2012-a Nap ötödik korszakának utolsó éve

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Az apokalipszis lehetősége évezredek óta jelen van az emberek gondolkodásában.

*

Josephus Flavius szerint az özönvíz előtt élt generációk annak érdekében, hogy az általuk összegyűjtött tudás és felfedezések ne vesszenek el, két oszlopot emeltek; az egyiket téglából, a másikat kőből és mindkettőre feljegyezték az általuk megismert tudást és bölcsességet. Azért mindkettőre, hogy amennyiben a téglából készült oszlopot az özönvíz elpusztítaná, akkor a kőoszlop megmaradjon az utódok számára" Flavius művében azt is megjegyzi, hogy korában ez az ősi tudást megőrző kőoszlop még megvolt, "Szíriád földjén".

*

Platon ie. IV. században írta le a történetét Atlantiszról amit egy ismert görög államférfi Szolón mondott el neki az egyik egyiptomi útja után. Egyiptomban egy nagyon öreg paptól megtudta, hogy az emberiség története jóval régebbi, mint ahogy azt kortársai gondolták. Az egyiptomi pap szerint a földet a múltban több apokaliptikus kataklizma érte, részben víz, részben tűz által. Ezek közül egy azonban különösen pusztító volt: "Rendkívüli földrengések és özönvizek támadtak (...) és Atlantisz szigete is a tengerbe merülve eltűnt."

Platón leírása alapján Atlantisz igen magas szellemi és technikai fejlettséget ért el. Az egyiptomi pap ezt annak tulajdonította, hogy a birodalom alapítói egy "isten" és egy halandó, földi asszony viszonyából született rendkívüli tehetségű lények voltak. Ebből a kapcsolatból öt ikerpár származott, közülük az elsőszülött, Atlasz lett a sziget első királya és egyben névadója.

A birodalom törvényeit egy ércoszlopra vésve őriztek meg a sziget közepén álló templomban. Az uralkodók e törvények alapján, valamint mágikus rítusok révén kormányozták országukat, amelyet az öt ikerpár öröksége nyomán tíz régióra osztottak fel. A béke és bőség aranykora sok nemzedéken át fennmaradt: Amíg az "isteni" természet elég erős volt bennük, engedelmeskedtek a törvénynek, és jó barátságban éltek a velük rokon "isteni világgal." A harmónia azonban egy idő után megbomlott: "Midőn az isteni rész tünedezni kezdett bennük, mert gyakran és sok halandó elemmel keveredett, és túlsúlyba került az emberi jelleg , elkorcsosultak." A romlás Platon szerint kivívta az égiek haragját, akik egy éjszaka mindenestől elpusztították Atlantiszt.

"... Sok és sokféle pusztulása volt már az embereknek, és még lesz is; tűztől és víztől a legsúlyosabbak, de ezer egyéb okból más enyhébbek is. Mert az, amiről nálatok is beszélnek, hogy egyszer Phaethón, Héliosz fia, atyja kocsiját befogva " minthogy képtelen volt atyja után hajtani " a földön is felperzselt mindent, s maga is villámsújtottan pusztult el, meseszerűen hangzik, de igaz benne a Föld körül keringő égitestek pályájukról való eltérése, és a földi dolgok nagy időközönként bekövetkező pusztulása a túl sok tűz miatt. "(Platon)

*

A történelemben bekövetkezett apokalipszis legismertebb leírását az Ószövetség őrizte meg. Egyes teológusok szerint már Mózes első könyvének kezdő sorai egy világméretű, sőt kozmikus katasztrófára utalnak. Az úgynevezett "kettős teremtés" elmélet hívei szerint Ádám teremtése előtt is létezhetett egy civilizáció, amely Isten ítélete következtében nyomtalanul elpusztult, és ennek helyére teremtette Isten a ma élő emberiség őseit.

