Angyalok

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8hkZut7GLoA&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8hkZut7GLoA&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DsIO96o3K8Y&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DsIO96o3K8Y&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
 

Lupercalia

Új tag
Sziasztok!

Saját tapasztalatokat írnék le az angyalokkal való együttműködésemről:

-19 éves korom óta hívom Mihály Arkangyalt minden nap (ma 27 vagyok) és azóta egyetlen veszélyes helyzetem sem volt (előtte volt bőven) és semmimet nem lopták el, semmim nem veszett el és elkerültek a csalók, rablók stb.
Volt egy érdekes alkalom, egyszer éjfél körül a régi utcámban ültem, ahol laktam, ami egy teljesen biztonságos utca volt, tehát nem volt gond, hogy éjfélkor ott ülök, azonban egyszercsak a semmiből jött egy nagy kutya és felém tartott. Se gazdája, se egy lélek az utcán, felmértem, hogy elfutni már nincs időm, az nem is jó, tehát pánikba estem, de annyi lélekjelenlétem még volt, hogy Mihályt hívjam, nagyon más esélyem nem volt, egyébként félek a nagy, egyedül járó kutyáktól. Jött felém, már futott szinte, egyre erősebben hívtam Mihályt. Odaért, rámnézett és lefekedüdt a lábam elé....bennem megállt az ütőért és közben mégsem ez érdekelt, hanem inkább az, hogy Jó é, ez tényleg működik!!!! Alig mertem levegőt venni. Aztán a kutya felállt és elment a semmibe, fogalmam sincs hova, de elfutott. Azon a környéken nem voltak kóbor kutyák, ezért is volt olyan különös ez az eset. Ráadásul olyan volt, mintha pontosan engem keresett volna, felém jött és amikor elment, ugyanilyen tudatosan indult el...egy kóbor kutya nem ilyen határozott...de nagyon misztikus volt számomra ez az eset.
- Chamuel mindig segít nekem megtalálni elveszett tárgyaimat vagy ha épp nem találok valamit, szinte a kezembe löki.
- Gabriel segíti a kommunikációmat, amikor attól félek, hogy nem fognak megérteni, mindig kérem, hogy segítsen úgy beszélni az emberekhez, hogy értsenek engem, a szándékaimat, melyek tiszták.
- Metatront szoktam hívi a szomorú vagy a szülei által az utcán fenyítő gyermekekhez. Szülőkre meg lehet ilyenkor az Igazság és a Tisztánlátás Angyalait hívni, hogy jobban átlássák a szomorú helyzetet.

Most ennyi jutott eszembe.

Nagyon jó témafelvetés,

Andi
 

Gwynda

Állandó Tag
Állandó Tag
Barbara!

Köszi szépen a meditációkat, nekem nagyon tetszettek! :)
Nincs meg valakinek a teljes Angyal meditációs CD? :rolleyes:
 

Gwynda

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Lupercalia!

Köszi, hogy megosztottad az élményedet! Ha eszedbe jut még hasonló eset, szívesen olvasnék azokról is! :)

Te hogy kezdted el az Angyalokkal való kommunikációt, tanfolyamon, vagy könyvekből tanultad?

Konkrétan kommunikálsz is velük, hallod a sugallataikat? Esetleg látod is Őket, vagy "csak" ilyen konkrét esetekben nyilvánul meg a segítségük?
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag


Aranyfény meditáció az angyaloktól


Lélegezz mélyet, szívd be a levegőt. A beszívott levegővel nyugalom és béke áramlik testedbe. Most lassan fújd ki, és az eltávozó levegővel engedj el minden nyugtalanító érzést, gondolatot. Ismételd meg a folyamatot még kétszer. Lélegezd be a békességet, engedd el a nyugtalanságot. Szívd be lassan, fújd ki nyugodtan.
Most kösd össze magad Anyaföldeddel, Gaia-val. Szíved szeretetfonalát engedd le szent szívébe, és földeld le vele tested. Érezd a szeretet áramlását... Érezd a szeretet áramlását.... Érezd a szeretet áramlását.....Most emeld fel szíved szeretetét az isteni fénybe. Kösd össze vele lelked. Érezd a szeretet áramlását... Érezd a szeretet áramlását.... Érezd a szeretet áramlását....
Most lásd, hogy a fejed felett, nem messze, egy aranyló, naphoz hasonló, szikrázó fénygömb jelenik meg. Ez a fénygömb milliónyi aranysugár fonalat áraszt szét. Lásd, ahogy az egyik aranyló fényfonál éppen feléd tart, és összekapcsolódik koronacsakrádon át szíveddel. Nyisd meg előtte magad. Tárd fel lényed, és fogadd be szeretettel. Lásd, ahogy e fényfonál összekapcsol a fény forrásával, melyből áramlik beléd az aranyfény! Ezzel az áramló aranyfénnyel vedd körbe szívedet. Vedd körbe és vetítsd bele szíved közepébe, hogy ott létrejöjjön az áradó aranygömb egy kis mása. Most egy apró aranyló fénygömb szikrázik szívedben. Érezd ezt a ragyogást sugárzón, melengetőn, aranylón. Engedd ezt a folyékony arany ragyogást szétáradni szívedben, majd lásd, ahogy szíved ereidbe pumpálja a fényt. Aranyfény folyik apadatlanul ereidbe, főereiden át, tovább, egészen az apró hajszálerekig. Megtisztítja őket, átmossa arany ragyogásával. Már az egész érrendszered arany csillogású hálóként járja át tested. Most az erek sejtjeidbe, majd onnan az egész testedbe pumpálják ezt a folyékony aranyfényt. Lásd, ahogy terjed szerveidre, csontjaidra, izmaidra, bőrödre. Már egész tested aranyló fényben sugárzik. Áramoltasd magadban, lásd ahogy kavarog, fénylik benned. Élvezd, hogy megfürödhetsz benne, ahogy melengető ereje, védelme átjár. Lásd magad kívülről, amint tested aranyfényben tündököl, rezgései átjárnak, és vibrálsz a fényben. Most engedd ezt az arany ragyogást továbbterjedni, s vetítsd ki azt aurádra. Tisztítsd meg vele színeit! Mosd át ezzel a fényes aranyló szeretettel. Lásd, figyeld meg, milyen színek tűnnek fel az aurádban. Milyen az uralkodó színe, mely árnyalatok azok, mik kavarognak benne. Az aranyló kavargó fény most megtisztítja és felélénkíti aurád színeit. Figyeld meg, gyönyörködj bennük (öltözködésedet is igazíthatod aurád megfigyelt színeihez, így még sugárzóbbá teheted lényedet). Most terjeszd még tovább az aranyfényt, és vond be magad, vond be aurádat kívülről egy aranyfényű burokba. Lásd, ahogy ez a burok körbeölel, átsugároz és védelmez téged. Most terjeszd ki szeretetedet, túl ezen a burkon, s küldd utána aranyfényedet. Légy sugárzója e fénylő arany ragyogásnak. Sugározz mindenkire, kivel találkozol, örömmel és szeretettel. Sugározz! Sugározz! Sugározz!
Most lassan helyezkedj vissza szívedbe. Lásd ahogy az apró aranygömb apadatlanul ragyog szíved közepéből. Köszönd meg ezt az áldást Istennek és az angyaloknak, és tudatosítsd tested, és környezeted itt és most. A saját tempódban nyugodt szívvel és szeretettel térj vissza, s nyisd ki a szemed. Köszöntünk téged.

