Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Dóri71

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! Az Ultra tanfolyamon tanítanak egy technikát kizárólag álláskeresés programozására.
Találkoztál már vele?Ha nem,szívesen bemásolom.:p
Egyébként csatlakoznék Joy véleményéhez.Az elmetükre technika lenne a legjobb!
Szép napot!

Megköszönöm, ha bemásolod:) Esetleg ki is próbáltad?
kiss
 

Dóri71

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Leirnék egy nagyon fura dolgot az álláskereséshez,azt hiszem igy utólag visszagondolva ez volt a legsikeresebb programozásom, pedig akkor még nem is tudtam mi is az az agykontroll...szóval kb. 2évvel ezelőtt elmenten nyaralni a barátnőmmel Görögországba, a bnőm úgy indult neki, hogy ha talál munkát akkor ő kint marad...én is elkezdtem gondolkozni, hogy igazábol már semmi nem ösztönöz az otthoni munkámban,előbbre jutási lehetőségem nincs stb. stb. szóval 3hetes kint tartozkodásom alatt mást sem csináltam, mint azon agyaltam, hogy mihez kezdek ha hazajövök, mert abban biztos voltam, hogy vissza nem szeretnék menni a munkahelyemre(ja azt még elmondom hohy 3évig azon álmodoztam, hogy én vagyok a raktárvezető..vagyis a főnőküm munkáját végzem,de erre esélyem sem volt,mert a főnőköm a cégtulaj sógóra volt...) És szerintetek mi történt? A haza indulásom előtt egy nappal kaptam itthonról egy sms-t hogy a konkurens cégnél raktárvezetőt keresnek dupla annyi fizetésért kevesebb munkával! :)) Szóval csütörtökön hazaértem és hétfőn már az új helyen kezdtem! Én ezt nevezem sikernek! :)) bár azóta azt hiszem itt is kiaknáztam az összes lehetőséget, megint szeretnék váltani, de bizom bent hogy az elözmények tekintetében most is hasonló képpen fog sikerülni!

Gratulálok:)
A három héten már túl vagyok jóval...
Legyen ilyen szerencséd legközelebb is!!:cool:
 

Joy to the world

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Valahol olvastam valami agykontroll napló vagy vágynapló dolgoról. Ahova leírom a céljaimat, esetleg ragasztok be képet arról amit el akarok érni/meg akarok venni stb. Meg hasonló dolgok vannak benne és azt napota nézegetm, olvasgatom...
Erről tudtok valamit vagy hogy hol tudok utána nézni? Mert nem találom hol olvastam erről. :(

Joy
 

Sarasvati

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Valahol olvastam valami agykontroll napló vagy vágynapló dolgoról. Ahova leírom a céljaimat, esetleg ragasztok be képet arról amit el akarok érni/meg akarok venni stb. Meg hasonló dolgok vannak benne és azt napota nézegetm, olvasgatom...
Erről tudtok valamit vagy hogy hol tudok utána nézni? Mert nem találom hol olvastam erről. :(

Joy


En ezt celfuzet neven ismerem. Tartalmazza a rovid kozep es hosszutavu celjaidat. Olvasni Keith Ellis Csodalampa c. konyben lehet rola reszletesebben ha jol emlekszem. Ha erdekel az en verziomrol tudok meg hosszan regelni... De valoszinuleg nem en vagyok itt a legszakavatotabb a temaban. :)
 

Dóri71

Állandó Tag
Állandó Tag
En ezt celfuzet neven ismerem. Tartalmazza a rovid kozep es hosszutavu celjaidat. Olvasni Keith Ellis Csodalampa c. konyben lehet rola reszletesebben ha jol emlekszem. Ha erdekel az en verziomrol tudok meg hosszan regelni... De valoszinuleg nem en vagyok itt a legszakavatotabb a temaban. :)


Regéljél:)
:cool:
 

Sarasvati

Állandó Tag
Állandó Tag
Celfuzet, ahogy en csinalom :)

