2012-a Nap ötödik korszakának utolsó éve

harmadik

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez egy idezet az egyik magyar web-oldalrol:

"A jövőnk a vak jósnő szerint: Baba Vanga A „Vanga” néven ismert vak jósasszony víziói megrémisztették a világot,
miután megjósolta az angol Diana hercegnő halálát,
valamint a kereskedelmi központ szeptember 11-ei lerombolását,

illetve előre vetítette a harmadik világháború kitörését 2010-ben.

Az elkövetkezendő 91 év eseményeiről az alábbiakban teszek említést.

Tekintsetek bele abba, mi vár ránk (utódainkra),
mi az elkerülhetetlen számu(n)kra. Vanga jóslatai:

- 2010: III.-ik világháború megkezdése 2010. novemberében, amely 2014-ig tart.

Klasszikus fegyverekkel kezdődik, a későbbi harcok során azonban bevetik a nukleáris és vegyi fegyvereket.

Az iszlám az európaiakat vegyi fegyverekkel támadja meg.

- 2014: Az emberek többsége bőrrák betegségben szenved a vegyi háborúból kifolyólag.

- 2016: Európa csaknem kiürül.

- 2023: A földkörüli pálya kicsit megváltozik.

- 2033: Az Északi sark jege elolvad, az óceánok szintje megemelkedik.

- 2043: A világgazdaság fejlődni kezd. Európát az iszlám uralja.

- 2046: Minden test (szerv) elkészíthető (klónozható). A testrészek kicserélése a legjobb gyógymód.

- 2066: Az iszlám-Róma támadásához az USA új fegyvert használ – a klímát. Hirtelen lehűlés (azonnali fagy).

- 2076: Osztály nélküli társadalom – kommunizmus.

- 2084: A természet megújulása.

- 2088: Új betegség üti fel a fejét – öregedés néhány másodperc alatt.

- 2097: Legyőzik a gyors megöregedést.

- 2100: A műNap megvilágítja a Föld túloldalát.

Ha már annyiszor beigazolódtak jóslatai, ez ezúttal sem lesz másképp, állítják a pesszimistábbak. Valóban várhatóak a tömeges mészárlások, amelyek az emberiséget a végső pusztuláshoz vezetik, vetik fel a kérdést több irányból?
Vanga, teljes nevén Vangelina Oandeva Dimitrova (*1911. október 3-án született és †1996. augusztus 11-én halt meg a bulgáriai Petrichben) vak látnok volt, aki továbbá megjósolta a Kurszk tengeralattjáró katasztrofáját, a Szovjetunió széthullását, a csernobili atom katasztrófát és további világ eseményeket.

Az igazsághoz tartozik, hogy a szocializmus idején a legmagasabb pártképviselők körében nagy elismerésnek örvendett, holott tevékenysége szöges ellentétben állt azok materialista világnézetével. Ennek ellenére Vanga a bolgár pártvezetőknél is kedvencnek számított, akik megjósoltatták vele a választási eredményeket is.

Államilag elismert, hivatalos jósnő volt, mely tevékenységét fizetéssel honorálták. A tudományos intézet, amely évekkel ezelőtt kutatta jóslatainak sikerességét, megállapította, hogy azok nyolcvan százalékban bejöttek, valósak voltak.

Hogy lehet mindez, teszik fel sokan a kérdést? Állítólag kisgyermek korában átélt egy óriási vihart, melynek következtében elvesztette szeme világát, egyidejűleg látnoki és jóslási képességekre tett szert. Ezek tették elismertté mind szűkebb környezetében, mind a világban, aki bizalmat és nagy elismerést vívott ki az őt megkeresőkben.

Például a Kurszk tengeralattjáró katasztrófájáról, ezeket mondta: A Kurszkot elárasztja a víz, amit senki se él túl. Sokan azt hitték, hogy Kurszk városra gondol, ezért kinevették ezt a jóslatát. Tehát Nostradamushoz hasonlóan, jóslatait csak a megtörtént események után, utólag lehet értelmezni.

Bár Vanga víziói egészen 5078-ig érnek, (Az emberiség elhagyja a világűr határait) - amely gyökeres változásokon megy keresztül, hogy benépesítse a környező bolygókat. Közben számos háborút vív meg, megváltozik a világérzékelése, meg tanulnak kommunikálni az Istennel."

