Aki a kutyát szereti...

Noci87

Állandó Tag
Állandó Tag
Ő a mi házörző németjuhászunk Néró :p

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
 

Fehérvári László

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt mondják,hogy a kutya az Ember legjobb barátja,de látni felénk,hogy azért sok helyen a boxzsákja is.Ha bár felelöségre vonás létezik,a "nevellés" már megtörtént.Állitom,hogy a gazdit kéne nevelni nem az ebet.

Szép a házörződ,látni,hogy foglalkozol vele.

Ez szép és egyben megható is.

Sajnos az enyémen már nem lehetett segiteni-az epilepszia legyöngitette a szivét-mondta a doki.Én is be akarok egyet fogadni,de ő már nem lesz olyan.
 

Animano120

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem minden kutya egyszerűen szeret. Olyan éédesek.
főleg a sajátom, akinek 2 sípolós csirkéje és egy disznója van.
Cukííííí
 

hannacska10

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy 2 éves yorkiem van. Hihetetlen édes, éhezik mindenki szeretetére, és persze el van kényeztetve. Na ez nem rajtam múlt, hanem a családom többi tagján. Én szerettem volna a kutyust aztán meg Ők nem tudtak ellenállni nekik.
 

Emike00

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem az is elég felháborító, hogy az állatorvosok ennyi pénzt elkérnek egy ivartalanításért. Pedig ők azok, akik biztos nem küzdenek anyagi gondokkal, tehát ennyivel igazán segíthetnék az állatvédők munkáját! Bár némelyikük szokott ivartalanítási akciókat szervezni, de serintem ez kevés.
Arról meg, h a keverék kutyák egészségesbbek, csak a felelőtlen tenyésztők tehetnek! A szelekciós tenyésztés áldozatai lettek a régi jó munkakutyák is mára. Hisz ma már csak a küllem számít. A szaporítókról meg ne is beszéljünk!

Alapvetően egyetértek veled, de azért bele kell gondolni, hogy ők sem ingyen hozták létre a rendelőiket, és sem az eszközöket, sem a gyógyszereket, altatót, kötszert, stb. nem kapják meg ingyen. Nekik is van általában családjuk. Borzasztóan drágák, én pl. egy hete voltam az éves oltáson, és már megint emelkedett az ár, nem kis bosszúságomra, de ma nálunk minden egyre drágább... Nem ők a hibásak, hanem azok, akik meggondolatlanul vállalnak kedvencet! Egyébként a szaporítókat én is rühellem, a mostani kutyusom is egy ilyentől van. :( Szó szerint kimentettük, 10 hetesen 1 oltása volt, és nem volt féreghajtózva. Az elpusztulás szélén állt, újra be kellett oltatni minden ellen, mert annyira férges volt, hogy már véres nyálka jött belőle és puffadt volt, így valószínű az az egy oltás sem alakíthatott ki védelmet. Szerencsére rendbehoztuk, nagy-nagy türelemmel és sok-sok állatorvosi látogatással, és most gyönyörű és egészséges! :)
 

annonimus

Állandó Tag
Állandó Tag
Ki mit tud Yorkikról? Mennyi idősen lehet fedeztetni? Melyik nem mérete, festi adottságai (szín, fül állása, meg ilyesmik) dominál? Kell e segíteni a fedeztetés alatt (már ilyenről is hallottam...életképtelen egy fajta, ahol még ebben is segíteni kell.. :D)?
Azért érdeklődöm, mert van itthon egy kb 17 hónapos (nem extra) mini Yorki, a 2. tüzelését éli épp, és a drága jó édes...szóval anyukám mindenáron szaporítaná a kis ördögfiókát:)
Köszi előre is a válaszokat!
 
Sziasztok!
Barátnőmék most fogadtak örökbe egy kiskutyust egy menhelyről. Nagyon imádnivaló, és rettentő gyorsan otthon érezte magát, olyannyira, hogy két cipőt már szét is cincált.:D
 

annonimus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Barátnőmék most fogadtak örökbe egy kiskutyust egy menhelyről. Nagyon imádnivaló, és rettentő gyorsan otthon érezte magát, olyannyira, hogy két cipőt már szét is cincált.:D
Ez bizony a kutyával jár...és természetesen a kedvenc darabokat találja meg mindig, nem az ócska, "annak már mindegy" típusút... :D
 

Fennec

Állandó Tag
Állandó Tag
Emike00!

Teljesen igazad van az állatorvosokkal kapcsolatban. Nekik is rengeteg költségük van, de az hogy ivartalalnítási akció keretein belül(!) átlag 16.000 Ft- ot elkérnek egy közepes testű kutya ivartalanításáért az kicsit sok szerintem. Persze a meggondolatlan emberek hibája ez a sok szemétség, de hirtelen nem lesznek sokkal felelősségteljesebbek a "gazdik", szóval az ivartalanítás szerintem fontos a megelőzésben és ezt ezért egy kicsit jobban is támogathatnák. Amúgy én is tisztelem többségüket!
Annak + örülök, h sikerült "kikúrálni" a kutyusodat!!! Mindig jó ha a vége jó! :D
 

Melissa3

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon szeretem a kutyát (is), valóban az ember leghűségesebb barátjává tud válni.
Egyik kutyusunk annyira közel állt a szívemhez, hogy szinte minden gondolatát éreztem és tudtam, s mintha ő is ugyanígy érzett volna. Sokat szenvedett az előző gazdájánál, és mi magunkhoz vettük. Kimondhatatlanul hálás társsá vált, okos és éber házőrző lett.
Sajnos 15 éves korára lebénult az egész hátsó része... az állatorvos az örök vadászmezőkre segítette őt. Azt a fájdalmat, szenvedést amit akkor a család átélt -főleg a saját érzéseimről tudok most bizonyságot tenni- iszonyú volt. Ennek már 2 éve, de a mai napig rengeteget gondolok rá. A kedves és szép emléke itt él a szívemben.
 

Angyalka55

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok

Én éppen kutyus vásárlás/választás előtt állok.
Szeretnék nagyon egyet.
Az egy fontos kitétel, hogy kinnt udvaron tudom tartani.
Kis testű vagy közepes méretűt szeretnék.
Javasolták nekem a Golden retrievert.
Házi kedvencnek szeretném aki szelíd barátságos és mozgás szerető. Pl szeret sétálni.
Szerintetek milyen fajta kutya a megfelelő számomra?
 
Oldal tetejére