Míg az ősapokalipszisre legfeljebb közvetett bibliai utalások vannak, az egész földet elborító áradásról, az özönvízről már részletesen tudósít az Ószövetség. A Biblia hasonló genetikai keveredésről számol be Ádám leszármazottai és természetfeletti lények között, mint az Atlantisz-legenda: "Az óriások ["nefilim" = "bukottak/akik leestek/aláhullottak"] valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai [angyalok] bemenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szülének nekik. Ezek azok a hatalmasok ["hősök"], kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak." (Teremtés könyve 6,4)
A félistenek, héroszok rendkívüli képességekkel és ismerettel rendelkeztek (egyes feltételezések szerint repülő szerkezeteket használtak, és ismerték az elektromosságot, valamint magas szinten értettek a mágia és asztrológia különböző ágazataihoz), ám alaptermészetük a Biblia szerint annyira romlottá vált, hogy "szívük minden alkotása szüntelen csak gonosz" volt. Egy közel " vagy több mint " száz esztendős átmeneti korszak után, amely alatt Noé és családja hasztalan próbálta figyelmeztetni kortársait a közelgő apokalipszisre, Isten egy nap elhozta az özönvizet az egész emberiség elpusztítására. Bár a Teremtés könyvének beszámolója szerint a több mint egy évig tartó kataklizmában Noé "óceánjárójának" nyolc utasa kivételével mindenki elpusztult, az özönvíz előtti civilizáció tárgyi emlékei " köztük a Flavius által említett "tudás kőoszlopa" " esetleg fennmaradhattak, megkönnyítve ezáltal a túlélők számára az újrakezdést.

*

A tudósok általában egyetértenek abban, hogy a régészeti leletek és az írott források alapján a ma ismert civilizációk minden átmenet nélkül, mintegy 5-6000 éve bukkantak fel a történelemben. (Kivéve Ernő!:p)

A föld egy átfogó korszakváltás előtt áll, amely egyaránt érinti a természetet, az emberiséget és a mindenben jelenlévőnek tartott "holisztikus tudatot". Az egykori tökéletes atlantiszi birodalom mintájára egy, az emberiség és a szellemvilág közötti határokat nem ismerő világ, az Új-Atlantisz eljövetelét jövendölte a közismert médium Helena Petrovna Blavatsky, Alice Ann Bailey és Edgar Cayce már a XX. század első felében. Megjegyzik ugyanakkor, hogy a magasabb szintre történő átmenet nem lesz fájdalommentes: természeti katasztrófák, pusztító világháborúk és más megrázkódtatások kísérik majd, amelyek célja, hogy az elmaradott, és fejlődésre képtelen csoportoktól " úgymond " "megtisztuljon" a föld.

Alice Bailey azt írta 1947-ben az eljövendő világkonfliktusról: "A feszültségek a világban olyanok, hogy egy újabb és valószínűleg végső világválságot fognak eredményezni, hacsak nem következik el bolygónkon a szellemi élet olyan felgyorsulása, amelyen keresztül a régóta várt Új Kor feltételeinek eljövetele megdöbbentően gyorssá válik" (The Rays and the Initations, 1947)


Kicsit hosszúra sikerült cikket egy még sokkal hosszabb írásból rövidítettem le, hogy a lényeg bennmaradjon.

Forrás: hetek.hu
 

Kozmoszat

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogyan keletkezik az óriás...

Mea culpa, nem olvasom végig ezt a 28 oldalt, amit eddig a témában írtatok (bár akárhol nyitom meg, nagyon érdekes), így aztán könnyen előfordul, hogy egy rég lerágott csont, amit írok. De azt olvastam Mentalaid blogjában, hogy óriások úgy keletkezhettek az "istenek" és földi asszonyok nászából, hogy ezek az "istenek" a Nibiru lakott holdjairól érkeztek a Földre, amikor napközelben volt az említett törpecsillag, s génállományuk nyilván a saját (a földinél jóval erősebb) gravitációs mezőjükhöz alkalmazkodott információkat őrzött. Amikor ezt vegyítették a földi génekkel, az utódok a génjükben a földi mezőhöz képest ötször nagyobb gravitációhoz "szokva" a Földön a normális testméret ötszörösére nőttek, hiszen nem volt akkora a nehézségi erő, hogy leállítsa őket egy optimális méretnél. Tehát kedves leányok, ha jönnek ismét a látogatók, védekezzetek megfelelően, ha nem szeretnétek óriásbébiket.

