgy megörültem neki. Most még egyszer megnéztem és tényleg nincsenek a másodikból. :(
   
 2. Alasseia

  Alasseia Állandó Tag

  Kedves Manyo!

  Ha valaki már szerkesztett weboldalt, fórumot az tudja, hogy sajnos bármikor bármilyen műszaki hiba ill. idegenkezűség is előfordulhat egy weboldal szerkesztése kapcsán. Idegenkezűséget én például nem feltétlenül csak a hekkerekre értem, hanem például a más weboldalakat idegen tartalmakkal ellátó robot támadásokat is ide tartoznak. Volt hozzá szerencsém nem is kevés.

  A jövőre nézve igazából nem látok más megoldást, mint azt, hogy a fórum tartalmát időről - időre le kellene menteni egy számítógépre.
  Így ha bármi történik,- akár az egész weboldal is megszűnhet valami oknál fogva, - akkor is pár perc alatt vissza lehet tölteni az oldalt a szerverre, legfeljebb a két mentés közötti új tartalom veszhet el.

  Az én weboldalam max. 2 GB tárhelyet foglal tehát nem egy tétel, ezt viszont gondolom a Ch -ról nem lehet elmondani, hatalmas tartalom van rajta.
  De előbb-utóbb mindenképpen érdemes lenne ezt megtenni, mert igazi kincsek vannak a fórumon és sok ember mérhetetlen sok szeretettel végzett munkája!   
  jutta80, macleod és Katalin/Anyoka kedveli ezt.
 3. macleod

  macleod Állandó Tag

  Egyrészt tényleg nagyon bosszantó, amikor más helyeken keresgélve döglött linkeket talál, de vannak esetleg olyan helyek is, körbeírom, hogy ne folytassak reklámtevékenységet, pl. aminek a logója egy szivárványszínű gyűrű :p, ahol egy darabig (azt hiszem 1 Gb) feltölthető, de nem törlődik, mint a fizetősök (illetve lehet tárhelyet bővíteni, azt hiszem évi 5 dollár. Talán.) . Csak ha a tulaj törli; ha meg betelik, akkor lehet új címet kreálni és új tárhelyet nyitni, én is ezt tettem, vagy lehet mások mappáit ajánlani, amikor tudom, hol található. Mondjuk ott is lehet baj, de erről máskor.
  Ezzel a keresési módszerrel egyébként, amivel próbálkoztam, mind a kb. 1500 találatra a Google csak az 1. és 2. keresztszemest adta ki, meg a kivarrt munkáknál néhányat, ahol szerepelt a hívószó, nem tudom, lehetséges-e akkor egyáltalán, hogy eltűntek a dolgok a többi topikban. Aki akarja, próbálja ki, ezt kell beírni:
  site:canadahun.com renato+parolin
  Ezt írtam én, de más szerzővel is lehet. Meg azokat adja még ki, akik ott megköszöntek valamit. A többi, tovább nem lépési lehetőség ugyanaz, mint az előző hszsokban.
   
 4. bogi511

  bogi511 Állandó Tag

  Üdv Mindenkinek!

  Látom a helyzet nem változott:(, nagyon szomorú vagyok.
  Sok könyvet, folyóiratot lementettem, ha kell szóljatok...:D bár ehhez a szép gyűjteményhez én kevés vagyok....

  Lehet javaslatom...heti-havi mentés?CD?Bármi?

  Tényleg ennél jobb oldal nincs, ne hagyjuk, hogy eltűnjenek a minták....
  Ez úton érdeklődök:
  Mi újság a 80 éves bácsival? Valaki feldobta, hogy a munkáit kellene kiállítani vagy bármi...Meséljetek....

  Üdv bogi511
   
 5. Gyagnes

  Gyagnes Állandó Silver Tag

  Flower Fairies - Cicely Mary Barker gyűjtemény

  Flower Fairies - Cicely Mary Barker gyűjtemény 125 minta, illetve mintafüzet összesen 561 MB

  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**

   
  Bzsomb kedveli ezt.
 6. FLAMINGO

  FLAMINGO büszke nagypapa Fórumvezető Kormányos

  Ahogy már az előbb is jeleztem A CH-n lévő anyag 1 TB, azaz egy Terrabájt, vagyis 1024 Gigabájt ami 1 048 576 Megabájt. Ez kb 1500 db CD, de DVD-ből is több, mint 200 db. Mire kimented, kezdheted elölről....
   
