Angyalok

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Jani! Köszönöm a válaszodat!

Azért gondoltam, hogy kipróbálom ezt a névdolgot, mert még személyesebbé tenné a kapcsolatot. De végülis nem számít a név. Az élő láng új dolog számomra, persze már olvastam róla, de arról is hogy, bárhol pl útközbe, dugóban is szólhatunk az angyalunkhoz. Mennyire érted komolyan a gyertyafényt, mert ugye ilyenkor nem igazán van lehetőség meggyújtani egy gyertyát?

Szia Crystalline!
Tudod, furcsa ez a másik világ.
Apu 3 évvel ezelőtt halt meg. Halála után néhány héttel a munkahelyemen jelent meg először az angyal. Arra emlékszem, hogy akkor valamiért nagyon szomorú voltam. Hiába volt a helyiségben még két kolléganőm, ők nem látták. Azóta is jön, ha hívom, és hívás nélkül is jön, ha nagyon szomorú vagyok. Soha nem kérdeztem a nevét, valahogy nem volt fontos. A lényeg az, hogy tudom:számíthatok rá, ha bajban vagyok. Soha nem csinálok szertartást, hisz minden pillanatban - a legváratlanabbakban is- velem van. Egyszerűen csak gondolok rá. Soha nem szóltam hozzá hangosan, szavak nélkül kommunikálunk. Valami kérdés megfogalmazódik az agyamban, és hagyom, hogy jöjjön rá a válasz.
Egyszerű a dolog, csupán figyelni kell, akár megérzésnek is nevezhetném, de tudom: nem az.S ha meghallod a választ, ne gondolkozz további lehetőségeken, mert azok már csupán a te gondolataid.

Egy téli reggelen elhatároztam, hogy elutazom anyához. Felkeltem, és csak ennyi ugrott be: a következő vonattal menj. Fáradt voltam, még sötét is volt, gondoltam, még pihizek. A vonat, amivel korán kellett volna mennem, két órát állt két állomás között áram és fűtés nélkül.Elromlott.
Egy másik alkalommal fényes nappal zöldet kaptam a zebrán. Már le akartam lépni, ám van egy rossz szokásom: én folyton gondolkodom, úgyhogy szét se nézek, úgy közlekedek. Csak annyit hallottam:Ne! A külföldi kamionost nagyon nem érdekelte, hogy a vörös lámpa neki szól. Ha nem figyelek oda, most nem lennék itt. Ez az egyetlen szó megmentette az életemet.

Csak arra törekedj, ha valami szokatlanul, oda nem illően beugrik, annak jelentősége van. Azt érdemes megfontolni.
S ne bánkódj, ha nem látod őt. Mindennek eljön az ideje. Nekem akkor jött el, neked talán holnap, vagy egy év múlva. Ne siettesd. Amint fel leszel rá készülve, megmutatja majd magát.
Míg meg nem láttam őt először, nem érdekelt az ezotéria. Aztán tiszta erőből belevetettem magam. Ma már nem igazán teszem, inkább olvasgatok. Nem járok semmiféle tanfolyamra, mégis spontán jönnek dolgok. Talán mert érzékenyebb vagyok mint mások. Nem tudom. Úgy fogadom el a dolgokat, ahogyan vannak, s igyekszem segíteni az embereken akár ezoterikus, akár "közönséges" földi segítségről van szó.
Kérlek, ne érts félre: nem lebeszélni akarlak dolgokról. Ami érdekel olvasd el, nézd meg, annak idején én is ilyen voltam.
Vedd úgy: ez csupán egy levél, hogy így is lehet egy különös dolog az életben.
Talán igaz, ha gyertyát gyújtanék vagy ilyesmi, könnyebben menne, de ez nem az én világom. Lehet, hogy én csinálom rosszul? Nem tudom, de nekem így megfelel.

Sok szeretettel: Swen
 

levics

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én kisfiam 2009.11.04.-én 16:45-kor 7 hónaposan halva született. Biztos vagyok benne, hogy Angyalka lett, hisz semmi rosszat nem tett és azóta vigyáz rám. Segít, hogy másképp lássak mindent, próbáljam megérteni mindennek megvan a maga oka és sok barátot küldött, akik mellettem állnak, vígaszatlnak. Elfelejteni soha nem fogom Őt, hiszen Ő volt az életem értelme, a mindenem.
 

Kellenifog

Állandó Tag
Állandó Tag
A szerettünk halálát szerintem sem lehet elfelejteni, csak együtt élni az emlékkel és hinni, reménykedni de leginkább elfogadni azt amiről levics is írt, hogy minden okkal történik... van értelme annak ami velünk történik és nem csupán jobbra-balra guruló húsgombócok vagyunk.
 

esszenus

Állandó Tag
Állandó Tag
hidd el - mindennek van értelme!!!

