Angyalok

Etusmama

Kitiltott (BANned)
Kedves Angyalos Társaim!



Gyakorlatból tudom ajánlani a következőket:


Nem végeztem angyal tanfolyamot, de mindennapos a kapcsolatom az angyalokkal.
Mindig tisztelettel, a magam egyszerű módján szólítom meg Őket, semmi rituálé. Természetesen minden este meg is köszönöm segítségüket, még abban az esetben is, ha konkrétan nem is volt, mert jelenlétük is segítség az életünkben.
Az a lényeg, mint mindenben, hogy higgyünk bennük, s ezt meg is hálálják. Sokszor csak arra kérem Őket, hogy nyílvánuljanak meg valamilyen formában. Nagyon szeretem simogatásukat elalvás előtt, s ilyenkor szoktam éjszakára védelmüket kérni, hiszen éjjel védtelenek vagyunk alvás közben.
Soha ne gondoljatok arra, hogy túlterhelitek Őket, mert ez nem lehetséges, mert Ők több helyen tudnak lenni egyszerre. Náluk nincs idő és tér.
Már korábban írtam, csak kérni kell Őket a segítés adásra, mert enélkül nem avatkozhatnak be az életünkbe, mert tiszteletbe kell tartaniuk a szabad akarat törvényét. Kérni kell, s megadatik!

Természetesen annak semmi akadálya, hogy tiszteletükre gyújtsunk egy fehér gyertyát, hozzunk létre egy angyaloltárt, szépet, egyszerűt - de ahol létrehoztuk, azon már ne változtassunk, hagyjuk a helyén. Az angyalok nem kedvelik a fekete és drapp színt, tehát erre a színekre ne tegyünk gyertyát, ne hozzunk létre oltárt. Ha más mód nincs, akkor takarjuk le terítővel, lehetőleg fehérrel.


Angyalok vigyázzák lépteitek!


 

Etusmama

Kitiltott (BANned)
A lélek óceánja - meditáció


Helyezkedj el kényelmesen! Csukd be a szemed.

Képzeld el, hogy a fejed tetejéről elindul egy lassú, simogató hullám. Ez a hullám bármit érint, kisimítja azt. Érezd, hogy fejbőrödet simogatja, lassan, jólesően, majd legördül a homlokodra. Ott is elsimít minden ráncot, minden gondoktól vájt barázdát. Eléri a szemöldöködet, lágyan érint meg, mint egy puha kéz, gyöngéden, cirógatóan, majd siklik egyre lejjebb, szemhéjadat, majd a szemed körüli izmokat oldja fel lassan, egyenletesen. Arcodat, majd, ajkadat érinti ez a lágy, langyos hullám és érzed, hogy a feszültség, ami eddig vonásaidat alakította lassan, gyógyító, szelíd mosollyá oldódik.

A lágy hullám eléri torkodat, gyengéden paskolva simogatja végig nyakadat, tarkódat, nyakszirtedet, kellemes lazaságot hozva, majd lecsúszik a vállaidra. Már egész mellkasodat elborította ez a gyengéd, langyos érzés, és egyre csak csúszik lefelé, már hasadat, combjaidat simítja végig, aztán térdedet, lábszáradat és bokádat, míg végül lábujjaidnál lassan tovasiklik.

Hogy segítsek neked egy még mélyebb, még ellazultabb állapotba jutni, most képzeletbeli utazásra hívlak.
Képzeld el, hogy egy csodálatos óceán partján vagy, ahová mindig is vágytál. Lehet, hogy álmodban már sokszor jártál itt. Leveted a cipőd. Az aranyló homok apró szemcséi puhán simulnak a talpad alá, és megőrzik annak lenyomatát, ahogy tovább lépkedsz a parton a víz felé.
Lassan, egyenként megszabadulsz a ruháidtól. Teljes testedet átjárja a Nap melege, a langyos óceáni szellő is üdvözöl.
Minden érzékeddel éld át az élményt!
Hallgasd a partnak ütődő, a sziklákon megtörő hullámok zaját, távolból sirályok hangját hozza feléd a szél. Ahogy tovább lépkedsz, érezd a bokádat körülölelő langyos hullámot, ugye ismerős már? Lábszáradat, térdedet, combodat simogatja a víz.
Hagyod, hogy a hullámok a hátukra vegyenek. Bár távolodsz a parttól, tökéletesen biztonságban érzed magad a hullámok ölelésében, amikor észreveszed, hogy közvetlenül melletted egy játékos delfin úszik.
Örülsz a delfin társaságának, de egyszer csak egy nagy csobbanással eltűnik a habokban. Körülnézel, de nem látod sehol, mígnem azt érzed, hogy megemelkedsz.
A delfin alád úszott, hogy hátára vehessen. Megkapaszkodsz a hátuszonyában és egy mély lélegzetet veszel. Ahogy lebukik veled a víz alá, tested körül csodálatos, szivárványszínű légbuborék képződik. Egyre mélyebbre és mélyebbre ereszkedtek. Végül egy gyönyörű korallszirten álltok meg.
Könnyedén lecsúszol a delfin hátáról, aki távolabb úszik, hogy ne zavarjon víz alatti szemlélődésedben, de ott marad a közelben éberen őrködve és várakozva. Nyugodt vagy és békés. Előre-hátra ringatózva lebegsz az áramlatban. Gyönyörködsz az eléd táruló látványban: rózsaszínű korallpolipocskák nyújtozkodnak a fény és a planktonok felé. Csodálatos formájú és színű halak úsznak el előtted. Lábaid előtt narancssárga tengeri csillag hever széttárt karokkal. Pici csikóhalak ficánkolnak, bohóchalak kergetőznek pajkosan, ráják úsznak kiterjesztett szárnyakkal maguk után húzva hosszú farkukat, mint valami szalagot. A tengeri rózsák kinyílnak egy pillanatra, majd épp olyan gyorsan össze is záródnak.
Az egész olyan, mint egy álom.
A növények úgy hajladoznak az áramlatban, mintha a szél fújná őket. Közvetlen közeledben egy nagy levesteknős úszik el lassan, méltóságteljesen és találkozik a tekinteted időtlen pillantásával. Neonhalacskák raja fordul, mintegy vezényszóra egy irányba, majd hirtelen vissza. Átlátszó testű medúza lebeg, teste, mint a tüllfátyol.
És akkor hirtelen, mint egy varázsütésre felpattan egy kagyló héja, és te meglátod, amiért jöttél: egy igazgyöngyöt, a te igazgyöngyödet.
Lehajolsz érte, felveszed és a tenyeredbe szorítod. Kissé képlékeny még és nem is a legszabályosabb gyöngy, de a tied.
Körülnézel, pillantásoddal odahívod a delfint, aki ismét a hátára vesz és elindultok a felszín felé. Lassan emelkedtek, és amikor kibukkansz a vízből a testedet eddig körülvevő légbuborék szétpattan. A hullámok lágyan partra tolnak, majd nyugodtan visszahúzódnak.
A delfin egy ugrás után végképp eltűnik a habokban. Ismét hallod a sirályok távoli hangját. Megszárítkozol a napfényben. Felveszed ruháidat. Belebújsz cipőidbe.
A gyöngy még mindig megbújik a tenyeredben.
Nyisd szét az ujjaidat és zárd szívedbe a gyöngyöt. Ez az igazgyöngy, amit a lélek óceánjában most megtaláltál: a szeretet. Ápold, hogy tökéletessé váljon. Vigyázz rá, hogy soha el ne veszítsd.

