2. Keresztszemes Minták a Világ Minden Tájáról ( tartalomjegyzék az első oldalon)

macleod témája a 'Kreatív ötletek' fórumban , 2011 Június 22.

 1. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Engem is meglepetésként ért.Nem találtam a fórumot sem.A keresésnél szoktam beütni a keresztszemes szót, arra mindig kiadja, ha nincs is kint, de most minden mást kiadott, csak ezt nem találtam.A következő oldalakon sem.Remélem nem komoly a probléma,és lesz rá megoldás.Ezek szerint nem csak én jártam így.

  napsugár7127
   
 2. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Sziasztok
  Sajnos nem tudom mi tortent de keressuk a hibat, ido mire vegig megyunk minden beirason minden torlesen.
  Kerlek legyetek turelemmel remelem mielobb megtudjuk mi a baj.
  kszonom a megerteseteket!
   
 3. kató

  kató Állandó Tag

  balett kérés

  Sziasztok!
  Innen töltöttem le ezt a képet! Jól haladok vele, de egy-két sor lemaradt az egyik mintaívről. Tudtok segíteni egy teljes mintával?Nem szeretném rosszul elkészíteni, ajándékba lesz egy aranyos kislánynak. Köszönöm a segítséget!
   
 4. Katalin/Anyoka

  Katalin/Anyoka Kitiltott (BANned)

  Hölgyeim!

  A segiteni vágyokat ezennel kirándulásra invitálom.

  Let, légyen szó arrol, hogy aki ingerenciát érez és van kitartása, megtennétek, hogy az összes topickot kinyitjátok és annak a topicknak a keresőjébe beírtok, valamelyik gyakran megfordult tervező nevét? mondjuk Renato Paroli vagy mit tudom mit.

  Ha esetleg a kereső abból a topickból kiad valamit, akkor az ott van a topickunkkal együtt. (legalábbis remélem nemdarabolodott fel a keresett topickunk)

  Ha valaki rálel akkor azt a linket azonnal hozza ide. Mármint a kereső találatáét.

  A kirándulási része viszont az, hogy így felfedezhetitek azt a számtalan témát amit a Ch nyujt.

  Köszi előre is a segitséget. Nem gondoltam a fórum felületét felosztani, ki,-ki magától is tudja. A barangolás területét úgyis elmondjátok itt, és akkor meglátjuk esetleg van-e mimaradt rész.

  Hálásan köszönöm

  pusza Anyóka
   
  napsugár7127 kedveli ezt.
 5. macleod

  macleod Állandó Tag

  Szia! Épp most kísérletezem ezzel, de nem belülről egyelőre, hanem kívülről. Tudom, hogy nem lehet linkelni, de ezt most függesszük fel, hogy lásd, hol tartok éppen.
  1. Abból a gondolatból indultam ki, hogy amikor regisztráltam, éppen egy Renato Parolin mintát kerestem. A Google-ban nagyon jó helyen áll a Canadahun, bármi mintát feltöltünk, az már percek múlva a néhány első találatban benne van. Tehát most beírtam a Google-ba, hogy R.P. Ki is jön, az 5. a sorban, nézd, és ez pont az én egyik feltöltésem volt a 2.-ben: http://www.google.hu/#sclient=psy&h...gc.r_pw.&fp=c5391504842e9d6f&biw=1280&bih=681
  2. Ha ennek a címsorára, az első sorára kattintok, azt írja ki, hogy nincs ilyen tartalom, szóljak az adminisztrátornak. DE!
  3. Ha ennek a címsornak az utolsó kék betűs szókapcsolatára kattintok, miszerint is tárolt változat, akkor meg kijön az oldal!!!!!! Tehát megvan valahol, a fejléc azt mutatja, hogy ugyanúgy a kreatív ötleteknél van!!! Itt tartok. Segít ez valamit?
  4. Ja, és ha onnét, az hívén, hogy na, jó helyen vagyok, bármelyik oldalszámra kattintok, mert ott megint mutatja az oldalszámokat, vagy az utolsó oldal gombra, akkor megint ide, a harmadik oldalra és ehhez a hozzászóláshoz dob tovább.
   
 6. macleod

  macleod Állandó Tag

  Kipróbáltam más nevezetes szerzőt is kívülről, konkrétan legyen a Bent Creek, mert abból is sok van, és most kifejezetten szűkített kereséssel, hogy csak itt keressen és csak ezt a szókapcsolatot, így:
  site:canadahun.com bent+creek
  Ugyanez az eredmény! Első sorra kattintva szerinte nincs ilyen téma, menjek nyafizni az admin-hoz . :)
  Utolsó sorban "tárolt változat"-ra kattintva meg kiadja a Bent creekes teljes oldalt, nem darabot. De nem mutat hozzá képeket, és a csatolásokra kattintva azt mondja, nem létező csatolás. És a fejléc szerint itt vagyok: CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma > Beszélgető - Dumcsi > Dumcsi > Kreatív ötletek
   
 7. macleod

  macleod Állandó Tag

  A Kreatív 1. oldalán itt jártam:

  keresztszemes munkák kivarrva
  üzenőfüzet csak 3 oldal, nincs
  közös hímzés - SAL Csatlakozás határidő nélküli azaz folyamatosan
  hímzésfajták+kész munkák pl: hagyományos szalag,
  Technikai kérdések és válaszok az Xszemes,
  öltögetés közben szülők, tanító nénik csevegése
  Tűbarátság, program ajánló
  A blogolással,+ Profiloldallal kapcsolatos infok, k
  1 Keresztszemes Minták a Világ Minden Tájáról
  kreatív ötletek
  háztartási tippek ötletek
  Gyöngyfűzés (ékszerek ill. más tárgyak készitése)
  Kötés-horgolás
  szőnyegszövés 3 oldal
  kerámia
  Burda
  Minták:amik az xszemesből kimarad, Marianne ujasag,
  Hobby
  Kinek mi a hobbija?
  Filigránok minden alkalomra
  GOBELIN minták gyűjtése
  kreativ dolgok készitése,varrás, zsugorka
  Szépségápolás otthon, praktikák, tanácsok
  Szaki a házkörül pl festés
  Kreativ hobbi - Kézimunka, fonalgrafika
  kivágóminták ablakra,Pergamano
  Origami, kézügyesség,
  Baba, maci és egyéb figurák keszitese
   
 8. manyo72

  manyo72 Állandó Tag

  Sziasztok,
  Végigolvastam a hozzászólásokat, és rákattintottam mcleod linkjére. Valóban, ha az első sorra kattintok a google találatoknál, akkor a nincs ilyen téma...üzenet jön ki. Ha az utolsó két szóra, ahogy mcleod os írta, rátalál az oldalra. VISZONT:

  Ekkor a lap legfelső sorában a következő kék fejléc jelenik meg:
  Ez a(z) http://canadahun.com/forum/showthread.php?p=2804867 Google által tárolt változata. Ez egy pillanatfelvétel, ahogyan az oldal megjelent a következő időpontban: 2011. jún. 16. 10:30:05 GMT. Az aktuális oldal azóta meg is változhatott.
  Úgyhogy szerintem ez azt jelenti, hogy a jelzett időpont óta a google nem tárolt újabb oldalt a mi topicunkból...


  Ami számomra nem jó jel:(

  Sőt, a tárolt változatban a csatolásra kattintva (azaz megpróbálva a letöltést), is azt írja, hogy nincs ilyen csatolás...
   