Ezek szerint 2012 utan is lessz vilag meg egy jo darabig...
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem a föld felemelkedésével okafogyottá válik Vanga jóslata a Földdel kapcsolatban. Mária jelenések is korábban atom katasztrófát, 3-dik világháborút jósoltak, és a médiumok is. Mostanában már másról szólnak a Mária jelenések, és a médiumi jóslatok is. A Föld felemelkedéséről, a világbékéről, és legfeljebb azok fognak háborúskodni, akik nem akarnaka felemelkedett Földdel tartani. Én az utóbbiban hiszek.
Legyen csodásan gyönyörű, békés, napfényesen vidám napotok, áldott vasánapotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Magócok...
a MAGÓC A JÖVENDŐMONDÓ SÁMÁN VOLT AZ ÓKORBAN ÉS KÉSŐBB IS, a hunfajú népeknél. A KB HUSZONÖT "SÁMÁNFAJTA" egyikeként a magóc vagyis a mágus sámánok feladata volt a jövőre vontakozó jóslás..Ők is a szokásos sámánképzés 5 éve alatt tanultak jövőbelátást...
Még Atilla is jósoltatott, méghozzá nagyon gyakran...amikor pl a catalanaumi nagycsatába indult, akkor is magával vitt egy jóslásra használt üstöt Nekese fősámán, aki ebben az időben Atilla "főjósa" -ként is működött.
Egy alkalommal a jósüst azonban lemaradt a csapattól és Atilla ezért megharagudutt Nekesére..haragja egészen addig tartott, míg élt, de ez ezért elég hamar bevégződött, végetért, mert Atillát a nagycsata után kb 1.5-2 év mulva megmérgezték a gótok és Krimhilda.
Magócok már a Kárpátmedence első, jégkor utáni felkeresését, felderítését végző hun népeknél is léteztek. A sámánképzés központja sokáig Ordoszban volt, a ma Hoang-ho-nak (Sárga folyónak) nevezett folyónál.
Hiába a jövőt sokan szeretnék ismerni...
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
A Föld felemelkedéséről, a világbékéről, és legfeljebb azok fognak háborúskodni, akik nem akarnaka felemelkedett Földdel tartani. Én az utóbbiban hiszek.

Hát remélem is, hogy így lesz Kicsi Fecske! Ilyenek lesznek az Észak-Kóreaiak, bár ez sem lesz így igazságos, mert ott is csak a vezetőik akarnak háborúskodni, de megfosztják ezzel a "felemelkedéstől" azokat a szegény szerencsétlen embereket is, akik nem tehetnek arról, hogy az a hazájuk.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Nap-pajzsot épít a NASA!

Az Amerikai Űrhivatal egy a 2010-es években bekövetkező globális katasztrófát okozó napkitörés hatásait fékezné meg az új módszerrel.

m1ayppaj7bov.jpg

A NASA augusztusi állítása szerint 2013-ban akár globális katasztrófát is okozhat a Nap következő években növekvő aktivitása.
Egy hatalmas Nap-kitörés - "Nap-cunami"- teljesen megbéníthatja a földi kommunikációt, "kiüti" a villamosenergia-szolgáltatást és az elektromos hálózatokat világszerte. Leállhat a légi közlekedés, a műholdak működése, kiégnek a transzformátorok. Modern életünk minden területére kihatással lehet a mágneses vihar.
A 2013-ban várható napkitörés száz hidrogén bomba erejű robbanásokkal indulna. A Nap-kitörés okozta rendszer bénulása nem lehet tudni mennyire lehet súlyos, napokig, talán hónapokig is eltarthat a hálózati rendszerek visszaállítása.
A NASA szeretné elkerülni a globális katasztrófát, így egy Nap-védelmi rendszer elkészítését tervezi, mely megvédené a Föld egy részének elektromos rendszerét a Napkitörésektől.
A Solar Shield - Nap-pajzs - program keretében két sztereo-űrszonda indulna el a Földtől, és három dimenziósan igyekszik majd megjósolni a Nap-kitörés anyagának pontos megérkezését fél órával korábban, mint ahogy az a légkörbe érne. Ezzel elkerülhetők lennének a végzetes transzformátor kiégések, melyeknek cseréje a meghibásodás esetén hónapokig eltarthatna. Így az észak-amerikai hálózatok nagy része védetté válna a szoláris cunamival szemben.