Pusztai Orsolyától
 

mihaela

Állandó Tag
Állandó Tag
kedves Timtirim, nagyon megorvendtem az irasodnak, mert valodi bizonysagtetel ami az angyalok jelentetet igazolja a hetkoznapi eletunkben,
En is mindennap felveszem veluk a kapcsolatot, mert mar el sem tudom az eletem nelkuluk kepzelni.
A hugom nagyon rosszul erezte magat es elment kivizsgalasra. en tudtan kivul csinaltam egy angyalpecsetet es felajanlast a magam neveben es minden analizise rendikulien jok lettek.
Vannak angyalos barataim kiket fel szoktam hivni es beszelgetunk az angyalokrol. Nalam ugy jelentkeznek hogy mikor jelen vannak akkor forrosag er el es ha behunyom a szemem szineket latok es ezek a szinek szerint alapitom meg hogy mejik angyal van jelen.
Nagyon kerlek irj sokat a tapasztalataidrol, es meg megkernelek hogy nezz fel a kek egre es probald ki hogy nem e laszt opalos gomboket, kulombozo nagysagbam. Inkabb napsutesben lathatok es a lakasban is korul vagy veve veluk, Nagysaguk ingadozo az energiaszinted szerint.

Anzam nagyon beteg de amikor baj van mindig felkoltenek a nevemen szolitanak. Amit irtal semmi se lehetetlen velem is sok minden megtortent, es tokeletesen elhiszem amit irtal. Legy nyugott a kisfiadra nagyon is vigyaznak.
Nagyon varok minden irasod. szeretettel mihaela
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
eredetileg a természetes vízfolyások a leg megfelelőbbek.De ha a vásárolt köveket a csap alá teszi-az is sokat tisztít rajta-ki-egészítésül-az eső csodálatos tisztító hatásu tud lenni!Ha gyógyításra-vagy energetizálásra használjuk-időnként meg kell ismételni a tisztításokat!a kövek nagy részénél nagyon jó hatásu-ha tengeri sóba temetjük 48órára!Kivéve-ha a kő-ill.kristály reakcióba-léphet a sóval-akkor szóba sem jöhet !Nagyon jó hatásu-ha tűző napfényre tesszük ki s a napoztatás egy-kétórája erősen feltölti pozitív energiával!


A fekhelyed közelében az ametiszt és a hegyi kristály jó szolgálatot tehet-ill-a holdkő!


Én-amikor 10évvel ez elött elkezdtem Zofiel arkangyalra rámeditálni-sokáig végeztem naponta ismételve-három hónap után felhagytam vele!
Fél évvel később egy reggel arra ébredtem-égő tűz s nagy nyomás van az egész fejemen s oly érzés-volt,mintha fejjel egy nagy nyomásu forró kemencébe dugtak volna!
A reikiből ismert energia-kiegyenlítés segített jó fél óra alatt jobban lettem. Elkezdtem transzmeditációba lekérdezi-mi is volt ez?
a válasz meglepett"A lehívott energia"-Tényleg az volt-s csak több héttel később tudatták velem Zofiel méltónak talált az energiáinak a teljeskörü használatára-azóta is elsősorban az ő energiáit használom.-Jani
 

Saccciii

Állandó Tag
Állandó Tag
Most kinevethettek, de szerintem angyalok léteznek kb. olyasmik, mint az Angyalok városa c. filmben, vagyis, amikor kicsi voltam nagyon sokáig így hittem és aztán megnéztem a filmet és döbbenten láttam, hogy más is gondolkodik így...persze én azt hittem, hogy az angyalok fehérbe járnak... :D
 

tenorsuoni

Új tag
Karizmák igen is vannak.. habár nem mindegy hogy ezeket hogy látják meg az emberek.. hiszem hogy Istentől valók vgy.. Úristen mi történik..:d

Saccii léteznek angyalok s ha hittel kéred és hiszed is hogy láthatod.. akkor akár látsz is egyet:d
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Nahát kedves Tiger :)
Bár ugye, aki hisz a csodákban az realista :)

Csak semmi"nahát":kétlábbal állok a földön,és nap,mint nap részem van a csodákban. Az első:kaptam egy tüdőgyuszit. A második:sikerült felépülnöm belőle.