Most lassan 1-5. számolok, a többit már úgyis tudjátok...
(Forrás: Agykontroll - esettanulmányok - Fezsu)


 

Etusmama

Kitiltott (BANned)
Védőköpeny, Angyali szeretet burok


1. Ellazult meditatív állapotban, hívd szellemi vezetődet, kérd, hogy segítsen felemelni rezgéseidet, és egy védőburkot létrehozni körülötted.

2. Képzeld el, hogy szellemi vezetőd lassan körbevesz, beburkol sugárzó isteni fénnyel. Érezd, ahogy megerősíti egész lényedet, aurád minden rétegét. A téged most körülvevő burok, védőköpeny áthatolhatatlan az alacsony rezgésű energiák számára, és olyan világos, fényes, hogy minden káros energiát fénnyé tud átalakítani. Ezen a burkon csak a pozitív eenrgiák jutnak be hozzád, miközben minden negatív érzés, rezgés kiáramlik a burkon kívülre.

A gyakorlatnak természetesen számos variációja létezik. Azt is elképzelheted, hogy egy fényharang alatt állsz, ami megvéd, és emeli rezgéseidet. Kérd szellemi vezetődet, hogy a számodra legmegfelelőbb módon biztosítsa a környezeteddel való energia cserét. Így nem kell aggódnod, hogy elzárod magad a külvilágtól.

3. Végül köszönd meg a segítséget.
Forrás: ETP


 

Etusmama

Kitiltott (BANned)
Az angyal érintése.



Egyes misztikus tanok szerint a kegyelmi állapot előfeltétele a lélek megnyílása. Ha a lélek nem nyílik meg, nincs kegyelem. A hagyomány szerint ezért egy angyal felelős: Ananhel. Ő az, aki megérinti a lelket, hogy a lélek megnyíljon. Talán meglepő, de így van a versekkel is. Egy vers elolvasása vagy meghallgatása a legtisztább profán kegyelmi állapot lehet, ám csak akkor, ha nem marad el az angyal érintése. Április 11-e van.
Nem annyira nyilvánvaló, de a világi hagyomány is tisztában van a lélek megnyitásának fontosságával. Bizonyos esetekben ugyanis nem engedjük meg, hogy valami egyszerűen csak hasson a lélekre, hanem megköveteljük, hogy az előre megnyíljon. Ilyen esemény az ajándékozás. Mit is mondunk ilyenkor? Hunyd be a szemed! Vagyis: készülj elő, nyílj ki! Ajándékozáskor elengedhetetlen a lélek megnyílása.

Ám hogy állunk a versekkel? Köztudott, hogy egy vers mi mindent művelhet a lélekkel, akár anélkül is, hogy a léleknek előzetesen meg kellene nyílnia hozzá. A vers ereje akkora lehet, hogy egyszerűen átüt minden burkot. Épp emiatt akár azt is gondolhatjuk, hogy nekünk nincs is dolgunk azelőtt, hogy elolvassuk vagy meghallgatjuk.

Csakhogy a versek hatása kiszámíthatatlan. Nyilván mindenkivel megesett már, hogy ugyanattól a verstől egyszer nagyon sokat kapott, ám következőre semmit, vagy fordítva, ami addig érdektelen volt és látszólag semmit sem kínált, az egyszerre csak csordultig megtöltötte. Hogy a lelkünk a hatást megelőzően megnyílt-e vagy zárva volt azt persze nem tudjuk, mert ezzel nem foglalkoztunk. Sőt, épp a verstől vártuk, hogy megnyisson valamit bennünk, ami aztán vagy sikerült, vagy nem.

Ám mi van akkor, ha a lélek megnyílása, mint az ajándékozás esetén, a vers befogadásának elengedhetetlen feltétele? Lehetséges, hogy egyszerűen a lélek állapota az oka annak, hogy egy vers hol rengeteget ad, hol meg semmit? Nem attól függ-e a versek esetében a legtisztább világi kegyelmi állapot elérése, hogy a lelkünk megnyílott-e a vers befogadására vagy sem?

Nos, mindenki tapasztalhatta, hogy amikor nagyon vár valamilyen hatást újra, az furcsa módon elmarad, esetleg csak igen gyengén érvényesül. Valószínű, hogy a hatás ilyenkor a tudatot megkerülve érte a lelket először, a zárt falakon áthatolva. A vers elég erős volt hozzá, hogy átüsse a burkot. Amikor azonban másodszorra is azt kívánjuk, hogy ugyanilyen hatással legyen ránk, lehetetlent kívánunk. Azt a hatást várjuk ugyanis megismétlődni, ami akkor ért minket, amikor nem készültünk rá előzetesen.

Az út nem erre vezet tehát. Nem a hatást kell megelőlegeznünk.

(Ezen a ponton a hallgatóság már kicsit fészkelődni kezdett és tisztán ki lehetett olvasni a tekintetekből a kérdést: Mester, köszönet, nagyszerű, éljen, de tenni, azt mondd meg, tenni mit kell tehát? A Mester, mintha nem vette volna észre ezt, rendületlenül folytatta. Lehet persze, hogy csak fokozni akarta a feszültséget.)

Nehezíti a helyzetet, hogy Ananhel felett még a misztikusok sem rendelkeznek, így keményen meg kell dolgozniuk az angyal érintéséért. A misztika nem semmittevés: lélek munka nap mint nap. A világi misztika is munkát követel, mert a profán kegyelem sem jár csak úgy. Dolgoznunk kell a lélek megnyílásért, hogy amikor a verssel találkozunk, valóban befogadhassuk azt, amit ez adni tud.

Mit tegyünk hát? Láthattuk, nem az a dolgunk, hogy előre elképzeljük az eseményt, mint amikor a korty előtt már megidézzük a bódulat első hullámát. Ez esetben nem azt hallanánk meg, ami szól hozzánk, hanem csak azt, hogy nem az szól hozzánk, amit hallani szeretnénk. Másra kell összpontosítanunk.

(A Mester itt suttogóra fogta a hangját, úgyhogy mindenki egy kicsit előrehajolt.)