Az egyiptomi pap ezt annak tulajdonította, hogy a birodalom alapítói egy "isten" és egy halandó, földi asszony viszonyából született rendkívüli tehetségű lények voltak. Ebből a kapcsolatból öt ikerpár származott, közülük az elsőszülött, Atlasz lett a sziget első királya és egyben névadója. .... ....
A Biblia hasonló genetikai keveredésről számol be Ádám leszármazottai és természetfeletti lények között, mint az Atlantisz-legenda: "Az óriások ["nefilim" = "bukottak/akik leestek/aláhullottak"] valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai [angyalok] bemenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szülének nekik. Ezek azok a hatalmasok ["hősök"], kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak." (Teremtés könyve 6,4)

Egyébként számomra ebben a 2012-ben nagy fejtörést okoz, hogy elvben az indigófélék születése (akikről szintén ír mentalaid) egy lassú, jól megtervezett átmenetet jelentene az "aranykorba", de ehhez képest mit látunk? Az indigók nemzetsége mint egy impotens banda - csak a saját különlegességével elfoglalva - öncélú önmegvalósításával, nem pedig a küldetésével foglalatoskodik - tisztelet a csekély kivételnek - közben meg ketyerészik itt az óra, s kampec. Fizikailag mindenképp. Ha esetleg nem jönne a Nibiru, akkor az életvitelünkből származó globális környezeti válsággal nyírjuk ki magunkat záros határidőn belül. Egy tudományos jelentés (Eötvös Lóránd Tudományegyetem - Fenntartható fejlődés kutatócsoport), nélkülözve mindenféle nibirus, ezoterikus és spirituális nézőpontot, pusztán a kézzel fogható tényekre és tendenciákra alapozva állítja, hogy (érdekes egybeesés!) 2012-ig lezajlanak a legnagyobb ökológiai katasztrófák, melyek a szó szoros értelmében megtizedelik az emberiséget, a létszám 1 milliárd alá csökken, az életszínvonal várható legmagasabb színvonala pedig az 1930-as éveket fogja idézni, ha leszünk olyan "szerencsések".

De visszatérve a kérdésre, hogy akik az indigókat beletervezték a dologba, hogy majd lerombolják csodás társadalmi rendszereinket, s önpusztító gondolkodásmódunkat, azok elfeledkeztek volna a dátumról? Vagy mi a feladata az indigóknak ebben a tervben? Hiszen a környezeti katasztrófák általi népességcsökkentő hatás eredményeképp ezek a rendszerek úgyis eltűnnek majd!
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
A NASA 1983. december 30-a óta megtalálta a tizedik bolygót (Nibiru) és azóta is folyamatosan figyelemmel kíséri.

Az csillagászati adatok szerint Nibiru a naprendszerünk tizedik vagy tizenkettedik bolygója, amely körülbelül 3.600 évente ér földközelbe.

A mítoszok szerint Nibiru egy másik naprendszer legkülső bolygója, amelynek pályája metszi a naprendszerünk síkját, és 3.600 évente a Föld közelében halad el.

A csillagászati eredményekre hivatkozó fejtegetések több mindenről is említést tesznek. Nibiru ezek szerint lakott bolygó, melynek lakói 3.600 évente ellátogatnak a Földre. De beszámolnak természeti katasztrófákról is, melyet Nibiru gravitációs mezeje vált ki: özönvíz, földrengések, jégkorszak, a Hold pályájának megváltozása...

