Aki a kutyát szereti...

csehbea

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon szép kutya! :)
Én is friss kutyatulajdonos vagyok, képet nem tudok most feltenni róla, de majd pótolom...
Angol cocker spaniel, zsemle színű, nagy barna szemekkel... olyan kis bánatosnak tűnik mindig, de szerintem ez fajta-jellemző...
 

*Rya*

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi is most vettünk egy kutyust (júniusban született, szóval még nem túl nagy... de németjuhász, szóval szépen meg fog nőni :D), menhelyről majd akkor fogok örökbe fogadni, ha majd saját háztartásom lesz, és (úgymond) a magam ura leszek :). De én is támogatom az ötletet. Később sok kutyusnak szeretnék otthont biztosítani. Imádom a kutyákat. Most 3 kutyánk van (2 németjuhász és egy tacskókeverék). Mindannyian a család nagy kedvencei. :)
A menhelyi kutyusokat pedig borzalmasan sajnálom... :( Szomorú látni, hogy vannak olyan mocsok és szívtelen emberek, akik magukhoz veszik, majd eldobják a kutyákat...
 

Flieder

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon aranyosak a kutyusok. Nekem is van egy labrador-vizsla keverék kutyuskám. Idén októberben lesz egy éves. Imádom őt!!:)
 

anyja49

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is van kutyusom meg soha nem volt ez az elsö.
Van egy par rossz cipö azt szoktam neki dobalni.
Mikor vissza hozza az elsöt repül rögtön a masik ebben a "munkaban" elegge kifarad aztan jolesik neki a pihenes.
Viszont nagyon sokat ugral amiröl eddig nem sikerült leszoktatnom sajnos es attol felek hogy fel is lök.
Pocok a neve keverek 6 honapos.
Eleg regen jartam erre itt most nekem minden uj igy azt sem tudom hogy lehet kepet betenni ill. megnezni.
 

suzanne.baker

Állandó Tag
Állandó Tag
Állat a fedélzeten

Sziasztok

Én Londonban lakom és van egy 12 éves pincsi kutyám szeretném kiköltöztettni magamhoz.
Repülőn szeretném ki hozni de félek mert sok rosszat hallottam az állatok szállításáról. Ezért kíváncsi lennék a pozitív vagy negatív tapasztalatora.
 
de aranyos :) amúgy tényleg csak 1 embert fogad el? nekem bolognesem van, de yorkit akartunk eredetileg, csak annyi rosszatt hallottunk róla, h végül Alízka lett :) 2 és fél kiló tömör gyönyör, a nyuszim nagyobb nála, de nagyon aranyos... igazi házőrző :)
 

sowi

Állandó Tag
Állandó Tag
3666373756_c281c54c86.jpg


az en berni pasztor/golden retriever keverekem, itt lehetett kb. 3 honapos
 

ányesz74

Állandó Tag
Állandó Tag
Gratulálok a kutyádhoz, és én is üdvözöllek az állattartók között újra. Nekem is van egy 5éves blökim (spániel-labrador keverék).
Néha úgy gondolom, érzem, hogy inkább ők tartanak minket! :)
A menhelyes dologgal az a baj, legalábbis számomra, hogyha én oda mennék, akkor nem tudnék választani, és megszakadna a szívem az otthagyottakért!
Maszat (kutyim neve) úgy került hozzám, hogy a mamája befogadott kutyus volt, és 2 hétre rá, megszülettek a kicsik, tízen!!! Szerencsére egyikük sem került menhelyre, mindnek találtak gazdit!
Legyen sok örömöd a kutyádban! :)
 

Bonnie0460

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem véletlen mondják, hogy a kutya a leghűségesebb állat! Különbek mint némely ember. Az én kis Sissi-met sajnos idén májusban elütötte egy autó. Másfél éves volt. De sok gondozással és törődéssel, szerencsére most ismét egészséges. Ugyan van nyoma a betegségnek, de újra életvidám kis csibész, és ez a lényeg. Egyébként ő Bichon Bolognese kutyus. Nagyon eleven és játékos, mellesleg nagyon okos. De mellette még van 3 kutyánk :D
 

Myssy01

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! :) Nekem egy 3 éves Yorki-m van aki a mai napig egy irdatlan kis rosszcsont de mindegy mit csinál mert imádnivaló. :)
 

bojzli

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem 3 kutyám van, egy skót juhász és egy keverék testvérpár. Mindhárman fiúk és irtó rosszak:)
 

Levente_hu

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.Erdeklodni szeretnek hogy van e valakinek rovid labu erdelyi kopo-ja vagy a hoszu labu valtozatbol?Ezen kutyakat valaki tenyeszti is (Usa, Kanada)? Kerlek benneteket nezzetek meg a kovetkezo linken talalhato kis bemutatot.Ha valaki tobb adatot szeretne a bemutaton elhangzotakrol kerem jelezze. Tehat a link http://reflektorfilm.hu/node/36 .
Udvozlettel
Levente
 
Oldal tetejére