Aki nagyon fülel, minden vers megszólalása előtt (legyen ez külső vagy belső hang), felfigyelhet egy alig észrevehető neszre. Épp csak egy rezzenés az egész, de minden vers előtt megszólal. Minden vers előtt. Ha valaki megtanulja ezt kihallani és rögzíteni, az idő múlásával egyre tisztábban kivehetővé válik majd számára, mi is az. Nos, szerintem egy szárny suhogása. De ez nem számít. Csakis a rezzenésre, erre és csakis erre kell összpontosítani, semmi másra. S ha ez sikerül, megvan az esély arra, hogy a vers nyitott kaput talál.

(A Mester elhallgatott és elővett egy kötetet. Fellapozott egy verset. És tényleg, ahogy a lapok suhogtak, mintha egy angyal szállt volna át a termen.)
/Forrás: KultúrPart 2008. április 11. - Kenéz László/


 

Etusmama

Kitiltott (BANned)
Nincs kegyelem?


Már hogyne lenne. Istentől bizonyosan, embertől mikor-hogy. Csak sohasem akkor, amikor a legjobban számítunk rá. Amikor a mi mértékeink szerint a leginkább kellene. És ha eljön, akkor csak utólag tudjuk megérteni, belehelyezni életünkbe.
Mert úgy van az a kegyelemmel, hogy az ember mindig hiánya miatt kiált az égbe, aztán egyszer csak ott van, mellette, benne, lenn a földön. Lehet, hogy a pillanatokban nem időben érkezett, de amikor eljön, mindig a helyén van.

Nekem a Nincs kegyelem hívószóról azonnal és gondolkodás nélkül Postássy Júlia és Dévényi Ádám hasonló című lemeze jut eszembe... Nem tehetek róla, első igazi szerelmi csalódásom után ez a bakelit tartott életben, tekintet nélkül zenei és esztétikai minőségére -- ez van. Nem találtam jobbat, ezt rakta elém a sors, és annyira belém ivódott, hogy azóta is ezeket a számokat hallgatom, ha baj van, éppen csak cédéről. Mi lesz velem, ha elhagysz, Ne nézzen úgy rám, Én nem tudom, mit hoz a holnap... és még sorolhatnám a könnyfakasztóan édelgő dalokat, sanzonokat, Trunkos András éppen ehhez illő szintetizátor-kíséretével.

Igen, akkoriban azt hittem, tényleg nincs kegyelem, az ember belehal a szerelembe - ha elkezdődik, majdnem, ha véget ér, bizonyosan. Aztán túléltem mégis nem keveset, kezdeteket és végeket, itt vagyok, de ennek semmi köze a kegyelemhez. Ez egyszerű túlélés-ösztön, a fiatalság kezdeti végletes-végzetes lét élménye, amely aztán fokozatosan tompul, egyesek szerint a bölcsülés jeleként, mások szerint a lemondó beletörődés okán.

Szerintem csodálatosak ezek a dalok, de nyilván csak annak, aki nyitott az érzelgős végzet-hangulatokra, még akkor is, ha a kezdeti átélésnek ezek a nosztalgia-pillanatok csak tompa visszfényei. Azt persze nem mondanám, hogy kegyelmi állapotba kerülök ilyenkor -- lehet, hogy az egész nem több ön sirató nyavalygásnál. Lehet. De csak a kívülálló számára.

Vannak dolgok, amelyek régen történtek, de elég egy dallam, egy tekintet az ablakon túli esőre, az íróasztalon heverő töltőtollra, és máris visszatérnek, teljes erejükkel. Az ember kiragadtatik a jelen világból, és belehuppan a múltba, olyan pillanatok közepébe, amikor kegyelemért esedezett, vagy áldotta a sors kegyét, netán átkozódva hadonászott saját reménytelenségében. Egy olyan világba, amelyben a kegyelemnek még más, egyszerűbb, de egyértelműbb jelentése létezett csupán...

Aztán vannak olyan, ugyancsak múlt béli események, amelyekkel kapcsolatban az ember még mindig kegyelemért kiált, esedezik, könyörög, és gyenge pillanataiban átkozódik. Amíg az ember vádol valakit, valamit, addig biztos lehet benne, hogy még nem érkezett el a kegyelem ideje. Könnyű és szép lenne azt mondani, hogy minél halkabb a vád, annál előbb érkezik a kegyelem -- de ez sajnos ez nem mindig így van.

Ha az ember idősebb lesz, már nem is az a kérdés, hogy van-e kegyelem, még csak az sem, hogy hányféle, és hogy melyik kin-min múlik. Saját magamon? Ember társaimon? Istenen? Sorson? Ember-ember viszonylatában aránylag egyszerű a dolog, de élet, halál, baleset, és még sorolhatnám, szóval az igazi tragédiák, nos, ezeknél más a helyzet.

És vannak olyan események is, amikor nincs más választás, mint hinni benne. Két évvel ezelőtt meghalt fiú gyermekünk, a kiírt szülés előtt két héttel. Ilyen pillanat, szerencsére, kevés ember életében, kevésszer van. Éreztük, milyen zenét szeret, tudni véltük, mely mesék tetszenek neki, sőt gasztronómiai ízléséről is képet formálhattunk már, de többet nem tudhattunk meg róla. Isten adta, Isten elvette? Akkor annyi átkot szórtam bele a nagyvilágba, hogy ez eszembe sem jutott. Barátaink azzal vigasztaltak, hogy véletlen baleset volt. Sajnos, annyira nem vagyok racionális, gyakorlati észjárású, hogy ebből vigaszt nyerhettem volna. Orvosunk, aki nem állt távol az ezoterika sokszor kétes világától, a kis halottat látva azt mondta, semmit sem bízott a véletlenre. Szerencséjére annál földhözragadtabb vagyok, semhogy ezt a mondatát igazán végiggondoltam volna, mert akkor alighanem ott a helyszínen nekiesek. Aztán éltem, éltünk tovább -- Isten kegyelméből? Hülyén hangzik. Ha ilyenkor az ember továbbra is élni akar, mert legalább választhat, akkor nem kérdőjelezi meg, van-e kegyelem, hanem egyszerűen tudja, hiszi. Hisz -- mi mást tehetne.

Olyan esemény volt ez, amelynek átélésekor az ember nem tudja pontosan, mi végre van a földön, és hogy mi a jobb -- folytatni vagy abbahagyni. És ha már a folytatás mellett dönt, valami akkor is örökre megváltozik benne. Bármi történik vele ezután, a hiány örökre megmarad, és valahogy minden múlandóbb lesz. Olyan esemény ez, amelynek súlya alatt az ember úgy érzi, hogy többé nincsen mit számon kérni, nincs mit elvárni, hogy nem tehet mást, csak őrzi azt a kis helyet a szívében, a szíve alatt, mittudom én hol, egy örök kis reményt, hogy egyszer majd megérti, vagy legalábbis elfogadja mindazt, ami történt. Mert ilyenkor ez az egyetlen kegyelem.