Ezt az írást, amit idézőjelbe tettem egy Duncan Shelley könyveit kedvelők blogjában olvastam, szemmel látható, hogy szerzője Dr. Daniel Jackson, nem teljesen laikus. ;)

"Ezúton szeretném képviselni Nibiru érdekeit is, miszerint az ilyenek léteznek és okozhatnak katasztrófát. Az nem mese és nem kontrolmechanizmus, hogy a Föld elmúlt 4.54 milliárd éve alatt számos hasonló esettel találkozunk.

A földtörténeti korok sztratigráfiai (rétegtani) tudományos elemzése számos olyan esetet tárt fel, amikor egyértelműen külső hatása okozott jelentős változást planétánk történetében.

Nem kell csillagásznak sem lenni ahhoz, hogy tudjuk nem csupán 9 bolygó kering a Nap körül. Vannak égitestek, melyek jóval ritkábban kerülnek Föld vagy Nap közelbe, de rendszeresen vissztérnek, pl. az üstökösök. Az űrben az általunk ismert fizikai fogalmak is más nagyságrendeket alkotnak. Elmélteileg létezhetnek millió évente visszatérő égitestek is. Az Egyiptomból ismert asztrológia is ismert több ilyen visszatérő különleges csillagot, amely valós megfigyeléseken és nem a mitológián alapult.

Fizikusnak sem kell lenni ahhoz, hogy tudjuk vannak olyan anyagok, amelyek a sugárzás különböző spektrumait elnyelik. Ha ez történetesen 400nm és 700nm közé esik, akkor nem fogjuk soha látni. Ha pedig néhány mm-től több száz méterig terjed, akkor a rádióteleszkópjaink sem érzékelik.

Felmerül a kérdés, akkor hogyan bizonyítjuk létüket? Hogyan bizonyítjuk, hogy van gamma sugárzás? Nyilván látni senki nem fogja, tehát csak közvetve lehet érzékelni. Tehát közvetett bizonyítékok alapján mutatják ki.

De menjünk tovább a tudományos misztikum felé. Ha például erre jár egy Hold méretű kisbolygó, amelynek 90%-a egy Uránium 238-as izotópjához hasonló gamma sugárzást kibocsátó anyag, akkor nem látunk semmit csak hirtelen mindenki sugárbeteg lesz és lassan vagy gyorsan meghal. Ez szélsőséges példa és nem rémítgetésnek találtam ki, csupás oly sokminden történt már kicsiny bolygónkon, amit nem értünk hogy megijedhetünk tőle.

Azért az biztos, hogyha valami megközelíti a Földet az észlelni fogják. Kérdés, hogy mi megtudjuk-e? Az ilyen dolgot inkább eltitkolni igyekeznek, semmint rémítgetni vele az embereket. Lásd UFO történetek.

Igen 2012 számos helyen meg van említve, és tudomásom szerinte ennek igenis van valós alapja. Hogy a világnak vége lesz-e vagy éppen akkor fog igazán elkezdődni, nem tudom.

Mindenesetre addig éljünk jól és olvassunk sok Duncan Shelley könyvet!"
 

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Mea culpa, nem olvasom végig ezt a 28 oldalt, amit eddig a témában írtatok (bár akárhol nyitom meg, nagyon érdekes), így aztán könnyen előfordul, hogy egy rég lerágott csont, amit írok. De azt olvastam Mentalaid blogjában, hogy óriások úgy keletkezhettek az "istenek" és földi asszonyok nászából, hogy ezek az "istenek" a Nibiru lakott holdjairól érkeztek a Földre, amikor napközelben volt az említett törpecsillag, s génállományuk nyilván a saját (a földinél jóval erősebb) gravitációs mezőjükhöz alkalmazkodott információkat őrzött. Amikor ezt vegyítették a földi génekkel, az utódok a génjükben a földi mezőhöz képest ötször nagyobb gravitációhoz "szokva" a Földön a normális testméret ötszörösére nőttek, hiszen nem volt akkora a nehézségi erő, hogy leállítsa őket egy optimális méretnél. Tehát kedves leányok, ha jönnek ismét a látogatók, védekezzetek megfelelően, ha nem szeretnétek óriásbébiket.