Forrás: NASA



 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Ha mégsem volna sikeres a védekezés a napkitörés ellen, akkor lesz kitől kártérítést kérnünk, ugyanis a Napnak már van tulajdonosa, egy spanyol nő. :D

A 49 éves asszony galíciai lakóhelyének közjegyzőjénél bejegyeztette birtokaként a Napot.


Angeles Duran, aki Salvaterra do Mino városában lakik, azt mondta, hogy "pénzt akar beszedni mindenkitől, aki valamilyen módon használja a Napot, és a bevétel felét a spanyol kormánynak, 20 százalékát a nyugdíjbiztosítónak kívánja adni". További tíz-tíz százalékot szán kutatások valamint az éhezés elleni küzdelem céljaira, a maradék tíz százalékot pedig megtartja magának.

:p
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
De, kedves Kyra, nem mondtad----hogy a spanyol Naptulaj beteg. Az említett városban az elmegyogyóban van, mint fogvatartott.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
De, kedves Kyra, nem mondtad----hogy a spanyol Naptulaj beteg. Az említett városban az elmegyogyóban van, mint fogvatartott, ápolt.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát remélem is, hogy így lesz Kicsi Fecske! Ilyenek lesznek az Észak-Kóreaiak, bár ez sem lesz így igazságos, mert ott is csak a vezetőik akarnak háborúskodni, de megfosztják ezzel a "felemelkedéstől" azokat a szegény szerencsétlen embereket is, akik nem tehetnek arról, hogy az a hazájuk.

Szia Kyra!kiss
Szerintem nem csak azok fognak felemelkedni, akik bújják az ezotériát. Hanem azok, akik maguktól is azon az úton járnak. A vezetők maradnak akár Koreában, akár máshol, akik tiszták, szeretet útján járnak, segítik egymást, meg tudnak másoknak, maguknak bocsájtani. Nem csak a vezetők között vannak olyanok, akik még nem érték el azt a szintet, hanem a hétköznapi nélkülöző emberek között is. De nékik sem végleges ez az állapot, mert ha elindulnak ezen az úton, idővel ők is oda jutnak. Szerintem igaz az a mondás, hogy: "Minden út Rómába vezet." Végül mindenki megvilágosodik, felemelkedi, csak idő kérdése az egész.
Legyen nagyon szép, napfényesen vidám napod!
Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Kicsi Fecske!
Ne szaladjunk el a naivitás irányába. A sátán új ruháját már varrják. A világot "működtető erők", ha lecserélődnének, akkor az új seprő sem lesz tökéletes---messze nem.
Az új seprő viszont nyomul, száz év sem kell és ittvan, tulajdonságai pedig az ókor óta változtalanok. Mellyek ezek..?
Egy kérdés: Atlla ugye és a sok hunfajú katonája, eljött keletről. Ennek milyen főbb okai lehettek?
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kicsi Fecske!
Ne szaladjunk el a naivitás irányába. A sátán új ruháját már varrják. A világot "működtető erők", ha lecserélődnének, akkor az új seprő sem lesz tökéletes---messze nem.
Az új seprő viszont nyomul, száz év sem kell és ittvan, tulajdonságai pedig az ókor óta változtalanok. Mellyek ezek..?
Egy kérdés: Atlla ugye és a sok hunfajú katonája, eljött keletről. Ennek milyen főbb okai lehettek?

Szia Bihar!kiss
Ki mit teremt meg, azt vonzza be. Én inkább szívesebben a kollektív, világbékét teremteném meg, mint azt amit te ide leírtál.
A föld rezgésének felemelkedésével a pozitivitás is nagy mértékben megemelkedik. Mert a földön élő emberek rezgésszintje a földdel együtt emelkedik meg. Szerintem nem lehet a megelőző sok száz év alatt lezajlott dolgokkal sem összevetni, sem azonosítani.
Én bízom a jobb, szebb, szeretettelibb jövőben. Ahol a szeretet fog uralkodni, és az alacsonyabb rezégésű emberek, lények már nemkapnak helyet.
Minél többen bízunk benne, annál inkább nagyobb lesz az esélye, hogy meg is teremtjük. Mert minden emberben nagy teremtő erő működik és azt teremti meg, amit szeretne.
Legyen nagyon szép, és boldog, szerető napod!
Nagyon sok szerettel Erzsi.kiss
 