Kegyelem nélkül túlságosan kegyetlen lenne az élet -- már-már elviselhetetlen. Vannak, akik ezt nem is sejtik, és a kegyelmet észre sem veszik. Vannak, akik fokozatosan ismerik fel és részesülnek benne. És vannak, akiknek nincs más választásuk, mint hinni benne.
/Forrás: KultúrPart - Kocsis Péter 2008. április 9./


 

uriel

Új tag
elmesélem eddigi egyetlen "komolyabb" élményemet az angyalokkal:

2005 januárban történt, egyik hajnalban épp kedvencemnek szurkoltam egy teniszmeccsen (megjegyzem mindig kérem az angyalokat amikor játszik, hogy segítsenek nyerni), amikor is zajlott egy hosszabb ladbamenet, de a kedvencem hibázott (hosszúra ütötte a labdát) és ebben a szent pillanatban hallottam egy éles, fura hangot, nem is a fülemmel inkább a fejemben szólt, két szó volt: " kinn van"
nagyon meglepődtem mert nem a kommentátor volt, ő amúgy is férfi (ez a hang inkább volt nőiesebb, de olyan meghatározhatatlan..), meg a szobában is egyedül voltam...
nagyon furi volt, azért gondolom, hogy angyal lehetett, mert mint említettem mindig kérem őrangyalom segítségét a győzelemhez
sajna ennél "nagyobb" dolog nem volt, mert nem gyakorlom eléggé az angyalokkla való kapcsolatteremtést...
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is voltak hasonló élményeim, régóta, és sok alkalommal. Akkor még nem tudtam, hogy ezek az angyalok. Ahogy olvasom a soraitokat, elgondolkoztatnak. Még azokra is van gondjuk, akik nem hisznek bennük, vagy nem is tudnak róluk.
Láttam számtalanszor fehér fényt leereszkedni mellém, vagy 10 cm-es fénygömböt. Gondolom, hogy ezek is Ők lehetnek.
 

Etusmama

Kitiltott (BANned)
Kedves Uriel!

Igen, angyaltól kaphattál üzenetet, Ők rezgéseket továbbítanak, az nagyon jó, hogy megértetted, figyelj oda, kaphatsz majd üzeneteket is, fogékony vagy az értésükre. Ezt felfoghatod tesztnek is, kiváncsiak voltak, érted-e Őket.
A kedvenc teniszezős gíőzelméhez ne a saját őrangyalod segítségét kérd, hanem azét az angyalét, aki győzelemhez segítheti Őt. Kérheted, menjen mellé, segítse.

Angyalok vigyázzák lépteid!


 

Etusmama

Kitiltott (BANned)
Kedves Kicsi Fecske!

Igen, ez a fajta megnyilvánulás is angyalok jelenlétére utal.
Mindenkinek másképp mutatják meg magukat - ha konkrétan kéred valamely angyal segítését, akkor azt is megtudhatod ezeken keresztül, ki hogyan nyílvánul meg.
Szép élmény lehetett.
Engem, van olyan, hogy csak símogatnak, ez elalvás előtt igen kellemes élmény.

Köszönöm a képeket.

Angyalok vigyázzanak Rád!

 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kicsi Fecske!

Igen, ez a fajta megnyilvánulás is angyalok jelenlétére utal.
Mindenkinek másképp mutatják meg magukat - ha konkrétan kéred valamely angyal segítését, akkor azt is megtudhatod ezeken keresztül, ki hogyan nyílvánul meg.
Szép élmény lehetett.
Engem, van olyan, hogy csak símogatnak, ez elalvás előtt igen kellemes élmény.

Köszönöm a képeket.

Angyalok vigyázzanak Rád!


Szép a kép amit küldtél, köszönöm.
Mihály arkangyalt már megismerem, én egy kicsit szigorúnak érzem a kisugárzását. Életem első jós álmát is vele álmodtam. Gábriel arkangyallal is álmodtam már. Illatokat is érzek, van mikor sűrűbben, van mikor ritkábban. Orgona illatot, gyöngyvirág illatot, rózsa illatot már éreztem. De éreztem éter szagot is, azt többször. Nem tudom, hogy ezt a szagot milyen lény bocsájtja ki. Jézus jelenlétét is meg tudom ismerni, mikor ő akarja.

Még azt kell megtanulnom, hogy én hogyan hívjam magamhoz őket, ha segítségre van szükségem, mert spontán már jönnek, érzem.

Az angyalok vigyázzanak rád is és minden emberre a földön.
 

Etusmama

Kitiltott (BANned)
Kedves Kicsi Fecske!


Még azt kell megtanulnom, hogy én hogyan hívjam magamhoz őket, ha segítségre van szükségem, mert spontán már jönnek, érzem.


Szerintem nagyon egyszerűen - ha hívni szeretnéd Őket segítségként, akkor csendesedj el, s csak természetes, egyszerű szavakkal kérd meg, jöjjenek hozzád, segítsenek, mert szükséged van rájuk.
Minden esetben köszönd meg a segítséget, még ha azonnal nem is érzékeled azt.
Soha ne feledd, hogy a kellő tiszteletet megadd nekik.

Angyalok vigyázzák lépteid!




 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kicsi Fecske!


Még azt kell megtanulnom, hogy én hogyan hívjam magamhoz őket, ha segítségre van szükségem, mert spontán már jönnek, érzem.


Szerintem nagyon egyszerűen - ha hívni szeretnéd Őket segítségként, akkor csendesedj el, s csak természetes, egyszerű szavakkal kérd meg, jöjjenek hozzád, segítsenek, mert szükséged van rájuk.
Minden esetben köszönd meg a segítséget, még ha azonnal nem is érzékeled azt.
Soha ne feledd, hogy a kellő tiszteletet megadd nekik.

Angyalok vigyázzák lépteid!



Köszönöm a jó tanácsodat. Megfogadom, és alkalmazom. A tiszteletet eddig is megadtam minden szellemi lénynek, akár angyalok voltak, akár nem. Mert szerintem mindenkinek kijár a kellő tisztelet, főleg ha segítséget is kérünk tőlük.
Köszönöm nékik, hogy hozzátok találtam, szerintem nem véletlen.
Sokat fogok tanulni tőletek is, ezért néktek is teljes szívemből hálás vagyok.
Angyalok kísérjék minden lépteteket.
 

Ramona79

Állandó Tag
Állandó Tag
Angyalok üzenete a mai napra:

"Veled vagyunk mindig Kedvesem.
Arra kérünk, hogy boríts be bennünket szívbéli szárnyaiddal
és nyugodtan zokogd ki magad a vállunkon,
amig el nem apadnak könnyeid.
Nálunk otthonra találsz. Soha nem is mentél el közülünk.
Felszárítjuk a bánat könnyeit, és emlékeztetünk rá,
hogy semmi más tennivalód nincs,
örvendezni mert isten mindörökre
testvérekké tett bennünket a szolgálatban."
 

Etusmama

Kitiltott (BANned)
Tündérsziget



Ó drága Napfény,

tündér Holdvilág!

Sugárotokból él

e holt világ,

S körökben,

miknek útja végtelen,

Ó hogy szeretnék

élni veletek!



Hallottam egykor,

régen, hajdanán,

Van egy sziget,

melyet túl Indián

Rejt kék ölén

a Déli Óceán:

Hol smaragd-erdön

aranyág fakad,

S tündér les rád

minden virág alatt!



Ki ide ér, az többé

sohse sír,

Haja nem öszül,

arca rózsapír,-

Ó Boldogság,

hadd jöjjek most veled,

Míg a tündérek

szigetére érünk,

Hol örök fényt

szitál a kikelet!



(Li Tai-PO)


 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Binderné Palocsay Erzsébet
versei. <o></o>


[FONT=&quot]
ANGYALORSZÁG.
Lelkünk mélyén van egy ország,
Határtalan, szépséges!
Angyalország! - Te ismered?
Ha hitetlen vagy - kétséges.
Pedig mélyen, tudat alatt
Benned is van hatalma,
De ha te azt megtagadod...
Ne tedd, mert nem lesz a te javadra!
Mert amikor kizökkent
A köznapoknak fonákja!
Akkor bizony nagy oltalom,
Ha lelked mélyén te rá találsz
A jó nyugalom, és boldogság országra!
Elmondom, hogy miként lelsz rá! -
Szólj magadra: nyugodj meg!
Jó szándékod ott lesz Veled!
Ez ad békét lelkednek!
Lelki szemed vesd majd körbe
És azonnal meglátod!
Körülötted ott a béke!
A te lelki-világod!
Felejtsd el a bosszúságnak
Minden kínzó hatalmát!
Találd meg jó szándékoddal
Lelkedben az angyaloknak hazáját!
És amikor rá találtál -
Otthon leszel! - Higgy nekem!
Elmúlnak a bosszúságok és azt mondod:
De jó dolog, hogy e Földön létezem
én Istenem!
Napról-napra ritkulnak a
Mérget adó poharak!
Hidd el nekem, megtanulsz te
Parancsolni magadnak!
Később! - Hogy ha jön a méreg,
Angyalország ott terem!
Gyakorlatból mondom neked,
Mert így történik - én velem! [/FONT]
[FONT=&quot]
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->[/FONT]
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
FOHÁSZ, ÖRZŐ ANGYALAINKHOZ!
<o></o>
Binderné Palocsay Erzsébet.




[FONT=&quot]Drága angyal, ki mindig mellettem állsz,
mekkora lehet Benned a szeretet, Hogy ott hagyod Mennyei Otthonod
a magamfajta gyarló lélek kedvéért!
(Közkedvelt régi imádság.)

" Mert megparancsolja angyalaidnak,
Hpgy vigyázzanak rád minden utadon,
Kézen fogva vezessenek téged, Hogy meg ne üsd lábadat a kőben. "
(Zsoltárok könyve 91, 11-12. )

Napjaink eltelnek, semmibe hullanak.
Tetteink sietve, vagy lassan kullognak!
Pillanat értékét te meg nem számolod,
ha sorsod úgy hozza, életed vámolod.

Mennyit ér életünk? Rovátka nincs róla!
Lassan, de biztosan telik a nap, - óra!
Istenünk, Angyalunk védelmét élvezve!
Enélkül életünk hogyan is létezne?

Hatalom! Gazdagság! - Mindig ezt kivánjuk!
Sült galamb érkezést! - mindig csak ezt várjuk!
Holnapot, holnapra eképpen építünk!
Hisszük, hogy ezzel mi - életet szépítünk!

És mikor eljön a legvégső percünk itt!
Akkor megdöbbenünk: Hol van az Isten hit?
Nem késő akkor sem! Bánd meg a vétkedet!
Isten meg...bocsájtja földbéli bűnödet.

Most és mindörökké

Ámen.[/FONT]
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretett Mihály Arkangyal


A Vagyok aki Vagyok nevében hívom a fény seregeinek oltalmát.
A Teremtő nevében és a Teremtő Szeretetének Hatalmával,
kérlek Michael Arkangyal Szabadíts meg engem az ártó erőktől.
Hass át Isten szeretetének izzó, tisztító lángjával,
hogy a gonosz erőitől megszabaduljak.
Védj meg engem és a szeretetteimet,
fényes kardod erejével és égi hatalmaddal.
Védj körül kék-fehér gyémánt pajzsoddal egész nap,
Hogy biztonságba legyek, a negatív erőktől és ártó szándékoktól!
Most és a jövőben, Szent Krisztusi Énem nevében kérem ezt
És hálásan elfogadom, köszönöm
Ámen

Keresztény ima:


Szent Mihály Arkangyal
Védelmezz minket a küzdelemben,
a sátán gonosz kísértése ellen légy oltalmunk.
Esedezve kérjük, parancsoljon neki az Isten.
Te pedig mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi szellemeket,
akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére
Ámen <o> </o>
 

Etusmama

Kitiltott (BANned)
Igazi angyalok.


Maggy Whitehouse: Az élő Kabbala

A kabbala szerint a valódi angyalok tiszta energiából álló koncentrált lények, akiket Isten meghatározott célra teremtett. Vannak fényangyalok, rituáléangyalok, szeretet-, szerelemangyalok, békeangyalok.


Mivel mi, emberek Isten gyermekei vagyunk, így állandóan teremtünk
- gondolkodás, beszéd, írás vagy rajzolás által. Nem lehetetlen számunkra,
hogy egy angyalt jelképező gondolati formát teremtsünk, amely őrzőként - vagy láthatatlan barátként - tevékenykedik; ezt úgy tehetjük meg, ha elképzelünk egy lényt, aki támogatóként és vezetőként állandóan velünk van. Ez a barát pontosan azt fogja tenni, amit mondunk neki, és olyan valóságosnak fog tűnni, mint egy emberi lény - csupán a fizikai világban nem fog megnyilvánulni.

A láthatatlan barát

Egyes gyerekek láthatatlan barátai testetlen emberi lelki vezetők, és ezek közül néhány a gyermekek által teremtett angyal. Ha egy gyermeknek különösen destruktív, kellemetlen ,,barátja" van, akkor az lehet egy úgynevezett dibbuk - egy földhöz kötött lélek, aki rákapcsolódott valamilyen barátságos energiára. Ezt a problémát általában úgy oldhatjuk meg, ha imádkozunk, hogy a gyermek saját őrzői vigyék el ezt a lelket a megfelelő szintjére, vagy adjanak védelmet a gyermeknek.