Vajon lehetséges lenne egyáltalán, "természetes" úton szülni embernek egy ekkora bébit?



Egyébként számomra ebben a 2012-ben nagy fejtörést okoz, hogy elvben az indigófélék születése (akikről szintén ír mentalaid) egy lassú, jól megtervezett átmenetet jelentene az "aranykorba", de ehhez képest mit látunk? Az indigók nemzetsége mint egy impotens banda - csak a saját különlegességével elfoglalva - öncélú önmegvalósításával, nem pedig a küldetésével foglalatoskodik - tisztelet a csekély kivételnek - közben meg ketyerészik itt az óra, s kampec. Fizikailag mindenképp. Ha esetleg nem jönne a Nibiru, akkor az életvitelünkből származó globális környezeti válsággal nyírjuk ki magunkat záros határidőn belül. Egy tudományos jelentés (Eötvös Lóránd Tudományegyetem - Fenntartható fejlődés kutatócsoport), nélkülözve mindenféle nibirus, ezoterikus és spirituális nézőpontot, pusztán a kézzel fogható tényekre és tendenciákra alapozva állítja, hogy (érdekes egybeesés!) 2012-ig lezajlanak a legnagyobb ökológiai katasztrófák, melyek a szó szoros értelmében megtizedelik az emberiséget, a létszám 1 milliárd alá csökken, az életszínvonal várható legmagasabb színvonala pedig az 1930-as éveket fogja idézni, ha leszünk olyan "szerencsések".

De visszatérve a kérdésre, hogy akik az indigókat beletervezték a dologba, hogy majd lerombolják csodás társadalmi rendszereinket, s önpusztító gondolkodásmódunkat, azok elfeledkeztek volna a dátumról? Vagy mi a feladata az indigóknak ebben a tervben? Hiszen a környezeti katasztrófák általi népességcsökkentő hatás eredményeképp ezek a rendszerek úgyis eltűnnek majd!

A új lehetőséget kaptunk meg az új "energiákkal", mindannyian. Nem azt, hogy majd az emberek egy fiatal csoportja, megváltja az "idősebb" korosztályt.
Nem várni kell arra, hogy majd valakik megoldják a gondjainkat. Mindenkinek van kötelezettsége maga felé és a világ felé, azzal hogy ide született.
Ezeket a kötelezettségeket, mindenkinek magának kell megoldania. A bajainkat első sorban magunkba keressük ne másban.
Ha egyáltalán 2013-ig történik valami "komolyabb" mérvű változás, azzal sem valószínű, hogy egycsapásra megoldódnak a problémáink, amiken most sem tudunk túllépni.
 
F

fülesmaci93

Vendég
Világméretű felhívás MINDENKINEK!!!

A Föld Órája (Earth Hour)....

2009-03-14 09:43:02, Szombat

A kampány, amely a kezdetekkor csak Sydney lakosait buzdította otthonaik világításának lekapcsolására, mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát. 2009. március 28-án, 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára; a Föld Órájára. Célunk, hogy 1 milliárd ember és több mint 1000 város csatlakozzon az akcióhoz. Bizonyítsuk be együtt, hogy globális összefogással eredményesen léphetünk fel a klímaváltozás ellen!

A Föld Órája (Earth Hour) 2007-ben indult hódító útjára Sydneyben, Ausztráliában, amikor is 2,2 millió család és üzleti vállalkozás kapcsolta le a villanyokat egy órára. Egy évvel később az esemény
már globális fenntarthatósági mozgalommá vált, több mint 100 millió ember és 35 ország részvételével. 2008-ban már elsötétült a Golden Gate híd San Francisco-ban, a római Kolosszeum, illetve a Vár és a Lánchíd Budapesten, jelképezvén egy olyan ügyet, amely minden órával egyre sürgetőbbé válik.

A Föld Órája 2009 egy világméretű felhívás, hogy minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség cselekedjen. Felhívás a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való munkálkodásra.
Ezen az estén Európától Amerikáig szimbolikus épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása.
Több, mint 64 ország vesz részt a Föld Órája 2009 akcióban. Ez a szám napról napra növekszik, ahogy az emberek ráébrednek, hogy egy egyszerű cselekedettel is komoly eredményt lehet elérni.
A Föld Órája a remény és a tettek üzenete. Mindenki változtathat.
Csatlakozz a Föld Órájához Te is, kapcsold le a világítást 2009. március 28-án, szombaton, 20.30-kor és regisztrálj az earthhour.org weboldalon!

Ha megkeresed a térképen Budapestet, magyar nyelvű anyagot is találsz. Regisztrálhatsz is ezen az oldalon és az iwiw-en is.

Katt a linkre: Link

Vote Eart for Eart Hour 2007...

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1CRs-7lRlPo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1CRs-7lRlPo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>


Vote Eart for Hour 2009...!!!

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zd1BsNvEXqo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zd1BsNvEXqo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>


Elnézést Mindenkitől,de azért tettem fel ebbe a topikban is,mert azt hiszem
Mindenkit érint...

További Kellemes Hétvégét Kivánok!
 

dreamaya

Kitiltott (BANned)
fedel.jpg

Részletek a könyvből:
:arrow:
http://tulelokonyv.cjb.hu/lapok/idezetek.htm
 
F

fülesmaci93

Vendég
2012 CountDown ( 1861 DAYS LEFT )...

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TevCAFlPRro&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TevCAFlPRro&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

The 2012 Theory - Short Documentary...

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/V5MS5Odp2qQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/V5MS5Odp2qQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Mágneses pólusváltás

<center>
A Föld mélyében szilárd belső mag úszik egy olvadt, vasban gazdag folyadékban, amelyet a Föld forgása tart mozgásban, és konvekciós áramok is segítik ezt a mozgást. (A konvekciós áramlatok a belső mag hőjét továbbítják a felszín felé – a konvekció szó egyébként áramlás útján történő hőközlést jelent.) Ez a mozgás kelti tehát a Föld esetében a mágneses mezőt.

Ez a pólusváltás az, amiről oly sok szó esik manapság.

1351.jpg


Érdekes egyezés van az ezoteriában már jól ismert évszámok és a pólusváltással kapcsolatosan megjelent évszámok között.:

Lejjebb már volt szó a "fotonövről" a topik elején az 5. hozzászólástól kezdődően. A lényege az, hogy a Naprendszerünk 2000 éven keresztül tartózkodik a fotonövben és 11000 évig azon kívül. (A 90-es években érintette a Napunk először ezt az övet és a Föld a Nap körüli keringése miatt csak később éri el és fokozatosan azt az állapotot, ami után már folyamatosan ebben a zónában mozog a térben.)
Ezt természetesen már nem először éli túl a földünk, de mindig katasztrófák kísérték. A legutóbbi Atlantisz elsüllyedése volt.

A fentiek fényében érdekes számomra az alábbi írás, amit a National Geograficban olvastam.

"A Floridai Nemzetközi Egyetem (Florida International University) kutatója, Bradford Clement szerint a mágneses É-D-i irányváltás előtt több kisebb mágneses pólus, úgynevezett „minipólusok” alakulnak ki, s csak ezután jönnek létre az új főpólusok északon és délen. A váltás időtartama 2000 és 11 ezer esztendő között mozog. "

Einstein azt mondta, ha a méhek elpusztulnak, a földi életnek lesz hátra még négy éve. A kutatások felfedték, hogy a környezetszennyezésen kívül a mágneses változások is okozzák a madarak és a méhek pusztulását. A méhek szabályosan eltévednek és nem találnak vissza a kaptárhoz.

A "Delej" című könyv, (
pdf.gif
delej.pdf‎ 645.6 KB)ami ugyan regény, de nem teljesen légből kapott nagyon érdekes hipotézist állít fel a pólusváltás következményeiről. Érdemes elolvasni.
</center>
 

mumiah

Állandó Tag
Állandó Tag
maja kod

Amint olvastam itt a Maja kod-rol,azonnal megrendeltem,es most olvasom.(amint tudom beszkennelem)
Hat mit mondjak elgondolkodtato...
Foleg az a resz gondolkodtat el ,ahol azt reszletezi hogy a galaxis kozpontjatol a fold kb 26.000 fenyevre van.
Most ez elgondolkodtatott,mert a majak szerint ez lenne a hosszuszamitas(ez az en teoriam)lehet,hogy ott a fekete lyuk kornyeken,ha tortenik valami az 26.000 ev alatt er ide.Azt mondjak,hogy "nem emlekszem hany nap" fenyessegnek kellene lennie 2012-ben.Most nagyon kuszan irtam le a gondolataim,de ugyan ilyen kuszak a felyemben,csak mindenesetre elgondolkodtatott.Ha tudtok valami pontosabbat errol,kerlek irjatok le.Koszonettel Rita (mumiah):D
 
I

ionon

Vendég
<center>
A Föld mélyében szilárd belső mag úszik egy olvadt, vasban gazdag folyadékban, amelyet a Föld forgása tart mozgásban, és konvekciós áramok is segítik ezt a mozgást. (A konvekciós áramlatok a belső mag hőjét továbbítják a felszín felé – a konvekció szó egyébként áramlás útján történő hőközlést jelent.) Ez a mozgás kelti tehát a Föld esetében a mágneses mezőt.

Ez a pólusváltás az, amiről oly sok szó esik manapság.

1351.jpg


Érdekes egyezés van az ezoteriában már jól ismert évszámok és a pólusváltással kapcsolatosan megjelent évszámok között.:

Lejjebb már volt szó a "fotonövről" a topik elején az 5. hozzászólástól kezdődően. A lényege az, hogy a Naprendszerünk 2000 éven keresztül tartózkodik a fotonövben és 11000 évig azon kívül. (A 90-es években érintette a Napunk először ezt az övet és a Föld a Nap körüli keringése miatt csak később éri el és fokozatosan azt az állapotot, ami után már folyamatosan ebben a zónában mozog a térben.) Ezt természetesen már nem először éli túl a földünk, de mindig katasztrófák kísérték. A legutóbbi Atlantisz elsüllyedése volt.
A fentiek fényében érdekes számomra az alábbi írás, amit a National Geograficban olvastam.

"A Floridai Nemzetközi Egyetem (Florida International University) kutatója, Bradford Clement szerint a mágneses É-D-i irányváltás előtt több kisebb mágneses pólus, úgynevezett „minipólusok” alakulnak ki, s csak ezután jönnek létre az új főpólusok északon és délen. A váltás időtartama 2000 és 11 ezer esztendő között mozog. "

Einstein azt mondta, ha a méhek elpusztulnak, a földi életnek lesz hátra még négy éve. A kutatások felfedték, hogy a környezetszennyezésen kívül a mágneses változások is okozzák a madarak és a méhek pusztulását. A méhek szabályosan eltévednek és nem találnak vissza a kaptárhoz.

A "Delej" című könyv, (
pdf.gif
delej.pdf‎ 645.6 KB)ami ugyan regény, de nem teljesen légből kapott nagyon érdekes hipotézist állít fel a pólusváltás következményeiről. Érdemes elolvasni.
</center>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Érdekes Edgar Cayce 1936ban kezdődőre igazlátásban látta a Föld pólus váltásának a kezdetét.kiss
 
I

ionon

Vendég
Amint olvastam itt a Maja kod-rol,azonnal megrendeltem,es most olvasom.(amint tudom beszkennelem)
Hat mit mondjak elgondolkodtato...
Foleg az a resz gondolkodtat el ,ahol azt reszletezi hogy a galaxis kozpontjatol a fold kb 26.000 fenyevre van.
Most ez elgondolkodtatott,mert a majak szerint ez lenne a hosszuszamitas(ez az en teoriam)lehet,hogy ott a fekete lyuk kornyeken,ha tortenik valami az 26.000 ev alatt er ide.Azt mondjak,hogy "nem emlekszem hany nap" fenyessegnek kellene lennie 2012-ben.Most nagyon kuszan irtam le a gondolataim,de ugyan ilyen kuszak a felyemben,csak mindenesetre elgondolkodtatott.Ha tudtok valami pontosabbat errol,kerlek irjatok l<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->

e.Koszonettel Rita (mumiah):D
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Írj ma egy gondolatot le olyan helyen, hagyd, hogy mások is meg találják (nem kell végül is csak egy személy) minnél többen kezdenek hinni benne mára valóságunk része.
 

mumiah

Állandó Tag
Állandó Tag
En tenyleg csak itt ,probalom,megosztani az elmeleteimet,mert tul sok az egybeeses.Na meg aztan,hatha valaki meg tudja erositeni az elmeleteimet.Pont a Maja kodban olvastam,azt is ,hogy ahol fekete lyuk van ott van feher is es amit beszippant a fekete,azt atloki egy masik dimenzioba,egy masik "vilagba" es ez is egybeesne a hipotezisemmel.Bar ezek csak kepzelgesek ,de szerintem valami valosag alapja lehet...Ha masnem ,akkor az en valosagom...;);)
 

ladiva

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Végigolvastam a hozzászólásokat és jópár esszét, leírást a Maya naptárról és a jövőre vetített jóslataikról. Elolvastam a leírást a Dreamspell Calendar-ról is. Ezzel kapcsolatban volna kérdésem, csak hogy megértsem a Maya Tzolk'in és a Kin Tzolk'in-t.

A szerző írja, hogy minden egyes Kin nap megfelel egy Specifikus Galaktikus Szignatúrának. Példaként említi, hogy az ő galaktikus szignatúrája a Kék Mágneses Éjszaka és a Kin nap száma a 183. Kérlek segítsetek, hogy megértsem, hogy hogyan jött ki a 183. Valamit biztosan félreértelmezek.

A példa esetében a Kék Mágneses Éjszaka Galaktikus Szignatúrája három számból áll. 1.) A négy napos ciklus 3. napja; 2.) a 13 napos ciklus 1. napja; 3.) és a a húsz napos ciklus 3. napja. (3-1-3).

Valahogy sehogyan sem tudom abba a kockába illetszteni ezt, ahol a 183-as szám áll. Tudnátok segíteni?

Köszönöm.

L.
 

dreamaya

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!

Végigolvastam a hozzászólásokat és jópár esszét, leírást a Maya naptárról és a jövőre vetített jóslataikról. Elolvastam a leírást a Dreamspell Calendar-ról is. Ezzel kapcsolatban volna kérdésem, csak hogy megértsem a Maya Tzolk'in és a Kin Tzolk'in-t.

A szerző írja, hogy minden egyes Kin nap megfelel egy Specifikus Galaktikus Szignatúrának. Példaként említi, hogy az ő galaktikus szignatúrája a Kék Mágneses Éjszaka és a Kin nap száma a 183. Kérlek segítsetek, hogy megértsem, hogy hogyan jött ki a 183. Valamit biztosan félreértelmezek.

A példa esetében a Kék Mágneses Éjszaka Galaktikus Szignatúrája három számból áll. 1.) A négy napos ciklus 3. napja; 2.) a 13 napos ciklus 1. napja; 3.) és a a húsz napos ciklus 3. napja. (3-1-3).

Valahogy sehogyan sem tudom abba a kockába illetszteni ezt, ahol a 183-as szám áll. Tudnátok segíteni?

Köszönöm.

L.
Erre a kérdésre priviben válaszolok kiss
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Hogyan tudom letölteni a smaya könyvét,mert ezidáig nem sikerült.Előre is köszönöm a segítséget
 
Top