injekció

Állandó Tag
Állandó Tag
lehetséges hogy földünk a változás irányába lépett, de szerintem ez nem lesz olyan drasztikus mint ahogy sokan gondolják.Szerintem az emberek fognak inkább csak változni a gondolkodásmódjuk főleg, és előtérbe kerül a pozítív gondolkodás.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A Földnek -sarkítva- kétféle mozgása van, illetve az ezekből következő "rezgésszintjei". Ezekkel kár foglalkozni, nem emberöltős idejű lefutásuak.
Mivel a teremtett világon minden változó. Ez azonban többnyire lassú, kivéve pl egy nagy meteorit becsapódását. Azonban ha nemtúl nagy határok között változik a Föld mozgása -a jövőben sem, mint eddig- akkor azt az élőlények követni tudják. Így az ember is. Az utóbbi kétmillió évben pl a Földön számos jégklorszak volt ...és sok élőlény megmaradt. Addigis a szaporodó emberiség körében hatalmas b e l s ő változások lesznek, új elnyomó hatalmak születnek és hozzájuk más módszerek tartoznak, mint a maiakhoz. Kegyetlenebbek. Tehhát a szaporodó emberiség önmagára veszélyes.
A geológiai változások földi méretekben lassúak és kicsinyek már. Így tehát abból kiindulni, hogy ezek majd megsemmisítik az embert, tévhitek. Az ember viszont saját fajtáját fogja megsemmisíteni, lapátra tenni..
A világbékét pedg még a nagy Dolores Ibarruri sem tudta összehozni....Milyen kár..
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Az utóbbi kétmillió évben pl a Földön számos jégklorszak volt ...és sok élőlény megmaradt. Addigis a szaporodó emberiség körében hatalmas b e l s ő változások lesznek, új elnyomó hatalmak születnek és hozzájuk más módszerek tartoznak, mint a maiakhoz. Kegyetlenebbek. Tehhát a szaporodó emberiség önmagára veszélyes.
A geológiai változások földi méretekben lassúak és kicsinyek már. Így tehát abból kiindulni, hogy ezek majd megsemmisítik az embert, tévhitek. Az ember viszont saját fajtáját fogja megsemmisíteni, lapátra tenni..

Ezzel a hozzászólásoddal eszembe juttattad a Georgiai Határköveket. Ebben a topikban annyi minden van, ami az apokalipszissel kapcsolatos, de ezt még nem beszéltétek meg, pedig ide illik. Biztos sokan ismerik a sztorit, de ha már gyűjtemény, akkor helyezzük el ezt is.

Íme az amerikai Stonehenge:
5195711606_bc99b1e231_m.jpg


1979-ben, egy R. C. Christian álnevet használó személy vagy csoport adott megbízást a megyei gránitfeldolgozó cégnek, hogy állítsák fel a köveket. Az eredeti felirat: "Age of Reason" a 18. századi radikális, Thomas Paine azonos című röpiratára is utal, melyben a szerző alapjaiban tagadta meg a Biblia legitimitását, a keresztény egyházat pedig korruptnak nevezte.

A Határkő alatt hat láb mélyen időkapszulát helyeztek el. A Sarkcsillagra mutató tájolása mellett az Apokalipszis utáni időszakra utalnak a feliratok is, amelyeket nyolc nyelven véstek a kőbe.

A Határkőre vésett "Tízparancsolat":

1.) A végtelen természet egyensúlya érdekében tartsd az emberiség létszámát 500.000.000 alatt
.

2.) Átgondoltan szaporodj – javítsd az egészséget és az emberiség különbözőségeit egyesítsd egy új élő nyelvbe
.

3.) Legyél mértéktartó a kötödéseidben a hithez, hagyományokhoz és más egyébb dolgokhoz.


4.) Védelmezd az emberek és nemzetek korrekt jogait és igazságosságát
.

5.) Hagyd a nemzetek önkormányzását, külső vádak, panaszok megoldásában fordulj a világbírósághoz
.

6.) Kerüld az aprólékos törvényeket és a hasztalan hivatalnokokat.


7.) Jogod és kötelességed a szociális feladatokban való részvállalás.

8.) Jutalmazd az igazságot – a szépséget – a szeretetet – keresd a harmóniát a végtelenséggel.