A gondolat ereje

Amikor gondolat révén egy angyali formát teremtünk, az erősödni fog, amikor energiát adunk neki, illetve gyengül, ha nem kap energiát. Egyesek ezeket a formákat ,,entitásoknak" nevezik, és ezek az őket létrehozó gondolatoknak megfelelően lehetnek jók vagy rosszak. Amikor abbahagyjuk az igénybevételüket, eltűnnek, és az energia valami másba költözik át.

Előfordul, hogy egyes emberek gondolati formái megmaradnak és tovább élnek egy adott helyen még azután is, hogy ezek az emberek meghaltak vagy elköltöztek máshová; az is lehetséges, hogy ezek a gondolati formák összetalálkoznak másokkal, például szellemekkel. Megesik, hogy egy házban valamilyen hideg jelenlétet érzékelünk, vagy egy átjáróban, kapualjban nyugtalan érzésünk támad. Ezek a gondolati formák végül idővel eltűnnek, amennyiben nem ,,táplálja" őket valamilyen energia, de ettől függetlenül jól tesszük, ha például új otthonunkat eredeti észak-amerikai tisztító füstölőrúd meggyújtásával vagy virágillat-eszenciát tartalmazó légfrissítő permettel megtisztítjuk, hogy ezzel elejét vegyük a régi energiaformák megtapadásának.
Az otthon dolgozó gyógyítóknak és az egészségközpontokban tevékenykedő személyeknek rendszeres energiamentesítő tisztítást kell végezniük a páciensek által a gyógyító kezelések során ,,szétszórt" és hátrahagyott energetikai ,,hulladék" semlegesítése érdekében.


Lelki vezetők

Vezetőink és őrzőink általában olyan lelkek, akik jól ismernek minket. Ezek a lelkek lehetnek a korábbi szeretőink, szüleink vagy barátaink, és általában csupán egy lépéssel vannak följebb a létrán, mint mi, így nálunk némileg több érzékkel rendelkeznek, és megvan a képességük, hogy átlássák a nagy kép egészét.
Ha van egy meghatározott elvégzendő feladat, meglehet, hogy egy ,,szakértő" vezetőt rendelnek mellénk rövid időre, és amennyiben látható jelei vannak, hogy jól végezzük a dolgunkat, akár más emberekkel együtt is osztozhatunk egy vezetőn, mivel föntről nincs szükségünk túl sok segítségre. A vezetők Jecírában élnek, mivel csak ott képesek olyan formákat, alakzatokat ölteni, amelyeket láthatunk, érzékelhetünk vagy hallhatunk. Minden ,,angyal", legyen az akár emberi, akár nem emberi angyal, képes olyan alakban megmutatkozni előttünk, amelyet hajlandók vagyunk felfogni, megérteni annak érdekében, hogy életünket könnyebbé tegyük.

 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Dr. Doreen Virtue modern társadalmunknak egy ritka tüneménye: olyan spirituális látnok, aki pszichológusi doktorátussal is rendelkezik. Felolvasásokat és előadásokat tart a világon mindenfelé, és már túl van a huszadik kötetén, amelyek közül több magyar nyelven is kapható jó néhány, óriási sikerrel. Angyalkártyái szintén a magyar olvasók kedvencei közé tartoznak. Legutóbbi munkája, az Angyal Öröknaptár ez év októberében került a boltokba Amerikában, itthon pedig a napokban jelent meg.
– Az első kérdésünket valószínűleg rengetegszer feltették már neked, ám mi mégsem kerüljük ki. Mondd, miért van akkora jelentősége számodra az angyaloknak, hogy minden megnyilatkozásodban szerepelnek?
– Már gyerekként állandó kapcsolatban voltam a szellemvilággal, tisztázták előttem küldetésemet és a világ jövőjét, ám egy cseppet sem volt könnyű látnok gyerekként létezni. Mégis eljött egyszer a pillanat, amikortól már végleg nem törődtem vele, ha kikacagnak. 1995-ben ugyanis egy autólopás során az angyalom megmentette az életem. Akkoriban ijesztő gondolatnak tűnt, hogy a közönség elé tárjak ilyen pszichikus jelenségeket. Ám a kocsilopás után már nem érdekelt, hogy mit kockáztatok vele, mert fontosabb volt az integritásom és az igazság.
– Hallod az angyalokat, akik beszélgetnek veled. Szerinted bárkinek lehet ilyen tapasztalata?
– Lehet, ez egészen biztos. Amikor angyal-üzeneteket mondok, ami tulajdonképp olyan, mint a lélekolvasás, az állandóan visszatérő reakció ez: „Ejha! Pont arra gondoltam, hogy ezt akarja nekem is mondani az angyalom!” Úgy veszem észre, hogy legtöbbször csak megerősítem azt, amit az érdeklődő már előtte is tudott.
– Miért nem tudatosul mindez bennünk?
– Mert még mindig attól tartunk, hogy tévedünk. Félünk, hogy őrültnek néznek, vagy hogy kellemetlen dolgokat hallhatunk. Küldetésemnek tartom, hogy az embereket megtanítsam arra, miként hallják meg angyalaikat, belső vezetőiket, magasabb énjüket. Úgy látom, még mindig nagyon magas az aránya azoknak, akiket az „inkvizíció” megsebesített.
– Úgy érted, hogy az előző életünkből hoztuk magunkkal a félelmeket?
– Pontosan. Az olyan időkben, mint amilyen az inkvizícióé volt, a segítő embereket üldözték, vagy meggyilkolták, vagy számtalan eszközzel csúffá tették. Sok Fénymunkással dolgoztam együtt, akiket előző életeikben többször is megöltek pszichikus képességeikért. Nem csoda hát, ha ezek a lelkek azt mondják maguknak: „Minden alkalommal, amikor megélem ezt a képességet, megölnek. A mostani életemben nem engedem, hogy a pszichikus erő előjöjjön belőlem.”
– Hogyan tudjuk legyőzni félelmünket?
– Tapasztalataim szerint az előző életek feltárása – különös tekintettel a nehezebb történelmi időkre – segít a görcsök feloldásában. Amikor arra kérem a tudatalattit, hogy „menjen vissza a legutóbbi időbe, amikor még pszichikus volt”, a résztvevőknek majdnem a fele az európai történelemnek abba az idejébe kerül, amikor minden téren elfogadott volt a pszichikusság üldözése. A másik fele általában olyan történés tanúja volt, ami akkora rettegéssel töltötte el, hogy képességeit lebénította. Ilyenek például azok, akik a fronton harcoltak, vagy akár azok, akik jelen voltak a keresztre feszítésnél. Ez a két típus a legelterjedtebb a pszichikusan blokkoltak között. És persze, számos gyereket kigúnyolnak az „okostojássága” miatt, ez pedig újra csak lebénuláshoz vezet.
– Az angyalaid beszélnek neked a jövőről, arról, hogy merre tartunk?
– Hogyne! Csodás jövőt tárnak elém, ám egy olyan jövőt, ami alig hasonlít a mostani jelenünkre. Visszaigényeljük ekkor minden spirituális tehetségünket. Ezt erősíti meg egyébként az a Princetonban és Cornellben végzett tudományos kutatás is, ahol kimutatták, hogy minden ember képes a telepátiára. Az angyalok elmondták nekem, hogy valaha, az ősi időkben az emberek nem használtak szavakat, mert telepatikus csoportokban éltek. Az elmék közvetlen kapcsolatban voltak egymással. Nagyon termékeny állapot volt ez, társadalmilag is előnyös – vegyük például azt, hogy senkinek sem tudtál hazudni.
– Ez tényleg más társadalom lenne, meg kell hagyni!
– Az angyalok azt mondták, hogy e felé tartunk. Az e-mail egy előképe ennek a lehetőségnek. Az e-mail az azonnali kommunikációs éhségünket még erősebbé tette. Az angyalok nagyokat nevetnek, amikor türelmetlenkedünk egy öt perce zajló átvitel miatt. A következő lépés – azt mondják – a telepátia lesz, és arra kérnek, hogy egyre inkább bízzunk a megérzéseinkben, másokban és önmagunkban. Mert ez a választóvonal. Ha túllépünk rajta, telepatikussá válunk, nem fogunk tudni hazudni egymásnak, és a legtöbb ismert intézmény megszűnik. Azt mondják, nem kell félnünk ettől, mert ez nem egy forradalmi változás lesz, hanem egyszerű újraszerveződés. Egyszerűen elengedjük a hamis dolgokat.
– Ha a bizalom a jövőnk kulcsa, akkor a félelem lenne a fő hátráltatónk?
– Pontosan. Az egó azt akarja elhitetni velünk, hogy parányiak vagyunk, és hogy nincs hatásunk a világra. Azt gondolom, minél nagyobb valakinek a vágya, annál nagyobb a félelme is.
– Az angyalok tényleg egy másik dimenzióban, vagy ha úgy tetszik, térben léteznek?
– Az angeológia és a bibliai tudományok szerint az angyalok azok, akik még nem éltek emberként. Én tudom, hogy az angyalok néha emberi testbe inkarnálódnak, néha egy egész emberöltőre is akár. De tipikus esetben az angyal nem ismerős vagy barát. Inkább olyan valaki, aki olyan magasra fejlődött, hogy éntelenné vált, tiszta segítőkészséggé.
– Hogyan viszonyulnak a szexualitáshoz és az ahhoz kapcsolódó szeretethez az angyalok?
– Először is, a szexuális orientáció kérdéséről szót sem ejtenek. Nem tesznek különbséget meleg vagy hetero között. Amit a pszichikus tetteken kívül igazán hangsúlyoznak, az az, hogy a tetteid segítik-e a küldetésedet, a szívcsakrád megnyílását, vagy sem. Ha valami megnyitja a szíved, ha valami mélyebbé teszi a kapcsolatotokat, akkor azt örömmel elismerik.
– Tényleg, hogyan léphetnek az emberek kapcsolatba az angyalaikkal, a vezetőjükkel vagy az elrendelt feladatukkal? Számít-e, hogy valaki például rengeteg ember között él, vagy egy hegyi kolostorban?
– A természetbe vonulás mindig előnyös. Akinek zajos az elméje, jól teszi, ha kivonul a zöldbe és leül egy fa alá, vagy a fűbe, a homokba – még ha piszkosnak is érzi. A Földanya és a növények felszívják belőlünk a félelem energiáit, amelyet mi magunk is a többi emberből szívtunk magunkba, s mely a tudatunk tartozéka. Öntisztító kúraként egy elemi, tiszta birodalomba emelnek. Ezért hívom őket együttesen a természet angyalainak.
– A tündérekre utal ez a kifejezés?
– Igen. Érdekes módon, amíg az amerikaiak többsége hisz az angyalok létezésében, ugyanez a nyitott csoport nem fogadja el a tündéreket. Küldetésemnek tartom, hogy a tündérekről is tanítsak, akik ugyanolyan fontosak, mint Isten angyalai és arkangyalai.
– Az angyalokhoz képest eltérő dimenzióban élnek?
– Ők talán még közelebbiek, s amolyan környezetvédő angyalok. Azért vannak itt, hogy segítsenek a környezetszennyezés megakadályozásában, hogy védjék az állatokat és az állatok jogait, s hogy az Anyatermészet tiszteletét kifejlesszék bennünk. Ha egy tündér érint meg bennünket, rögtön késztetést érzünk valamilyen nemes feladat végrehajtására – például egy szemét felszedésére a földről. Azt vettem észre, hogy pillanatok alatt ráhangolódnak bárkinek a személyiségére, és azonnal átlátják, hányadán áll a természettel. Ha azt látják, hogy meg van benned a szándék – még ha nem is tökéletes –, és véded a környezetet, szeretni fognak, és mindent megtesznek érted. Igazándiból sokkal több ajtót nyitnak meg előttünk, mint szárnyas társaik. Szóval, valódi jó barátaink.