Karizmák igen is vannak.. habár nem mindegy hogy ezeket hogy látják meg az emberek.. hiszem hogy Istentől valók vgy.. Úristen mi történik..:d

Elhiszem. Karizmom nekem is van,persze ezt nem sokan látják,mert a pulcsim takarja. :D:mrgreen:

(Remélem az Angyalok megbocsájtják e két rövidke kis "kitérőmet"!) :D
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
Az-ha a fekhelyedet beméred-vagy beméreted!-Mármint a káros sugárzások miatt!
Sok bonyodalmat okoznak a vízerek,a mágneses sugárzások-főleg ezek kereszteződései!Súlyos egészségromláshoz is vezethetnek!-Jani

Ingyenes meditációk!Nézzétek meg-érdemes!
 

lonci2

Állandó Tag
Állandó Tag
Angyali megerősítések<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Ezennel feloldom minden szegénységre tett fogadalmamat, amit bármely<o:p></o:p>
életemben tehettem, és kérem, hogy e fogadalmak hatása törlődjön el az idő<o:p></o:p>
minden kiterjedésében. (A következő mondatot ne ismételjék el azok, akik<o:p></o:p>
ebben az életükben cölibátusi életformát követnek.)<o:p></o:p>
Ezennel feloldok minden cölibátusi fogadalmat, amit valamely előző<o:p></o:p>
életemben tehettem, és kérem, hogy e fogadalmak minden hatása törlődjön el<o:p></o:p>
az idő minden kiterjedésében.<o:p></o:p>
 

lonci2

Állandó Tag
Állandó Tag
Ima, növekvő üzleti lehetőségekért<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Szeretett Istenem, Szent Szellem.<o:p></o:p>
Emelkedett mesterek és Angyalok!<o:p></o:p>
Kérem, hogy mindenki, aki számára álsásosak üzleti termékeim és szolgáltatásaim,<o:p></o:p>
lépjen velem kapcsolatba ma. Tárt karokkal üdvözlöm az életembe lépő új<o:p></o:p>
embereket és lehetőségeket. Kész vagyok elengedni minden negatív gondolatot,<o:p></o:p>
gondolatmintát, és hiedelmet, ami elszabotálná új lehetőségeimet. Kérlek,<o:p></o:p>
segítsetek, hogy elhiggyem, hogy megérdemlem a jót. Köszönöm.<o:p></o:p>
 

Crystalline

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt, de rengeteg érdekes dolgot találtam. Doreen Virtue könyveit olvasom, az Angyali üzeneteket már szinte rongyosra olvastam. Nekem nagyon sokat segített az életemben az, hogy elfogadtam vannak angyalok és számíthatok a segítségükre. Olyan megpróbáltatásokon segítettek át, amiken soha nem gondoltam hogy túl leszek. Rengeteget gondolok rájuk hálával a sok segítségért.
Örülök, hogy megtaláltam a fórumotokat!
 

Rosolina

Állandó Tag
Állandó Tag
Èn is hiszek az Angyalokban. Leírok egy történetet, tegnap olvastam, és nagyon megérintett (igaz, nem kifejezetten az Angyalokról szól):
Èlete végén megy egy ember az Ùrral, közben hátra-hátra nézeget, és látja, egész életét maga mögött. Azt is látja, hogy két lábnyom van az úton, de néhol csak egy. Rájön, hogy éppen ott lát csak egy lábnyomot, ahol a legnehezebb élete volt. Megkérdezi az Urat: Uram azt ígérted, hogy ha követlek téged, hiszek benned, akkor soha nem hagysz el. Mégis látom, hogy mikor a legnagyobb szükségem lett volna Rád, egyedül hagytál.
Azt válaszolja az Ùr: Gyermekem nagyon szeretlek, soha nem hagytalak el. Azért látsz csak egy lábnyomot idönként, mert mikor a legnehezebb volt az életed, akkor a karomban vittelek.
 
Oldal tetejére