  Katalin/Anyoka kedveli ezt.
 9. FLAMINGO

  FLAMINGO büszke nagypapa Fórumvezető Kormányos

  Tájékoztatás

  Sajnálattal kell tájékoztassalak, hogy a tárolt változat azt jelenti, hogy a Google időről időre elment szinte minden weboldalt. (Többek között ezért is tud olyan gyorsan keresni.)
  Ha megpróbálsz bármelyik csatolására kattintani a tárolt weboldalnak - nem létező csatolást fog kiadni.:rolleyes:


  Sajnos egyre komorabb a kép. :(Sehol semmilyen utalást sem találni a régi xszemes2 témára, de még nem adtuk fel.
   
 10. manyo72

  manyo72 Állandó Tag

  Kedves Melitta, Anyóka, Flamingó és a többiek!
  Bennem napok óta rohangál egy kérdés, mégpedig hogy más topicokkal is előfordul-e ilyen sorozatos balszerencse? Gondolok arra, hogy a legelső keresztszemes topic elszállt, majd amikor sikerült újra feltölteni az ott tárolt minták egy részét, Anyóka nagyon előrelátóan lezárta azt, hogy nehogy baleset érje megint. Majd amikor ez a topic is nagy mennyiségben tartalmaz csodákat, ismét történik valami vele:-(
  Nem lehetne ezeket a rejtelmes problémákat megakadályozni? Egyáltalán mi lehet ennek az oka? És más topicok is jártak már így?
  Elnézést a sok kérdésért, de olyan kár, hogy mindig így járunk, és mindannyiunk energiája, munkája ködbe vész...
   
 11. macleod

  macleod Állandó Tag

  Na, ugye, ide jutottam én is, de tovább nem írtam és nem gondolkodtam, csak az jutott el a fejemig, hogy szerintem ennyi volt. :66: Emelt fővel, lélekben sokat nemesedve (türelem, elengedés, nyugalom, ...) ezt eltemetjük, és mivel balszerencsés volt a 2., Anyóka, kedves, nyitsz egy 3.-at, mi meg magunkban búcsúztatjuk és új életet kezdünk. Legalább is tőlem ezt várja az saját jelszavam. Pedig :,,: és :12:.
  Na, gyerünk, lányok, asszonyok, Anyóka, és kormányosok, fel a fejjel, tessék mosolyogni!!! Meg tudjuk csinálni. :rolleyes:
  Andi
  ui.: Na, jó, ma még nem. De holnaptól? Hm? Naaa, lécci!!!!
  ui.2. Nem elbagatellizálni akartam, ha esetleg valakit bosszantanának a szavaim, hanem vigasztalni, ezzel már valószínűleg így jártunk, akkor meg kezdjünk új életet a romokon, akinek van kedve! Ennél kevesebbel nem érhetjük be! :)
   
  koka1220, kisvirágh és jutta80 kedveli ezt.
 12. manyo72

  manyo72 Állandó Tag

  Oké, rendben, persze, lépjünk előre. Csak ha lehet, és van rá mód, akkor valahogy próbáljuk (próbálják a számítástechnikában nálam sokkal jártasabb emberek) megóvni a mi kis kincseinket, merthogy ez nem most fordul elő először.
  Ezért érdeklődtem korábban, hogy mi módja lenne annak, hogy ne történjen meg mindig ugyanaz?
   
  macleod kedveli ezt.
 13. macleod

  macleod Állandó Tag

  Ha valaki szakértőnek van kicsi ideje, legyen szíves elmondani, hogy mit jelent az az első hibaüzenet, amivel a legelején kezdtem az első hozzászólásban, hogy "átirányítási körbe kerül". Ha nem, az sem baj, csak érdekelne.
   
 14. Bettike2010

  Bettike2010 Állandó Tag

  Lányok!
  Döbbenet, hogy ilyesmi megtörténhet!!!! Nekem komoly elvonási tüneteim vannak pár napja...és még mindig bizakodom...hátha...

  Meg őszintén szólva nem is nagyon értem, hogy hogyan tud így eltünni ennyi minden!

  Meg-hack-elték a topikot a minták miatt????:confused:
  Van egy ilyen baljós gondolatom...

  Aztán meg persze, gyerünk tovább!!!
  Tegye föl mindenki újra, ami van neki...csak félő, hogyha ez a törlés bármikor bekövetkezhet, akkor miért is dolgozna bárki....

  ÁÁÁÁÁ:eek::eek:
   
 15. Gyagnes

  Gyagnes Állandó Silver Tag

  Sziasztok lányok!

  Azon gondolkodom, hogy lehet-e megoldás a további ilyen esetek elkerülésére, ha Anyóka megengedné, hogy ebben a topikban is lehessen linket feltenni mégiscsak. Talán ez a csapat ennyi balszerencse után tehetne egy próbát ezzel is.

  Ismerem az érveket, ellenérveket, én most néhány előnyre hívnám fel a figyelmet:

  - linkkel egyszerű és gyors a minta megosztása
  - nem foglal a CH-n nagy tárhelyet
  - ha a link döglötté válik, és később valaki keresi a mintát lehet új linket csinálni, valakinek biztosan meglesz a minta, és újra felteheti valahová, a linket pedig ide.
  - hasonló módon nem veszhet el megint a csatolás, mint most ezek, a google tárolt változatában a linkek megnyílnak, talán ezzel a módszerrel ha a képek nem is, de a linkek megmaradnának. Ilyen esetben mint ez a mostani akár vissza is tudjuk őket másolni.

  Így elsőre ennyi jutott eszembe. :oops:
   
  macleod és manyo72 kedveli ezt.
 16. Bettike2010

  Bettike2010 Állandó Tag

  Anyóka!
  A google-ban kiadja a topikot a keresés után...oda is nvaigál...de valóban, nem lehet a csatolmányokt megnyitni belőle!!! Tehát ott van a virtuális térben az egész hatalmas minden!!! Csak éppen nem tudjuk használni!!!
   
 17. Bettike2010

  Bettike2010 Állandó Tag

  Igen, ez szuper ötlet!+
   
 18. Balerina

  Balerina Állandó Tag

  Sziasztok!

  Be kell, hogy valljam, vajmi keveset értek a dolog technikai részéhez. De a következő dolgok tűntek fel:
  Eléggé megcsappantak az üzenetszámok. Tehát ez azt jelentheti, hogy eltűntek a csatolmányaink? Vagy csak nem látja a rendszer?
  Viszont belementem a profiloldalamba és ott van egy olyan cimke, hogy "csatolmányok". Ott látható minden, amit feltettem a topicba és vissza le is tudtam tölteni! Akkor ezek szerint mégiscsak megvan valahol.
   
  Katalin/Anyoka kedveli ezt.
 19. Gyagnes

  Gyagnes Állandó Silver Tag


  Ez Tárolt változat Google által tárolt pillanatfelvétel - sajnos az eredeti ebben az esetben akár törlődhetett is! - viszont más oldalra vezető linkek ettől még működnek ebben a tárolt változatban, pl. Kergiz linkje, rosace átváltó link. A CH csatolásokat sajnos nem találja, tartok tőle, hogy nincsenek meg.

  Próbáltam a keresőben kulcsszavakat használva rátalálni, hátha más topikba keveredett ez a sok -sok hsz. Sajnos nincs eredmény.
   
 20. Gyagnes

  Gyagnes Állandó Silver Tag

  A vezérlőpulton a saját csatolmányaimat ellenőriztem én is néhány napja, amiket a 2 keresztszmes topikba írtam mind eltüntek, a többi topikba írt mind megvan. A hsz számaim is jelentősen kevesebbet mutatnak. Biztos, hogy neked megvannak a 2 topik hsz-ek? Ez már egy jó nyom lehetne! Sajnos amikor megnéztem az összes üzeneteidet, amire a képedre mutatva lehetősége van bárkinek, ott nem látom ezeket, neked is csak a más topikokba, pl, az 1- be, vagy a kivarrottba írt üzeneteidet mutatja.
   

Megosztás