– Említetted, hogy az e-mail egy katalizátor, egy nagyon fontos lépcsőfok a telepátia kifejlődésének útján. A technikának milyen szerepe van evolúciónkban?
– Azt hiszem, fontos, áldásos szerepe van. A szellemvilágban számos elhunyt tudós és mérnök érez felelősséget a tudományos újításokért. Azért, hogy minél több legyen belőlük, és minél hasznosabbak legyenek az emberek számára. Azt gondolom, számítástechnikusaink manapság nyitottabbak a túlvilág üzeneteire. A komputertechnikában és a gyógyászatban előkerülő újdonságok mind a szellemvilágból erednek. Meditációim és az angyalokkal való beszélgetéseim során megtudtam, hogy túlzottan is függünk a gépektől – főként az elektronikát és az energiát használó iparágak. A természet ezt is korrigálja majd, bár mi még úgy éljük meg e korrekciót, mint „energiahiányt”. A vízhiány lesz a következő.
– Beszélnél erről bővebben?
– Hosszú ideje kapok üzeneteket arról, hogy legfontosabb forrásunk – vízkészletünk – helyzete nemsokára megoldódik, köszönhetően a környezeti változásoknak, a klimatikus átalakulásnak. A korrekció tehát mindenképp bekövetkezik, az angyalok ezt akarják tudatosítani bennünk, s szeretnék, ha felkészülnénk rá.
– Munkáidban a gyógyulást hirdeted, mind érzelmi, mind spirituális értelemben. Mit gondolsz szeptember 11-e után, hogyan mehet végbe az egyéni és a közösségi gyógyulás?
– Szeptember 11-én – ezzel teljesen egyetértek – megszólalt a figyelmeztető csengő. Az utóbbi két évben egyénenként beszéltek hozzánk az arkangyalok, arra ösztönözve, hogy a harmóniánkat zavaró tényezők felett ne hunyjunk szemet. Más szavakkal: ne kössünk kompromisszumokat. Ami bánt minket, vagy ami nem elég jó, azt ne fogadjuk el. Szeptember 11-e minden embert arra szólított fel, hogy nézzen szembe értékrendszerével, vegye számba, mivel is tölti az idejét. A gyógyuláshoz előbb érzelmi, majd fizikai téren kell elengednünk életünk azon tényezőit, melyek nem tükrözik vissza legmagasabb énünket. Így teremtődhet meg az egyéni béke, mely a világbéke forrásává válhat.
– Teljes szívemből egyetértek. Abraham Lincoln a polgárháború idején egyszer arról beszélt, hogy bízzunk „természetünk jobb angyalaiban”. Elérhetjük-e a békét pusztán benső vezetőinkkel, vagy szükségünk van külsőkre is?
– Felesleges a megkülönböztetés. A külső és benső angyalok egyek. A fő, hogy mindig ott vannak, ahol szükség van rájuk. A béke meghatározásával sokat foglalatoskodtak beszélgetéseink során. Azt mondták, hogy a világbéke itt és most van, és az a feladat, hogy ezt egyre szélesebb körben tudatosítsuk. Hasonló mindez a spirituális gyógyuláshoz. Itt azt kell megerősítenünk, hogy a személy már eleve tökéletes, teljes és egész. Az angyalok arra kérnek, hogy – tekintettel a világ helyzetére – már most kezdjünk bele e munkába. Arra kérnek bennünket, hogy a gondolataink mindig erre irányuljanak, hisz a gondolatok határozzák meg a történéseket.
– Úgy érted, vizualizáljunk?
– A vizualizáció csak egy része a munkának. Sok ember nem vizuális típus, az érzéseik és gondolataik fontosabbak az életükben. A manifesztáció szó lenne talán a legalkalmasabb a munka összefoglalására. Látnokként jómagam erősen vizuális vagyok, látom mások jövőjét. Mindenkinek hét-nyolc lehetséges jövője van, hét vagy nyolc mozifilmje, ha úgy tetszik. Amikor egy embernek a jövőjéről beszélek, gyorsan végigpergetem a filmjeit, és megkeresem az egyezéseket, olyanokat például, amikor mindegyikben ugyanazzal a személlyel köt házasságot, vagy hogy minden esetben Hawaii-n köt ki. Csak egy-két területen elrendelt az életünk – ezeket az előző életünkből hozzuk át –, a többi életesemény a születésünk után alakul ki. Így tekintek a világra is. Négy évvel George W. Bush megválasztása előtt végigpörgettem a jövőt, és láttam az újságokban, hogy Bush lesz az elnök. Így kukucskálok bele általában a jövőbe. Amikor szeptember 11-e után belenéztem a jövőbe, azt láttam, hogy 2010-ig semmi jelentős változás nem megy végbe, és ez nagyon megnyugtatott. Aztán előrébb mentem 2015-be, és egy nagyon tiszta képet láttam: egy egységes világkormányt, mely békében élt, és Kelet-Európából eredt.
– És ezekben az „előrekukucskálásokban”, ahogyan nevezed, láttál nemzeteket vagy nemzetállamokat, olyanokat, amilyenekben most élünk?
– Nem éreztem semmi elválasztottságot. Olyan volt, mintha a NATO vagy az EU tömörített volna össze mindenkit, egy egységes kormány és pénznem alá. Hallatlanul jó érzés töltött el ezt érezve.
– Annyi embert ismersz ország- és világszerte. Mit gondolsz, mire kíváncsiak az emberek? Mit kérdeznének tőled most? Mik a reményeik és mik a félelmeik? Mit mondanál nekik, ha egységesen hozzád fordulnának?
– A fő félelmük természetesen önmaguk előbbre jutása. Rettegnek a bio-terrorizmustól is, de az angyalaim elmondták, hogy mindvégig védeni fognak mindannyiunkat. Megmutatták, hogy az élelmiszer-ellátottságunkat támadás éri, főként a marhahús és a tejtermékek területén. Sok emberrel beszélgettem, akiket a belső vezetőjük arra ösztönzött, hogy táplálkozzanak sokkal egészségesebben, egyenek több természetes és nyers ételt. Hiszem, hogy az angyalok megvédenek bennünket! A húsra alapozott táplálkozás veszélyben van, és azoknak, akik most erősen függenek tőle, nehezebb lesz majd leszokniuk róla.
– Ebből persze kiviláglik, hogy a húsevés egészségtelen.
– Pláne a jövőben! Az angyalok azt is megmutatták, hogy a világ azon részei, ahol a természet kihalófélben van, kiszolgáltatottabbak lesznek a terrorizmusnak. A természet szellemei pedig összeterelik azokat, akik felelősséget éreznek az egész emberiségért. A természet tisztelete új alapokra helyeződik.
– Mit javasolnak az angyalok, hogyan segíthetjük a társadalmat?
– Meg kell érteni, hogy az angyalok addig nem avatkoznak bele az ügyeinkbe, amíg nem folyamodunk hozzájuk. Éppen ezért két dolgot szeretnének mindenkitől. Azt, ha kérnénk őket, hogy lépjenek az életünkbe, mondván: „Angyalok, kérlek titeket, lépjetek közbe a világ folyásába, és hassatok rám!” A szabad akarat nem sérülhet. A másik kérésük, hogy – bárhogyan is, de – imádkozzunk, hozzunk fényt és felszabadulást másokra.
– Vagyis gyógyítsuk önmagunkat is és a többieket is, igaz?
– Pontosan. Mindenki ismer olyan embert, aki valami szörnyűségen ment keresztül, mégis ezt mondja: „Tudod, ennél jobb nem történhetett velem, hisz ez újította meg az életem.” Egy ilyen időszakban élünk most.
– Könyveid és előadásaid témái szerteágazók. Kimaradt valami lényeges a beszélgetésünkből?
– Még annyit mondanék az olvasóknak: mindenki körül ott vannak az angyalok seregei, és minden angyal azt szeretné, ha még inkább az életünk részévé válhatnának. Arra kérem az olvasókat, hogy képzeljék el a védőangyalukat! Gondolkodjanak, vajon nem azért szorongatott-e az életük, mert elutasítják a segítségét? Tegyenek egy szívességet az angyaluknak, és kérjenek tőle valami segítséget! Az angyaloknak semmi sem okoz nagyobb örömet, mint az, ha akár kisebb, akár nagyobb dologban, de segíthetnek. Fogadják el a segítséget, ha megérkezik!
(Az interjút Michael Peter Langevin
és Mike Richma
 
Oldal tetejére