 7. agnes11

  agnes11 Állandó Tag

  sziasztok,

  ha a legrosszabb lesz és tényleg eltűnt minden felrakott anyag a 2. fórumból, akkor az újrarakáshoz segítség lenne az előzőnek a "borítója" azaz csak a sima felsorolás csatolmányok nélkül, mert sok esetben nem tudni mi van az 1-ben és mi volt a 2.ban, újra ellenőrizni pedig elég kemény...

  A katalógusok amiket csináltam segíthetnek, mert abból rögtön látni mi melyikben van, az indexeket szívesen újra felteszem, és fájlokat is töltök amit lementettem.

  A következőkről van listám:
  Forever Friends, Tatty Teddy, Humprey
  Blackbird
  Bothy Threads
  Country Cottage Needlework, Little House Needlework
  Chatelaine
  Lickle Ted, Sarah Kay
  Lizzie Kate
  Madame Chantilly, Madame La Fee
  Michael Powell
  Renato Parolin
  Tralala

  De azért reménykedem...

  Ági
   
  Bettike2010 kedveli ezt.
 8. Bettike2010

  Bettike2010 Állandó Tag

  Igen, Ági, ez nagyon jó ötlet!!!!
  Az index listákból valahogyan könnyebben menne az újratöltés!
   
 9. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Én is sokat mentettem, bár az én mappáimban a káosz semmihez sem fogható, de hátha betudok azonosítani kép alapján vagy cím alapján valamilyen képet.Nem biztos, hogy sikerrel járnék, de egy próbát megérne. Ha ez is segítene.
  napsugár7127
   
 10. petroj

  petroj Állandó Tag

  Laura Gabutti

  Laura Gabutti-tól egy kis böködni valo,amíg elő nem kerül a 2 sz. x-szemes topik
   
 11. Katalin/Anyoka

  Katalin/Anyoka Kitiltott (BANned)

  Hölgyeim!

  Válasz van, de magyarázat nincs!

  Történt 21-én, hogy egy privibe kapott hsz számra klikkeltem, mely ide vezetett az egyik hozzászólásomba (amit a profiloldal takaritásával volt kapcsolatos). Amikor láttam mi is a tartalom, bezártam. Nos elvileg ezzel a mozdulattal töröltem ÉN mindent.

  Mondanám még mielött vád érne:

  - Van annyi eszem, hogy tudjam, ha 70 oldalt egyenkint kijelölök törlésre!

  - Ha az első hsz-t törli valaki akkor a szöveges hsz-ok maradnak a csatolások tünnek el.

  - Bármilyen módon történik törlés a topick címe és a látogatók száma is eltünik.

  - Én azt sem tudom világosan, ha topick törlésre kerül akkor miért jelent meg olyan fül, hgy "szabálytalanul átírányítva"
  Most ezerrel folyik a profiloldali csilivilik végleges törlése, valamint van olyan gigászi forum-topick ahol szintén törlök, és mindkét helyen ezt a fület kaptam 3-4x. Ilyenkor kiléptem onnan ahol ezt a fület az oromalá biggyesztették, majd néhány perc mulva visszaléptem és tovább tudtam törölni.

  - Az is érdekes, hogy a sok topick amik hozzám tartoznak és napi rendszerességgel látogatom őket miért nem történik velük semmi? Írtóan ártó csak itt vagyok? A kimúlt topickot bevállalom, de ott a sorsnak hálásak lehettünk, hogy az a már-már használhatatlan kavalkád eltünt.

  Én más magyarázatot nem találok, mint azt, hogy abba a bizonyos privibe az idézett hszszámra egy csinos virus került biggyesztésre, vagy magára a hozzászólásra, mivel köztudott, hogy a saját szöveges hsz-mat is törlöm amikor már nem aktuális.

  Lehet megkövezni, de én akkor sem érzem magam vétkesnek!!!! Túl sok szeretet köt hozzátok és a topickhoz, hogy ekkorát hibázzak. De miért is tenném????

  A tény, hogy nem csak a láz miatt vagyok padlón.

  Döntsétek el hogyan legyen a továbbiakban! A linkelésnek nem vagyok híve! Beszéljük meg a HIDE-n használatát, de van annak valami értelme? Akkor már nemis arrol a topickról beszélünk. De legyen ahogy akarjátok. Tervezem, hogy be sem lépek ebbe a topickba, ha a látogatásom ekkora bajjal jár.

  1elkeseredett anyóka


  Ezt a topickot lezárom, csak olvasni lehet írni nem. A jövőt célzó hsz-t a "0" topickba írd
   

Megosztás