9.) Ne légy a földünk rákfenéje – biztosíts teret a természetnek – biztosíts teret a természetnek
.

A tizedik parancsolat nincs a sorban, de egyértelmű, hogy melyik az: "Age of Reason" ...

Majd ha valamikor, 10-20 ezer év múlva megtalálják a túlélők leszármazottai, reméljük még azelőtt megfejtik, mielőtt úgy elszúrnák, mint mi.

Kicsi Fecske!
Ne szaladjunk el a naivitás irányába. A sátán új ruháját már varrják. A világot "működtető erők", ha lecserélődnének, akkor az új seprő sem lesz tökéletes---messze nem.
Az új seprő viszont nyomul, száz év sem kell és ittvan, tulajdonságai pedig az ókor óta változtalanok. Mellyek ezek..?
Egy kérdés: Atlla ugye és a sok hunfajú katonája, eljött keletről. Ennek milyen főbb okai lehettek?

Szerintem Atilla azért jött ide, mert azt hallotta a rokonoktól, hogy itt szívesen látják, meg azt, hogy ez egy jó hely! ;)
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Bunyevacz Zsuzsa írt egy könyvet róla ,a címe:Az Új Világrend tízparancsolata
Angol,spanyol,Swahili(?),hindu,héber,arab,kínai,orosz nyelven íródtak.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A határkőre vésettekkel egyet lehet érteni.
Ez az amerikai Stonehenge marhaságnak tűnik, ugyanis nem kör. Az őskorban kétféle szentélye volt az "égitest imádóknak", a kör vagyis a stonehenge, melyben a Napot és a félkör, melyben a Holdat imádták. Nagyon érdekesnek tartom, hogy erről milyen kevesen tudnak, pedig ilyen egyszerű.
Egyiptom például a Nap imádatát választotta több más égitesttel együtt.
Atilla kérdése pedig nem kapcsolódik ide, azért megemlítem: nem Ő volt a főnök, szellemi vonalon pedig pláne nem. Ő kb 21 évesen érkezett ide, 433-ban. Valakik Őt küldték, kijelölték a feladatait, továbbá megszervezték a hadseregét, és a bátyját, Budát is elküldték vele szellemi vezetőként (fősámán volt Buda). Erről -más topikban- írhatok egy összefoglalást, de csak ha igény van erre. Annyi szép világoszöldet beszélnek Róla, hogy katasztrófa..
A határkőre vésett tízparancsolat pedig sajnos már nem tartható be általában...
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Bunyevacz Zsuzsa írt egy könyvet róla ,a címe:Az Új Világrend tízparancsolata
Angol,spanyol,Swahili(?),hindu,héber,arab,kínai,orosz nyelven íródtak.

Igen, tudom, hogy van ennek olyan olvasata ami szerint ez arról szól, hogy ki kell irtani az emberiséget, de ha előítélet nélkül olvasod el ezt a Tízparancsolatot és a magad érzéseire hagyatkozol (valamint azt is józanul belátod, hogy ugyanúgy, ahogy ez már máskor is megtörtént, ez a földi civilizáció is véget ér egyszer...), akkor beláthatod üdvös lenne az elkövetkező Új Emberi fajnak ezeket a parancsolatokat elfogadni.

Persze, ha megint úgy kezdődik az élet, hogy csak néhány bennszülött törzs marad életben az Amazonas őserdeiben, akkor mire megtalálják a kőtömböket és lefordítják.... na addigra már megint késő lesz. Teremtőnk rendesen belekódolta a génjeinkbe az önpusztítást.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
A határkőre vésettekkel egyet lehet érteni.
Ez az amerikai Stonehenge marhaságnak tűnik, ugyanis nem kör. Az őskorban kétféle szentélye volt az "égitest imádóknak", a kör vagyis a stonehenge, melyben a Napot és a félkör, melyben a Holdat imádták. Nagyon érdekesnek tartom, hogy erről milyen kevesen tudnak, pedig ilyen egyszerű.
Egyiptom például a Nap imádatát választotta több más égitesttel együtt.
Atilla kérdése pedig nem kapcsolódik ide, azért megemlítem: nem Ő volt a főnök, szellemi vonalon pedig pláne nem. Ő kb 21 évesen érkezett ide, 433-ban. Valakik Őt küldték, kijelölték a feladatait, továbbá megszervezték a hadseregét, és a bátyját, Budát is elküldték vele szellemi vezetőként (fősámán volt Buda). Erről -más topikban- írhatok egy összefoglalást, de csak ha igény van erre. Annyi szép világoszöldet beszélnek Róla, hogy katasztrófa..
A határkőre vésett tízparancsolat pedig sajnos már nem tartható be általában...

Köszi Bihar, megleptél a véleményeddel. Annyira elterjedt a neten valamiféle gyűlölködő vélemény ezzel az emlékművel kapcsolatban, hogy az ember már félve írja le a saját véleményét. Úgy tudom, hogy még a Határkövet is össze-vissza festegették. Pedig szerintem senki másban nem kelthet ellenérzéseket, csak abban aki azt hiszi, hogy ez így mehet tovább ezen a földgolyón, ahogy eddig. :shock:

Ami a "nap imádatát" és a vallásokat illeti, szerintem kiderülhet, hogy valamit alapvetően nem jól értelmeztünk. Nekem egy belső hang azt súgja, hogy ezekben az ősi mítoszokban több van, mint egy égitest babonás imádata. Lappang bennük üzenet, tudás, amit olyan túlélőknek kellett átadni, mint amilyenek most az előbbiekben említett amazóniai bennszülöttek és olyan tudósoknak kellene megfejteni, akik tíz körömmel ragaszkodnak a tévedéseikhez.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Kedves Kyra!
A tévhitekhez mindíg a legjobban ragaszkodnak azok terjesztői, kiötlői....gondolom ezt így tapasztalhattad szintén. Egy példa erre a magyar történelem számolatlan -és kitalált- ostobasága, életképtelen feltételezések nyomán összeálmodott marhasága..Csak egyet mondok most: pl a híres, nevezetes László Gyula régész, történész prof. mondta a kortársainak, nagy tudományos vitáik egyikén: Árpád türkűl beszélt...Ez egészen biztos, hoggy nem igaz. Először utánna kellett volna néznie, hogy az Árpádhoz kötődő törzsek (Nyék, Megyer) hogyan beszéltek...Hát muroma ill. mescser nyelveken. Namost L. Gyulának fogalma nem volt,kik az előbb felsoroltak..Magam is nehezen értettem meg, új infók alapján, hogy kik lehettek? László Gy. -telitalálatként- pontosan arra a könyvre jelentette ki, hogy ostobaságok és mesék halmaza, mely alapján megfejthette volna pl a magyarok IGAZI multját, még Árpád dolgait is.. Ez a kijelentés, erről a könyvről, a Kettős honfoglalás c .
irományának végén olvasható.
Megint eltértem a tárgytól, a topiktól..
Igen, tehát már az őskorban is voltak beavatottak, sőt. De ma szinte senki nem tudja kik ők és mi volt a szerepük stb, róluk nem elég matrázni, tudni kellene pár dolgot...tehát ha régi " régészeti leletekkel" foglalkozunk, akkor először az Ő gondolataikat kellene kicsit megismernünk. Ez nehéz dolog, de sokszor mégis összejöhet. Így azután nem mondanának -és írnának olyan hülyeségeket pl a plakátjaikra a múzeumok, hogy Szkíta kiállítás... és ezen persze egy szarvas található, mintegy totemállatként ,. A szkítáké ugyanis a párduc volt..Hol olvastál különben összefogaló elemzést a szkítákról? Kik is ők? Az őskor, ókor egyik legrejtélyesebb népei...és még?
Ezenkívűl is számos dolog van, ami nem rejtélyes, csak azoknak, akik a fene tudja miért (nimbusz!) , de nem merik kimondani a dolgokat...pl azt, hogy nem tudják kik az indiánok...mondjuk Peruban...Nem értik miért egyeznek piramisaik az egyiptomiakkal? De ez még csak a dolgok kezdete...sokkal tovább is van Kuszkóéknál vagy a Yucatánon.
Gondolj Smidt Mária halálára a hantiknál ( kb 9 éve volt) és a miértekre...sajnos ma ez sincs feldolgozva. Pedig önkéntes halála volt...A dolgok felsőszintje pedig sokszor nem nyílvános, nem is lesz, csak egyeseknek.
Talán még egy dolog, az őskorral érdemes úgy ismerkedni, hogy előbb van az embernek már fogalma a Tóremhitről.
 
Oldal tetejére