Elso es legfontosabb a celok meghatarozasa, tehat, hogy tudd igazan igazan igazan mit szeretnel. Erre Keits Ellis javasol egy nagyon jo modszert:
Fogj egy A4es lapot egy tollet es vonult el kicsit a vilagtol. Alits be valami jelzo szerkezetet 5percre. 5perc! Nem tobb nem kevesebb! Es most eressz el minden gatlast es ird le, ha jonne egy tunder es teljesitene minden kivansagodat, mit szeretnel. MIndent, egy-egy szoval! A viragoskerttol a vilagbekeig! Semmi reszletezes vagy kifelytes csak soksok kivansag!
Masodik lepes ezeket rangsorolni. Legalabb egy tizes listat hozz letre! Ez buborek modszerrel a legegyszerubb, kivalasztod az elso szot es osszehasonlitgatod a tobbivel hogy van-e annal fontosabb. Ha van akkor az uj szot viszed tovabb (mi a fontosabb? a kiskutya vagy a konyvtarszoba? kiskutya vagy a lakas? kiskutya vagy megerto ferj? stb)
Most jon a resztelezos resz es a celfuzet igazabol. Ebbe mar reszletesen irod le a celjaidat boven, vizualisan kijetve. Termeszetesen pozitiv allitasokkent megfogalmazva! Jelen idoben! Ragassz be kepeket! Esetleg keszits folyamat abrat, hogy mi kell ahhoz hogy elerd celodat, mit fogsz erte tenni? Lepesrol-lepesre. Es ami meg nagyon fontos! (ez az en halalom) a datumozas! Mikorra fogod mindezt elerni?
Ez segit abban hogy osszpontosult maradj, ha mindennap lapozgatod, nem felejted el mi a celod igazan.
A fuzetbe kerulhetnek pozitiv allitasok is! Legalabb azt is elolvasod mindennap, rank fer az :)

Egy 70es evek beli amerikai felmeresben, megkerdeztek (ha jolemlexem) 100 vegzos egyetemistat, a celjaikrol. Es a 100 fiatalbol, 3nak voltak konkret jol megfoogalmazott celjai. Szerintem ezt a szorit mindenki ismeri es tudja, hogy sok evvel kesobb amikor megkerestek ezeket az embereket, azt tapasztaltak, hogy ez a 3 elerte az anno megfogalmazott celjait es sikeresebbek, mint a tobbiek.

Sajat tapasztalatom az, hogyaz en egykorit kishitusegemmel, a fuzet lapozgatasa kozben epp az ellenkezojet rendeltem meg :/ tehat erre tessek vigyazni! Es a negativ dolgokat elengedni, gyorsan uj filmet befuzni a gepbe es valami pozitivra gondolni!
Kepzeljetek az en celfuzetemben leirtak akkor kezdtek teljesulni, amikor sarokba dobtam es csak gondolatban foglalkoztam vele :D Nem a celfuzettel van a baj csak az en kishitusegem.

Varazsdoboz. Hat ez csak kepes. Ilyenem is van. Fogytam egy dobozt, ujra csomagoltam es rairtam devanagari betukke, hogy "minden ami ebben a dobozban van, mar van!" aztan telepakoltam minden fele kepekkel. Piros konyhaval, fodros ruhas kislanyokkal :) elvileg ezt is nezegetni kene... en csak a dobozt nezegetem es tudom jivan benne es tudom, hogy ami benne van az enyem lesz, mert megerdemlem.


Ennyi, kicist kaoszos vagyok, de remelem lesznek benne hasznalhato dolgok. Amugy a celfuzet abban is segit, hogy ne rendeljunk/programozzunk ossze vissza... hanem egeszen celtudatosan AZT amit szeretnenk :)
Ennyi :rolleyes:
 

Dóri71

Állandó Tag
Állandó Tag
Sarasvati, nagyon jól hangzik ez a célfüzet..és nagyon nehéz megcsinálni..(legalábbis nekem). Köszönöm.
A teremtő varázsdobozról annyit sikerült találnom, hogy állólag Esther és Jeny Hicks:Kérd és megadatik című könyvéből van. (Én nem is merem a könyvet.)

Nekem nem nagyon megy az agykontroll, amiben szerepet játszik szerintem, hogy sok éve depresszióval küszködöm, ami miatt a pozitív gondolkodás nemigen megy. Igyekszem azért kipróbálni ezeket a dolgokat, amiket leírtatok.
 

Sarasvati

Állandó Tag
Állandó Tag
Dori, ugyerzem dolgunk van egymassal... Meg ugy is erzem, hogy hatassal volt ram a manyei profecia film tegnap :)
Ugyan ez a problemam. De kuzdok vele es le fogom gyozni!
A cellista felallitasa... fizikai fajdalmat okozott szinte...
 