és...

minden csak az Atya engedélyével történi!!!

csak...

ezt soxor nem látjuk ...
 

GOAndy

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.Elolvastam az utolsó két hozzá szólást.Van egy olyan könyv,aminek az a címe,hogy a Titok.Ajánlanám figyelmetekbe.A lényege,hogy minden,ami ebben a világban történik velünk a vonzás törvényén alapszik.De tényleg minden.Ha felsóhajtasz,hogy pl oh Atyám,bár jobban élnék,elindítasz egy hullámot az univerzum felé....de nem lövöm le a poént,tényleg nézzetek utána ennek a könyvnek,eddig mindenki azt mondta,hogy nagyon nagyon jó!
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Swen!

Ezer éve nem olvastalak. Mielőtt elolvastam a hsz-t, nem is néztem ki írta, csak olvastam. Olyan jó látni, hogy vannak még, akik hasonlóan élik meg ezeket a jelenségeket mint én.
Szívem minden szeretetével: kiss
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én kisfiam 2009.11.04.-én 16:45-kor 7 hónaposan halva született. Biztos vagyok benne, hogy Angyalka lett, hisz semmi rosszat nem tett és azóta vigyáz rám. Segít, hogy másképp lássak mindent, próbáljam megérteni mindennek megvan a maga oka és sok barátot küldött, akik mellettem állnak, vígaszatlnak. Elfelejteni soha nem fogom Őt, hiszen Ő volt az életem értelme, a mindenem.

Kedves Levics!

Szerintem teljesen jó a hozzáállásod, bármilyen fájdalmas is ez a helyzet. Annak idején, mikor a szerelmem veszítettem el 14 (!) évesen, akkor én is kerestem vajon mi lehetett az oka. Aztán eléggé sokat tanultam a halálából, ami persze nem tette könnyebbé a gyász elviselését, de mégis segített nekem is változni, ahogy Te is írod.
Az teljesen természetes, hogy sosem fogod elfelejteni, nem is kell.
Tiszta szívemből remélem, hogy sikerül majd feldolgoznod az elvesztését, és előre tudsz majd nézni, és egyszer majd...
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
Az én kisfiam 2009.11.04.-én 16:45-kor 7 hónaposan halva született. Biztos vagyok benne, hogy Angyalka lett,
Magadban adtál már neki nevet?
Szeretnék hozzá fordulni én is, mikor örömöm van, vagy segítségre szorulok.
barátsággal, együttérzéssel!
kölönte
 

Bumci

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Levics!
Tudom, hogy nagyon nehéz most Neked és korai is erről gondolkodni, hiszen ez a gyász időszaka.
Nemrég olvastam valahol, hogy ilyenkor előfordul, hogy a lélek egy következő gyermekben testesül meg .
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Jóreggelt, és csodásan gyönyörű napot kívánok mindenkinek! :11:​

Mostanában fényjelenségeket tapasztalok. Egyúttal mindent átható szeretetet. Én úgy érzem, hogy mivel közeledik a karácsony szent ünnepe, angyalok is jobban a közelünkben tartózkodnak.
Az angyalok legyenek veletek!:11:
Sok szeretetettel Erzsi.kiss​

PattyWinterWishes1.gif
 

feminimcsirke

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello! engem is nagyon foglalkoztat ez az angyal téma. Olvasnák bővebben a témában. tud esetleg vki segíteni hogy Doreen Virtue könyveket honnan tudnék letölteni? főleg az a könyve érdekelne ami az alakot öltött angyalokról szól.
 

feminimcsirke

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hiszem Földangyalok a címe, de nem biztos! nagyon megköszönném! cserébe én is tudnék különböző ezoterikus könyvekkel szolgálni. (popper péter, müller péter, osho, tolle, stb)
 

celebret

Új tag
Szép estét mindenkinek!
Új tag vagyok a fórumon, nagyon örülök, hogy megtaláltalak benneteket. Szeretném a véleményeteket kérni angyal témában.
A karácsonyi fényképek között két olyan kép keltette fel a figyelmem, ahol jól látható gömbszerű, inkább kör látható (egy képen több is) az egészen biztos, hogy a lencsén nem volt porszem. Nézegettem a táltos találkozó lapjait és ott is azt nyilatkozza a fényképész, hogy nem volt poros a lencséje és csak egyre több pontosan ilyen kör alakok voltak a képen.
Tényleg lehetséges, hogy angyalok voltak szenteste jelen?
 
Oldal tetejére