Dóri71

Állandó Tag
Állandó Tag
Én szívesen segítenék neked bármiben, Sarasvati, de látod..még magamon sem tudok...
A mennyei prófiéciát filmen nem láttam, de olvastam. Rám is nagy hatással volt, és mikor A tizedik felismerést is elolvastam rögtön utána, akkor sikerült először meditációban magam egy kicsit energiával feltölteni.
Akik látták a filmet, azt mondták, a könyv sokkal jobb.
 

katus

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Dori 71!
Csináld meg,a próba mindig valaminek az előkészülete.Értékes tanácsokat
kaptál,jobban hiszel magadban meg tudod csinálni.A pozitiv gondolkodás is
egyre jobban fog menni.Régen végeztem Ultrát,akkor még Laura tartotta Magyrországon,legyél biztos abban működik.
Lépésről lépésre oldodik a depressziv állapotod is,csak higgyél,és szeressed magadat.Tudod a hit elvárás szeretet,mindennél erősebb a szeretet.Biztos lehtsz abban is hogy nem vagy egyedűl,ez spirituálisan
lehetetlen rengeteg segitő van melleted,veled ,engedd hogy segitsenek Neked!
Sok sikert kivánok legyél egyre jobban
katus
 

ildiko0524

Állandó Tag
Állandó Tag
fogyás AK-val és mobillal

Szeretném megköszönni, hogy itt ezn az oldalon hozzájuthattam a fogyás mobillal és AK-ral. Kimondhatatlanul örülök neki és számomra ennek felbecsülhetetlen értéke van. Köszönöm, aki átküldte nekem a linket, Eszter54, hogy letölthessem és meghallgathassam és a könyv anyagát is. Igérem nem fog porosodni a gépemen. Átküldtem a barátnőimnek is az oldalt, hisz itt kincseket lehet találni.

Szép és eredményes napokat kivánok Nektek: Ildikó
 

fakalan38

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Segítségeteket kérem!

Rólam egy két dolog a "mit álmodtál gyere mond el " olvasható!

Itt azért kérek segítséget, mert az életben is voltak furcsa dolgok, ami meg haladja a tudásom. (nem vagyok láng ész, na )

1.) Munka helyemen sík ideg voltam még a meló kezdetén. A kezem is remegett, ízadtam, mint a ló. Egy labor 23+/-5 fok, többieknek kutya baja.
Nem voltam be rúgva, sem másnapos, Ezért ilyedtem meg!! Társaim küldtek volna dokihoz, én ki zártam ezt a dolgot.
Félre vonultam és el kezdtem "magammal" beszélgetni.

mi bajod, nincs okod erre, nyugodj meg!

És pár másodperc (komolyan nem volt 10 ) kezdtem nyugodni.
Amitől kicsit meg rémültem , totál helyre állt a test hő érzékem nem ízzadtam sőt hűs volt bent. (ahogy a társaim is mondták előtte).

Én irányítottam a testem???

Sokáig fenn maradt ez a jó belső érzés (nem volt rossz). többet nem igen jött elő , vagy már használom tudat alatt???



2. Szombat-i napra emlékszem, ritka volt (most is az) látjuk egymást a felségemmel ilyen napon. (munka munka).

Én főztem az ebédet, Ő vásárolt a lányommal.
(én nagyon szerettem volna valamit, de az idő)

Mikor megjöttek kipakoltak (gyerekek a cucokkal voltak elfoglalva).

Oda jön hozzám s mondja - szeretnék valamit!

Igen tudom - Ki menni apád sírjához! (spontán jött)

Le ült és el kezdet sírni -- igen honnan tudod???

fél órába telt mire megnyugodott, kimentünk és akkorra teljesen.

(egyszer említette meg, - félek tőled, (azóta én védem irányítom))

Nem hálás a feladat!


3. Sokszor valami miatt hamarabb megyek a telefonhoz , hogy az meg szólalna. és hívnak.

Öcsémet is meg ilyesztettem, kitárt kapukkal vártam, pedig nem szólt előtte.

-Gyere be meg csinálom a kocsid!
- honnan tudod!
-ne szövegelj gyere
És meglett csinálva....

4. Munkahely sok számokkal, kóddal foglalkozunk.
Jött egy e-mail (hat karakterrel, kóddal), többiek kezdik a számítógepet faggatni. (ez a módja az azonosításhoz).

- ott van az ablak párkányon--- mondom
-Te hülye vagy --mire a többiek

Ott volt!!!

Utánna jártam 2,5-3 hónapja kérték ki az adatokat!!

Kapásból , hogy emlékezhettem???


Sziasztok!!!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére